IF7 Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 16 hours ago, krucymucy said: Dobis V-stroma ja. Sam na V-stroma tudi bicikla ne bi naslonil. Se tvojega ne Africa je bila tudi v igri, pa sem se premislil. Mi ne odgovarja. No sej jo mam v avatarju. imel Tracerja, 15.000 km z njim naredil. Imam V-Stroma in sem mnogo bolj zadovoljen z njim, v ovinek pade lepše in je v njem mnogo bolj miren in stabilen, zastavljeno linijo lepše drži... pa bolj udoben... itd, itd... bajkr88, 3nity in DAMI34 3
krucymucy Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 Verjamem da si zadovoljen. Jaz sem tudi mal razmisljal da bi kupil 2017, pa tri jurje razlike napram 2018 dal za vzmetenje. IF7 1
krucymucy Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 Evo(teh) Andrejcer, Snečer, DAMI34 in 1 other 4
Snečer Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 drugače pa ti predlagam, da ga še malo "karboniziraš" krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 Ne, tega ne bo. Lahko da bo dodaten moped s tem v garazi, tega pa na sintisajzer ni za tlacit DAMI34, bajkr88 in 3nity 2 1
aarnus Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 Ob Thursday, June 28, 2018 ob 19:58, sasosa pravi: Evo, črna GT je že doma, en mesec prej, že prevozil 650 km. Zdaj pa vem, zakaj še nisem dobil svoje tracerke...
sasosa Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 pred 12 urami, aarnus pravi: Zdaj pa vem, zakaj še nisem dobil svoje tracerke… Prvi servis je mimo....včeraj probal od kolega Tracer 2017, razlika v vožnji napram GT zelo očitna, v prid GT seveda.
Snečer Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 pred 3 minutami, sasosa pravi: Prvi servis je mimo....včeraj probal od kolega Tracer 2017, razlika v vožnji napram GT zelo očitna, v prid GT seveda. bolj konkretno
sasosa Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 pred 46 minutami, Snecer pravi: bolj konkretno GT bolj "trda", na navadni preveč mehko vzmetenje, krmilo in prednji del dajeta občutek vožnje 400ccm motorja, pri agresivnejši vožnji TCS večino časa preprečuje dvig prednjega kolesa, razlika je tudi v sedežih. S kolegom sva zamenjala motorje, njegov komentar je bil, da je to čist drug motor. Se bo pa pri obeh ciklistika verjetno precej spremenila z drugim kompletom gum. Vožnja je bila v dvoje.
Snečer Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 Hvala, ampak po moje preveč subjektivno glede "čisto drug motor"
sasosa Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 pred 2 urami, Snecer pravi: Hvala, ampak po moje preveč subjektivno glede "čisto drug motor" No, lahko bi rekel, rečeno v afektu, je pa res razlika v sami vožnji, mogoče je v solo vožnji drugače. Na splošno pa, glede na ceno, opremo, obliko, videz, za moje potrebe in način vožnje, mislim, da sem zadel v polno z GT. Pa še vprašanje, 12V vtičnica za navigacijo, verjetno se lahko čez zimo priklopi polnilec-vzdrževalec akumulatorja?
C eagle Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 4 hours ago, sasosa said: GT bolj "trda", na navadni preveč mehko vzmetenje, krmilo in prednji del dajeta občutek vožnje 400ccm motorja, pri agresivnejši vožnji TCS večino časa preprečuje dvig prednjega kolesa, razlika je tudi v sedežih. S kolegom sva zamenjala motorje, njegov komentar je bil, da je to čist drug motor. Se bo pa pri obeh ciklistika verjetno precej spremenila z drugim kompletom gum. Vožnja je bila v dvoje. To, da TCS vklaplja, je na programu 2. Na 1. programu prov lepo dvigne sprednji konec. Če pa ga izklopiš, pol lahko delaš kar češ... Je pa vezan ABS na ta dva (2) program od TCS-ja. Ko zaviraš na polno, se na 2, programu zelo hitro vklopi ABS, medtem pa na programu 1. pri polnem zaviranju prav lepo postavi moped na prvo kolo... Kdaj popusti ABS nisem (še>) uspel ugotoviti... Pač, motor sem kupil z zasluženim denarjem in ne bi rad prav brez veze metal motorja po tleh.. Tisti, ki ma več jajc, lahko komot proba namesto mene... z lastim motorjem seveda.. sasosa 1
bajkr88 Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 a ga nis vrgu na poligonu po tleh zadnc?
C eagle Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 3 hours ago, Rogerg said: a ga nis vrgu na poligonu po tleh zadnc? Tisto sem ga nežno, da vidim kako zgleda... krucymucy 1
sasosa Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 pred 6 urami, C eagle pravi: To, da TCS vklaplja, je na programu 2. Na 1. programu prov lepo dvigne sprednji konec. Če pa ga izklopiš, pol lahko delaš kar češ... Je pa vezan ABS na ta dva (2) program od TCS-ja. Ko zaviraš na polno, se na 2, programu zelo hitro vklopi ABS, medtem pa na programu 1. pri polnem zaviranju prav lepo postavi moped na prvo kolo... Kdaj popusti ABS nisem (še>) uspel ugotoviti... Pač, motor sem kupil z zasluženim denarjem in ne bi rad prav brez veze metal motorja po tleh.. Tisti, ki ma več jajc, lahko komot proba namesto mene... z lastim motorjem seveda.. Hvala za info., zaenkrat uporabljam STD in TCS 2, TCS 1 še nisem probal, zato je ta info. zelo dobrodošla. 6. prestava se mi zdi glasna do 130 km/h, še komu?
C eagle Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 Just now, sasosa said: Hvala za info., zaenkrat uporabljam STD in TCS 2, TCS 1 še nisem probal, zato je ta info. zelo dobrodošla. 6. prestava se mi zdi glasna do 130 km/h, še komu? Ja tudi moja je v 6 prestavi kar čudno glasna. Kot da bi nekam drgnilo...
krucymucy Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Ja sesta "cvili" tudi tretja malo, a sesta tako, da ne rabis gledat na indikator v kateri prestavi imas. Pac japonci. Ce hoces kvaliteto, kupis kaj drazjega. 3nity in Kugelschreiber 2
skalar36 Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Smerna stabilnost pri višji hitrosti?
krucymucy Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 40 minutes ago, skalar36 said: Smerna stabilnost pri višji hitrosti? Nisem pravi naslov za to. Bo kdo drugi odgovoril, ker jaz se nad 120 ne vozim.
C eagle Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 1 hour ago, skalar36 said: Smerna stabilnost pri višji hitrosti? Če si grob z balanco, je pri višji hitrosti hitro nemirna. Sumim, da je za to kriv prdvsem zadnji kufer, ker nastane velika turbolenca za mano... Je pa res, da če te zmoti kaka neravnina na sami cesti, se karnoče umirit, šeposebej v kakem dolgem ovinku. Bom ob priliki poskusil še brez kufra...
Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 160kmh v ovinku me je bilo po celem mojem pasu, kar zvija motor. Tracer je bil od Skalarja. DAMI34 1
Tex Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 (popravljeno) 22 hours ago, sasosa said: Pa še vprašanje, 12V vtičnica za navigacijo, verjetno se lahko čez zimo priklopi polnilec-vzdrževalec akumulatorja? Accessories vtičnice so na 2A varovalkah, tako da rajši ne.. Saj ma skoraj vsak vzdrževalec/polnilec priključek za direktn na baterijo.. 3 minutes ago, Kmet2 said: 160kmh v ovinku me je bilo po celem mojem pasu, kar zvija motor. Tracer je bil od Skalarja. Da si ti po celem voznem pasu so tvoje dimenzije krive, ne moped.. Popravljeno Julij 9, 2018. Popravil Tex Kmet2, C eagle in Andrejcer 3
Andrejcer Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred eno uro, krucymucy pravi: Nisem pravi naslov za to. Bo kdo drugi odgovoril, ker jaz se nad 120 ne vozim. Potem bi si skuterja omislil , mene nič več rit ne boli, moja pa tudi pravi, ko sem jo ravno včeraj prvič peljal en krog po prekmurju, da ji je bolj udobno sedet od zadaj. C eagle 1
Tex Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 5 minutes ago, Andrejcer said: Potem bi si skuterja omislil , mene nič več rit ne boli, moja pa tudi pravi, ko sem jo ravno včeraj prvič peljal en krog po prekmurju, da ji je bolj udobno sedet od zadaj. Ja, meni isto. Na zacrtku sem bentil nad sedezem, moji je bil sicer kul, ampak meni je blo nadlezno ze po 300km. Ta vikend sva nardila 1600 do warsawe, v enem kosu nekaj cez 1000km in ni problema.. Ali se je rit na sedez navadla ali sedez na rit.. Kugelschreiber, C eagle in tomaz69 1 1 1
Snečer Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred 54 minutami, Kmet2 pravi: 160kmh v ovinku me je bilo po celem mojem pasu, kar zvija motor. Tracer je bil od Skalarja. aluminijasto ogrodje da zvija? ne verjamem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se