izibajker Objavljeno Avgust 19, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2016 Slučajno zasledil 2 oglasa v koloni en za drugim. Isti model, isti letnik, en v original stanju, drug predelan v kofetarja. Predelava je (vsaj za moj okus) zelo estetska; funkcionalni minimalizem. Pa tudi cena se mi zdi zelo sprejemljiva (ne vem pa koliko je bil agregat obnavljan). Zna biti, da se bo kmalu prodal... Yoghurt 1
Popularna objava _luke_ Objavljeno Avgust 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2016 Torej js in dva kolega odšli in prišli iz Brna...odlično potovanje. Motor dela kot singerca... Pa nej omenim k je že enkrat bla debata od športnih (zunanjih / pod filtrov)...eno od noči sem motor pustil na stranski taci, tako da je dež padal na enga od filtrov. Sm reku jebiga in zaštartal. Itak pod čokom. Motor je najprej malo zakašljal, potem pa brez opaznih razlik v delovanju. V nedeljo nas je pralo celo avstrijo in to po temi. Res un taprav dež k na momente ne vdiš ceste ne črte NIČ. Motor sem nažgal v tem nalivu do daske (obrate). Mogoče kak % moči manj, ampak tako majhna razlika da jo js nism opazu. Ni pa ne trokiral ne nič. Kavl požel ogromno pozitivnih komentarjev...res sm ponosn nanj Na to da me ni pustu na cedilu v tistem dežju ponoči pa nimam kej komentirat. Mislim da bi si mogu vsaj za pot gor pa dol neke Db kilerje dat v avspuhe ker res preveč ropota za tako dolge fure. Za atrakcijo v mestu in na dirkališču pa ni nič škodlo Mislim pa da je bla to ena njegovih zadnjih tako dolgih tur. Konc koncu je koferejser. Je dokazal kar sm hotu da dokaže. Torej v roku 2 tednov dobrih 3000km BP Yoghurt, Cartman, FLY in 7 others 10
izibajker Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 HarleyDavidson fxstb night train 1584 (2007) - 11.850€ Tale je pa črn, da bolj črn skor že ne more bit. @Yoghurt, a imaš še kaj placa v garaži? Bmflar, tomash, Yoghurt in 2 others 5
Yoghurt Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 Definitivno ni slab, ampak bi se pa sigurno lahko kaj zrihtalo, da se ga vizualno izboljša. No, če mi ga kdo pripelje ga bom seveda požrtvovalno spravila v garažo. Ane. Itak. Meni je srce ukradel en drug. Sem ga nekaj časa nazaj nalimala v to temo... Pa da ne bom offtopic, zadnjič se je za mano vozil nek švicar s čudovitim tankom. Nisem še nikoli videla česa takšnega v živo. Nekaj na to foro, kot spodaj na fotografiji. Ne vem a obstaja kak poseben termin za takšne gravirane tanke. izibajker, ciciban, DAMI34 in 2 others 5
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 31, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2016 duce750, a-rod, J.a.m.e.s in 1 other 4
duce750 Objavljeno Avgust 31, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2016 V nedeljo pred Gamsom na motozboru....pozna slučajno kdo lastnika tega lepotca? cely3000 in blazzarss 2
skuterist Objavljeno Avgust 31, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2016 Lastnika ne, ker ga je pred kratkim zamenjal, drugače pa sta ga "naredila" precej zanimiva fanta (je bil prispevek v MotoSI) http://caferacersunited.com/bmw-r80-cafe-racer-tracker-by-boto-motorcycles/ Yoghurt 1
duce750 Objavljeno Avgust 31, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2016 Zdej se spomnem da je bil na avto netu ja...
tomash Objavljeno Avgust 31, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2016 Ob 31. 8. 2016 at 14:00, skuterist pravi: Lastnika nek ker ga je pred kratkim zamenjal, drugače pa sta ga "naredila" precej zanimiva fanta (je bil prispevek v MotoSI) http://caferacersunited.com/bmw-r80-cafe-racer-tracker-by-boto-motorcycles/ vem vse o tem motorju. Lastnik pa je sedaj Pilot. Če koga kaj zanima.... Yoghurt 1
StaraFeltna Objavljeno Avgust 31, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2016 (popravljeno) Tej kafetarčki so prav fajn... Popravljeno Avgust 31, 2016. Popravil StaraFeltna smasher, Yoghurt, cely3000 in 2 others 5
Yoghurt Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Tale se prodaja za 1.990€.http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11272250&show=1 Pa BMW R80RT za 4.000€http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11270801&show=2 In še Kawasaki kz 440 LTD za 2.850€o barvi raje ne bi razpravljala.....http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11268404&show=1 cely3000 1
_luke_ Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Fantje, gre kdo od tu?? Če je kdo od kopra do postojne gremo lahko v skupini...Kar se mene tiče smo že vsaj trije. Je pa dogodek 25.septembra v Ljubljani. Yoghurt, JezniPohorc, ciciban in 1 other 4
izibajker Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Ja itak da gremo na DGR. Sem bil že na vseh od leta 2013. Ob 1. 9. 2016 ob 11:20, Yoghurt pravi: In še Kawasaki kz 440 LTD za 2.850€o barvi raje ne bi razpravljala.....http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11268404&show=1 Tega sem že maja tule gor objavil (na strani 31), je imel pa takrat drugo sprednjo lampo. Poznam lastnika, tako da če si resna interesentka...
Roger G. Jagger Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Joj,ženska in pa Moto Guzzi....... Yoghurt, ...., Bmflar in 4 others 7
JezniPohorc Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Ob 1. 9. 2016 ob 11:45, _luke_ pravi: Fantje, gre kdo od tu?? Če je kdo od kopra do postojne gremo lahko v skupini...Kar se mene tiče smo že vsaj trije. Je pa dogodek 25.septembra v Ljubljani... Če bo vreme in čas pridem!
Yoghurt Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Ob 1. 9. 2016 at 11:45, _luke_ pravi: Fantje, gre kdo od tu?? Ob 1. 9. 2016 at 11:47, izibajker pravi: Tega sem že maja tule gor objavil (na strani 29), je imel pa takrat drugo sprednjo lampo. Poznam lastnika, tako da če si resna interesentka... Žal ni financ za še kakšnega. Če bi imela možnost, bi pa raje najprej kupila takšnega, da bi ga sama počasi zrihtala. Poleg vseh ostalih in celotnega hangarja za njihovo garažiranje... afkors. Bmflar 1
izibajker Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Ob 1. 9. 2016 ob 12:19, Yagi-san pravi: Joj,ženska in pa Moto Guzzi....... Kje si to fotko naredu? In kaj ti je bolj všeč, rajderka ali V7? Ob 1. 9. 2016 ob 16:05, Yoghurt pravi: Yoghurt, ne se jezit. Še zmeri je na Lj DGR prišla tut ena ženska, z dolgimi lasmi, na Harliju... Bmflar 1
Yoghurt Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 10 minutes ago, izibajker said: Yoghurt, ne se jezit. Še zmeri je na Lj DGR prišla tut ena ženska, z dolgimi lasmi, na Harliju... Vem, da je bila. Jezim se pa tudi ne. izibajker 1
Roger G. Jagger Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Ob 1. 9. 2016 at 16:09, izibajker pravi: Kje si to fotko naredu? In kaj ti je bolj všeč, rajderka ali V7? Nisem avtor fotografije (pa nebi imel nic proti, ce bi bil)! Guzzi je kr "lusten"ampak priznam, da se mi kolena zasibijo...(ob pogledu nanjo) lp, Yagi
jskrablin Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 pred 42 minutami, Yagi-san pravi: Guzzi je kr "lusten"ampak priznam, da se mi kolena zasibijo...(ob pogledu nanjo) lp, Kaj pa če je pa pod čelado suh tip z blond čopom
smasher Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 Just now, jskrablin said: Kaj pa če je pa pod čelado suh tip z blond čopom ne uničuj fantazij , ne moreš tako lepe trenutke uničit. thumper, Roger G. Jagger in Andrejcer 3
thumper Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 pred 22 urami, StaraFeltna pravi: Tej kafetarčki so prav fajn... heba jih samo cena ..no pa baje kot pišejo na nemških forumih nekaj težav z agregati.. pred 7 urami, Yagi-san pravi: Joj,ženska in pa Moto Guzzi....... razen drugega tipa mopeda z enakim agregatom je pri meni podobna slika ...prtljaga pa tud ko gremo familjarno.. pred 2 urami, smasher pravi: Jst bom meu tako, samo še izpit nardi pa guzzija ji morem kupit še bonija nabaviš pa si zmagal .. StaraFeltna 1
tomash Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 For sale GoBobi, ciciban in Andrejcer 3
Roger G. Jagger Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) 3 hours ago, jskrablin said: Kaj pa če je pa pod čelado suh tip z blond čopom Če pa na tale stegenček in nezne roke + čop, sploh lahko vstaviš v stavek "tip"....ne vem no lp, Yagi Popravljeno September 1, 2016. Popravil Yagi-san
izibajker Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 pred 2 urami, tomash pravi: For sale A prideš na Lj DGR z njim?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se