Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 wik wiik skalar36, BIZIXXX, Fantocci in 19 others 22
kaca1 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Naslednjič pojdi še skozi Učjo, bo še en prehod več, cesta je pa tudi https://www.google.si/maps/@46.305868,13.416016,3a,75y,127.87h,82.56t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXhmACgWkerPqc2rWBECWYA!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl Nikar ne misli, da da mi ni šla Učja tudi po glavi. Pa pred Trbižem bi se šel pohladit še na Sedlo mangartsko, če ne bi bilo gor že megle pa težkih, z vodo nafilanih oblakov. A veš - ne maram vodnega hlajenja! gsxf750 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2015 Danes popoldne: 13.55 do 15.40 F1 VN Britanije, kvalifikacije 15.40 do 16.00 Kolesarstvo, dirka po Franciji 16.00 do 17.30 Kolesarstvo, dirka po Idriji in njeni bližnji okolici, prva etapa Idrijska Bela ... Ker me mišice na nogah že sedaj bolijo zelooo, me bojo jutri sigurno še bolj, zato v Idrijsko Belo že dopoldne, ker je za mopede do 50 ccm brezplačno kar z MV ... spaceback, Kmet2, mladench in 19 others 22
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2015 No... pa da še jaz enkrat opišem dnevne vtise Živ LUXUZ šel sem na obisk sorodnikom.... ..in ker jim nisem prinesel nič daril... so se užaljeni obrnili in odšli.... Je bilo pa vroče. Priznam. ... sem bil pa tolk vesel osvežitve.. da ne pomnim, kdaj sem nazadnje tako z veseljem, lahkotno in užitkom plaval delfinčka.... in to v sladki vodi ... ja... naslednjič bom plaval metuljčka... Keiko, RobiRoberto, igc1 in 23 others 26
Popularna objava UnionJack Objavljeno Julij 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2015 (popravljeno) vroče, vroče, hladno, mrzlo, vroče - taka je bla današnja igra vtisov. do kranjske čimhitrej, kr po ac, na pumpo, tam bosonoga domačinka zausavi čas za kšno minuto... lep prizor, nism fotkal, mi je žal, mogoče je nearrain?.... čez trbiž dritto na mangart. žalostn da šele na stara leta vidm kok lepo je tm gor. ne gre za italjanski brutalizm ampak za habzburški mavzolej k počiva v tej hladovinci dol na Bovc kjer majo neke hude žure, sejme, zabave. prevelik šok za ušesa zato greva urno naprej prot Tolminu. Med potjo se strejo tud najbolj zakompleksani italjanski riderji plastičarjev. s sklonjeno čelado turerajo samo še do 6.000rpm Mal naprej od Tolmina bi lahko zapisal: vas kjer hiša mojega stoji očeta , ampak ne morem ker je od mame, ni za znort, se pa da predremat.... pol po baški grapi prot škofji loki, odlična klima in kr ok cesta. U Železnikih pa cel žur. Pol vasi na poroki, pol na relliju pol pa na veselici. U tej solzni dolini se dogaja več kot marsikje po kokoški! Nakonc še en kofetek na zbilju kjer niti dekleta niti žene ne morejo brzdat strasti do mopeda.... Popravljeno Julij 4, 2015. Popravil UnionJack BIZIXXX, izibajker, Zivnorc in 24 others 27
luxsa Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 V petek in vceraj s se dvema pilotoma nekvalitetnih bavarskih plopelerjev na semenj v Garmisch,vtisi enkratni in kvalitetno objestni,spotoma je bilo vsega,Grosglokner, Kitzbil,Tegrnze,Zillertal,Gerlos itd. in pa veliko bemflarske objestne voznje,skratka lepo,kvalitetno,objestno in predvsem vroce ko prasica. :grim RobiRoberto, deyo, UnionJack in 4 others 7
Popularna objava Nearrain Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Jaz bi dodal samo se par foto impresij sobotnega popoldanskega poobedka, katerega je v detajle ze elaboriral sotrpin UnionJack. Vecinoma gorkih z vec kot prijetnimi ohladitvami odvaljkanih 280 km. Razpon temperature od 17-33 . . . kadar mi niso zleze znojnice vekale, se mi je zdelo 25 kr znosno povprecje mladench, skalar36, Janezs in 24 others 27
Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Ko te vse prehiteva, ker nisi po MS standardih. bravo majster ta je bil doli ziher prej od mene... Sicer pa ni bilo tako vroče, kot eni gori jamrajo Schultz, skalar36, Janezs in 11 others 14
AUBELIX Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Snecer, včeraj na Nasfeldu? Parkiral ob jezeru zraven modre Honde.
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Danes odhod od doma ob 9.00 pri 17 oC in vrnitev nazaj nekaj minut pred 10.00 pri 24 oC in TO je TO za trenutne temperature ... :hooray: mladench, DAMI34, MPeco in 17 others 20
Wakasaki Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Jaz bi dodal samo se par foto impresij sobotnega popoldanskega poobedka, katerega je v detajle ze elaboriral sotrpin UnionJack. Vecinoma gorkih z vec kot prijetnimi ohladitvami odvaljkanih 280 km. Photo 4. 07. 15 15 45 24.jpg Photo 4. 07. 15 15 55 21.jpg Photo 4. 07. 15 16 06 08.jpg Photo 4. 07. 15 15 57 01.jpg Photo 4. 07. 15 15 48 54.jpg Photo 4. 07. 15 16 32 45.jpg Photo 4. 07. 15 16 32 18.jpg Photo 4. 07. 15 16 34 26.jpg Razpon temperature od 17-33 . . . kadar mi niso zleze znojnice vekale, se mi je zdelo 25 kr znosno povprecje kje je to
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 V petek zvečer sem vedla samo da moram it nekam na sever (čez hribe), kjer bo vsaj malo bolj znosno. Včeraj zjutraj je ob kafetku in ogledu karte Avstrije padla ideja da na hitro skočim v Nemčijo – nekam, kjer še nisem bila Ker ma ta nova torba premajhno okence za mojo karto Avstrije, sem si naredila kar seznam krajev čez katere sem mela namen it … Kljub zgodnjemu vstajanju sem zjutraj čisto preveč sanjala in se zato na motor in iz garaže spravla šele malo pred 10h zjutraj Na AC do Jesenic, čez Korensko sedlo v Avstrijo, potem pa čez Podklošter (Arnoldstein), po obrobju Beljaka (Villach), čez Paternion do Špitala ob Dravi (Spittal an der Drau), kjer se mi je seveda ratalo zgubit oz. falit ta pravo smer, zato sem naredila manjši ovinek po sosednjih vaseh v smeri proti Lendorfu En prijazni voznik kombija se je ustavil ko sem gledala karto in me vprašal kam grem. Mu povem, da iščem pot za Sovodenj (Gmünd), pa mi je rekel da moram nazaj v smer iz katere sem prišla … in sem šla. V drugo sem v Špitalu le vidla ta pravo tablo in šla v pravi smeri. V Gmündu sem šla še tankat, na hitro slikat … potem pa nazaj na začetek mesteca in v krožišču v drugo smer – čez Kremsbrücke (v bistvu v isti smeri kot če bi šla na Nockalmstrasse), a namesto da bi zavila desno, sem šla tokrat naravnost čez Rennweg … in potem desno po lepi cesti čez gozd do Katschberghöhe … Od tam sem se spustila v dolino (cesta je razkopana ker jo prenavljajo, ma se da lepo peljat) proti St. Michaelu (im Lungau), potem desno v smeri proti St. Martinu in levo - to je na sever in čez Mauterndorf … Od tam naprej čez Tweng, na sever vse do Radstadta, kjer sem spet malo falila in nardila en krog čez mesto. Vzela ven karto in ugotovila kje moram it da pridem mimo Bischofshofen-a (torej na zahod čez Hüttau in naprej, čez reko Salzach in potem desno – na sever). Na poti sem šla čez zanimiv kraj Tudi od tukaj naprej je lep del ceste v delu, ma se da normalno vozit. Naprej na sever čez Werfen – spet mimo enega mogočnega gradu po široki dolini obdani z visokimi hribi – zelo lepo za videt … Od tam naprej je cesta na sever zelo "hitra", na levi je železnica in reka Salzach. Čez čas sem prispela do Kuchla in Halleina, tam čez reko Salzach in čez mejo v Nemčijo – v smeri na jugozahod. V Unterau sem malce falila in prišla na panoramsko cesto Rossfeldstrasse. En del sem jo tudi prevozila … … a ker sem že kmalu ugotovila, da nisem na pravi poti in ker je bilo že dokaj pozno, sem na vstopni točki (in rampi za plačilo) za krožno cesto raje vprašala prodajalko kje moram it da pridem do Königsee-ja. Ker sem bila nad Oberauom sem se mogla vrnit po isti poti, potem pa v Unterau zaviti na levo - torej še naprej na jugozahod čez Berchtesgaden. Tam je blo malce več gneče na cesti, ma še vseeno sem bla hitro ob Konigsee, a na moje razočaranje se do jezera ne da pripeljat Ustavla sem se na ogromnem in seveda skoraj do zadnjega mesta zasedenem parkirišču. Bo treba še prit sem, ma takrat izven sezone ko ne bo take gneče in ko ne bo tako vroče – da se sprehodim še do jezera. Po fotkah sodeč je res lepo Ker je bilo peklensko vroče in se mi v tisti vročini niti slučajno ni dalo v polni opremi hodit peš do jezera (se ga niti ni vidlo s parkirišča, kot pa sem danes prebrala je cca 10 min hoje s parkirišča do jezera; drugič bo treba malo bolje pogledat kam sploh grem ), sem raje obrnila in se zapeljala do Konigseer Ache … tale potok je zgledal zelooo mamljivo v tisti vročini Od tam sem šibala nazaj - tale skala je ob cesti na poti od jezera proti Berchtesgaden-u … Še malo naprej – cesta gre večinoma ob Berchtesgaden Ache – se jih je povsod polno kopalo … Ker je bilo tako vroče in že kar pozno (pol štirih) sem mislila, da se bom ustavla na kafetku nekje ob cesti, v senčki. Ma potem me vse do meje ni nikjer zamikalo – ali je blo polno, ali pa sem prepozno opazla, obračat pa se mi dalo. Zato sem raje šibala nazaj čez mejo … in v Avstrijo. Peljala sem se vse do St. Leonharda, kjer sem ob cesti zagledala kolesarja, ki si je ravno natakal vodo iz izvira ob cesti. To me je ustavlo Ufff kaj je pasala tista voda! Sem spila kakšen liter vode, natočila v flaško še za s sabo in šla naprej – na jug čez Kuchl … nekje na poti … … in naprej čez Werfen in Huttau. Ker sem tam vozila preveč na slepo, sem vidla samo tablo za St. Martin in zavila tja... Sicer se mi je ime spodaj (pod St. Martinom) zdelo nekam dolgo, ma sem mislila da si ga pač tja grede nisem dobro zapomnila. Nisem se hotla ustavljat ker sem mela v glavi da bom šibala do Katschberghöhe in si tam vzela čas za malco. Ma bolj ko sem vozila, manj znana mi je zgledala cesta. Sem si rekla – grem do kakšnega večjega kraja da ga najdem na karti – toliko da vem kje sem. Ko sem prišla do Annaberga mi je ratalo jasno da sem falila :grrr ko sem na karti vidla kje sem, me je vse minilo. Ura je bila že malo pred šesto, zato sem se odločla da če bo kje možno prit na AC bom raje šibala tja. In tako sem šla v Sonnbergu res kar na AC. Ker se v Avstriji še nikoli nisem vozila po AC sem si mislila da se mogoče vseeno da plačat na cestninski (kot v Italiji), čeprav se mi je dozdevalo da verjetno ne bo tako. Ma ker je blo že tako pozno mi je bilo v bistvu vseeno. In sem šla – upam, da ne bo kakšne kazni :closedeyes: Je bla kar muka – ko sem prišla do Beljaka me je že vse bolelo, zato je prav pasalo se malo razmigat čez Št. Jakob v Rožu (St. Jakob im Rosental) in vse do in čez Ljubelj. Gor sem se na naši strani kočno ustavla in pojedla malco. Sem bla res že lačna in utrujena, tako da je pasalo narest pavzo. Okrog osmih sem štartala naprej čez Tržič potem pa kar po AC, ven za Brezovico in po ta stari do doma. V garaži sem bla malo pred deveto. Če bi zjutraj uspela štartat kot je bilo zamišljeno (ob 8h) in če bi si malo bolj pogledala kje se bom vozila, mi najverjetneje ne bi bilo treba it na AC v Avstriji – ma – šola za drugič Nardila sem cca 740 km (če se prav spomnim), na Kwakiju pa sem včeraj obrnila številko 100.000 ne vem kolko čez - ker sem zmeda pozabla pogledat. izibajker, bentley, bajkr88 in 42 others 45
Popularna objava Nearrain Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 (popravljeno) Brlog-Jezersko-Jeklena Kaplja- Muda_od_Lava- Route 69 s plavalnim tecejem v jezercu Stausee Soboth-Dravograd-Veleje-Ljubno ob postrvi na zaru-Cernivec-Komenda-Brlog Na di'kurvi smo z mopedki zastrli pogled ostalim moto slinavcem in popadli trafiko z strudli, ko mutavi telefon . . . Zadnja znana zmagovalka big game fishinga na Golici . . . Nadvse ljubkih 320 kilometrov PS: fotk bolj malo, ker je bila cesta vec kot dovolj kurvatoricna, speljana po dalinah k pokonc stojijo, da pozrtih postrvi in strudlov ne izpostavljam, pa se big game fishing na nozne gljivice je bil za intermezzo v Zeeeju. Zmagal je seveda domacin po zaslugi pristranskosti avstrijskih sodnikov v znucanih irharcah, kateri so zamizali na eno oko medtem, ko je njihov favorit namakal vabo v genitalni herpes. Ni fer ! Res ni fer . . . Narcis pa zal nismo vidl...ni blo glih, da bi oprezal za njimi. Popravljeno Julij 5, 2015. Popravil Nearrain tonystx, Schultz, igorkr in 14 others 17
Popularna objava protector Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Jednostavan zadatak ... Trebao sam kupiti bocu biske, one fine istarske rakije s imelom i travama. Ništa lakše, ima u Zagrebu nekoliko dućana s finim izborom vina i rakija ... jedan od boljih mi je čak i relativno blizu. S druge strane, ako hoću istarsku rakiju, nije li bolje da skoknem u Istru pa da ju kupim ... a sjetio sam se da sam prije nekog vremena švrljajući Istrom vidio u Humu barem dvije trgovine gdje je bilo tih finih rakijica. Usput do Istre moram proći i pored Grobnika, što je čisti bonus materijal. Ah, da je počela turistička sezona sjetio sam se kilometar i pol nakon naplatnih u Lučkom. Gužva na autobanu. Nema veze ... zamislio sam si da je to ponedjeljak ujutro na Ljubljanskoj aveniji i sve je leglo na svoje mjesto. Austrijanac ima setup za takve situacije ... eto me začas do Karlovca, a od Bosiljeva do Tuhobića tek mrvicu polakše nego inače. Na Grobniku ništa vrijedno naročite pažnje ... utabanom stazom spuštam se u Rijeku i kroz grad - OK, mogao sam i bez toga - dohvatim se skretanja za Preluku i oprezno do Opatije. Genijalna ideja kako ću obalom do Plomina, u Vozilićima desno prema Pazinu, iz Pazina preko Motovuna - dobra cesta, dobra - do Buzeta i samo još malo onim lokalnim cestama i eto me u Humu ... istopila se na 32 celzijevca negdje u Ičićima. Malo prije Lovrana okrećem nazad, vraćam se do Ičića i gas uzbrdo - Učka, rješenje za osvježenje, na dohvat je ruke. Krenuo sam s 32 celzijevca, u Veprincu je već bilo 26, kod Dopolavoro 21. Nekoliko krivina nizbrdo, na zapadnu stranu, krajičkom oka snimim da radi onaj mali vječito zatvoreni kafić te skrenem i odguštam kafcu ... tko zna jel bude radio prilikom mojeg sljedećeg prolaska ovim krajem. Spustim se s brda, prođem Lupoglav te na ulasku u sljedeće selo, Ročko Polje, ugledam putokaz na kojem se spominje onaj mali grad kojega tražim - Hum. Lijepo ... nisam znao za ovaj pristup Humu. Uglavnom, ova cesta izađe na uspon tik pred ulaskom u Hum, nepunih stotinjak metara prije table s imenom mjesta. Dućan pronašao odmah, bisku pazario - i još neku rakiju koja se zove Brinjevac - sve dalje je pod točkom razno. Na glavnu cestu (44) vratio sam se uobičajeno, preko Brnobića. Ljubazna i susretljiva prodavačica u dućanu gdje sam pazario rakijice rekla mi je da postoji i treća cesta kojom se može doći u Hum, plus još je dodala informaciju da je u Žminju "festival pašte". Fino, idem doma preko Žminja. Alzo, tankanje u Buzetu, gas do Motovuna, prašina kroz Motovun, gas do Pazina ... prije Pazina skreni desno za smjer Pula i začas si u Žminju. Tako su mi rekli na pumpi, tako je nekako i bilo. Festival pašte, krasna stvar no počinje tek u 6 popodne ... a ja se motam po lokaciji festivala nekih 4 sata prerano. Čujem brzi tak-tak-tak i osjetim miris luka, nekakva se hrana sprema no tko zna kad će biti gotova. Žminj sam ostavio iza sebe u oblaku prašine ... vozio sam nečim što je nekad bila asfaltna cesta a sad je gradilište. Nije to sve dugo trajalo, dalje do Barbana je dobra cesta. Barban prolazim i spuštam se 66-ticom nizbrdo ... zrak je gust od vreline, celzijevci na Temperaturanzeige skaču za pola stupnja svakih 200 metara ceste ... u što sam to uletio. Ova nemoguća vrelina posustala je kako sam se približio Raši što me motiviralo da se uz Rašu provezem skroz dokle ide, pa i dalje do Trgeta. Trget volim pogledati s brda pa ne propuštam ni ovu priliku. Prilika koju ipak propuštam - prije nekih tri tjedan bilo je 39 celzijevaca, tko zna koliko ih se nakotilo danas - spust je u Rabac. Idem dalje 66-ticom, tri je sata popodne i gužve na cesti nema. Gužve nema niti na dionici od Plomina do Brseča, ali veliki broj automobila parkiranih uz cestu na pojedinim odsjecima suzbijaju poriv za živahnijom vožnjom. OK, ne baš cijelim putem. Na nekoliko mjesta uz cestu i sam zastanem, uglavnom zbog hvatanja scena koje inače nestanu u perifernom vidu. Puno tu ima lijepih uvala i plažica za koje mi je misterija kako se do njih dođe ... a po parkiranim autićima slutim da načina ima. Dovukao sam se nekako do Lovrana, prolazim Iku i vrebam mjesto uz cestu - uvjet da je hladovina - gdje budem zastao, skinuo kacigu i jaknu, popio malo vode i predahnuo prije nego krenem forsirati Opatiju i Rijeku. Ugledam mjesto, malecki parking s posebnim ulazom i izlazom, drveće prema strani mora, odmah tu je i silazak stepenicama do betonirane staze i velikog kamenja koje se koristi i za sunčanje. Austrijanac dijelom u hladu, dijelom na žegi. Povučem se i ja u ovaj zasjenjeni dio, iskopam bocu s vodom iz tank torbe, buljim u plavetnilo, potegnem mlake vode i skoro se zagrcnem. Epska scena ... kao Hedy Lamarr. Gospodična je otišla plivati ... ostavila je gaćice i grudnjak na kamenju da joj ne smetaju, da ju more cijelu okruži i osvježi i da uživa u njemu. Pliva lagano i svakim zamahom njezina bijela guza izroni na površinu. Zasigurno potpuno nevidljivo gledano s kamenja, no s nekoliko metara povišenog mjesta na parkiralištu, baš između dva drveta gdje stojim ... izuzetan pogled. Poželio sam biti more. Plivačica dalje u traženje svježine, ja dalje u forsiranje Opatije. BTW, Hedy Lamarr je bila austrijanka ... Hedwig Eva Maria Kiesler. Dva sata kasnije bio sam doma. DXR16, maj08, igorkr in 26 others 29
Snečer Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Maš lepe prispevke, ampak to je slovenski forum. Si ti kje videl na hrvaških forumih, da se slovensko piše? Vsi pišemo in se trudimo s hrvaščino-srbo Ti se pa niti malo... Razumem,da se kaj vpraša,ker jezik ni domač, to pa je malo preveč za moje pojme. bosa in igorkr 2
Popularna objava tonystx Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 petkova dnevna furca: iz SLO - Bad Tölz - Garmisch - Reutte - Hachtenjoch - Lindau - Vilingen - Triberg (redno letno srečanje motoristov EBMPAPST koncerna) , krasnih 830 km, malo utrujajoča vročina in pokvarjen zaključek dneva v zastoju na avtocesti nad Bodenskim jezerom. Dvakrat opran, ta drugič sem dal prognozo, da je le bežen dežek. Ta dežek me je napral do konca in sem se preoblačil pod mostom. Bežen ogled BMW trefna je bil moker tako od zunaj kot znotraj. Akrapoviči so pa res carji, če imaš razstavljen motor mora imeti ta avspuh drugače ne šteje nič. Barvne kombinacije ne poznajo meja Kljub slabemu vremenu se je parkir plac polnil z neverjetno hitrostjo MPeco, UnionJack, builder in 13 others 16
Popularna objava tonystx Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 sobotna dnevna fura: 230 km po Schwarzwaldu - z eno besedo fenomenalno jutranje priprave razgledna točka na cesti B500 kosilo v vaški gostilni za 60 motorjev prekrasna narava in zelo lep dan en v akciji večerja DAMI34, RobiRoberto, MPeco in 15 others 18
Popularna objava tonystx Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Maš lepe prispevke, ampak to je slovenski forum. Si ti kje videl na hrvaških forumih, da se slovensko piše? Vsi pišemo in se trudimo s hrvaščino-srbo Ti se pa niti malo... Razumem,da se kaj vpraša,ker jezik ni domač, to pa je malo preveč za moje pojme. dej mal se zamisl. fant je MOTORIST. sej če ga ne zastopiš pol pa ni treba brat. skalar36, Nearrain, spaceback in 18 others 21
Popularna objava UnionJack Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 no, tmle zgori se pridruzujem vtisom cez železno kaplo in naprej, brez plavalno ribiške izkušnje... Fotkal tud nič ker je blo treba tišat na golico. Ratal mi je pa tole dvojezično tablo in otima poslikat nekje u Ludomdworfu drugič pa protfan štrudle sabo ker mamca na ovinku kasira 4 kovače za kos.... Janezs, igorkr, otim in 9 others 12
BMWflar Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Maš lepe prispevke, ampak to je slovenski forum. Si ti kje videl na hrvaških forumih, da se slovensko piše? Vsi pišemo in se trudimo s hrvaščino-srbo Ti se pa niti malo... Razumem,da se kaj vpraša,ker jezik ni domač, to pa je malo preveč za moje pojme. Maš Google translate pa si preved če ne zastopš pr tvojih letih!!! KyoKon, izibajker, MarkoR in 2 others 5
Popularna objava Danilo D Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Ker se dam zgodaj išče, sem bil ob 6:10 že na motorju . Pičim ga v smeri Gomilsko, Vransko, Kamnik, čez Vodice do Škofje Loke, Gorenja Vas, pol sem si pa reku čez Cerkno, pa sem kar naenkrat uletu u Spodnjo Idrijo, tk da sem se pelu po eni novi cesti zame . Dalje pa Tolmin, Kobarid, čez Robič v Italijo, nato pa CIvidale del Fruili, Faedis, Tarcento, potem pa šel v smeri Ucceje, oz. malo pred njo zavil v hrib, cesta taka fulj ozka, lih za en avto, potem pa še vioska trava štrleča v cesto, tk da sm si skor vrat zlomu tko sem gledu naprej . Pol sem ga pa malo zalutal, tak da sem prišel do kraja Stolvizza. Pač gremo naši mal nazaj v smeri Udine in nato če Sello Neveo se mau shladit . Ker sem se vozu že na hlape, sem mogu tankat v Tarvisio, Agip liter benza 1,751eur. Pol pa pišem maxxi če je za akcijo, zgleda sm čakala kdaj pišem, je že bla na motorju, tk da sma se dobila v Kranjsko Gori. Potem pa sva šla čez Korenjsko Sedlo do Furnitza, Ferlach potem pa čez Ljubelj in mimo Tržiča malo po ac, ker sem bil js vodič, pa je tok fajn šlo, da sm čist pozabu da morem nekje zavit na Golnik , No in potem sva se malo ustavla na Jazerskem pri jezeru, od tam naprej pa vsak svojo pot. Jaz sem šel še do Železne kaple nafilat kesl do vrha, potem pa preko Pavlinkota do garaže . Fajnih 618,6km . RobiRoberto, UnionJack, SLVR in 18 others 21
THOMPSON Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 (popravljeno) Maš lepe prispevke, ampak to je slovenski forum. Si ti kje videl na hrvaških forumih, da se slovensko piše? Vsi pišemo in se trudimo s hrvaščino-srbo Ti se pa niti malo... Razumem,da se kaj vpraša,ker jezik ni domač, to pa je malo preveč za moje pojme. Ajde Snaceru, sjedni u duboku ladovinu pa polakoooo otvori jednu Žuju. I meni više puta nije jasno, što ti misliš u svojim bluznim postovima...ali u tom slučaju ni Googelj-translejt ne pomaže... Ako ti ponešto nije jasno, može da ti provodim i na SLO.... :grrr Lijepi pozdrav, Andrija Popravljeno Julij 5, 2015. Popravil THOMPSON Kmet2, alko1, Dadi in 2 others 5
Popularna objava Fantocci Objavljeno Julij 5, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 Ko je današnja vročina malo popustila, sem se spravil raziskovat kraje, ki so mi precej blizu, jih pa dokaj slabo poznam: področje Krmelja, Gabrijel, Velikega in Malega Cirnika pa vse do Mokronoga. Namerno sem izbiral ozke, slikovite hribovske cestice, kjer se ti domačin še vedno prijazno nasmehne in pokima v pozdrav (kar pa ne morem reči za njihove slovenceljske pse ) Ene parkrat sem se izgubil in spet našel, nekajkrat končal na makadamu ali obračal na dvorišču, kjer se je končala cesta. Skratka, zanimivo je bilo. Ko postane nočna vožnja čisti užitek: http://www.motosvet.com/tabla/topic/19183-kawasaki-versys/?p=2182302 builder, pik1, skalaprava in 19 others 22
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se