Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
9 hours ago, krucymucy said:

Pa 60mm daljsa zadnja nihajka.

Emm, nihajka je pri obeh podaljsana, to je razlika med prejsnjim in zdajsnjim modelom. Gt pa navadna pa imata isto dolzino.. 

Objavljeno
59 minutes ago, Tex said:

Emm, nihajka je pri obeh podaljsana, to je razlika med prejsnjim in zdajsnjim modelom. Gt pa navadna pa imata isto dolzino.. 

Seveda, ampak sem razumel kot primerjavo med 15-17 in 18

Objavljeno
1 hour ago, krucymucy said:

Seveda, ampak sem razumel kot primerjavo med 15-17 in 18

Narobe si razumel! Čitat je treba! :angryrant1:

:jezik:;)

Objavljeno
16 minutes ago, Tex said:

Narobe si razumel! Čitat je treba! :angryrant1:

:jezik:;)

Sem kar prav razumel. Slikco poglej.

Objavljeno

Trejcer fajt, oujeee :P

Meni je mogoče bolj cel članek zanimiv, nič kaj pretirano slabe volje ni bil tip po prevoženi razdalji, še za sedež ni pretirano jokal.

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

Trejcer fajt, oujeee :P

Meni je mogoče bolj cel članek zanimiv, nič kaj pretirano slabe volje ni bil tip po prevoženi razdalji, še za sedež ni pretirano jokal.

Tip? 

Objavljeno
pred 6 minutami, krucymucy pravi:

Tip? 

ica :P

Objavljeno
14 minutes ago, krucymucy said:

Sem kar prav razumel. Slikco poglej.

:? Je Dami v prvi vrstici napisal da je primerjava med navadnim in GT .. no, sicer pa nima veze ..

Me bolj zanima ali so že kakšni pametni aftermarket stranski kovčki in nosilci za njega? Malo so zakomplicirali zadevo okoli teh pritrditev nosilcev ..

Objavljeno
pred 2 minutami, Tex pravi:

:? Je Dami v prvi vrstici napisal da je primerjava med navadnim in GT .. no, sicer pa nima veze ..

Me bolj zanima ali so že kakšni pametni aftermarket stranski kovčki in nosilci za njega? Malo so zakomplicirali zadevo okoli teh pritrditev nosilcev ..

ma v bistvu je en od pogledov normalnega uporabnika na daljšo vožnjo, saj nisem niti prebral vsega, v detajle se pa tko al tko ne spoznam.

Recimo ti maš že koliko 20-30 jurjev, definitivno lahko celo disertacijo napišeš.

meni se sicer kufri ne zdijo komplicirani, dokaj lično vse skupajyamaha-tracer-gt-21.thumb.jpg.db80d22417702ad2d3f158196b1c637e.jpg

Objavljeno

vse kar bo aftermarket bo praviloma bolj komplicirano na nekih nosilcih.

Objavljeno
1 minute ago, DAMI34 said:

ma v bistvu je en od pogledov normalnega uporabnika na daljšo vožnjo, saj nisem niti prebral vsega, v detajle se pa tko al tko ne spoznam.

Recimo ti maš že koliko 20-30 jurjev, definitivno lahko celo disertacijo napišeš.

Nekaj čez 35k ..

Ja, lahko bi, sem že tudi marsikaj. Pa ne bom več, se itak skoz nekdo v nekaj zapiči. Če koga kaj zanima me lahko vpraša in mu bom z veseljem povedal .. če pa si predstavljam koga, da sedaj pride to temo prebirat od začetka, ker ga pač zanima kaj o tracerju .. dear lord have mercy .. :kva2: :D

• Haha 2
Objavljeno

Jaz imam do sedaj le 1 pripombo. Sedež... 

Ostalo mi vse sede... 

Ampak ker nisem glih delikaten, se bom privadil. Če pa se slučajno ne bom mogel privadit, pol ga bom pa dal predelat. .. 

Objavljeno (popravljeno)
9 minutes ago, DAMI34 said:

vse kar bo aftermarket bo praviloma bolj komplicirano na nekih nosilcih.

Ja, saj ravno to. Z temi integriranimi nosilci so malo zakomplicirali ..

Na prejšnjem modelu (ki ga imam) so mi originalne mehke torbe zgledale super na njem, samo uporabnost je bila bolj tak-tak .. KLXR2122 nosilci pašejo super na njega in stranski givi v35 na njih .. vodotesni kot treba + 35lt na enga, original pa 25lt ..

5 minutes ago, DAMI34 said:

okrog kufrov, meni je Shadov sistem 3P zlo eleganten, možnost imaš nakupa različnih kovčkov, pa cenovno je zlo ugoden, ga imam na Z900, nosilci in kovčki 2x20l cca 300€

http://www.shad.es/en/shad-world/products/fittings/yamaha/tracer-900/c12mar2mod642/

Shad so mi bli kar ok, ja .. ampak nekih pametnih velikosti takrat nisem našel .. saj veš kako je, moja ma 2x 35lt stranske + 53lt top .. moje stvari gredo vse v tanktorbo, pa še tu moram včasih kakšen predal njej odstopit .. :kva2::wub:

Popravljeno . Popravil Tex
  • Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 3 minutami, C eagle pravi:

Ostalo mi vse sede... 

Ampak ker nisem glih delikaten, se bom privadil. Če pa se slučajno ne bom mogel privadit, pol ga bom pa dal predelat. .. 

v slo je kr nekaj predelovalcev, ki ti za male pare vgradijo gel

Objavljeno
4 minutes ago, C eagle said:

Ostalo mi vse sede... 

Jaz sem se privadil. Pred kratkim sva nardila 2700km 4 dneh pa ni blo problemov. Na začetku sem pa kar klel, ja ..

Objavljeno
19 minutes ago, DAMI34 said:

.. meni se sicer kufri ne zdijo komplicirani, dokaj lično vse skupaj ..

Ne, original mi zgledajo super, so lepo integrirani.

Za kakšno aftermarker zadevo sem mislil, da zna bit komplicirano, ker ni kaj dosti prostora za pritrditev ..

Objavljeno
5 minutes ago, Tex said:

Ne, original mi zgledajo super, so lepo integrirani.

Za kakšno aftermarker zadevo sem mislil, da zna bit komplicirano, ker ni kaj dosti prostora za pritrditev ..

Bodo naredili tako, da bo pasalo na original nosilec. Najbol smotrno bi bilo, je pa res, da bo pol manj šuškov.... 

Objavljeno

Se ima kdo namen udeležiti 

3.5. avgust: MK Springer riders, 9. summer party, Kamnolom Hruševje, 

l.p.

Objavljeno

Se mi zdi, da je Versys 1000 "nadgradnja" TRA.  (pustmo QŠ, LED... osnova) Je kdo že vozil oba, da bi primerjal?

Objavljeno

en se mal vec vozi ...

pravi da dela zadeva.

IMG_5490001002003004005_16.jpg

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, krucymucy pravi:

en se mal vec vozi ...

pravi da dela zadeva.

IMG_5490001002003004005_16.jpg

Ti kilometri so tako, tako. Moj je tudi "imel" 149996km, 5 minut dela v PS-ju. Sem še eno enico naredil zraven, da ne bo samo c/p in naredil GIF, da se vidi original in ponaredek. ;):naughty:

1000km.gif.da7b4e85cddb4616840639673336eac0.gif

Popravljeno . Popravil Andrejcer
Objavljeno
pred eno uro, Andrejcer pravi:

Ti kilometri so tako, tako. Moj je tudi "imel" 149996km, 5 minut dela v PS-ju. Sem še eno enico naredil zraven, da ne bo samo c/p in naredil GIF, da se vidi original in ponaredek. ;):naughty:

1000km.gif.da7b4e85cddb4616840639673336eac0.gif

Dodaj še senco na enko  in iluzija po popolna :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!