DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 pred 3 urami, ukica pravi: Dva jurja pa dva jurja, rebalans proracuna ne pomaga. Je pa pri vsaki stvari tako da dodas se cisto malo pa imas nekaj vec.. pa se malo pa imas se nekaj. In nakoncu si na 20k, vozis se pa isto(ce nisi super duper dirkac) kot na motorju za 5k. Ni pa iz zadnje mode, ja. GT je za moje pojme predrag. Stari, vse je predrago za naše plače, razn če maš 3 jurje in več neto pred 2 urami, skalar36 pravi: "GT je za moje pojme predrag." Vsi motorji nad 800 ccm so predragi. Stanejo tok kt en soliden avto. Luksuz. Jest sm še vedno v dilemi. Full mi je všeč, k ma GT ogrevane ročke, to res rabm, ter nastavljivo vzmetenje. Sam to ni vredn 2k več zame. Kufrov pa ne rabim. Tok kt sam rabim za 2-3 dni gre v ruzak. Edin mal prešvoh agregat je zame. Pa ne, da bi norel, sam je res dobr občutek, k pri tisočaku daš gas v 6 prestavi pri 50km\h pa je bp 90 kuj. Pa odlično vzmetenje na tisočaku+zavore. To je zame vredn 2k. Po drugi strani pa pokončna\sm moto drža na 09- men full paše...Ne vem, kaj nej kupm... Testno bom šel probat, pol pa od tam naprej... sej veš kaj moraš kupit, pusti te cigu migu zadeve ukica in skalar36 1 1
tomaz69 Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Stari, vse je predrago za naše plače, razn če maš 3 jurje in več neto Ahhh, blagor tebi Maus..... @Snecer. ti dam prav, kot sem že enkrat pisal, 90% al pa več nas ne bi opazilo razlike, med Tracer 2017 in 2018, če nam ne bi povedali, s čim se vozimo. Ko pa bi nam povedali bi bli vsi pametni kao sej sm vedu ku bolj pade u ovinek, kako bolje primejo zavore, ni več tako "čigumast"...hahahahaha Tako da, na delu so mojstri ustvarjanja potreb in želj po novem... Snečer, Matej207, gretzky in 3 others 6
ukica Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 4 hours ago, Kmet2 said: Pojdi se peljat z motorjem za 20k in motorjem v rangu 5k € ,če boš še vedno mnenja ,da se oba isto peljeta ..........ne vem no , si pač poseben Prideš pa z obemi od točken A do Točke B ,to pa ja! Se strinjam! Ampak motor kot je tracer je misljen za sirso publiko, kot pa kaksen 1190/1290/GS.. Sem pa mnenja da se v par let starem vrhunskem motorju se zmeraj peljes bolje kot na novem nizje/srednje razrednem motorju. Lep primer tega so avtomobili.. 7,8,9 let stari Mercedesi, BMW, Audi se bolje peljejo kot nove skode, seati, vw etc.. Kmet2 1
skalar36 Objavljeno Februar 7, 2018 Opozori Objavljeno Februar 7, 2018 pred 3 urami, DAMI34 pravi: sej veš kaj moraš kupit, pusti te cigu migu zadeve Maš prou!! Sam me mal skrbi, da bom preveč naprej se držal, pa da mi ne bo pasalo. Res sem se razvadil na endurah in SM-ih.
Kawl Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 8 urami, ukica pravi: Se strinjam! Ampak motor kot je tracer je misljen za sirso publiko, kot pa kaksen 1190/1290/GS.. Sem pa mnenja da se v par let starem vrhunskem motorju se zmeraj peljes bolje kot na novem nizje/srednje razrednem motorju. Lep primer tega so avtomobili.. 7,8,9 let stari Mercedesi, BMW, Audi se bolje peljejo kot nove skode, seati, vw etc.. nebi se strinjal glede avtov. Mogoče je več udobja... dejstvo pa je da se škode (verjetno si mislila octavio)vw (golf) ipd prresneto dobro peljejo. Sem imel dva stara velika avta SAAB 9-5 2.3t in pa Audi a6 2.4, obadva sta bila v primerjavi z zdajšno octavio kamijona na cesti, zelo neokretna.Užitek z njima je bil samo na avtocesti, pa še tukaj je že spet škoda za moje pojme boljša ker onadva noben ni imel 6prestave.... uglavnem nebi se strinjal stabo! Zdajšna 10 let novejša škoda kot sta bila onadva je precej bolj agilna, dinamična čez ovinke pa jo lahko hitreje peljem in z več zaupanja...Tako da moje mnenje je da se tudi tracer pelje bolje kot r1150gs. bajkr88, Andrejcer, MiNa in 1 other 4
luxsa Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 Kokr za koga,enkrat sem pelu enga k ma 10 let starga gsa z novo octavio,pa je reku naj bolj pocas peljem ,ker se mu auto ne zdi varen.
J.a.m.e.s Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 8 urami, ukica pravi: Se strinjam! Ampak motor kot je tracer je misljen za sirso publiko, kot pa kaksen 1190/1290/GS.. Sem pa mnenja da se v par let starem vrhunskem motorju se zmeraj peljes bolje kot na novem nizje/srednje razrednem motorju. Lep primer tega so avtomobili.. 7,8,9 let stari Mercedesi, BMW, Audi se bolje peljejo kot nove skode, seati, vw etc.. Dokler kaj ne crkne, potem pa je hudič in jokanje kako je vse drago. Bo treba it v salon in sprobat testnega, potem bomo pa videli kako in kaj. Dejstvo je, da če so pri novem odpravili glavne pomanjkljivosti, prejšnjega modela, potem se starega modela ne splača kupit (razlike je 700eur).
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 (popravljeno) pred 51 minutami, Kawl pravi: nebi se strinjal glede avtov. Mogoče je več udobja... dejstvo pa je da se škode (verjetno si mislila octavio)vw (golf) ipd prresneto dobro peljejo. Sem imel dva stara velika avta SAAB 9-5 2.3t in pa Audi a6 2.4, obadva sta bila v primerjavi z zdajšno octavio kamijona na cesti, zelo neokretna.Užitek z njima je bil samo na avtocesti, pa še tukaj je že spet škoda za moje pojme boljša ker onadva noben ni imel 6prestave.... uglavnem nebi se strinjal stabo! Zdajšna 10 let novejša škoda kot sta bila onadva je precej bolj agilna, dinamična čez ovinke pa jo lahko hitreje peljem in z več zaupanja...Tako da moje mnenje je da se tudi tracer pelje bolje kot r1150gs. Se ne! Sprobal oba . V ovinkih in globjih nagibih je Tracer nemiren in daleč od zaupanja,ko gre GS kot po tračnicah in etc etc Ne bom več smetil , tema je o Traceru in ne vseh ostalih motorjih . Popravljeno Februar 8, 2018. Popravil Kmet2 ukica 1
Kawl Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Se ne! Sprobal oba . V ovinkih in globjih nagibih je Tracer nemiren in daleč od zaupanja,ko gre GS kot po tračnicah in etc etc Kaj jaz vem jaz sem imel R1200GS in mi ni všeč to da nikakor nimaš občutka kje je meja. Nimaš nobene povratne informacije izpod prednjega kolesa. Zato jih je tudi toliko. Kupujejo jih taki ki se prvič vsedejo na motor- motor se dejansko pelje lahkotno in ne rabiš nekaj vlagat v samo tehniko vožnje. Za mene ki pa v osnovi izhajam iz cestakov pa je to bolj tako tako. Ne vem mislim da bi mi bil precej bolj všeč tvoj KTM kot mi je bil BMW. Kmet2, exclan in Kugelschreiber 3
Snečer Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 42 minutami, Kmet2 pravi: Se ne! Sprobal oba . V ovinkih in globjih nagibih je Tracer nemiren in daleč od zaupanja,ko gre GS kot po tračnicah in etc etc Ne bom več smetil , tema je o Traceru in ne vseh ostalih motorjih . tista dva, ki sem jaz peljal, sta bil mirna in vodljiva bp v ovinkih po moje je tu ista zgodba kot pri zavorah edini problem, ki sem ga videl na lastne oči, je woblanje (grdo je zgledalo), očitno nek problem.
Kawl Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred eno uro, Kmet2 pravi: Se ne! Sprobal oba . V ovinkih in globjih nagibih je Tracer nemiren in daleč od zaupanja,ko gre GS kot po tračnicah in etc etc Ne bom več smetil , tema je o Traceru in ne vseh ostalih motorjih . Še ena zadeva je klelel--- tebe kot sem videl s potopisov imaš najmanj 100kil. >Če bi si naštimal vzmetenje po svoji teži dam roko v ogenj da se pelje bolje kot r1150gs. Medtem ko se r1150gs nebi peljal toliko bolje če bi nanj navesil boljše vzmetenje...
DAMI34 Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 2 urami, Snecer pravi: tista dva, ki sem jaz peljal, sta bil mirna in vodljiva bp v ovinkih po moje je tu ista zgodba kot pri zavorah edini problem, ki sem ga videl na lastne oči, je woblanje (grdo je zgledalo), očitno nek problem. tisti, ki sem ga jaz peljal se po mirnosti in ciklistiki skozi ovinek ne more primerjati niti z Z900, niti Sxom, niti GTjem. Zame premehak in premal natančen. Kar pa ne pomeni da je slab stroj, ampak je vzmetenje nekoliko povprečno, pa še nameščene gume niso bile neki biser. Seveda pa lahko izhajamo iz tega, da meni ustrezajo nekoliko krajši hodi vzmetenja in bolj ST ali naked drže, ter trše vzmetenje. Nekdo, ki ima raje bolj mehko (zibajoče/zvijajoče), ter mirno vožnjo, ne bo imel prav nobenega problema. ukica in tomaz69 2
Andrejcer Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 A bi lahko to temo preimenovali v 50 odtenkov Tracerja? Kawl, C eagle, tomaz69 in 3 others 1 5
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 5 urami, Kawl pravi: Še ena zadeva je klelel--- tebe kot sem videl s potopisov imaš najmanj 100kil. >Če bi si naštimal vzmetenje po svoji teži dam roko v ogenj da se pelje bolje kot r1150gs. Medtem ko se r1150gs nebi peljal toliko bolje če bi nanj navesil boljše vzmetenje... Vzmetenje sem zategnil do konca ,
Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 4 urami, DAMI34 pravi: tisti, ki sem ga jaz peljal se po mirnosti in ciklistiki skozi ovinek ne more primerjati niti z Z900, niti Sxom, niti GTjem. Zame premehak in premal natančen. Kar pa ne pomeni da je slab stroj, ampak je vzmetenje nekoliko povprečno, pa še nameščene gume niso bile neki biser. Seveda pa lahko izhajamo iz tega, da meni ustrezajo nekoliko krajši hodi vzmetenja in bolj ST ali naked drže, ter trše vzmetenje. Nekdo, ki ima raje bolj mehko (zibajoče/zvijajoče), ter mirno vožnjo, ne bo imel prav nobenega problema. Sam sem navajen na vzmetenje , ki ga omenjaš pa je bil pri 160kmh v ovinku proti Črnem kalu nemiren , bil motor od skalarja36 on je bil pa z mojim ADV 1050 za mano . skalar36, DAMI34 in Matej207 2 1
DAMI34 Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 15 minutami, Kmet2 pravi: Sam sem navajen na vzmetenje , ki ga omenjaš pa je bil pri 160kmh v ovinku proti Črnem kalu nemiren , bil motor od skalarja36 on je bil pa z mojim ADV 1050 za mano . no ja nisem mislil na vzmetenje endur, tudi ta morajo pravilno ali recimo temu športno delovati, so ljudje, ki imajo recimo radi stil "comfort". Le ta mene na GTju ubija in imam filing, da se vse zvija in da je premehko, nekaterim pa to paše. ti pa verjamem, da se j pri taki brzini prednji konec začel zvijati. Gostejše olje v prvih vilicah bi verjetno celo omililo problem. Kmet2 1
skalar36 Objavljeno Februar 8, 2018 Opozori Objavljeno Februar 8, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Sam sem navajen na vzmetenje , ki ga omenjaš pa je bil pri 160kmh v ovinku proti Črnem kalu nemiren , bil motor od skalarja36 on je bil pa z mojim ADV 1050 za mano . Ja sej. Nč čudnga, da mi je pol woblu k si mi ga ti zlorabu. Pa nisi mi dal KTM-a. Si mi privoščil BMW-ja. Kawl in Kmet2 2
Matej207 Objavljeno Februar 11, 2018 Opozori Objavljeno Februar 11, 2018 kmet2.... bo potrebno spoštovat predpise... ccccc.... Sicer pa ... ko mine sneg... gre Moja Tracer v prodajo..... kilometrov zelo malo... opreme pa več kot na novem GT .... Ne znesejo več finance... večji projekti so pred nami...... Če je kdo zainteresiran... na ZS .... C eagle 1
Matej207 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 C eagle.. sprememba plana... Nebom prodal Pa še vrabčki čivkajo da se flota tracerjev povečuje.... Tko da tomaz69 in C eagle 1 1
Janezs Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 Pomoje vredno omembe. Kot opozorilo, če boste lastniki kje nabili spodnji del motorja: LP
ukica Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 To je bilo pri prvih model. Nato so vijak prestavili. C eagle, tomaz69, Gonca in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 pred 5 urami, Janezs pravi: Pomoje vredno omembe. Kot opozorilo, če boste lastniki kje nabili spodnji del motorja: LP eni z MSja so že nabili na karter Na bencinski je zapeljal čez mali pokrov jaška, le tega je dvignilo direkt gor..in pol se je uscalo.
DeeJay Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 pred 1 uro, DAMI34 pravi: eni z MSja so že nabili na karter Na bencinski je zapeljal čez mali pokrov jaška, le tega je dvignilo direkt gor..in pol se je uscalo. Mhm.. MiNa, Andrejcer, Gonca in 3 others 1 1 4
Matej207 Objavljeno Marec 24, 2018 Opozori Objavljeno Marec 24, 2018 Ima kdo gel sedež na trejserju? Pomaga menjava sedeža? Lp
Rey Objavljeno Marec 24, 2018 Opozori Objavljeno Marec 24, 2018 Ob 23. 3. 2018 ob 15:07, DeeJay pravi: Mhm.. Na črpalki ga je tako zašlatalo gor, da je naredil luknjo? Hitrost ni mogla biti visoka....to pa je res smola.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se