vandrovec Objavljeno Junij 30, 2018 Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 Kakšne barve je uradno ta motor?
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2018 Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 pred 10 minutami, vandrovec pravi: Kakšne barve je uradno ta motor? Uradno je tak tomaz69, vandrovec in RobiRoberto 3
krucymucy Objavljeno Junij 30, 2018 Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 1 hour ago, sasosa said: Midnight black. Hvala za informacijo.
krucymucy Objavljeno Junij 30, 2018 Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 (popravljeno) 9 hours ago, DinDiin said: Sem bil ravno tam, ko se je nekdo s tem odpeljal Si ja. Sem te opazil. Popravljeno Junij 30, 2018. Popravil krucymucy
krucymucy Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 On 6/30/2018 at 12:15 PM, vandrovec said: Kakšne barve je uradno ta motor? Jaz sem s prstom pokazal pa rekel "to!" Kugelschreiber, maxxa in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 Kratek vtis vožnje GT900 Tracerke. Z ozirom, da je nisem pulil, ker je še v fazi vtekanja: 1. Izgled-lep motor, tako na pogled kot uporaben (beri za 2 osebi in dolga potovanja), sedenje udobno (vsaj meni, ki sem vajen trdih stolov) drža primerna zame, malce bobnenja še vedno v čeladi, pa čeprav je bila šipca na najnižji poziciji. Barvni TFT števec bi bil lahko večji, ne pa da je vsaj 2cm črno okoli in okoli. Drugače pa lepo in bogato opremljen moped. se vidi pa da so šparali, recimo nalepke niso lakirane. 2. agregat...sej je in sej laufa, ma definitivno mam raje Z900, je veliko bolj elastičen in živahen 3. pnevmatike-podn od gume, kar še dodatno zjeba ciklistiko 4.ciklistika-precej okorno mi deluje, verjetno nosi levji delež OEM pnevmatika, vendar mi je med vožnjo še vedno bil na sprednjem delu precej težek in počasen. Tu je Z900 poezija napram GT900 5. vzmetenje-prednji konec mi ne gre in ne gre, še vedno isto kot pri navadni Tracerki, krivulja ni natančna, sili ven iz ovinka, relativno slabe povratne informacije, pa tak čigumast še vedno. Medtem ko mi je zadnji konec bil kul, dovolj udoben in dovolj trd, predvsem pa lepo pobira neravnine. Fino je tudi da ima nastavitev prednapetosti na kolut. 6. menjalnik, super BP, tudi quiki dela normalno 7. zavore, odlične, grizejo takoj in odločno Evo na kratko je to to. Zame bi bil idealen moped z agreatom in ciklistiko od Z900, opremo in obliko GT900. Aja, pa za dnar kot ga je potrebno odšteti za Z900 Če bi ga imel? Ja, zakaj pa ne, samo za 12.500 tam nekje se dobi še marsikaj. Seveda bi moral malo vzmetenje upgrejdat, ampak ostalo je pa dovolj na nivoju. skalar36, IF7, MiNa in 2 others 5
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) Za 12.5k ne dobis nic. Dobis za 20k, sam iz principa nisem kupil. Handling je izkljucno zaradi pnevmatik tak kot je. Ampak tudi te je treba znucat. P/P je tracerka ze en cas best buy za racionalne. Sej ne da se imam za racionalnega, ampak tako je. Mene moti veterna zascita, ze ce bi bila temna bi blo ok. Pa to da s peto zapenjam ob nosilce zadnjih stopalk. Display je ok, dovolj velik in pregleden. Vzmetenja nisem se nic premikal, ni bilo casa. Zadaj se mi zdi se kar ok, spredaj bo treba pa malo zategnit zadevo. Nisem niti pricakoval da bo vsaj priblizno kot kak ducati, ktm, bmw ... ker ne more biti za tako ceno. Prvi vtis je bil ok, zato sem vzel. Lepota je pa itak v oceh opazovalca. Ce ne bo mehanskih tezav, bo cisto v redu sluzila namenu. Zame bo pa to se ena stvar v garazi, ki je nimam casa rabit. Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil krucymucy TakeALookAround, DAMI34, maxxa in 4 others 7
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 Evotech radiator guard sem narocil. Je lazje za muhe prat. https://evotech-performance.com/products/yamaha-mt-09-tracer-abs-radiator-guard-2015-onwards Med zascito in hladilnikom je nekih 8mm prostora da suhe muhe ven padajo. Luknje so manjse od razdalje med zascito in hladilnikom, tako da kamencki vmes ne morejo.
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 22 minutami, krucymucy pravi: Za 12.5k ne dobis nic. Dobis za 20k, sam iz principa nisem kupil. Handling je izkljucno zaradi pnevmatik tak kot je. Ampak tudi te je treba znucat. P/P je tracerka ze en cas best buy za racionalne. Sej ne da se imam za racionalnega, ampak tako je. Mene moti veterna zascita, ze ce bi bila temna bi blo ok. Pa to da s peto zapenjam ob nosilce zadnjih stopalk. Display je ok, dovolj velik in pregleden. Vzmetenja nisem se nic premikal, ni bilo casa. Zadaj se mi zdi se kar ok, spredaj bo treba pa malo zategnit zadevo. Nisem niti pricakoval da bo vsaj priblizno kot kak ducati, ktm, bmw ... ker ne more biti za tako ceno. Prvi vtis je bil ok, zato sem vzel. Lepota je pa itak v oceh opazovalca. Ce ne bo mehanskih tezav, bo cisto v redu sluzila namenu. Zame bo pa to se ena stvar v garazi, ki je nimam casa rabit. tut za 20kek sem nergal, da ne bo pomote krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 Sej sem jst tudi. Jst vedno. DAMI34 1
Snečer Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 48 minutami, krucymucy pravi: Evotech radiator guard sem narocil. Je lazje za muhe prat. https://evotech-performance.com/products/yamaha-mt-09-tracer-abs-radiator-guard-2015-onwards Med zascito in hladilnikom je nekih 8mm prostora da suhe muhe ven padajo. Luknje so manjse od razdalje med zascito in hladilnikom, tako da kamencki vmes ne morejo. to je top firma in izdelek, imam že leta krucymucy in tomaz69 2
Snečer Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred eno uro, krucymucy pravi: Za 12.5k ne dobis nic. Dobis za 20k, sam iz principa nisem kupil. Handling je izkljucno zaradi pnevmatik tak kot je. Ampak tudi te je treba znucat. P/P je tracerka ze en cas best buy za racionalne. Sej ne da se imam za racionalnega, ampak tako je. Mene moti veterna zascita, ze ce bi bila temna bi blo ok. Pa to da s peto zapenjam ob nosilce zadnjih stopalk. Display je ok, dovolj velik in pregleden. Vzmetenja nisem se nic premikal, ni bilo casa. Zadaj se mi zdi se kar ok, spredaj bo treba pa malo zategnit zadevo. Nisem niti pricakoval da bo vsaj priblizno kot kak ducati, ktm, bmw ... ker ne more biti za tako ceno. Prvi vtis je bil ok, zato sem vzel. Lepota je pa itak v oceh opazovalca. Ce ne bo mehanskih tezav, bo cisto v redu sluzila namenu. Zame bo pa to se ena stvar v garazi, ki je nimam casa rabit. mojega nisi za 6.5k peljal vetrno si daj kakšen ermax zatemnjen, tudi top izdelek pa ne v pancarjih za SS vozit, ampak touring obutek, da bo občutek normalno, da se vsaka zadeva individualizira, če bi jaz gsko kupil, je še cirka za 7 jurjev dodatnega vložka, kolko sem gledal
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 31 minutes ago, Snecer said: mojega nisi za 6.5k peljal vetrno si daj kakšen ermax zatemnjen, tudi top izdelek pa ne v pancarjih za SS vozit, ampak touring obutek, da bo občutek normalno, da se vsaka zadeva individualizira, če bi jaz gsko kupil, je še cirka za 7 jurjev dodatnega vložka, kolko sem gledal Ne tvojega res nisem. Ermax gledam da, ampak ne vem ali naj kupim original velikost ali postarsko varianto. Nimam pancarjev, sej sem napisal da sem sel po skornje. Tracerka ni bila planirana.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 2 hours ago, krucymucy said: Za 12.5k ne dobis nic. Dobis za 20k, sam iz principa nisem kupil. Handling je izkljucno zaradi pnevmatik tak kot je. Ampak tudi te je treba znucat. P/P je tracerka ze en cas best buy za racionalne. Sej ne da se imam za racionalnega, ampak tako je. Mene moti veterna zascita, ze ce bi bila temna bi blo ok. Pa to da s peto zapenjam ob nosilce zadnjih stopalk. Display je ok, dovolj velik in pregleden. Vzmetenja nisem se nic premikal, ni bilo casa. Zadaj se mi zdi se kar ok, spredaj bo treba pa malo zategnit zadevo. Nisem niti pricakoval da bo vsaj priblizno kot kak ducati, ktm, bmw ... ker ne more biti za tako ceno. Prvi vtis je bil ok, zato sem vzel. Lepota je pa itak v oceh opazovalca. Ce ne bo mehanskih tezav, bo cisto v redu sluzila namenu. Zame bo pa to se ena stvar v garazi, ki je nimam casa rabit. Pizda no. Za 12500 ne dobis flagshipa. Velike Bmfe duca in ktm, ostalo pa kr dobis? Vsaj na avtonetu mi tako zgleda. Strom jurja, gsxs1000, africo sm tud vidu za 12400, manj kot 10k stane aprilia dorsoduro ali shiver 900...mord sm sam jez ful nezahtevn, ampak, za 12kek ne mors rect de nimas kej kupt. In tracerka je ziher varn nakup. Ce je ne bos maral, jo bos lahko prodal. Se mi zdi da vfr800x ne bi tako zlahka. Upam de jo bos rabil, in de ne bo pizdarij. krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) Dobis V-stroma ja. Sam na V-stroma tudi bicikla ne bi naslonil. Se tvojega ne Africa je bila tudi v igri, pa sem se premislil. Mi ne odgovarja. No sej jo mam v avatarju. Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil krucymucy
Kmet2 Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 17 minutami, krucymucy pravi: Dobis V-stroma ja. Sam na V-stroma tudi bicikla ne bi naslonil. Se tvojega ne Africa je bila tudi v igri, pa sem se premislil. Mi ne odgovarja. No sej jo mam v avatarju. Bi mi prosim naštel zakaj je zmagala mt09 proti AT. Osebno sem peljal oba motorja in mt09 se mi zdi polizdelek napram AT.... Ne govorim o agregatu, mt09 mi je cool agregat. 3nity 1
Snečer Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 10 minutami, Kmet2 pravi: Bi mi prosim naštel zakaj je zmagala mt09 proti AT. Osebno sem peljal oba motorja in mt09 se mi zdi polizdelek napram AT.... Ne govorim o agregatu, mt09 mi je cool agregat. manj se mu bodo smejali s tracerko GT to so njegove besede izpred let, ker je važno kaj voziš za publiko IF7 in krucymucy 1 1
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 32 minutes ago, Kmet2 said: Bi mi prosim naštel zakaj je zmagala mt09 proti AT. Osebno sem peljal oba motorja in mt09 se mi zdi polizdelek napram AT.... Ne govorim o agregatu, mt09 mi je cool agregat. Ker se bolj ceste drzim. 24 minutes ago, Snecer said: manj se mu bodo smejali s tracerko GT to so njegove besede izpred let, ker je važno kaj voziš za publiko Sej zdej se tudi ne razkrijem celade. Zadnjic sem po slamci kavo spil. DAMI34 in Kugelschreiber 1 1
Borutt Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 5 urami, krucymucy pravi: Za 12.5k ne dobis nic. Dobis za 20k, sam iz principa nisem kupil. Handling je izkljucno zaradi pnevmatik tak kot je. Ampak tudi te je treba znucat. P/P je tracerka ze en cas best buy za racionalne. Sej ne da se imam za racionalnega, ampak tako je. Mene moti veterna zascita, ze ce bi bila temna bi blo ok. Pa to da s peto zapenjam ob nosilce zadnjih stopalk. Display je ok, dovolj velik in pregleden. Vzmetenja nisem se nic premikal, ni bilo casa. Zadaj se mi zdi se kar ok, spredaj bo treba pa malo zategnit zadevo. Nisem niti pricakoval da bo vsaj priblizno kot kak ducati, ktm, bmw ... ker ne more biti za tako ceno. Prvi vtis je bil ok, zato sem vzel. Lepota je pa itak v oceh opazovalca. Ce ne bo mehanskih tezav, bo cisto v redu sluzila namenu. Zame bo pa to se ena stvar v garazi, ki je nimam casa rabit. Zakaj jo pa ne parkiraš pred hišo? Da bodo sosedje spet zeleni
Kugelschreiber Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 11 hours ago, krucymucy said: Dobis V-stroma ja. Sam na V-stroma tudi bicikla ne bi naslonil. Porque?
Rubuz Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 (popravljeno) Verjetno mu ni lep. Sej res ni nek lepotec, treba priznat. Popravljeno Julij 3, 2018. Popravil Rubuz
Kugelschreiber Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 10 minutes ago, Rubuz said: Verjetno mu ni lep. Sej res ni nek lepotec, treba priznat. Pa ne da on dost na lepoto. Prej je mel R1200G/S 3nity, Kmet2 in krucymucy 3
krucymucy Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 Ja sam GS hudo zgleda. V-strom ne. Stari zgleda ok.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 bojda res rabi mitaske.... https://www.motorcyclenews.com/mcn-motorycles/2018/yamaha-tracer-900gt-long-term-test-review-/ krucymucy 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se