kokakola Objavljeno Februar 26, 2015 Deli Objavljeno Februar 26, 2015 Pa je že marec skoraj. temperature še ne dopuščajo obiska, bodo pa vsak čas. Se že kdo pripravlja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mateej1 Objavljeno Februar 26, 2015 Deli Objavljeno Februar 26, 2015 že komaj čakam da se začne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 Pogledali bomo že kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 Kak je zdaj s papirji ce motor ni registriran, je še vedno potrebno kaj urejat ali gre kar taki prek meje? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 Na meji ne rabiš imeti nič, odkar je Hrvaška članica EU ni ovir za pretok blaga. Vsaj ne tovrstnega. Policist lahko kontrolira če motor ni razpisan med ukradenimi. To je pa več ali manj vse. No pa peljat se ne smeš z neregistriranim, na prikolici ali v kombiju je lahko. LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 Te pa tak ok ce ni vec problemov. Samo se lepo vreme pa cas pa gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 28, 2015 Deli Objavljeno Februar 28, 2015 Jaz račun tam 28-29 marec da bi šli dol?...tak da če bo kdo lahka komot gre zraven..čim več nas je tem bolš je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kokakola Objavljeno Marec 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2015 kolk kej pumpate mitaske na marofu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 mitas menda ne vozijo po marofu:D vsaj jaz je nebi:D NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kokakola Objavljeno Marec 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2015 zakaj ne? mitas menda ne vozijo po marofu:D vsaj jaz je nebi:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mateej1 Objavljeno Marec 1, 2015 Deli Objavljeno Marec 1, 2015 zaradi pregrevanja. se ne splača. nazadnje ko sem videl mitas gume na marofu se je končalo z padcem pa ni bilo tu nekih hudih časov .razen če boš vozil 5 krogov pa dol za nekaj časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kokakola Objavljeno Marec 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2015 hvala za odgovor,,, kaj pa kej drugega,, kaj priporočate potem za marof, nimam grelcev in koliko pumpate kaj gume,,? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 hvala za odgovor,,, kaj pa kej drugega,, kaj priporočate potem za marof, nimam grelcev in koliko pumpate kaj gume,,? Dunlop Gp racer Prednja S-soft,..Zadnja M-Medium...ja ovidno 1.8 jih maš lahka ..al pa tut 2.3 pač kk ti paše.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 fajn bi bilo vedet o kakšnih časih se vi to pogovarjate. ker pri npr. 1.20 je (skoraj) vseeno kaj imaš gor.. builder in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 fajn bi bilo vedet o kakšnih časih se vi to pogovarjate. ker pri npr. 1.20 je (skoraj) vseeno kaj imaš gor.. Je, dokler zaradi pregrete gume v vročem vremenu ne položiš motorja in narediš za min. jurja škode, mogoče celo totalko, če imaš srečo, ostanejo kosti cele. Problem je, ker vozniki postanejo vedno bolj samozavestni (90% motoristov), časi postajajo boljši, guma pa še drži. Šofer je posledično vedno bolj samozavesten, v naslednjem trenutku pa moped v regratu, šofer pa joče (če lahko), ker ni namestil pravih gum. Point je, da za na pisto namestiš primerne gume ali pa raje ne voziš. Mislim, da se je ceneje učiti na napakah drugih, kot na svojih napakah. Žal se velikokrat naučimo na svojih! carmagedon, NinjaRider04, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 (popravljeno) Vozim GP Racer spredaj S in zadaj M. Pumpam prednjo hladno 1.8 bar do 1.9 bar in zadnjo pa mislim da hladno 1.3 bar do 1.4 bar, da je potem ko jo segrejem z grelci 1.5 bar do 1.6 bar. Moj najhitrejši čas je bil 1.16,xxx s Suzukijem, štopano na roke in lani s Hondo po Racechrono-tu in 1Hz gps 1.17,xxx, ne glede na vročino zunaj je guma držala BP. Niso najhitrejši časi, ampak uživancija je pa do amena. LP Popravljeno Marec 2, 2015. Popravil speed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 Je, dokler zaradi pregrete gume v vročem vremenu ne položiš motorja in narediš za min. jurja škode, mogoče celo totalko, če imaš srečo, ostanejo kosti cele. Problem je, ker vozniki postanejo vedno bolj samozavestni (90% motoristov), časi postajajo boljši, guma pa še drži. Šofer je posledično vedno bolj samozavesten, v naslednjem trenutku pa moped v regratu, šofer pa joče (če lahko), ker ni namestil pravih gum. Point je, da za na pisto namestiš primerne gume ali pa raje ne voziš. Mislim, da se je ceneje učiti na napakah drugih, kot na svojih napakah. Žal se velikokrat naučimo na svojih! moje vprašanje je bilo postavljeno malce provokativno.. pač zanima me kaj poreče @ninjarider, ki pravi da pelje marof 1.10 s sportsmartkami brez najmanjših težav. kdaj torej na gp racer? ; )) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 moje vprašanje je bilo postavljeno malce provokativno.. pač zanima me kaj poreče @ninjarider, ki pravi da pelje marof 1.10 s sportsmartkami brez najmanjših težav. kdaj torej na gp racer? ; )) Moj odogovor pa je hotel prišparati nekaj denarja bodočim racerjem. Pri dirkanju ni bližnjic oz. brez denarja ni muzike. Zalomi se slej kot prej, če voziš neprimerne gume še toliko prej. P.S. Enkrat mi je en racer rekel. Si tisti dirkači, ki so že padli in so tisti, ki še bodo, drugih ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kokakola Objavljeno Marec 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2015 (popravljeno) kaj torej priporočate za marof,,,grelcev ni!! uzamem sportsmart2 in pade čas 1.10.xxx?? malo za šalo,,,, sprašujem pa z namenom ker verjetno vsako leto kdo več obišče marof in bi si rad prebral malo kakšne gume bi naj imel za to stezo itd,, trenutno imam pa gor bridgestone bt016r,,, Popravljeno Marec 2, 2015. Popravil kokakola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Marec 2, 2015 Deli Objavljeno Marec 2, 2015 Jaz bi dal gor gp racer. Lahko vozis po cesti in po dirkaliscu brez skrbi. Verjetno motor uporabljas vecina na cesti in nimas dvojnih feln da bi imel loceno gume za pisto in cesto? Ce pa mislis pisto vzet bol za vajo pa uzitek pa bo menda ze dober sportsmart 2. Sam jih nisem vozil tako da ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kokakola Objavljeno Marec 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2015 katere gp racer,,,,katero zadaj katero spredaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 Spredaj S ali M, zadaj M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 7, 2015 Deli Objavljeno Marec 7, 2015 katere gp racer,,,,katero zadaj katero spredaj? Spredaj S (Soft)..Zadaj M (Medium).. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kokakola Objavljeno Marec 8, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Pa so dobre spredaj S in zadaj M potem tudi za grobnik?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Marec 8, 2015 Deli Objavljeno Marec 8, 2015 Pa so dobre spredaj S in zadaj M potem tudi za grobnik?? oja so..lahko pa daš tut naprej M..pa zadaj E (Endurance)..kar je pač mal več kilometrine pa pač ni tolko gripa ko pri M..no saj na grobniku ti je itak po 10 krogih guma fuč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se