greenninja Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Stare koke so polne trikov... da nardijo mastno župo užitno DAJO RADE mlad korenček not :grim AHAM pa veliko knorr kock pa Vegete,... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Pa dobro no..saj se ne menimo o ženskah nad 70 let ... tam do 55 ... najboljše so tak med 30 in 45 ... to te zmolze do zadnjega izdihljaja ... Greenika...v mene vem da ne dvomiš :winkiss: ... U know me :naughty: Ti o teh najboljših t'ko na pamet al' iz osebnih izkušenj?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Ti o teh najboljših t'ko na pamet al' iz osebnih izkušenj?? :hmm: ammmm berem dosti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Nevem koliko juh si ti že probal ampak stara koka = mastna župa. :grim kak pa ti to veš...ti ti packa :whistle: .) Stare koke so polne trikov... da nardijo mastno župo užitno DAJO RADE mlad korenček not :grim hahah :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 kak pa ti to veš...ti ti packa :whistle: .) Ženske kuhamo, one tastarejše tudi za razvajene pamže. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Ženske kuhamo, one tastarejše tudi za razvajene pamže. pridne, sej to je tudi vaše poslanstvo, poleg onega drugega še no... :eek: :D zajmepabojofeministkeženapadle hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 (popravljeno) pridne, sej to je tudi vaše poslanstvo, poleg onega drugega še no... :eek: :D zajmepabojofeministkeženapadle hehe imaš mojo podporo ... če ti kaj pomaga :whistle: ne ne...ženske morš met rad :closedeyes: so najboljše kar lahko dobiš za eno rebro :lol1: Popravljeno Februar 19, 2008. Popravil NGregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 men je 1 stri govoru k ma 12 let mlajšo..pa da to kr prou pride..k je on bolan, ma 67 let, jah žena pa lepo z njim sam kdo bo pol pa nam pomagu? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 men je 1 stri govoru k ma 12 let mlajšo..pa da to kr prou pride..k je on bolan, ma 67 let, jah žena pa lepo z njim sam kdo bo pol pa nam pomagu? :? če boš mela dost dnarja se ni bat...te bojo makar trije 20-letniki filali od spredaj in zadaj...in to dobesedno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 če boš mela dost dnarja se ni bat...te bojo makar trije 20-letniki filali od spredaj in zadaj...in to dobesedno :D Daj povej v kateri pravljici pa ti živiš? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Daj povej v kateri pravljici pa ti živiš? :grrr jst sam vem da u moji ne k dnarja pa itk ne bo... sami 20 letniki prauš ..pa to me itak že zj:D pa sm brez dnarja :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Daj povej v kateri pravljici pa ti živiš? :grrr :whistle: u taki k še ni napisana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 jst sam vem da u moji ne k dnarja pa itk ne bo...sami 20 letniki prauš ..pa to me itak že zj:D pa sm brez dnarja :lol1: ja zdaj ja, čez 30 let pa te ne bojo več, če ne boš dala kaj v zameno...razn svoje razvlečene ostrige :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 ja zdaj ja, čez 30 let pa te ne bojo več, če ne boš dala kaj v zameno...razn svoje razvlečene ostrige :D Ma saj se mi ne da komentirat.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 razn svoje razvlečene ostrige :D :lol: LOL1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Ma saj se mi ne da komentirat.. :glare: bolše da ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 ja zdaj ja, čez 30 let pa te ne bojo več, če ne boš dala kaj v zameno...razn svoje razvlečene ostrige :D ...v ostrigah se kdaj tut kak biser najde :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 bolše da ne .) Bi znalo izpast posmehljivo ja.. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 polna luna je tle nekje okol, se mi zdi :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 ...v ostrigah se kdaj tut kak biser najde :naughty: Misliš tiste bele kroglice, ki ostanejo tam od predhodnega uporabnika ostrige? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Misliš tiste bele kroglice, ki ostanejo tam od predhodnega uporabnika ostrige? :grim :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Misliš tiste bele kroglice, ki ostanejo tam od predhodnega uporabnika ostrige? :lol1: :lol1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 ja zdaj ja, čez 30 let pa te ne bojo več, če ne boš dala kaj v zameno...razn svoje razvlečene ostrige :D ne skrb ti zame...za svojo rajš poskrb :P da ne prehitr se upehala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 otroc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 polna luna je tle nekje okol, se mi zdi :alien1: In danes bo imela......."mrk" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se