Janez Bračun Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 Pozdravljeni, po vsej tej naši spletni ponudbi iščem soliden ojačevalnik, ne predrag a vseeno dovolj kakovosten. Zaenkrat mi je v oko padel model od MacAudio, konkretno tale: https://www.bfcshop.si/avtoojacevalec-macaudio-mpx-4500-1 Ker za to znamko slišim prvič, me zanima ali kdo pozna zadevo? Predvsem me zanima ali mora bit pritrjen pokončno kot je na sliki, ali je lahko tudi ležeče, rad bi ga dal namreč pod sovoznikov sedež. Če ima kdo kakšno boljšo varjanto bom vesel vsakega predloga... Hvala za nasvet lp, Janez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 Pritrdis ga lahko komot tudi lezece,zgleda kr soliden za ta denar..vec ti pa neznam povedat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 Pozdravljeni, po vsej tej naši spletni ponudbi iščem soliden ojačevalnik, ne predrag a vseeno dovolj kakovosten. Zaenkrat mi je v oko padel model od MacAudio, konkretno tale: https://www.bfcshop.si/avtoojacevalec-macaudio-mpx-4500-1 Ker za to znamko slišim prvič, me zanima ali kdo pozna zadevo? Predvsem me zanima ali mora bit pritrjen pokončno kot je na sliki, ali je lahko tudi ležeče, rad bi ga dal namreč pod sovoznikov sedež. Če ima kdo kakšno boljšo varjanto bom vesel vsakega predloga... Hvala za nasvet lp, Janez MacAudio je bil včasih špica avtoojačevalcev in tudi danes drži nek simbol kvalitete! Mislim da je zelo kvaliteten in za povprečno zahtevnega audiofila bi zadovoljil za ta denar! Enih 10 let nazaj sem mel MacAudio ojačevalec ki je poganjal samo sub in sem bil zelo zadovoljen! Zmeraj se najde boljša varianta, samo so tudi dražje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 (popravljeno) Jst mam v avtu MacAudio ojačevalc pa woofer. Dela ko šus že 6-7 let. Cenovno ugoden in dost kvaliteten. Montiranga mam pa ležeče v predalu pod nogami zadaj.(ford C-max) Popravljeno Februar 15, 2015. Popravil jozexj6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 21, 2015 Deli Objavljeno Februar 21, 2015 Kako nadomestiti air bag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se