Zivnorc Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 2 minutami, krucymucy pravi: Vsi? ... verjetno gledaš race?
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 (popravljeno) 3 minutes ago, Zivnorc said: ... verjetno gledaš race? Verjetno je samo to da ugibas. Popravljeno Oktober 8, 2018. Popravil krucymucy
C eagle Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 10 minutes ago, krucymucy said: Verjetno je samo to da ugibas. Ej, zakaj ne bi naredu tko kot je fotr reku mulcu, ki je hotu nov gsm.... Znaš, onaj sa tft ekranom.... Ej sine, što se i ti ne bi drogirao, kao sva ostala normalna dijeca?!?! Krneki.... Malo smanji gas, pa ne bo nič drsalo...
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 Just now, C eagle said: Malo smanji gas, pa ne bo nič drsalo... Vem. Sej ce grem na izlet nekam kjer ne poznam ceste nimam tega problema.
C eagle Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 Just now, krucymucy said: Vem. Sej ce grem na izlet nekam kjer ne poznam ceste nimam tega problema. Saj poznaš statistiko.... Največ nesreč se zgodi 4km od doma... Upsm., da ne boš v taki statistiki zajet tudi ti.... krucymucy 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 34 minutami, krucymucy pravi: Verjetno je samo to da ugibas. ... zakaj... race rearseti so v glavnem vsi alu - fiksni.
krucymucy Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 34 minutes ago, Zivnorc said: ... zakaj... race rearseti so v glavnem vsi alu - fiksni. V glavnem to tudi redki menjajo. A ne?
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 25 minutami, Zivnorc pravi: ..ne bi vedu... Ti use veš Zivnorc, sesir in maus 3
Zivnorc Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Ti use veš ...to že... ampak krucimuciju nikoli do konca ne prideš. DAMI34, maus in Bmflar 3
ukica Objavljeno Oktober 8, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2018 9 hours ago, C eagle said: Saj poznaš statistiko.... Največ nesreč se zgodi 4km od doma... Upsm., da ne boš v taki statistiki zajet tudi ti.... Zato se odsels 5km Bmflar 1
Peon Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 Ker nisem našel kake aktivne splošne teme za nastavitev vzmetenja bi vprašal kar tu. Danes sem želel nastaviti SAG pri Tracer 900. Kupil sem si knjigo Total control, kjer je postopek lepo opisan. V knjigi in tudi drugje po netu piše, da naj bo sag med 30 in 42mm. Pri tovarniških nastavitvah je bil pri moji teži cca 60mm. Sedaj imam preload spredaj in zadaj na maksimalni poziciji pa komaj dosega cca 40mm. Težak sem 92kg brez opreme. Glede na te rezultate nisem več popolnoma prepričan, da sem pravilno nastavil. Ker če bi želel nastaviti še za sopotnika, ni možno preloada pojačat, edino vzmet lahko še zamenjam. Sem pa drugače čisti začetnik s prevoženimi cca 6000km in je to moj prvi motor, pa razen servisa ne poznam nikogar, ki bi to že nastavljal.
aarnus Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 O,k; Še malo jaz iz teme, namreč projekt za 2019 je izpušni sistem, pa se ne znam odločiti med Akrapovič-Arrow in Sc Project . Če ima kdo od tega na Yamaha Tracer naj javi in še kje kupit ceneje. Sedaj najnižja cena v At. 1052€ za Akra. Hvala za pomoč
aarnus Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 O,K, pa še sliders, motor cover,...... in kakšni led smerniki in zatemnjeno vetrobransko steklo, pa še bi se kaj ..... lahko dalo na tracer-ja.
XTR Objavljeno Oktober 14, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2018 58 minutes ago, Peon said: Ker nisem našel kake aktivne splošne teme za nastavitev vzmetenja bi vprašal kar tu. Sem pa drugače čisti začetnik s prevoženimi cca 6000km in je to moj prvi motor, pa razen servisa ne poznam nikogar, ki bi to že nastavljal. Ojoj... pa taka debata o vzmetenju na Tracerkah (le en klik stran). Kot začetnik jemlji temo z rezervo, ker gre za nastavljanje vzmetenja na najvišjem nivoju! Moto GP motorji, šala mala, samo opazili nas še niso..... krucymucy, C eagle in Gonca 1 2
krucymucy Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 (popravljeno) 11 hours ago, Peon said: Ker nisem našel kake aktivne splošne teme za nastavitev vzmetenja bi vprašal kar tu. Danes sem želel nastaviti SAG pri Tracer 900. Kupil sem si knjigo Total control, kjer je postopek lepo opisan. V knjigi in tudi drugje po netu piše, da naj bo sag med 30 in 42mm. Pri tovarniških nastavitvah je bil pri moji teži cca 60mm. Sedaj imam preload spredaj in zadaj na maksimalni poziciji pa komaj dosega cca 40mm. Težak sem 92kg brez opreme. Glede na te rezultate nisem več popolnoma prepričan, da sem pravilno nastavil. Ker če bi želel nastaviti še za sopotnika, ni možno preloada pojačat, edino vzmet lahko še zamenjam. Sem pa drugače čisti začetnik s prevoženimi cca 6000km in je to moj prvi motor, pa razen servisa ne poznam nikogar, ki bi to že nastavljal. Si ze prav nastavljal, ampak so tako neuporabne komponente da se ne da. Meni na GT je sicer uspelo nastaviti preload kot je treba, ampak je treba se amortizer menjat. Carman ima akcijo v oktobru. Popravljeno Oktober 15, 2018. Popravil krucymucy DAMI34 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 11 urami, aarnus pravi: O,k; Še malo jaz iz teme, namreč projekt za 2019 je izpušni sistem, pa se ne znam odločiti med Akrapovič-Arrow in Sc Project . Če ima kdo od tega na Yamaha Tracer naj javi in še kje kupit ceneje. Sedaj najnižja cena v At. 1052€ za Akra. Hvala za pomoč ..kaj pa tolelelele? http://www.massmoto.si/yamaha/category/530-mt-09
krucymucy Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 13 hours ago, aarnus said: O,k; Še malo jaz iz teme, namreč projekt za 2019 je izpušni sistem, pa se ne znam odločiti med Akrapovič-Arrow in Sc Project . Če ima kdo od tega na Yamaha Tracer naj javi in še kje kupit ceneje. Sedaj najnižja cena v At. 1052€ za Akra. Hvala za pomoč Za arrow sem dobil ponudbo iz moto charlie Trst 908€.
Andrejcer Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 Če se prav spomnim cene, so meni za Arrow izpuh pripravili ponudbo v Motocenter Ptuj za okrog 750€. Izgled izpuha ni najlepši, je pa zvok fenomenalen, pokanje v mestu pri pojemanju plina in zvok pri pospeševanju je res vrhunsko. Sam sem ga preizkusil na testni vožnji, ko so ga imeli na testnem Tracerju, ne vem pa, če ga še imajo. Sem naredil video:
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 14 urami, Peon pravi: Ker nisem našel kake aktivne splošne teme za nastavitev vzmetenja bi vprašal kar tu. Danes sem želel nastaviti SAG pri Tracer 900. Kupil sem si knjigo Total control, kjer je postopek lepo opisan. V knjigi in tudi drugje po netu piše, da naj bo sag med 30 in 42mm. Pri tovarniških nastavitvah je bil pri moji teži cca 60mm. Sedaj imam preload spredaj in zadaj na maksimalni poziciji pa komaj dosega cca 40mm. Težak sem 92kg brez opreme. Glede na te rezultate nisem več popolnoma prepričan, da sem pravilno nastavil. Ker če bi želel nastaviti še za sopotnika, ni možno preloada pojačat, edino vzmet lahko še zamenjam. Sem pa drugače čisti začetnik s prevoženimi cca 6000km in je to moj prvi motor, pa razen servisa ne poznam nikogar, ki bi to že nastavljal. par strani nazaj (boš pač moral poiskati) so nekateri lastniki, ki tudi imajo 80 ali več kg opisali, kako imajo nastavljeno vzmetenje, da normalno ali njim primerno špila. Za 2 osebi pa res zna biti malo "šwoh". opcija je "Čarman", ki ima prav sedaj akcijo (mesec vzmetenja -15%), tudi o tem se je že pisalo, kjer montiraš boljše in primernejše vzmetenje. wilbersi cifra 620€ spredaj zadaj z montažo in 790 cca isto+hidravlični napenjalec Za detajle se pa pri njemu pozanimaj
Tex Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 (popravljeno) 15 minutes ago, DAMI34 said: par strani nazaj (boš pač moral poiskati) so nekateri lastniki, ki tudi imajo 80 ali več kg opisali, kako imajo nastavljeno vzmetenje, da normalno ali njim primerno špila. Za 2 osebi pa res zna biti malo "šwoh". opcija je "Čarman", ki ima prav sedaj akcijo (mesec vzmetenja -15%), tudi o tem se je že pisalo, kjer montiraš boljše in primernejše vzmetenje. wilbersi cifra 620€ spredaj zadaj z montažo in 790 cca isto+hidravlični napenjalec Za detajle se pa pri njemu pozanimaj nujno z koleščkom .. ko je zadeva sestavljena ne prideš zraven, da bi spreminjal prednapetost .. tudi naknadno ne gre dokupit oziroma gre, ampak samo skupaj z novim (krajšim) fedrom .. Popravljeno Oktober 15, 2018. Popravil Tex DAMI34 in IF7 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 17 minutami, Andrejcer pravi: Če se prav spomnim cene, so meni za Arrow izpuh pripravili ponudbo v Motocenter Ptuj za okrog 750€. Izgled izpuha ni najlepši, je pa zvok fenomenalen, pokanje v mestu pri pojemanju plina in zvok pri pospeševanju je res vrhunsko. Sam sem ga preizkusil na testni vožnji, ko so ga imeli na testnem Tracerju, ne vem pa, če ga še imajo. ...in kaj boš, ko se bodo (boš) naveličal pokanja?...
Andrejcer Objavljeno Oktober 15, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...in kaj boš, ko se bodo (boš) naveličal pokanja?... Ko se naveličam, prodam in kupim drugo. Samo enkrat se živi. skalar36, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 1 3
johan Objavljeno Oktober 18, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2018 (popravljeno) Ko sem prebral vse te strani sem se odločo,da tudi jaz nabavim ta "magični" stroj. Že imam prvi promblem:kako rešit zadevo,da se števec ne vstavi na 224 km/h.Se da to kako odstranit-preprogramirat. Popravljeno Oktober 18, 2018. Popravil johan bosa, mladench in XTR 2 1
krucymucy Objavljeno Oktober 18, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2018 (popravljeno) Nekateri pravijo da 2018 tega vec nima. Probal nisem, niti nimam v planu. ECU posljes nekomu ki ti to odstrani. Mogoce bom nabavil opremo pa probal sam. Neke znanosti ne more biti. Popravljeno Oktober 18, 2018. Popravil krucymucy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se