netopir91 Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Živjo!! -prosil bi za pojasnilo oz.razložitev oprijema pnevmatik...zanima me katera guma ima boljši oprijem na suhem in katera na mokrem ožja ali širša, če primerjamo npr.potovalne endure pa sport turing če mi zna kdo razložit ,in katera zdrži večje nagibe Najlepša hvala
lukabogo Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 (popravljeno) Ne samo, da nimaš pojma o gumah, tudi o pravilni uporabi foruma ga nimaš! Kot prvo si postavil temo o gumah k motorjem, drugo pa tema o gumah že obstaja. Zaradi takšnih biserov je motosvet postal nepregleden in neurejen! In še prava tema za vas gospod nevednež: http://www.motosvet.com/tabla/topic/64-gume-pnevmatike/ Popravljeno April 15, 2015. Popravil lukabogo
Kmet2 Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Živjo!! -prosil bi za pojasnilo oz.razložitev oprijema pnevmatik...zanima me katera guma ima boljši oprijem na suhem in katera na mokrem ožja ali širša, če primerjamo npr.potovalne endure pa sport turing če mi zna kdo razložit ,in katera zdrži večje nagibe Najlepša hvala Toliko kot imaš jajc toliko jo nagneš......za primer Hajdenau (kramp) na KTM 990 ADV sem vozil po kolenu in to 21 col......nekateri pa z SS pnevmatiko 17 col ne ....sam tok,ostalo ti je povedal Lukabogo
bajkr88 Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Ludiluka pravi da najbols so slajk gume... une z kanali so u pizdi in sam za u dez Kmet2 1
ludiluka Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Ludiluka pravi da najbols so slajk gume... une z kanali so u pizdi in sam za u dez Če že poveš povej vse kar rečem in ne samo dela sam če si smotan ti ne morem pomagat Ludiluka pravi da je profil na gumah samo zato da odvaja vodo. Če nebi bilo dežja (vode) in snega bi lahko mirne duše vozili slick gume v vsakodnevnem prometu . Zdej če pa ti ne znaš vozit in za vse kriviš gumo predlagam da nabaviš crocse in hodiš peš boš manj nevaren drugim udeležencem v prometu Jah sej vem je jeba priznat lastno zmoto PrimozC 1
bajkr88 Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 A loh u coklah z unim velikim grabnom u sredin hodm?
moto rider Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 (popravljeno) Netopir91 je izgleda frišen v motorizmu in zato se ni treba iz njega delat' norca, če je postavil malo "čudno" vprašanje. V bistvu pa vprašanje sploh ni čudno! Obnašate se tako, kot bi bili svetovni prvaki v CHD ali vsaj preizkusni vozniki tovarniških pnevmatik. Če mu nimate kaj pametnega svetovati, pejte raje "testirati" svoje gume in glejte, da se ne najdemo na urgenci. P.S. Pa še nekaj. S pnevmatikami je tako, kot s konji... Eden je za v brazdo, drugi za prepreke, tretji pa šprinter... S pnevmatikami je enako! :yes: Netopir91, ti pa zalaufaj raje splet, najdi teste pnevmatik, ki ti bodo vse povedale. Popravljeno April 16, 2015. Popravil moto rider Bostjan L, schwantz, spaceback in 6 others 9
dlicen Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 Takšni odzivi so običajni, kadar se avtorju teme ne da pobrskat po forumu oz. prebrati forumska navodila. Tem o gumah je dovolj, podatkov v njih pa še preveč. Scarlett in Kmet2 2
bajkr88 Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 Mal se hecava ker sva mela vcer debato v cvekalnici in sva se sem preselila... ups
TakeALookAround Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 Sej ni cudn,da nekdo odpre novo temo....ce mora pa 400 strani sranja prebrat,da najde za eno stran bistva. Iskalnik pac ne najde kar isces.... baddad, Miha1985, nofla in 2 others 5
dlicen Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 (popravljeno) Aha, če bo pa 400 tem s tremi odgovorji in naslovom "gume", bo pa lažje? Se pa strinjam, da iskalnik ni idealen. Popravljeno April 16, 2015. Popravil dlicen Kmet2 1
maus Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 oprijem je, dokler je .. ko ga pa ni več, ga pa ni ... ajnfok :krneki: še kakšno vprašanje :krneki: DAMI34 in UnionJack 2
Fantocci Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 Živjo!! -prosil bi za pojasnilo oz.razložitev oprijema pnevmatik...zanima me katera guma ima boljši oprijem na suhem in katera na mokrem ožja ali širša, če primerjamo npr.potovalne endure pa sport turing če mi zna kdo razložit ,in katera zdrži večje nagibe Najlepša hvala Na mokrem je vsekakor bolje, če je ožja (manj šans, da splava), ampak kaj ti to pomaga, saj nisi Vale, da bi v primeru dežja skočil na drug motor z drugimi gumami. Na motor daš takšno dimenzijo, kot je predpisana. Kar se tiče nagibov, ni omejitev guma ampak voznik - vsaka gre na suhem do roba. Kot je rekel motorider, teste si preberi.
TakeALookAround Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 Aha, če bo pa 400 tem s tremi odgovorji in naslovom "gume", bo pa lažje? Se pa strinjam, da iskalnik ni idealen. Ne, sam nehat mormo srat po vsaki temi, tko k zjle.... Pips, baddad in dlicen 3
bajkr88 Objavljeno April 16, 2015 Opozori Objavljeno April 16, 2015 din zakaj uporabljaš iskalnik na MS? napiši kar te zanima v google in nakoncu dodaj motosvet... bo najdl vse.... tko js delam
Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Opozori Objavljeno April 17, 2015 Ne, sam nehat mormo srat po vsaki temi, tko k zjle.... Ti si cvet urejenosti in discipline :notworthy: :notworthy: :notworthy: bajkr88 1
bajkr88 Objavljeno April 17, 2015 Opozori Objavljeno April 17, 2015 Res je, tako kot ti kmet ki si pa cvet nereda in nediscipline haha Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Opozori Objavljeno April 18, 2015 Res je, tako kot ti kmet ki si pa cvet nereda in nediscipline haha Brigej se zase pa ne smet bajkr88 1
solorider Objavljeno April 18, 2015 Opozori Objavljeno April 18, 2015 jebeš teste jaz z nobeno ne pridem do roba Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Opozori Objavljeno April 18, 2015 jebeš teste jaz z nobeno ne pridem do roba Jp ti si bolj po sredini
lukabogo Objavljeno April 18, 2015 Opozori Objavljeno April 18, 2015 Jp ti si bolj po sredini Kralj ravnin... bajkr88 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se