Skoči na vsebino

Ustavimo rekreativne bicikliste

I30

Priporočene objave

Če je šel po ravnem čez 50, in to hitrost nekaj časa držal, je orenk profi. Mogoče je imel kronometer ali triatlonsko kolo, s tem se da dosegati kar dobre hitrosti. Seveda so pa prvo noge in pljuča.

pa dej a lahk naprej sanjam :O ne mi teh strokovnih izrazoc, nimam pojma kaj je, sam slika mi je ostala...od zadi .... šiiiit.... kolesarji so zakon! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej ni on mene gledu :P sam jaz njega :D

sam jaz bi res tega kolesarja rada spoznala :blush:  tipček je men mene zbrisu mau čez 60 na h .... prehitu še en avto.... pol sem pa ugotovila da se ga ne splača prehitevat :whistle:

kje pa je blo to-da nisem bil jest :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes zjutraj od obvoznice po Zaloški do Kotnikove v moji smeri opaženih vsega skupaj 5 kolesarjev. In prav vsak od njih je vsaj enkrat peljal skozi rdečo luč...

In to je tisto, kar me pri njih najbolj moti!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rada pa bi, ja ;-)

Včer bi jo lahko na rakitni fotkala :grim Ps-dans ne čakat, dans bom pa na motorju :kva2:

ni blo na rakitni :P tam jaz ne morem tok hitr :lol:  mau naprej pa res :whistle:  pa kaj se res ne upa javt :O

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes zjutraj od obvoznice po Zaloški do Kotnikove v moji smeri opaženih vsega skupaj 5 kolesarjev. In prav vsak od njih je vsaj enkrat peljal skozi rdečo luč...

In to je tisto, kar me pri njih najbolj moti!

Verjetno mnogo bolj kot motoristi, ki prehitevajo čez polno črto.

So tile kolesarji, ki so šli skozi rdečo, koga ovirali?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjetno mnogo bolj kot motoristi, ki prehitevajo čez polno črto.

So tile kolesarji, ki so šli skozi rdečo, koga ovirali?

Sem že videl junaka na biciklu poleteti. Ko ni "nikogar oviral" pri vožnji skozi rdečo. CPP... ima svoj namen. Je pa tako, da so ponavadi vsi pametni, kako je to brezveze - dokler nekdo ne krepne nekje, ker je nekomu bilo škoda ustaviti in pogledati na stop znaku recimo.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Priznam, da toliko prekrškov kot jih naredim z eno vožnjo čez mesto pri nas jih z motorjem nisem v vseh letih :ninja:  No, če rdečo res ne vozim, grem pa čez mesto, čeprav se ne sme tam vozit, grem po kolesarski v napačno smer-je samo na eni strani in raje se tam kolesarjem in pešcem umikam kot vozim po prometni obvoznici. Strah in trepet :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolesar da čelno vozilu, ker se mu je postavil na pot .... kolesar ninđa .. respect :krneki:

http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/watch-sefton-park-cyclist-crash-9354667

ualam se in souze souzim :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolesar da čelno vozilu, ker se mu je postavil na pot .... kolesar ninđa .. respect :krneki:

http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/watch-sefton-park-cyclist-crash-9354667

ualam se in souze souzim  :lol1:

Ne morš verjamit, isti kreten se je 2x v isti avto zabil :P

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

odloču se je čelnat vse avtote, ki se ustaujo ob cesti :lol1:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

odloču se je čelnat vse avtote, ki se ustaujo ob cesti :lol1:

nč ga ne izuči, pljuc :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni osebno grejo zelo na k***c. Sploh na mariji, kjer se trije vštric vozijo..... Enkrat sem ga skor nabasal, malo je mankalo, sj se je un tt usral brez skrbi :grim

Res bo treba plug nabavt :)

I30- :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Aja, ali kdo ve kdo je bil na mariji pred leti k je enga beciklista natepel in mu kolo vrgel v gošo :OK: in to ne kr tako, vozil se je po sredini ceste in še pameten bil. Mogoče kdo pozna?

Popravljeno . Popravil marcc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kolesarji so pa v soboto res pretiravali .. vsake nekaj kilometrov sem srečal kolesarje, ki se vozijo vštric po glavni cesti ... pa še to nibilo dovolj .. dva sta celo vozila vštric po cesti, kole4sarska steza je pa samevala... res so začel pretiravat ...

policija... ne nabirat sredstva samo na motoristih ... velik potencial je v kolesarjih, ki niso taki reveži, saj se taka kolesa gibljejo od 2 jurja navzgor.

:krneki:

tisti k se vozjo vštric se začne pr 5 jurjih + sestava ... 

Kaj te boli, ker imaš preslabo postavo, da bi se lahko tako oblekel?  Od pira, pic, čikov in posedanja po lokalih ne more biti nič.

Evo, grem zdaj na kolo, mogoče srečam Pajkico, da eno rečeva.

bolš nič kot z biciklom delat štalo po cest ..

Pol sva pa glih za skupaj, jaz imam pa dušo čist u podnu..

Js grem rajs na per, pa cik pa pizzo k u pajkice pa na kolo pozirat. Me nc ne boli. :grrr

din - jst mu na tojem mestu tud enkat neb hrbta obrnu ...

ima se može se.. 

Če imaš vampek je res bolje, da ga skriješ v jakno številka 56.

Evo enega našega, sicer je triatlonec, je pa med drugim tudi zmagal na Franji.

babd7372693cfa3031e19566b715a3ec.jpeg

in na franji je full huda doping kontrola ja ....

Bi jo ustavili?

fernanda-keller-2.jpg

ne..tako žvarovno obvozm po desni pa pol gon k svija k misl da sm janšuc...

kje pa je blo to-da nisem bil jest :kva2:

vas hondaše v bušijih edin bmflarji prekašajo ...

pulcaj ..stupastu fertik zakupan ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!