bugy2004 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Po iskanju po netu sem naletel na to sliko in opazil modela v navadnih čevljih ter hlačah (vsaj tako se mi zdi). Zraven pa je pomoje neka Yamaha in in nad sprednjim kolesom so neki hladilniki, mogoče lučke okrasne ali kaj podobnega. Ali mogoče ve kdo kaj bi to bilo. Nekako mi ne gre v glavo, da se folk vozi neprimerno oblečen že zaradi svoje varnosti za motor pa imajo denar. Zato tak naslov. Če je tema neprimerna naj jo admin zbriše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Po iskanju po netu sem naletel na to sliko in opazil modela v navadnih čevljih ter hlačah (vsaj tako se mi zdi). Zraven pa je pomoje neka Yamaha in in nad sprednjim kolesom so neki hladilniki, mogoče lučke okrasne ali kaj podobnega. Ali mogoče ve kdo kaj bi to bilo. Nekako mi ne gre v glavo, da se folk vozi neprimerno oblečen že zaradi svoje varnosti za motor pa imajo denar. Zato tak naslov. Če je tema neprimerna naj jo admin zbriše. kaj je zdaj point tvoje nove teme? Da je čiko na motorju papučar, al kaj so tiste lučke nad sprednjim kolesoma? KARMEN1 in Fantocci 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Marec 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Motozajebant@ Pojnt teme je, da sem nekaj komentiral in vprašal če kdo ve. Od tvojega odgovora pa ni koristi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Ja bohve kam je šou stric :unsure: Sej do pošte se menda noben ne obleče cel? Jakna, rokavičke, čelada in gas bojc84 in suntrace14 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 (popravljeno) A si morda ob najdbi doticne slike tudi prebral spremni tekst ( ce je bil)? Ali si se morda tudi vprasal ob vrhuncu vzburjanja nad fotografijo naslednje: ali se je mozakar samo slikal na tujem motorju in je tja prisel pes ali s kaksnim drugim prevoznim sredstvom? da ni bil morda James Bond 007 ? . . .on gre namrec v papucah v severno steno Triglava ce treba ali ima morda doticni moski ploska stopala in vodo v kolenih? Ker si ti je nekaj zazdelo se ni treba vzklikat in odpirat tem kot kaksna tercialka z rjastimi viklerji v laseh po nedeljski masi Popravljeno Marec 25, 2015. Popravil Nearrain Fritz, Kmet2, vrho1679 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava k0ci Objavljeno Marec 25, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2015 evo nekaj slično zgornjim vprašanjem Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven s prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam?? skalaprava, bojc84, trebor in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Hahajajaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Imam vso opremo, pa vseeno se večkrat odpeljem v supergah in kavbojkah. In? bojc84, Ninč., Efendi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Imam vso opremo, pa vseeno se večkrat odpeljem v supergah in kavbojkah. In? Ne tega naglas oglasat naokoli...si zna tip s tipkovnico zile prerezat I30, KARMEN1, Lokos in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 . ... kOci ... tvojim težavam tudi sam ne vidim hitre rešitve ... ... upam, da se bo na tem forumu le našel kdo, ki ti bo lahko res podal kakšen uporaben nasvet ... ... sicer pa ... ... tema mi je zelo všeč ... ... predvsem naslov mi je res simpatičen ... ... na momente se mi zdi celo nekoliko domač .... ... pozdravljam to ... ... sem pa prepričan, da bo na tem forumu zagotovo dovolj kompatibilnih akterjev s to temo ... .. tako da bo lahko res zaživela v vsej svoji širini .... .... sem vesel... za nas vse ... ... in predvsem za papučarje ... ... da imamo enkrat res čist svojo ... samo našo temo ... :) ... Mavti, Nearrain, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Obvezna oprema je samo čelada... Jaz tudi kdaj kavbojke gor in brez rokavic, ko je preprosto prevroče. alen1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Obvezna oprema je samo čelada... Jaz tudi kdaj kavbojke gor in brez rokavic, ko je preprosto prevroče. Pa ti, ti, ti si pravi pravcati objestnez . . . kdaj pa kdaj PS: se pa takih, pa ne bom sel na lovski izpit Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Objesten če voziš s predpisano opremo, čelado? Zanimivo Pri 40 stopinjah si mrtev z dodatno neobvezno opremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Ker si ti je nekaj zazdelo se ni treba vzklikat in odpirat tem kot kaksna tercialka z rjastimi viklerji v laseh po nedeljski masi Se počutim kot med sosedami :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 A v japankah se tud ne sme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Ono na Yamahi so LED lučke... Kaj pa imajo drugi obuto in/ali oblečeno, pa mi je dokaj vseeno. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 Motozajebant@ Pojnt teme je, da sem nekaj komentiral in vprašal če kdo ve. Od tvojega odgovora pa ni koristi. dobro si ti to komentiral VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 papučar je lahko tisti, ki se vozi neprimerno obut in ali tisti, ki je na svojem domu kimavc, oziroma pri njih doma nosi ženska hlače :glare: Seveda jest nism niti eno niti drugo, eni mamo pač sreče v življenju :grim pr naš bajt mam jest zmer zadnjo besedo, vžgem po mizi in rečem: da draga! :grim s klicajem na koncu in sm zmer obut tko kot čem, zmer v moto obutvi, je rekla žena, da tak more bit :grim ta tema ni zame, se ne prepoznam v njej , je pa fajn, da je :grim stenc55, I30, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 papučar je lahko tisti, ki se vozi neprimerno obut in ali tisti, ki je na svojem domu kimavc, oziroma pri njih doma nosi ženska hlače :glare: Seveda jest nism niti eno niti drugo, eni mamo pač sreče v življenju :grim pr naš bajt mam jest zmer zadnjo besedo, vžgem po mizi in rečem: da draga! :grim s klicajem na koncu in sm zmer obut tko kot čem, zmer v moto obutvi, je rekla žena, da tak more bit :grim ta tema ni zame, se ne prepoznam v njej , je pa fajn, da je :grim torej si ti gazda doma.... .... pod mizo trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 torej si ti gazda doma.... .... pod mizo seveda sm gazda doma in dovoli mi bit za mizo Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 A v japankah se tud ne sme? Sme samo v takih bolj kvalitetnih, ki imajo ortopedski podplat. Ali pa v ortopedskih coklih. cikadina in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 A v japankah se tud ne sme? japonke so sam za na skuter! TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 seveda sm gazda doma in dovoli mi bit za mizo ne laž sej tut pod mizo je fajn, ti povem iz lastnih izkušenj I30, trebor in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 ne laž sej tut pod mizo je fajn, ti povem iz lastnih izkušenj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 a pol tut u štiklih ne smem sedet na motorju? builder, MARJA, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se