krucymucy Objavljeno December 22, 2019 Opozori Objavljeno December 22, 2019 10 minutes ago, zundapp said: Katere motorje ste vozili, lastili ... pred trecerjem? Honda Hornet 600 - 2008 KTM 640 SM - 2007 Kawasaki Z1000 - 2007 Honda CB1000R - 2010 Suzuki V-strom 650 - 2006 (na kratko) BMW R1200GS - 2010 Sedaj imam pa tracer in tdm900. Zakaj vprasas?
zundapp Objavljeno December 23, 2019 Opozori Objavljeno December 23, 2019 Da vidim za katerega ste ga menjali, jaz vozim sedaj Aprilia caponord 1000 pa razmišljam o Tracer. krucymucy in Kugelschreiber 2
Kugelschreiber Objavljeno December 24, 2019 Opozori Objavljeno December 24, 2019 On 12/23/2019 at 8:36 AM, zundapp said: Da vidim za katerega ste ga menjali, jaz vozim sedaj Aprilia caponord 1000 pa razmišljam o Tracer. Tracerja mk1 sm mel na furi, za solo mi je bil fejst. Edina capotova prednost je prostornost. Tracer je mal manjsi, in to se vidi povsod, najbolj na zadnjem stolu. Vse ostalo...zlajfi, motor, menjalnik, okretnost....Meni kot barvna televizija.
Tex Objavljeno December 24, 2019 Opozori Objavljeno December 24, 2019 On 12/22/2019 at 12:56 PM, krucymucy said: Jaz imam dve nizki. Ermax sport in puig sport. Z obemi je bolje kot z original. Z visokimi pa nisem probal. Ropota sicer, sam mi vsaj turbulence ne dela okol kepe. Puig mi je bolj vsec. Thnx. O manjših od originala nisem niti razmišljal .. Sicer ja, meni tudi original bolj paše če je na čist spodnji poziciji. Če dvignem više mi točno v vrh čelade nabija ..
HyperJack Objavljeno Januar 7, 2020 Opozori Objavljeno Januar 7, 2020 Moj študentski moped končno zadihal po prvem servisu Več detailov sledi kmalu. Quest, tourer, mladench in 6 others 9
HyperJack Objavljeno Januar 8, 2020 Opozori Objavljeno Januar 8, 2020 (popravljeno) Print screen Jutri... ridecrew.si Popravljeno Januar 8, 2020. Popravil HyperJack Kugelschreiber, DAMI34, Joker in 2 others 5
Popularna objava HyperJack Objavljeno Januar 10, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 10, 2020 (popravljeno) Se spomnite kako smo se v študentskih letih z nekaj euri v denarnici odpravili na izlet in doživeli najlepše trenutke. V žepu morda res nismo imeli veliko, smo se pa imeli nepozabno in to obdobje nam je za vedno ostalo v lepem spominu. Tracer študentski moped? Brez težav Yamaho Tracer 900 primerjam s študentskim življenjem. Za “malo” vloženega denarja nam ponudi veliko zabave. Že ob prvem pogledu motorja, sem dobil občutek, da je Yamaha pripravila nekaj novega, mladostnega, igrivega. Preverjeni osnovi MT-09 so dodali višje krmilo, oblikovno dodelane plastike in tako so ustvarili sport touring motor, ki navduši vsakega, ki mu nameni vsaj nekaj časa med ovinki. Pred vožnjo sem iz prebranih podatkov pričakoval motor, ki ima z vsemi tekočinami “le” 210 kg. Ob premikanju motorja na mestu, pa mi je bilo takoj jasno, da nizka teža ni ostala samo na papirju. K skupni nizki teži seveda pripomore okvir, ki je narejen iz aluminija v katerega je vgrajen “biser” (agregat), ki izstreli voznika iz vsakega ovinka. Trivaljni agregat pri svojih rosnih 850 ccm3, pridela “le” 115 konjev. Zaradi visokega navora pa imaš občutek, da jahaš Mustanga (Mustang je pasma divjega konja iz Amerike). Agregat zvezno brez “lukenj” vleče že od najnižjih obratov. Bi rekel, da je to eden iz med boljših agregatov, ki sem jih vozil v zadnjem času. Kljub testni vožnji in preizkušanju zmogljivosti, poraba goriva ni presegla 4,7 litrov / 100 km. Elektronika omogoča tri stopnje prilagajanja moči tako lahko vse divje konje hitro udomačimo s preprostim pritiskom in nastavitvijo motorne elektronike v funkcijo B ali STANDARD… Se nadaljuje… Popravljeno Januar 10, 2020. Popravil HyperJack Scarabeo 500, Snečer, schwantz in 14 others 15 1 1
skalar36 Objavljeno Januar 10, 2020 Opozori Objavljeno Januar 10, 2020 Stari, ne draži me. Že tko se težko zadržujem, da ji odpustim grehe, pa ponovno preuzkusiva ljubezen. Slike so pa 1A !! HyperJack in Snečer 1 1
Snečer Objavljeno Januar 10, 2020 Opozori Objavljeno Januar 10, 2020 pred 2 urami, HyperJack pravi: Se spomnite kako smo se v študentskih letih z nekaj euri v denarnici odpravili na izlet in doživeli najlepše trenutke. V žepu morda res nismo imeli veliko, smo se pa imeli nepozabno in to obdobje nam je za vedno ostalo v lepem spominu. Tracer študentski moped? Brez težav Yamaho Tracer 900 primerjam s študentskim življenjem. Za “malo” vloženega denarja nam ponudi veliko zabave. Že ob prvem pogledu motorja, sem dobil občutek, da je Yamaha pripravila nekaj novega, mladostnega, igrivega. Preverjeni osnovi MT-09 so dodali višje krmilo, oblikovno dodelane plastike in tako so ustvarili sport touring motor, ki navduši vsakega, ki mu nameni vsaj nekaj časa med ovinki. Pred vožnjo sem iz prebranih podatkov pričakoval motor, ki ima z vsemi tekočinami “le” 210 kg. Ob premikanju motorja na mestu, pa mi je bilo takoj jasno, da nizka teža ni ostala samo na papirju. K skupni nizki teži seveda pripomore okvir, ki je narejen iz aluminija v katerega je vgrajen “biser” (agregat), ki izstreli voznika iz vsakega ovinka. Trivaljni agregat pri svojih rosnih 850 ccm3, pridela “le” 115 konjev. Zaradi visokega navora pa imaš občutek, da jahaš Mustanga (Mustang je pasma divjega konja iz Amerike). Agregat zvezno brez “lukenj” vleče že od najnižjih obratov. Bi rekel, da je to eden iz med boljših agregatov, ki sem jih vozil v zadnjem času. Kljub testni vožnji in preizkušanju zmogljivosti, poraba goriva ni presegla 4,7 litrov / 100 km. Elektronika omogoča tri stopnje prilagajanja moči tako lahko vse divje konje hitro udomačimo s preprostim pritiskom in nastavitvijo motorne elektronike v funkcijo B ali STANDARD… Se nadaljuje… Ker si vozil tudi GS in GSkiller, bi lahko še malo primerjal z obema HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Januar 10, 2020 Opozori Objavljeno Januar 10, 2020 pred 24 minutami, Snečer pravi: Ker si vozil tudi GS in GSkiller, bi lahko še malo primerjal z obema Hmm, lahko naredim primerjavo vs. GS800 in GS1200. Sicer niso isti segment, ampak lej, zakaj pa ne. Ko bom imel kakšno uro viška napišem.
Snečer Objavljeno Januar 10, 2020 Opozori Objavljeno Januar 10, 2020 pred eno uro, HyperJack pravi: Hmm, lahko naredim primerjavo vs. GS800 in GS1200. Sicer niso isti segment, ampak lej, zakaj pa ne. Ko bom imel kakšno uro viška napišem. video bo tudi? HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Januar 10, 2020 Opozori Objavljeno Januar 10, 2020 pred eno uro, Snečer pravi: video bo tudi? Seveda, smo šele prejšnji teden snemali test in potrebuje zadeva svoj čas. Čez kakšen teden bo na razpolago. Objavim. MiNa, Snečer, tourer in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2020 Opozori Objavljeno Januar 11, 2020 pred 15 urami, HyperJack pravi: Seveda, smo šele prejšnji teden snemali test in potrebuje zadeva svoj čas. Čez kakšen teden bo na razpolago. Objavim. dokazno gradivo, da so res delali ps. pomaranča je zgolj slučajno zraven HyperJack 1
jvalant Objavljeno Januar 11, 2020 Opozori Objavljeno Januar 11, 2020 21 hours ago, HyperJack said: Se spomnite kako smo se v študentskih letih z nekaj euri v denarnici odpravili na izlet in doživeli najlepše trenutke. V žepu morda res nismo imeli veliko, smo se pa imeli nepozabno in to obdobje nam je za vedno ostalo v lepem spominu. Tracer študentski moped? Brez težav Yamaho Tracer 900 primerjam s študentskim življenjem. Za “malo” vloženega denarja nam ponudi veliko zabave. Že ob prvem pogledu motorja, sem dobil občutek, da je Yamaha pripravila nekaj novega, mladostnega, igrivega. Preverjeni osnovi MT-09 so dodali višje krmilo, oblikovno dodelane plastike in tako so ustvarili sport touring motor, ki navduši vsakega, ki mu nameni vsaj nekaj časa med ovinki. Pred vožnjo sem iz prebranih podatkov pričakoval motor, ki ima z vsemi tekočinami “le” 210 kg. Ob premikanju motorja na mestu, pa mi je bilo takoj jasno, da nizka teža ni ostala samo na papirju. K skupni nizki teži seveda pripomore okvir, ki je narejen iz aluminija v katerega je vgrajen “biser” (agregat), ki izstreli voznika iz vsakega ovinka. Trivaljni agregat pri svojih rosnih 850 ccm3, pridela “le” 115 konjev. Zaradi visokega navora pa imaš občutek, da jahaš Mustanga (Mustang je pasma divjega konja iz Amerike). Agregat zvezno brez “lukenj” vleče že od najnižjih obratov. Bi rekel, da je to eden iz med boljših agregatov, ki sem jih vozil v zadnjem času. Kljub testni vožnji in preizkušanju zmogljivosti, poraba goriva ni presegla 4,7 litrov / 100 km. Elektronika omogoča tri stopnje prilagajanja moči tako lahko vse divje konje hitro udomačimo s preprostim pritiskom in nastavitvijo motorne elektronike v funkcijo B ali STANDARD… Se nadaljuje… Tegale pa jaz ne bom vozil... Imam raje da se peljem skozi ovinek, ne da me izstreli ven... HyperJack 1
Thundercat Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14937598&display=Yamaha+Tracer+900+++MT+09+Tracer&fbclid=IwAR3FeMjTEnBWeHQMMrk6rLmQ6h2uFgGu5BqVdOFqJkCtn1qFWZ7wPEbPaoM Pozna kdo? Kdo od tukaj?
Popularna objava HyperJack Objavljeno Januar 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 24, 2020 mladench, Andrejcer, tourer in 10 others 12 1
Domen L Objavljeno Januar 26, 2020 Opozori Objavljeno Januar 26, 2020 Ma kdo service manual za tracer 2018+?
GucciSLO Objavljeno Januar 26, 2020 Opozori Objavljeno Januar 26, 2020 pred 2 urami, Domen L pravi: Ma kdo service manual za tracer 2018+? https://www.yamaha-motor.eu/gb/en/services/owner-manual/
Tex Objavljeno Januar 27, 2020 Opozori Objavljeno Januar 27, 2020 (popravljeno) 10 hours ago, GucciSLO said: https://www.yamaha-motor.eu/gb/en/services/owner-manual/ Sprašuje za service manual, ne owner-manual .. 12 hours ago, Domen L said: Ma kdo service manual za tracer 2018+? A je tolko različen od 2017? Mislim, 2017 ne pomaga? Popravljeno Januar 27, 2020. Popravil Tex DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 27, 2020 Opozori Objavljeno Januar 27, 2020 pred 12 urami, Domen L pravi: Ma kdo service manual za tracer 2018+? na vrhu je pripet 2017 če kaj pomaga
Tex Objavljeno Januar 27, 2020 Opozori Objavljeno Januar 27, 2020 3 hours ago, DAMI34 said: na vrhu je pripet 2017 če kaj pomaga Mislim da oni link zgoraj že nekaj časa ne dela .. Se pa da dobiti 2017, če kdo strašno hrepeni po njem ..
DAMI34 Objavljeno Januar 27, 2020 Opozori Objavljeno Januar 27, 2020 pred 15 minutami, Tex pravi: Mislim da oni link zgoraj že nekaj časa ne dela .. Se pa da dobiti 2017, če kdo strašno hrepeni po njem .. benti, men ga potegne mislim, gre dol preveri če ta deluje, pripet tule: MT-09-TRACER-2017.pdf
Tex Objavljeno Januar 27, 2020 Opozori Objavljeno Januar 27, 2020 (popravljeno) Tega vleče, je, one pa ne .. ? Zanimivo, meni prvi link dela, pri drugem in tretjem pa me vrže na stran: Sorry, there is a problem We could not locate the item you are trying to view. Error code: 2S328/1 Popravljeno Januar 27, 2020. Popravil Tex
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se