Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
16 hours ago, krucymucy said:

Dobis V-stroma ja. Sam na V-stroma tudi bicikla ne bi naslonil.

Se tvojega ne :D

Africa je bila tudi v igri, pa sem se premislil. Mi ne odgovarja.

No sej jo mam v avatarju.

imel Tracerja, 15.000 km z njim naredil. Imam V-Stroma in sem mnogo bolj zadovoljen z njim, v ovinek pade lepše in je v njem mnogo bolj miren in stabilen, zastavljeno linijo lepše drži... pa bolj udoben... itd, itd...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Verjamem da si zadovoljen.

Jaz sem tudi mal razmisljal da bi kupil 2017, pa tri jurje razlike napram 2018 dal za vzmetenje. 

Objavljeno

Ne, tega ne bo. Lahko da bo dodaten moped s tem v garazi, tega pa na sintisajzer ni za tlacit :)

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
Ob Thursday, June 28, 2018 ob 19:58, sasosa pravi:

Evo, črna GT je že doma, en mesec prej, že prevozil 650 km.

Zdaj pa vem, zakaj še nisem dobil svoje tracerke...:naughty:

Objavljeno
pred 12 urami, aarnus pravi:

Zdaj pa vem, zakaj še nisem dobil svoje tracerke…:naughty:

Prvi servis je mimo....včeraj probal od kolega Tracer 2017, razlika v vožnji napram GT zelo očitna, v prid GT seveda:).

Objavljeno
pred 3 minutami, sasosa pravi:

Prvi servis je mimo....včeraj probal od kolega Tracer 2017, razlika v vožnji napram GT zelo očitna, v prid GT seveda:).

bolj konkretno

Objavljeno
pred 46 minutami, Snecer pravi:

bolj konkretno

GT bolj "trda", na navadni preveč mehko vzmetenje, krmilo in prednji del dajeta občutek vožnje 400ccm motorja, pri agresivnejši vožnji TCS večino časa preprečuje dvig prednjega kolesa, razlika je tudi v sedežih. S kolegom sva zamenjala motorje, njegov komentar je bil, da je to čist drug motor. Se bo pa pri obeh ciklistika verjetno precej spremenila z drugim kompletom gum. Vožnja je bila v dvoje.

Objavljeno
pred 2 urami, Snecer pravi:

Hvala, ampak po moje preveč subjektivno glede "čisto drug motor" :) 

No, lahko bi rekel, rečeno v afektu, je pa res razlika v sami vožnji, mogoče je v solo vožnji drugače. Na splošno pa, glede na ceno, opremo, obliko, videz, za moje potrebe in način vožnje, mislim, da sem zadel v polno z GT.

Pa še vprašanje, 12V vtičnica za navigacijo, verjetno se lahko čez zimo priklopi polnilec-vzdrževalec akumulatorja?

Objavljeno
4 hours ago, sasosa said:

GT bolj "trda", na navadni preveč mehko vzmetenje, krmilo in prednji del dajeta občutek vožnje 400ccm motorja, pri agresivnejši vožnji TCS večino časa preprečuje dvig prednjega kolesa, razlika je tudi v sedežih. S kolegom sva zamenjala motorje, njegov komentar je bil, da je to čist drug motor. Se bo pa pri obeh ciklistika verjetno precej spremenila z drugim kompletom gum. Vožnja je bila v dvoje.

To, da TCS vklaplja, je na programu 2. Na 1. programu prov lepo dvigne sprednji konec. Če pa ga izklopiš, pol lahko delaš kar češ...

Je pa vezan ABS na ta dva (2) program od TCS-ja. Ko zaviraš na polno, se na 2, programu zelo hitro vklopi ABS, medtem pa na programu 1. pri polnem zaviranju prav lepo postavi moped na prvo kolo...

Kdaj popusti ABS nisem (še>) uspel ugotoviti...

Pač, motor sem kupil z zasluženim denarjem in ne bi rad prav brez veze metal motorja po tleh.. Tisti, ki ma več jajc, lahko komot proba namesto mene... z lastim motorjem seveda.. :D

Objavljeno

a ga nis vrgu na poligonu po tleh zadnc? :huh: 

Objavljeno
3 hours ago, Rogerg said:

a ga nis vrgu na poligonu po tleh zadnc? :huh: 

Tisto sem ga nežno, da vidim kako zgleda... :blush:

Objavljeno
pred 6 urami, C eagle pravi:

To, da TCS vklaplja, je na programu 2. Na 1. programu prov lepo dvigne sprednji konec. Če pa ga izklopiš, pol lahko delaš kar češ...

Je pa vezan ABS na ta dva (2) program od TCS-ja. Ko zaviraš na polno, se na 2, programu zelo hitro vklopi ABS, medtem pa na programu 1. pri polnem zaviranju prav lepo postavi moped na prvo kolo...

Kdaj popusti ABS nisem (še>) uspel ugotoviti...

Pač, motor sem kupil z zasluženim denarjem in ne bi rad prav brez veze metal motorja po tleh.. Tisti, ki ma več jajc, lahko komot proba namesto mene... z lastim motorjem seveda.. :D

Hvala za info., zaenkrat uporabljam STD in TCS 2, TCS 1 še nisem probal, zato je ta info. zelo dobrodošla. 6. prestava se mi zdi glasna do 130 km/h, še komu?

Objavljeno
Just now, sasosa said:

Hvala za info., zaenkrat uporabljam STD in TCS 2, TCS 1 še nisem probal, zato je ta info. zelo dobrodošla. 6. prestava se mi zdi glasna do 130 km/h, še komu?

Ja tudi moja je v 6 prestavi kar čudno glasna. Kot da bi nekam drgnilo...

Objavljeno

Ja sesta "cvili" tudi tretja malo, a sesta tako, da ne rabis gledat na indikator v kateri prestavi imas. 

Pac japonci. Ce hoces kvaliteto, kupis kaj drazjega. 

• Haha 2
Objavljeno

Smerna stabilnost pri višji hitrosti?

Objavljeno
40 minutes ago, skalar36 said:

Nisem pravi naslov za to. Bo kdo drugi odgovoril, ker jaz se nad 120 ne vozim. 

Objavljeno
1 hour ago, skalar36 said:

Če si grob z balanco, je pri višji hitrosti hitro nemirna. Sumim, da je za to kriv prdvsem zadnji kufer, ker nastane velika turbolenca za mano...

Je pa res, da če te zmoti kaka neravnina na sami cesti, se karnoče umirit, šeposebej v kakem dolgem ovinku.

Bom ob priliki poskusil še brez kufra...

Objavljeno

160kmh v ovinku me je bilo po celem mojem pasu, kar zvija motor.

Tracer je bil od Skalarja.

Objavljeno (popravljeno)
22 hours ago, sasosa said:

Pa še vprašanje, 12V vtičnica za navigacijo, verjetno se lahko čez zimo priklopi polnilec-vzdrževalec akumulatorja?

Accessories vtičnice so na 2A varovalkah, tako da rajši ne.. Saj ma skoraj vsak vzdrževalec/polnilec priključek za direktn na baterijo.. 

3 minutes ago, Kmet2 said:

Da si ti po celem voznem pasu so tvoje dimenzije krive, ne moped.. :ras: ;)

Popravljeno . Popravil Tex
  • Haha 3
Objavljeno
pred eno uro, krucymucy pravi:

Nisem pravi naslov za to. Bo kdo drugi odgovoril, ker jaz se nad 120 ne vozim

Potem bi si skuterja omislil :naughty:, mene nič več rit ne boli, moja pa tudi pravi, ko sem jo ravno včeraj prvič peljal en krog po prekmurju, da ji je bolj udobno sedet od zadaj. :whistle:

Objavljeno
5 minutes ago, Andrejcer said:

Potem bi si skuterja omislil :naughty:, mene nič več rit ne boli, moja pa tudi pravi, ko sem jo ravno včeraj prvič peljal en krog po prekmurju, da ji je bolj udobno sedet od zadaj. :whistle:

Ja, meni isto. Na zacrtku sem bentil nad sedezem, moji je bil sicer kul, ampak meni je blo nadlezno ze po 300km. Ta vikend sva nardila 1600 do warsawe, v enem kosu nekaj cez 1000km in ni problema.. Ali se je rit na sedez navadla ali sedez na rit.. :OK:

Objavljeno
pred 54 minutami, Kmet2 pravi:

aluminijasto ogrodje da zvija? ne verjamem

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!