Tex Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 1 hour ago, krucymucy said: Barva gre stran s koles. S čim to čistiš? Moja je mojega zribala že žnj krat, predvsem (tudi ) platišča in sem še posebej pozoren bil na začetku zaradi čistila, pa ni šlo nič dol..
DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 prva generacija Sxa je imela isti problem, sam s prstom si potegnil po črni plastiki pa je šla barva dol, sem mislil da zarad Fukušime, pa zgleda, da majo pri jamahi istega dobavitelja.
krucymucy Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 1 hour ago, Tex said: S čim to čistiš? Moja je mojega zribala že žnj krat, predvsem (tudi ) platišča in sem še posebej pozoren bil na začetku zaradi čistila, pa ni šlo nič dol.. Papirnata brisacka brez vsega. Suha, ker je se mal olja ostalo po feltni.
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 22 minutami, krucymucy pravi: Papirnata brisacka brez vsega. Suha, ker je se mal olja ostalo po feltni. to je modro olje od oilera Danilo D, Kugelschreiber in maxxa 1 2
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 1 hour ago, Snecer said: to je modro olje od oilera Upam de res. K ce ni, bo Kmeta razneslo... Danilo D, skalar36, Kmet2 in 1 other 4
Tex Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 emm .. prva je ok? dejansko je možno, da je od oilerja?
skalar36 Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Upam de res. K ce ni, bo Kmeta razneslo... A jo je mislu kupt, a jo ma že v garaži? Tole, da bi barva šla stran sam s papirnato brisačko. Ne vem no... Brez kakega topila skor ne verjamem.
krucymucy Objavljeno Avgust 9, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2018 12 hours ago, Snecer said: to je modro olje od oilera Po sprednji tudi? Barva gre stran.
maus Objavljeno Avgust 9, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2018 pred 18 minutami, krucymucy pravi: Po sprednji tudi? Barva gre stran. nek se vidi, da je kraljevske krvi
aarnus Objavljeno Avgust 9, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2018 Zdravo Na novi tracer 900 gt 2018, mi občasno poka pri sprednjem delu motorja. Mislim, da poka v vilicah. Kakšna ideja, kaj bi lahko bilo?
krucymucy Objavljeno Avgust 9, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2018 Ne sekiraj se. Sej vsem. Te plastike samo cudez drzi na mestu.
krucymucy Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 Tracerko sem tankal danes. 19.44 litra. Je pa res da sem se z lucko fural 70km.
Tex Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 (popravljeno) 1 hour ago, krucymucy said: Tracerko sem tankal danes. 19.44 litra. Je pa res da sem se z lucko fural 70km. Lučko? A nova tra ma lučko? Z rezervo 70km.. Hmmm.. Ni glih 'dinamična' voznja, a? Edit.. Rezerve je 2litra,pri porabi 4 na 100km bi to zneslo 50km.. Popravljeno Avgust 10, 2018. Popravil Tex
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 46 minutes ago, Tex said: Lučko? A nova tra ma lučko? Z rezervo 70km.. Hmmm.. Ni glih 'dinamična' voznja, a? Edit.. Rezerve je 2litra,pri porabi 4 na 100km bi to zneslo 50km.. A ko se teb uzge lucka, pa ne ves kje bos tankal, naprej zges na polno, de najdes pumpo predn zmanka? K jez recimo, dlje k gori lucka, bol na izi vozickam. Enkat sm za kamperjem vozu cca 35km. Nismo sli mim 70km/h. Nikada. U 16l tank sm nalil 15,5l 3nity, igc1, Wakasaki in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 59 minutes ago, Tex said: Lučko? A nova tra ma lučko? Z rezervo 70km.. Hmmm.. Ni glih 'dinamična' voznja, a? Edit.. Rezerve je 2litra,pri porabi 4 na 100km bi to zneslo 50km.. Seveda ima lucko. Taka lepa oranzna ikonca se narise. Nima samo 2l rezerve. Jaz sem tankal 19.44l v 18l rezervoar ... Tex 1
Tex Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 (popravljeno) 48 minutes ago, krucymucy said: Seveda ima lucko. Taka lepa oranzna ikonca se narise. Nima samo 2l rezerve. Jaz sem tankal 19.44l v 18l rezervoar ... Wtf? Oranzna lucka se narise? Jebenti spaceship sceno... Ok, meni zacne bliskat na armaturki in zacne stet kilometre, ki stejejo od 0 naprej.. Ker je po specs 2litra rezerve, je nekak veljalo, da gre do cca 50km od tega 'flashanja'.. Ampak tega nihce se ni potrdil tu.. No, torej, ce od 'rezrve' gre do 70km je to dobra novica.. Edit.. No, saj ce se potrudis, lahko tankas tudi do 28lt v 18lt tank.. Pac malo mimo tece (10lt).. Popravljeno Avgust 10, 2018. Popravil Tex Wakasaki 1
vonAxl Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 5 minutes ago, Tex said: Wtf? Oranzna lucka se narise? Jebenti spaceship sceno... Ok, meni zacne bliskat na armaturki in zacne stet kilometre, ki stejejo od 0 naprej.. Ker je po specs 2litra rezerve, je nekak veljalo, da gre do cca 50km od tega 'flashanja'.. Ampak tega nihce se ni potrdil tu.. No, torej, ce od 'rezrve' gre do 70km je to dobra novica.. Edit.. No, saj ce se potrudis, lahko tankas tudi do 28lt v 18lt tank.. Pac malo mimo tece (10lt).. No, vaje s tankom sem imel tut jest. Je pa tanartabolš nasvet, da vzem 1L zihrnge s seboj, da ne boš poj lokalca na vasi barou nej ti potegne mal džusa iz bleifrei kosilnce
Tex Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 21 minutes ago, vonAxl said: No, vaje s tankom sem imel tut jest. Je pa tanartabolš nasvet, da vzem 1L zihrnge s seboj, da ne boš poj lokalca na vasi barou nej ti potegne mal džusa iz bleifrei kosilnce No, in kolko ti je max potegnila? Meni 47km,pa še to sem ji 3x objasnil da je samo ona moja ena in edina... ukica, vonAxl in Kugelschreiber 1 2
vonAxl Objavljeno Avgust 10, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2018 10 minutes ago, Tex said: No, in kolko ti je max potegnila? Meni 47km,pa še to sem ji 3x objasnil da je samo ona moja ena in edina... U..... to bi morou pa v evidenco pogledat, sam še ni vsa potipkana Je blo pa 5x km ene parkrat. Sam k je začel blinkat sm šu kuj z gasa pa v eco (pussy pussy) mode... Mam pa jest tut mojo fejst rd
krucymucy Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 V redu moped je. Sem naceloma zadovoljen, 4.000km v enem mescu sem prevozil prakticno. S tem da me ni blo doma dva vikenda od tega. sasosa 1
sasosa Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 pred eno uro, krucymucy pravi: V redu moped je. Sem naceloma zadovoljen, 4.000km v enem mescu sem prevozil prakticno. S tem da me ni blo doma dva vikenda od tega. Enako zadovoljen, skupaj prevoženih 3000+km, nobenih problemov ni bilo ne po avtocesti ne po Jadranski magistrali, pa je imela naloženih 220kg. tomaz69 1
krucymucy Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 (popravljeno) Moja je bila nalozena najvec 90kg. No pac jaz, pa mal prtljage. Centralca sem zapel ene dvakrat, bo treba nekaj predelat. Tutoro dela perfektno. 1500km, pa sem porabil glih en rezervoarcek. Drugi najboljsi moped kar sem jih fural. Ce bi imel se vzmetenje postimano bi bil prvi. Aja pa se to, moti me zadnji del, prednji mi je zaenkrat ok. Popravljeno Avgust 11, 2018. Popravil krucymucy IF7 1
krucymucy Objavljeno Avgust 11, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2018 Danes na pole positionu tri tracerke. aarnus, MiNa, Quest in 1 other 3 1
GucciSLO Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 Novi lastnik Tacerja GT Danes sem ga pripeljal domov iz trgovine in ves navdušen. Malo sem se igral z nastavitvami, malo z vetrno zaščito. Nisem še pogruntal na katerem položaju mi najbolj odgovarja. Bo treba več časa. Kljub vsemu sem narocil večji original screen. Bom poročal, ko ga dobim. Ker mi je to prvi motor niti nimam vzvoda za primerjanje. Ali kdo pozna tega z modrim tracerjem na zgornji sliki? Kje ga je dal oblepiti s temi fluo rumenimi nalepkami. Razmišljam v to smer okrasitve. Malo, diskretno a še zmeraj dovolj opazno na cesti v smislu varnosti. C eagle, skalar36, J.a.m.e.s in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se