ukica Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ce si tak drekac tudi v zivo, me zares zanima kdo bi bil na tvojem... Pa brez zamere.. Kmet2, Nearrain in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 wtf, ko je bre ovde papućar osim mene :) ! TakeALookAround, pik1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuNa Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Najveći papučar u selu je onaj koji potroši više šljiva za džem nego za rakiju! UnionJack, KARMEN1, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Zadnjič sm dva papučarja sreču...važna ko strela, k sta mela RDEČ avto s KVADRATNIMI lučmi. Vsaka podobnost z resničnimi osebami, je zgolj naklučje Kmet2, pik1, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 (popravljeno) Zadnjič sm dva papučarja sreču...važna ko strela, k sta mela RDEČ avto s KVADRATNIMI lučmi. Vsaka podobnost z resničnimi osebami, je zgolj naklučje Sta je ovo bre? Brate, ovo so mnogo opasne papuce . . . Popravljeno Marec 26, 2015. Popravil Nearrain pik1, DAMI34 in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Matr, prej mi je blo čudn, zdej me je pa strah ratalo.... DAMI34 in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Najveći papučar u selu je onaj koji potroši više šljiva za džem nego za rakiju! :) :) ... sej sem vedu ... ... novo odprta tema pridobiva na kvaliteti ... .ps. .... nekak najbolj domače se počutim v tej temi ... KARMEN1, DAMI34, Efendi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 imam tako sfukane TCX škornje, da sem pravi "papučar" :grim Efendi in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Papučar se grdo slisi,bolse je - :grim Pantofolo KARMEN1, Mavti in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Ja, ampak ta je Italijan. Efendi in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 papucar ma navadne papuce ,pantofolo pa uni ki ma une visje za nonote :grim KARMEN1, Efendi in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 A compatar pa ne bi bilo vredu Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Slikovni material se prosm... Da nam komu kej narobe reku.... Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Jaz sem lani enega kozla s cokli videl na cestaku. Dobro, čelado je imel, pa kratke hlače in majico tudi.... Pa kaj hudiča, je ljudem...? KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Saj cokli pa imajo debel podplat ,predn bo tisto preribalo bo tudi tdrugo kaput :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 http://krzno-usnje.com/inc/image.php?i=IMG_0019.JPG pantofolo :grim bojc84 in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 http://krzno-usnje.com/inc/image.php?i=IMG_0019.JPG pantofolo :grim Ciko86 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 papucar ma navadne papuce ,pantofolo pa uni ki ma une visje za nonote :grim Njet. Lokacijski (geografsko) gledano je papučar tisti, ki je bližje Kolpi, pantofolo pa tisti, ki mu je bližja Soča... Pol se pa oba srečata pri Vikiju... in debatirata o japankah... skalar36, KARMEN1, bugy2004 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Kaki 2 leti nazaj ko sem šel sredi zime na hokej sem na parih tekmah videl tipa ki se je pripeljal z motorjem bos. Res da je po ene dveh tednih obul za na motor aspadrile drugače pa je bil tudi bos. Kaj po tem on ki ni imel nič na nogah??? Bosar? KARMEN1, Scarlett, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 je mel zgleda dosti odvecne trde koze pa jo je ribal :grim Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Bosanc? UnionJack in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Verjetno platfusar KARMEN1, builder in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Je fotka v prvem postu na Trojanah (krofi) ? Par strani nazaj so bile opisane nesreče na Vrhniki... Jasno mi je, da k poškodbam precej doprinese nepravilna oprema. Zanima pa me (vsaj približno), če je med nesrečami s poškodbami tudi veliko takih, ki so se držali omejitev (in uporabljali pravilno zaščitno opremo) ? Tnx & LP Andrej bugy2004 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 A compatar pa ne bi bilo vredu A compatar je nek heker z napako...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 Je fotka v prvem postu na Trojanah (krofi) ? Par strani nazaj so bile opisane nesreče na Vrhniki... Jasno mi je, da k poškodbam precej doprinese nepravilna oprema. Zanima pa me (vsaj približno), če je med nesrečami s poškodbami tudi veliko takih, ki so se držali omejitev (in uporabljali pravilno zaščitno opremo) ? Tnx & LP Andrej Jaz bi rekel 50/50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se