Skoči na vsebino

veze in poznanstva

pikolo

Priporočene objave

Glej, jst poznam Kmeta pa Builderja (no, njega se delam da poznam)..... in komot hodim po ulici in pjevam: nemože nam niko ništa :lol1:  :lol1:

am, kaj je narobe če ima nekdo veze in poznanstva? Ko sem naročil T2, sem jih čakal in čakal.... mine teden, nema njih... mine drugi teden, spet kao gužva, mine tretji teden opet ništa.... no, po mesecu in pol pa obrnem telefon, pokličem kolega direktorja na T2 in mu povem štorijo..... Ko sva prekinila s pogovorom, so me v roku 5ih min klicali, kdaj imam čas, da pridejo zmontirat optiko.... :rolleyes:

veze so super, tudi jaz jih kdaj pa kdaj uporabim... je pa res da jih je treba imeti.... tisti ki jih nimate, pa stokate.... :)

aj žiu

če bi biu brezveze, bi še sedaj lutu po Ankaranu :lol1:

sori .. ampak, kadar se spomnim na to, se full na glas smejem :D

:krneki:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem bla tut brez veze dons...pa sem tut direktorja klicala, sam ga ne poznam..... pa so tut rabl 10 minut da so popravl .... pa jih ne pznam.... sam je pa res, da sem POKLICALA.... ker če bi sam sedela pa čakala na čudež, ne bi blo nič

p.s. aja men ni blo treba direktorja klicat ... sam hvalim se :P so drugi zrihtal....

kaj zdaj, si klicala ali ne?

če bi biu brezveze, bi še sedaj lutu po Ankaranu :lol1:

sori .. ampak, kadar se spomnim na to, se full na glas smejem :D

:krneki:

ampak sem imel veze takrat :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če imaš veze, pomeni, da poznaš nekoga in je nekomu mar zate, če posplošim :grim . Maus je pa tudi prav rekel, tisti ki nima veze, je brezvezen, takega človeka ima rada samo njegova mami, ali se ga je pa tudi ona odrekla :kva2: , dajmo si pomagat med sabo, lažje bo vsem, takrat bomo vsi imeli "veze" :grim , sistem je nastavljen tako, edino problem je, da nekdo ne dela svojega posla, potem nastane potreba po vezi :kva2:

vglavnem veza je potrebna, ko je vse brezveze 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če imaš veze, pomeni, da poznaš nekoga in je nekomu mar zate, če posplošim :grim . Maus je pa tudi prav rekel, tisti ki nima veze, je brezvezen, takega človeka ima rada samo njegova mami, ali se ga je pa tudi ona odrekla :kva2: , dajmo si pomagat med sabo, lažje bo vsem, takrat bomo vsi imeli "veze" :grim , sistem je nastavljen tako, edino problem je, da nekdo ne dela svojega posla, potem nastane potreba po vezi :kva2:

vglavnem veza je potrebna, ko je vse brezveze 

Ča kaže? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ča kaže? :?

Ma nema veze :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1:  In to napiše nekdo, ki dela na železnici.

:kva1::?  :fyou:

Popravljeno . Popravil I30
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!