maus Objavljeno November 2, 2020 Deli Objavljeno November 2, 2020 bere se kot se hoče DAMI34 in tomaz69 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 2, 2020 Deli Objavljeno November 2, 2020 Pravkar, maus pravi: bere se kot se hoče če se bere u rikverc pol zgleda tku: ečoh es tok es ereb (mal Klingovsko izgleda) pred 13 minutami, tomaz69 pravi: Površno branje g. @maus? Je bil na "počivališču", občudoval Kawo in narawo... drugič napiši, da sem te varno po zadnji gumi prehitu, pa še pozdravu vmes pliiiis GoBobi, maus in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno November 2, 2020 Deli Objavljeno November 2, 2020 Joj kaj se mi je zgodilo v soboto..AJRON MEN U WRANŽNM KOMBINEZONI N ZELJENM KAVASAKIJI ME JE PREHETU PO ZADNM KULI IN BREZ SE DRŽT BLAWNCE Tku@DAMI34 thumper, DAMI34, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 2, 2020 Deli Objavljeno November 2, 2020 Pravkar, tomaz69 pravi: Joj kaj se mi je zgodilo v soboto..AJRON MEN U WRANŽNM KOMBINEZONI N ZELJENM KAVASAKIJI ME JE PREHETU PO ZADNM KULI IN BREZ SE DRŽT BLAWNCE Tku@DAMI34 in prijazno pozdravu... tomaz69, thumper in GoBobi 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno November 2, 2020 Deli Objavljeno November 2, 2020 jaz pa nimam nič proti če se pelje kolesar po cesti.... ...če se pelje 90km/h oziroma toliko, da ne ovira prometa, oziroma če ovira promet se na prvem primernem mestu ustavi in spusti promet naprej, ampak žal, še nisem naletel na takšnega, pri ostalih pa... je bla roka veslača, ki je bil poleg tega še kmet, pa ni pomagalo Spasku in MARE 65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 2, 2020 Deli Objavljeno November 2, 2020 pred 2 minutami, ligenjček pravi: jaz pa nimam nič proti če se pelje kolesar po cesti.... Verjetno tudi kolesarji ne bi imeli nič proti, če bi se z motorjem ali avtom peljal po kolesarski stezi in jim hupa, da naj se malo umaknejo MARE 65, ligenjček, Shillien in 3 others 2 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno November 2, 2020 Deli Objavljeno November 2, 2020 pred 2 urami, maus pravi: Verjetno tudi kolesarji ne bi imeli nič proti, če bi se z motorjem ali avtom peljal po kolesarski stezi in jim hupa, da naj se malo umaknejo bi blo treba probat thumper, maus, MARE 65 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 11, 2020 Deli Objavljeno November 11, 2020 Robertota vam je že uspelo ustaviti ... / Bmflar, franc in Spasku 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno December 1, 2020 Deli Objavljeno December 1, 2020 On 10/27/2020 at 4:10 PM, Spasku said: Jaz unga na električnem skiroju ne vidim več skozi okno firme zadnjih mesec dni ,se bom pozanimal če ga je kdo snel. Ravnokar je sel mimo s skirojem nadaljuje po starem Mavti, thumper, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 2, 2020 Deli Objavljeno December 2, 2020 (popravljeno) Mene vam je že uspelo zriniti s cest ... Popravljeno December 2, 2020. Popravil RobiRoberto Spasku, Bmflar in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 2, 2020 Deli Objavljeno December 2, 2020 bela sne......... ...... končno .. Spasku, dr.looney, Kaldu in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 5, 2020 Deli Objavljeno December 5, 2020 Ob 2. 12. 2020 ob 19:13, thumper pravi: bela sne......... ...... končno .. Zdej lohka pridemo normalni biciklisti na plan... RobiRoberto, DAMI34, BIF in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 9, 2020 Deli Objavljeno December 9, 2020 RobiRoberto, ligenjček, Spasku in 4 others 5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno December 9, 2020 Deli Objavljeno December 9, 2020 Kaj če bi naredili temo ljubitelji kolesarjenja? Se mi zdi, da je v tej temi več objav ki so ravno obratno z naslovom Mavti, tomaz69, DAMI34 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 9, 2020 Deli Objavljeno December 9, 2020 pred 7 minutami, ligenjček pravi: Kaj če bi naredili temo ljubitelji kolesarjenja? Se mi zdi, da je v tej temi več objav ki so ravno obratno z naslovom 0bstaja, trenutno še neosnažena ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno December 9, 2020 Deli Objavljeno December 9, 2020 pred 55 minutami, DAMI34 pravi: 0bstaja, trenutno še neosnažena Potem pa mislim da se lahko 90% komentarjev preusmeri tja ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 9, 2020 Deli Objavljeno December 9, 2020 Pravkar, ligenjček pravi: Potem pa mislim da se lahko 90% komentarjev preusmeri tja ?? ni nujno, eni sovražijo, ma hkrati ljubijo, podobno kot svojo ženo. Utopil jo bi v žlici vode (moja, moja ) RobiRoberto, thumper in ligenjček 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 9, 2020 Deli Objavljeno December 9, 2020 pred 2 urami, DAMI34 pravi: ni nujno, eni sovražijo, ma hkrati ljubijo, podobno kot svojo ženo. Utopil jo bi v žlici vode (moja, moja ) d dej spucaj to temo pa da ostanemo samo čistokrvni hejterji.. DAMI34 in ligenjček 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 10, 2020 Deli Objavljeno December 10, 2020 Pa, sej debilne zapikane pobrite pedrske specijalkarje preziramo tut MTB-ejevci! Ker so slovenceljni precej ozkogledi nas pač vse mečejo v en koš, čeprav ima kolesarska scena precej več zvrsti kot moto scena. Kot pusy enduro voznik nisem nikoli imel težav z MTB-ejevci, tudi ko sem MTB-ejevec, nima težav z enduraši...je pa res, da mi krosisti, ki nimajo pojma, kako se vozi kros mal načenjajo živce. Specijalkarji mi grejo pa skoz na k...c, al v avtu al na motorju. IF7 in nejc74 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno December 10, 2020 Deli Objavljeno December 10, 2020 Meni grejo na k..c specialkarji ko sem v avtu, na motorju ali na specialki, motoristi ko sem v avtu, na motorju ali na specialki, avtomobilisti ko sem v avtu na motorju ali na specialki, kamionđije in avtobusarji pa vedno ? thumper, RobiRoberto, tomaz69 in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 10, 2020 Deli Objavljeno December 10, 2020 Men grejo pa vsi na k...c k so na biciklu ! Še sam seb k grem na kolo thumper in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2020 Deli Objavljeno December 10, 2020 men gredo vsi na jetra, razen mene ne, ker sem car RobiRoberto, Bmflar in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 Ob 10. 12. 2020 ob 10:08, maus pravi: men gredo vsi na jetra, razen mene ne, ker sem car A tale tudi? ? maus, RobiRoberto, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 pred 53 minutami, J.a.m.e.s pravi: A tale tudi? ? tale mi gre pa na en drug organ ... a ti je jasn DAMI34, RobiRoberto in Endlich 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 pred eno uro, J.a.m.e.s pravi: A tale tudi? ? Tukaj se kolesa sploh ne opazi, pa tud če 10x pogledaš ? DAMI34, Mavti, bajkr88 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se