Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 8, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 8, 2015 (popravljeno) Danes pa malo na senčno stran Alp. Bilo je tudi nekaj dežja ne samo senca, čeprav nič resnega. Takole parkirana za čez noč, Potem pa malo na oglede po "vasi" Ob osmih zvečer mrtvilo.... Popravljeno Avgust 8, 2015. Popravil MiNa jany, gsxf750, hajoktejn in 15 others 18
DAMI34 Objavljeno Avgust 9, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 A tole slikco bi se dalo dobit v polni resoluciji? bi pošlji PM
Popularna objava Whiskey Objavljeno Avgust 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 (popravljeno) Gužvanja in švicanja že spet proti obali je bilo zadosti. Danes je bolj pasalo proti Gorenjski: Vršič, Bovec, Žaga, Kobariški Stol, Kobarid, Tolmin, Petrovo Brdo, mimo Železnikov do Ljubljane. Zmernih in ne prevročih 290 km. Zjutraj proti Špiku Z Vršiča dol proti Alpam Vrh Jalovca Breginjski kot s sedla Stola Vrh Kobariškega Stola - 1.673 m S sedla še enkrat proti Alpam Na poti navzdol Prevožena pot navzdol na južno stran Soški brancin Popravljeno Avgust 9, 2015. Popravil Whiskey Janezs, bugy2004, UnionJack in 33 others 36
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 Danes pa bolj malo km na dveh kolesih bila pa sva 3x na več kot 2200mnm. Prva destinacija Moltaler gletcherbahn Potem se na drugo žičnico na Ankogel Žal nobene slike Za piko na i pa še Reiseck bergbahn Jutri, če nama bodo "bogovi naklonjeni" pa po zavitih alpskih cestah... maus, MarkoR, Kmet2 in 18 others 21
Popularna objava UnionJack Objavljeno Avgust 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 da po neki cajta še jes en šlampast utis popotovanja od umaga do čateža. zjutri najprej špeža in kava s predsednikom. takoj se človekk varnejše počut pozno popoldne spakiran moped, prejle ugotovu da sm pozabu kluče..... uglavnem, velik stopinj, ozona, folka, švica,... pa odrinem. začuda nč drena na jorasovi meji! pr fükiju se zagovorim z upokojenim koprskim miličnikom, škoda k ga nism dodal v kader, mal bol levo je ždel. posrečen možakar, motorist, poln dovtipov. ...pa še boring fotka no, do smle, moral na detour čez kras, sm mel sonce v očeh. od tle naprej pa fletno ovinkarjenje čez rebrnice.... only fools and horses pa še pred bajto ob spoznanju d sm brez klučou, u PM ! KyoKon, n_majk, builder in 18 others 21
Popularna objava KyoKon Objavljeno Avgust 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 9, 2015 (popravljeno) Ena kratka, sem startal ob 18:00, ampak moja sladka. Babno polje - Mrzle Vodice - Jelenje - Delnice - Kočevje - pa damu Cesta lepa pometena, kar nekaj novih preplastenih odsekov asfalta. Kočevci pa namesto moto yoge, krepijo mišico požiralko v kafiču pr pumpi. Vem sigurno, s prve roke, sem bi enkrat tam ja. Dobrih 200km. Popravljeno Avgust 9, 2015. Popravil nikasport Joker, Kmet2, DXR16 in 17 others 20
sebar Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Bom vprašal Damija,al mu pa ZS napiš,lp bi pošlji PM Dobil! Hvala bojsi :notworthy: Sem rabil za novo ozadje. Tukaj gledam samo debele strice brez čelad in na drek-pumpah Kmet2 in DAMI34 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 (popravljeno) Vsako leto je dopust razdeljen na dva dela,eden in večji del je motorizem in en teden za ženo V soboto sem se spravil na motor šele okrog 17h in odhitel na Šengenfest k prijatelju . Tam se poveselim tok na hitr in ob 19h že krenem proti Puli in to čez mejni prehod pri Vinici in po stari cesti na delnice in naprej do Pule Nekaj časa je bil še dan in prelepa cesta mi je narekovala dinamičen tempo . Pri hrčkih pa naletim v nočnih urah na primek mojega prijatelja Obiščem še domače Še sreča da imam na motorju res dobre luči ki jih dopolnjujejo dodatne . Tako pa zgleda ponoči kokpit konkorda ^_^ V Peroj pridem okrog 22h kjer žena in Damijeva lepša polovica še vedno iščeta Peroj v Fažani :lol: Dami pa že cepa Dunjo ......ko se vsi zberemo še kakšno rečemo in spat. zjutraj pa pred apartmanom en švabo ,še dobr da je moj avto v kadru drugače bi bila slika res za v anale :lol: Zvečer sprehodi in umetnije mojih najdražjih dveh Ker sem obljubil da bom motor sam gledal sva z Damijem ustvarjala Po enemu tednu družinskega druženja je čas za domov,temperature so bile od 32 do 38 stopinj. Cel teden sem eno uro posvetil detaljnemu čiščenju konkorda a glej ga zlomka ,za domov nas z Damijem napere ko delfine......tu me je začelo prat ..... Tako sva najhujše neurje prevedrila na mejnem prehodu Buzet kjer so nam policaji določili park platz,moker sem bil do gat ko sem se privlekel do Vikija in moj celotedenski trud je šel v franže ,motor usran spet kot traktor iz njive 600 novih km in priprave na tradicionalni Durmitor čez 4 dni ,lp Popravljeno Avgust 10, 2015. Popravil Kmet2 igorkr, sayo, builder in 23 others 26
Popularna objava motom Objavljeno Avgust 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 Obisk Grossglocknerja s povratkom preko Obertaurna. Gužve ni bilo nikjer, niti kakih sitnosti, temperature ugodne cca18. Tale se je tud gor pripeljal DXR16, UnionJack, mladench in 16 others 19
UnionJack Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 ] Tako sva najhujše neurje prevedrila na mejnem prehodu Buzet kjer so nam policaji določili park platz,moker sem bil do gat ko sem se privlekel do Vikija in moj celotedenski trud je šel v franže ,motor usran spet kot traktor iz njive 600 novih km in priprave na tradicionalni Durmitor čez 4 dni ,lp cc, mogla bi mem nas, nobene kaple pa tud nobenga temperaturnega padca. ...si pa tud mene prepricu d sm prvic letos moped spucu DAMI34 in Kmet2 2
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 par svinskih vtisov... bojc84, Schultz, Bostjan L in 5 others 8
jany Objavljeno Avgust 10, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2015 (popravljeno) cc, mogla bi mem nas, nobene kaple pa tud nobenga temperaturnega padca. ...si pa tud mene prepricu d sm prvic letos moped spucu Jaz in kolega lih iz Grobnika nas ujelo par kapelj ostala dva kolega jih je pralo od Grobnika do Kozine ki sta šla urco za nami :grim Popravljeno Avgust 10, 2015. Popravil jany UnionJack in Kmet2 2
builder Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 par svinskih vtisov... IMG_2627.JPG IMG_2633.JPG IMG_2635.JPG Benkovac? pajkica 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 cc, mogla bi mem nas, nobene kaple pa tud nobenga temperaturnega padca. ...si pa tud mene prepricu d sm prvic letos moped spucu Kmet ga je prvič in zadnjič letos pucal. Je bil tok jezen na dež, da je kar pozelenel, al pa sm Hulka srečal Kmet2, kotzi, maus in 5 others 8
VS800 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Kmet ga je prvič in zadnjič letos pucal. Je bil tok jezen na dež, da je kar pozelenel, al pa sm Hulka srečal Kuga pa kamni?...tole more bit nek blis marsa.... Kmet2 in pik1 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Kuga pa kamni?...tole more bit nek blis marsa.... venere si mislu VS800 1
alko1 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Dami! Sem na hitr pogledu pa sem mislu, da si mene sliku - tko po postavi mislm DAMI34 in Kmet2 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 (popravljeno) Dami! Sem na hitr pogledu pa sem mislu, da si mene sliku - tko po postavi mislm zakaj pa pol smrček vihaš? drgač pa tut jest sm meu vtise Popravljeno Avgust 11, 2015. Popravil DAMI34 builder, pik1, maus in 20 others 23
alko1 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Ni kej Tko kot zmeraj .... slabe fotke Uč se uč :xx:
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Ni kej Tko kot zmeraj .... slabe fotke Uč se uč :xx: lej ne gre, če je člouk trd je trd še 2 ftisa: šonček dol padu kamn na kamn Pula mladench, DXR16, notranc in 15 others 18
Whiskey Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 @Dami & Kmet - lahk bi kej zucnla kje bosta prejšnji teden. Sem bil do petka zraven v Pineti.
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 @Dami & Kmet - lahk bi kej zucnla kje bosta prejšnji teden. Sem bil do petka zraven v Pineti. sj je Kmet zucnu da bomo v Istri
Kmet2 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 @Dami & Kmet - lahk bi kej zucnla kje bosta prejšnji teden. Sem bil do petka zraven v Pineti.Ja bi če bi vedla,sem bil tud v Pineti pri prijateljici,kaj nisi pa nč zucnu :-P
Popularna objava SuNa Objavljeno Avgust 11, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Ob prejšnjem "vročinskem valu" sva bila označena za nenormalna, ker sva ob takšnih temperaturah rinila na Jadranko. Zato sva se tokrat odpravila na senčno stran alp . V soboto zjutraj sva krenila proti Avstriji. Prvi pit stop je bil kje drugje kot v trgovini. Da pa je bilo zadoščenje obojestransko, je bilo to pri Louisu v Beljaku. Po poti sta postala konjiča žejna, prav tako pa tudi midva željna kave, zato sva si privoščila novo pavzo. Zgodaj popoldan prispeva do prenočišča v Bad Kleinkirchheim-u, zato se odločiva še za okoliško panoramsko vožnjo in zaključiva dan z večerjo in sprehodom po mestu. Nedeljsko jutro obsijano s soncem obeta lep dan. Za začetek obiščeva Molltaler Gletscher. Do gondole se najprej popeljemo z vlakcem Gletscher express. Smučarji in motoristi Vzpon z gondolo Malo fotkanja snega v avgustu Vrnitev v dolino. Ne morem verjeti, da sva bila skoraj na višini Triglava. Gondola pelje na višino 2800 mnm. Naslednja destinacija, ki sva jo imela na "to view" listi je bila gondola na Ankogel. Vzpon na 2636 mnv. Vmes še enkrat prestopimo. Razgled na vrhu je res veličasten. Temperature prijetne, tako da moto obleke niso preveliko breme. V dolini zopet na motor in na naslednjo točko vredno ogleda, Reisseck Bergbahn. Na višino 2237 mnm sva se popeljala s tremi vlakci (vmes smo presedali). Vožnja je res nora, maksimalen naklon na določenem odseku je kar 82% ! Tudi pomisliti ne upam, kakšen bi bil scenarij ob morebitni nesreči . Večer sva zaključila v vaški gostilni ob kozarčku Stiegl-a in ob obujanju spominov na prečudovit dan. Nadaljevanje sledi ... MiNa, Janezs, mladench in 27 others 30
Whiskey Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Dami, Istra je od Kanegre, mimo Pika, mimo mene al pa Žnorca, ... Kmet, nč te ni blo slišat :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se