Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
4 minutes ago, sasosa said:

Po tem sklepam, da je za na dinos:angryrant2::naughty:.

u bistvu, da je fekalija.....ampak pusti krucija. enkat bmflar vedno bmflar. Le redki smo preboleli in ozdravli te SPB.

Objavljeno
12 minutes ago, sasosa said:

Po tem sklepam, da je za na dinos:angryrant2::naughty:.

Tako pravijo drugi, ne jaz. 

Objavljeno
pred 1 minuto, krucymucy pravi:

Tako pravijo drugi, ne jaz. 

...vsako tele ima svoje vesele....tud jst sem tele:kva2:ker je GT-jka odlična izbira za moje-najine potrebe, zdej grem pa prec en giro nardit:).

• Všeč mi je 2
Objavljeno
4 hours ago, krucymucy said:

Ozadje je skrbno izbrano. 

20180720_145843.jpg

Verjamem ja. To pride samo do odpada.... pogledat keri  vse modeli ostanejo tam... :P

Nisi pa slikal kolko krša ostalih znamk se vozi po cestah....

Pa da ne bom smetil brez veze:

IMG_20180718_221022.thumb.jpg.f7cbf6ef2b5192acdecba46eaa933b4c.jpg

V sredo naredu servis na 10.000 km pri Juretu, potem pa "okoli riti u varžet", po cestah, kjer ma še stric Google probleme...

Nabralo se je 568 km, trajalo je pa od 6h zjutraj do 10:30 zvečer... Žena ni nič jamrala. 

Bom še ruto zrisal na google maps, pa dal pod "Vtise".

Pa še naglas bom povedal: NOBENEGA PROBLEMA Z MOJO TRACERKO NISEM IMEL V TEH 10.000 km. PA MITASKE IMAM SPREDAJ IN ZADAJ, BREZ ENEGA SAMEGA ZDRSA. BREZ PUSSY ŠTRAJFA. :ras:

Vsi hejterji: "PERSEN POMIRJA!":jezik:

Lepo smo se imeli.

Lep pozdrav,

C eagle

Objavljeno

Tale Yamaha je res en zanimiv motor. Največje težave povzroča tistim, ki je nimajo. :D

Objavljeno
pred 38 minutami, krucymucy pravi:

Testiram sipco. 

Fina je, piha k svina.

20180721_104107.jpg

Razmišlja, da bi dal temnejšo folijo gor, bi se obneslo?

Objavljeno
21 minutes ago, sasosa said:

Razmišlja, da bi dal temnejšo folijo gor, bi se obneslo?

Na originalno? Po moje bi slo, ker nima ostrih robov. Probal smo na enem drugem motorju, z bolj ostrimi oblikami. No tam ni slo. 

Objavljeno

Berem kak smo vam fouš, pa kaki hejterji smo......povedal sem samo mnenje, da je ta motor za moje potrebe neuporaben.

Kot hejter, si jih lohk kupim 5 ..... sam tok, kok sem vam fouš.....res ne vem kej vam dogaja v piskru , da take klobasate.

Objavljeno (popravljeno)
pred 17 minutami, Kmet2 pravi:

Berem kak smo vam fouš, pa kaki hejterji smo......povedal sem samo mnenje, da je ta motor za moje potrebe neuporaben.

Kot hejter, si jih lohk kupim 5 ..... sam tok, kok sem vam fouš.....res ne vem kej vam dogaja v piskru , da take klobasate.

Jest si jih lohk kupim 50. Ti pa sam 5. Pa moj oči...:naughty:

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
1 minute ago, skalar36 said:

A so res tako slabi ti motorji, da jih moraš imeti več na zalogi? 

@krucymucy Tracer vs cb1000r.... voznost motorja pa te finte.. sta na podobnem nivoju? 

Objavljeno
On 20 July 2018 at 12:21 PM, DAMI34 said:

JP, edina zamera, da je prikaz precej manjši od robov.

@Snecer kmet ima prav, moj nikjer nič ne pleše, gre ko peršing tudi v dvoje polno otovorjen. Pa tudi Advenčerji ne plešejo, ampak sedaj smo že off Topič.

Ti maš res vedno ta narbolse motorje... Kater bo tvoj naslednji, da vem kater je še zakon?

• Haha 2
Objavljeno
4 minutes ago, XTR said:

A so res tako slabi ti motorji, da jih moraš imeti več na zalogi? 

@krucymucy Tracer vs cb1000r.... voznost motorja pa te finte.. sta na podobnem nivoju? 

Ne vem. Se nisem ze od 2012 fural s cb1k.

Objavljeno
pred 56 minutami, Kmet2 pravi:

Kot hejter, si jih lohk kupim 5

Davkarija pozor!!! Kmet ima 35.000 eur u štumfu. Pa na potovanju je bil, pa velik poje, pa za servis je dal 1100 eur:hmm:

Objavljeno
19 minutes ago, Igi Pop said:

Davkarija pozor!!! Kmet ima 35.000 eur u štumfu. Pa na potovanju je bil, pa velik poje, pa za servis je dal 1100 eur:hmm:

bolj 50k €. Tok pocen pa tut ni Tracerka...

Objavljeno
pred eno uro, perry pravi:

Ti maš res vedno ta narbolse motorje... Kater bo tvoj naslednji, da vem kater je še zakon?

Ja eden z večjim ekranom daaa :P

Objavljeno
pred 3 urami, C eagle pravi:

bolj 50k €. Tok pocen pa tut ni Tracerka...

moja napaka, Tracer 07 je nekaj čez 7000 eru

Objavljeno

Tudi jaz sem imel na testu Tracer 900. Prehod iz Mt-07 je gromozanski. Definitivno je več placa za noge. Glede udobja grajam zic, ker je isti kot na mt-07. Trd, in nekako nagnjen naprej, da ti kožo špona, če ne pospešuješ v nedogled.

Nevem zakaj yamaha ne da boljših sedežov gor, je to res tak dnar?

Prvi metri so bili veselje brez primere 3 valjnik tako lepo mehko dela, nobenih vibracij. Nad mašino sem navdušen in brez pripomb, čeprav sem si predstavljal, da bo tistih 40 konjev več bolj pulilo, samo so ostali čisto pod nadzorom. 

Večinoma sem vozil prestavo nižje kot sem vajen, ker se motor rad vrti in ga je veselje poslušat.

Naštimal sem si na A mode, ker STD je čist meh. Mam rad da je bolj OFF ON gas, bolj odziven. Na rudniku sem probal, če TCS dela, ker tam je asfalt res obupen, drugje se mi ni prižgal niti enkrat.

Veterna zaščita mi je bila čisto too much, ker sem vajen nakeda in paše poleti da piha. Nevem, kako zdržite poleti v vročini na motorjih z boljšo veterno zaščito.

Potem je še tukaj tisti hrup, in bučanje v čeladi, zaradi turbulence. Tja do 110 km/h je hrup vzdržen, potem pa je zoprn. Na avtocesti pa mi je s šipco na najvišjem položaju, tako treslo čelado, da sem že malo megleno videl. Se pa da to rešit da se malo pokrčiš in skriješ za šipo. Potem je ok, če že nisi pojedel 3 krožnike pasulja.

Nad 140 km/h balanca pleše. Ne bom rekel da wobla, ampak kar malo se maje levo desno. To se mi pri MT07 ne dogaja, tudi pri max hitrosti je mirna.

Vzmetenje mi je bilo všeč, udobno in dovolj trdo. Zavore grabijo.

Po končanem testu, ko sem se vsedel nazaj na Mt07 sem bil kar vesel, da sva spet skupaj, ker jo tako naizi prekladaš iz ovinka v ovinek, tracer se malo upira ampak majčkeno ne preveč. Morda so krive gume.

Ker razmišljam o menjavi motorja, bom še kaj drugega testiral. Tracer 900 ni popolen. Bi ga mel, vendar nekaj mu manjka. Morda je GT boljši, ali pa mi preprosto bolj ležijo naked bajki. Morda MT-10 :)

lp

Objavljeno
pred 23 minutami, Janezs pravi:

Tudi jaz sem imel na testu Tracer 900. Prehod iz Mt-07 je gromozanski. Definitivno je več placa za noge. Glede udobja grajam zic, ker je isti kot na mt-07. Trd, in nekako nagnjen naprej, da ti kožo špona, če ne pospešuješ v nedogled.

Nevem zakaj yamaha ne da boljših sedežov gor, je to res tak dnar?

Prvi metri so bili veselje brez primere 3 valjnik tako lepo mehko dela, nobenih vibracij. Nad mašino sem navdušen in brez pripomb, čeprav sem si predstavljal, da bo tistih 40 konjev več bolj pulilo, samo so ostali čisto pod nadzorom. 

Večinoma sem vozil prestavo nižje kot sem vajen, ker se motor rad vrti in ga je veselje poslušat.

Naštimal sem si na A mode, ker STD je čist meh. Mam rad da je bolj OFF ON gas, bolj odziven. Na rudniku sem probal, če TCS dela, ker tam je asfalt res obupen, drugje se mi ni prižgal niti enkrat.

Veterna zaščita mi je bila čisto too much, ker sem vajen nakeda in paše poleti da piha. Nevem, kako zdržite poleti v vročini na motorjih z boljšo veterno zaščito.

Potem je še tukaj tisti hrup, in bučanje v čeladi, zaradi turbulence. Tja do 110 km/h je hrup vzdržen, potem pa je zoprn. Na avtocesti pa mi je s šipco na najvišjem položaju, tako treslo čelado, da sem že malo megleno videl. Se pa da to rešit da se malo pokrčiš in skriješ za šipo. Potem je ok, če že nisi pojedel 3 krožnike pasulja.

Nad 140 km/h balanca pleše. Ne bom rekel da wobla, ampak kar malo se maje levo desno. To se mi pri MT07 ne dogaja, tudi pri max hitrosti je mirna.

Vzmetenje mi je bilo všeč, udobno in dovolj trdo. Zavore grabijo.

Po končanem testu, ko sem se vsedel nazaj na Mt07 sem bil kar vesel, da sva spet skupaj, ker jo tako naizi prekladaš iz ovinka v ovinek, tracer se malo upira ampak majčkeno ne preveč. Morda so krive gume.

Ker razmišljam o menjavi motorja, bom še kaj drugega testiral. Tracer 900 ni popolen. Bi ga mel, vendar nekaj mu manjka. Morda je GT boljši, ali pa mi preprosto bolj ležijo naked bajki. Morda MT-10 :)

lp

Aja, pa še to bi dodal. Tisti distančniki na tačkah so čimprej za pobrusit, kar hitr prime. Upam da ne bodo preveč jezni, k sm jih jest mal :D

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
17 minutes ago, Janezs said:

Aja, pa še to bi dodal. Tisti distančniki na tačkah so čimprej za pobrusit, kar hitr prime. Upam da ne bodo preveč jezni, k sm jih jest mal :D

diujak... :P

Objavljeno
7 hours ago, skalar36 said:

53 in se za tamau ketensprej mi ostane. 

:smoke:

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)

10 jurjev prevozenihh brez problema? :lol1:Noro, to je za kupt! :)

Popravljeno . Popravil DinDiin
Objavljeno
9 hours ago, skalar36 said:

Tale Yamaha je res en zanimiv motor. Največje težave povzroča tistim, ki je nimajo. :D

Tud za burek nima... Aprilija pa KTM jim povzrocata nebroj vec tezav... Edino resitve le teh pa noben ne zna povedat...

Objavljeno

Tracer vs GT tracer

The GT version boasts panniers, cruise control, heated grips, a TFT dash (originally developed for the YZF-R1) a quickshifter, plus suspension and stability improvements. Having borrowed my mate’s standard bike for an afternoon, the back-to-back rides revealed that the updates definitely make a difference. The most significant and obvious changes are the GT’s more plush seat and larger screen. Both could still be better but are a vast improvement. The dash makes the GT feel classier, and the panniers and cruise control are welcome touring benefits, while the ’shifter is a nice addition but which only works seamlessly above 7000rpm. The GT’s benefits certainly justify the £1400 premium over the standard version.

https://www.motorcyclenews.com/mcn-motorycles/2018/yamaha-tracer-900gt-long-term-test-review-/

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!