I30 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 (popravljeno) Ko je glih spet norija in bluzenje o nekih evrocviležih na Dunaju in se spet ta Basek ven meče. Narod po eni strani bruha, po drugi pa jim prihaja kako je to enakopravno. Ok, jaz sem zgleda bolj pri glupih, pa men n'č jasn. Če Ivo ali Uroš za šov obleče najlonke, natakne lasuljo in se našminka, je potem v zasebnem še vedno Ivo ali Uroš. Tega Baska osterajharskega pa vsi vedno tudi ko pišejo in govorijo o njem označujejo z ženskim spolom. Ajde štekam, da se na odru pojavi kot pojava z babjim imenom, a da se še naprej označuje ko baba, čeprav sam pravi, da v zasebnem lajfu je dec, men ne gre u lajšto. Kdo je zdej bol ubrisan? J :glare: est, Basek al novinarji?! In kje je tle dosežek ali boj za enakošpravnost? Enakopravnost med ubrisanimi, manj ubrisanimi al ta brihtnimi? Za enakopravnost med spoloma ali spolno usmeritvijo tu definitivno ne gre. Popravljeno Maj 20, 2015. Popravil I30 TOMCAT, Scarlett in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Zase se brigej,drugače te stres strese TOMCAT, Scarlett, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 ... kdo je ubrisan? ... ... se mi počasi zdi, da že vsi po malem ... :grim :grim :grim maus, TOMCAT, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 (popravljeno) od klubas edin arvaj porajtam ... pa še takrat se brigam zase, da mi ne špricne k vanjo griznem :krneki: Popravljeno Maj 20, 2015. Popravil maus Scarlett, I30, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 a ni tist BABA GRDA KUSMATA? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 20, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2015 (popravljeno) a ni tist BABA GRDA KUSMATA? Ne, je dec grd kusmat u babo preoblečen, našminkan, pa na tenk piska u mikrofon. Po moje ga nekej tiši. Popravljeno Maj 20, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Ne, je dec grd kusmat u babo preoblečen, našminkan, pa na tenk piska u mikrofon. Po moje ga nekej tiši. se pravi pol je: KURČITA? Scarlett, Kmet2 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Ne, je dec grd kusmat u babo preoblečen, našminkan, pa na tenk piska u mikrofon. Po moje ga nekej tiši. Tangice morda? I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Ne, je dec grd kusmat u babo preoblečen, našminkan, pa na tenk piska u mikrofon. Po moje ga nekej tiši. umiram k sam pomislm nate tko spedenanga ..tko visok bi pel da b te sam psi pa podgane slišale ... sam bi ti pa firma za deratizacijo prnesla več dnara kot pa uneji kurčiti nastopi ...ha ha ha ululavam se ... nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 21, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2015 umiram k sam pomislm nate tko spedenanga ..tko visok bi pel da b te sam psi pa podgane slišale ... sam bi ti pa firma za deratizacijo prnesla več dnara kot pa uneji kurčiti nastopi ...ha ha ha ululavam se ... Na men se šminka še poznala neb. No ja, kešne druge farme mrbit. :K Drgač sme pa užalu. Brigi se zase! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se