maus Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 Glej, jst poznam Kmeta pa Builderja (no, njega se delam da poznam)..... in komot hodim po ulici in pjevam: nemože nam niko ništa am, kaj je narobe če ima nekdo veze in poznanstva? Ko sem naročil T2, sem jih čakal in čakal.... mine teden, nema njih... mine drugi teden, spet kao gužva, mine tretji teden opet ništa.... no, po mesecu in pol pa obrnem telefon, pokličem kolega direktorja na T2 in mu povem štorijo..... Ko sva prekinila s pogovorom, so me v roku 5ih min klicali, kdaj imam čas, da pridejo zmontirat optiko.... veze so super, tudi jaz jih kdaj pa kdaj uporabim... je pa res da jih je treba imeti.... tisti ki jih nimate, pa stokate.... aj žiu če bi biu brezveze, bi še sedaj lutu po Ankaranu sori .. ampak, kadar se spomnim na to, se full na glas smejem :krneki: thumper, Kmet2 in motozajebant 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 jaz sem bla tut brez veze dons...pa sem tut direktorja klicala, sam ga ne poznam..... pa so tut rabl 10 minut da so popravl .... pa jih ne pznam.... sam je pa res, da sem POKLICALA.... ker če bi sam sedela pa čakala na čudež, ne bi blo nič p.s. aja men ni blo treba direktorja klicat ... sam hvalim se so drugi zrihtal.... kaj zdaj, si klicala ali ne? če bi biu brezveze, bi še sedaj lutu po Ankaranu sori .. ampak, kadar se spomnim na to, se full na glas smejem :krneki: ampak sem imel veze takrat maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 če imaš veze, pomeni, da poznaš nekoga in je nekomu mar zate, če posplošim :grim . Maus je pa tudi prav rekel, tisti ki nima veze, je brezvezen, takega človeka ima rada samo njegova mami, ali se ga je pa tudi ona odrekla , dajmo si pomagat med sabo, lažje bo vsem, takrat bomo vsi imeli "veze" :grim , sistem je nastavljen tako, edino problem je, da nekdo ne dela svojega posla, potem nastane potreba po vezi vglavnem veza je potrebna, ko je vse brezveze pikolo, motozajebant, TOMCAT in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 če imaš veze, pomeni, da poznaš nekoga in je nekomu mar zate, če posplošim :grim . Maus je pa tudi prav rekel, tisti ki nima veze, je brezvezen, takega človeka ima rada samo njegova mami, ali se ga je pa tudi ona odrekla , dajmo si pomagat med sabo, lažje bo vsem, takrat bomo vsi imeli "veze" :grim , sistem je nastavljen tako, edino problem je, da nekdo ne dela svojega posla, potem nastane potreba po vezi vglavnem veza je potrebna, ko je vse brezveze Ča kaže? I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Ča kaže? Ma nema veze I30, pikolo in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 (popravljeno) In to napiše nekdo, ki dela na železnici. Popravljeno April 16, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se