izibajker Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, thumper pravi: nima nosilca za tablco homologiranga Ti pa itak prideš, anede? Pa kak spodobn reklc pa čeule mej gor. Da nauš u tistih Goose Alpinestar... Popravljeno September 1, 2016. Popravil izibajker
tomash Objavljeno September 1, 2016 Opozori Objavljeno September 1, 2016 gremo v omiš. Morje je le morje. Papirji so pa vsi. Motor je registriran in z njim smo bili na moto pikniku pri gamsu. Je pasal med dekleta.
Bmflar Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 pred 15 urami, izibajker pravi: Še zmeri je na Lj DGR prišla tut ena ženska, z dolgimi lasmi, na Harliju... Polona ????? Darja ima kratke lase ....
ciciban Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 Jaz pa s5 delam čez vikend... isto kot lani. Ma bo treba očitno šiht zamenjat, da mi bo zlaufal pridet na DGR
izibajker Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 Saj to bo 25. septembra, je že fiksno, da imaš tudi takrat turnus? Tako kot lani in predlani spet prideta najbolj oddaljena udeleženca, eden na W800 in drugi na Z650...
ciciban Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 Jep... nažalost vas bom spet gledal iz balkona.
sebar Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) @izibajker Kolk hiter pa more bit motor? Moj Guzzi gre max 80 če se dam v polni sport mode Popravljeno September 2, 2016. Popravil sebar
izibajker Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 Kaj, a Guzzija imaš še za zraven, keri model pa? Ja itak, hitrost na tem dogodku ni pomembna, preberi si na spletni strani www.7seven.si v čem je point...
Roger G. Jagger Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 Ob 1. 9. 2016 at 11:45, _luke_ pravi: Udelezba samo z Cafe racerji, oldtimerji ali lahko tudi z novejsim modelom?
JezniPohorc Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) Kolikor mi je znano je dobrodošel vsak, le parkirišče dogajanja je rezervirano za klasike, caffe racerje, brat, scramblerje,... Prav tako tudi skupinska vožnja. Popravljeno September 2, 2016. Popravil JezniPohorc Roger G. Jagger 1
sebar Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 3 minutes ago, izibajker said: Kaj, a Guzzija imaš še za zraven, keri model pa? Zigolo, letnik 57 Če pogledaš bol natančno boš opazil, da ima moderne upside-down vilce spredi DAMI34, thumper, smasher in 3 others 6
izibajker Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 pred 1 minuto, Yagi-san pravi: Udelezba samo z Cafe racerji, oldtimerji ali lahko tudi z novejsim modelom? Kontaktiraj Andraža na www.7seven.si in ga povprašaj. Če boš prišel v primerni opravi (vsi udeleženci na dan tega dogodka po celemu svetu to upoštevajo) te ne bo nihče metal ven. Nenazadnje, gre za nek odnos do problematike, na katero poskušajo opozoriti organizatorji. Preberi si. Roger G. Jagger 1
smasher Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 ahh moja "posebna" yo maha je še zmiri v kosih... a tut 125ke grejo lahko zravn na take fensy fure?
izibajker Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 pred 1 minuto, sebar pravi: Zigolo, letnik 57 Če pogledaš bol natančno boš opazil, da ima moderne upside-down vilce spredi Absolutno te pričakujem tam... sebar 1
Darko3g Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 Ob 2. 9. 2016 ob 12:54, sebar pravi: Zigolo, letnik 57 Če pogledaš bol natančno boš opazil, da ima moderne upside-down vilce spredi Kaj so te "škarje" pri zadnjem kolesu? Je to vzmetenje, ali blažilec?
sebar Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) 36 minutes ago, Darko3g said: Kaj so te "škarje" pri zadnjem kolesu? Je to vzmetenje, ali blažilec? nastavljivo vzmetenje, z ročko na zglobu "škarij" štimaš trdoto Popravljeno September 2, 2016. Popravil sebar
3nity Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) Je to r60? (Za tiste, ki dobro vidite ) Ima tudi prikolico. Pozna kdo? Jaz bi fotke Popravljeno September 2, 2016. Popravil BolhA^
thumper Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 pred 15 urami, izibajker pravi: Ti pa itak prideš, anede? Pa kak spodobn reklc pa čeule mej gor. Da nauš u tistih Goose Alpinestar... new rock ..https://www.newrockonline.com/en/m-mc7604-s1-boots-motorcycle.html ne žali jih z nekimi sportaši prosim .. izibajker in Yoghurt 2
izibajker Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 Se mi je zdelo, da sem te enkrat u takih škornih vidu... Jaz sem imel pa zelo podobne tem... https://www.google.si/search?q=goose+boots+mad+max&espv=2&biw=1221&bih=885&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizxaXq0_DOAhXBCSwKHag0BYQQ_AUIBigB#imgrc=_
3nity Objavljeno September 2, 2016 Opozori Objavljeno September 2, 2016 3 hours ago, BolhA^ said: Je to r60? Ma sem štupida Zundapp Zündapp KS je.
tomash Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Ob 2.9.2016 at 14:22, Cartman pravi: Pa se na tak giro tud s predelavo odpravis? tudi. Sicer pa DarkMiner - ja vozi Pilot in gre na kako bmw veselico tudi v avstrijo. Separator je v mariboru in nimam pojma kaj se dogaja z njim. RedBone je novorojenček in je komaj shodil. Ta ki je na liniji sedaj pa bo po moje tud kar uporaben. V prihodnosti je pa v načrtu bmw r1100gs, ta bo pa noro fajn- po moje ga bom obdržal.
izibajker Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Vsi trije pa se bodo ponovno srečali na DGR v Lj, 25. septembra. V družbi številnih bratrancev in sestričen, aneda?
tomash Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 pred 35 minutami, izibajker pravi: Vsi trije pa se bodo ponovno srečali na DGR v Lj, 25. septembra. V družbi številnih bratrancev in sestričen, aneda? ko tehtam med eno fajn furo v Omiš in drugo v Ljubljano, je odgovor takoj na dlani. Mogoče bo Pilot prišel na DGR. BoTo pa v omiš z navadnimi motorji.
izibajker Objavljeno September 7, 2016 Opozori Objavljeno September 7, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, Yoghurt pravi: Sedež je dbest. Ročno delo lastnika. Kot tudi airbrush poslikave na vseh treh njegovih bajkih... Popravljeno September 7, 2016. Popravil izibajker .... 1
sebar Objavljeno September 8, 2016 Opozori Objavljeno September 8, 2016 Če slučajno še ni bil tle gor: Yoghurt in izibajker 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se