thumper Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 pred 17 urami, izibajker pravi: Nemci so pedantni. .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tačka Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 pred 17 urami, toma pravi: poglej še tu SV650 - 99/02 The SHAD Top Master fitting allows mounting a top case onto the motorcycle. It is a fitting specifically designed por each motorcycle model, taking into account its features. The result is a high quality product, comfortable, safe, and easy to assemble and disassemble. To mount the top case onto the bike it is necessary to add this kit to the plate included in the SHAD case. Technical details ahaaa, pa le obstaja! Thx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 prodam novo tank torbo, več v mali oglasi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 Pripravleni na novo sezono tazzy in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tačka Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 Ob 11/8/2016 at 8:34, Tačka pravi: Bom kar še sm prlepla... Živijo, mi lahko kakšen lastnik SV-ja pomaga z iskanjem nosilcev za kovček? Nikakor nič ne najdem za letnik 99'-02'... Sicer sem že poslala povpraševanja, vendar še čakam na odgovore... Na srečo se niso našli nobeni pametni nosilci... tako smo ga (ga je) nardili kar sami Končni izdelek je fenomenalen Svaka čast in hvala majstru Basbas-u basbas, tazzy, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 tole sem imel v mislih. Verjamem, da imate take kufre in kakšno mnenje bo dobrodošlo Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 (popravljeno) Kljub skepsi nekaterih sem posegel po teh kovčkih (stranskih). http://www.heavyduties.ro/panniers/ Zadnjega pa sem kupil od SW-Motech-a. Oba stranska kovčka 310EUR+40EUR poštnina...zadnji SW-Motech kovček pa pri nas 270EUR... Kvaliteta, izdelava in vse okrog stranskih kovčkov je vrhunsko....toplo priporočam. Komunikacija z dobaviteljem in sama dobava....prej kot večina zadev naročenih pri nas v SLO. Tako pa izgleda v živo na mojem motorju... Popravljeno December 11, 2016. Popravil BIF celjan89, MiNa, ciciban in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 1 hour ago, Wakasaki said: tole sem imel v mislih. Verjamem, da imate take kufre in kakšno mnenje bo dobrodošlo Jaz imam stranske original in top Givi 58l (ta na sliki). Stranski so mi lepši original, ker je desni narejen po izpuhu. Original top, pa mi ni všeč ker je majhen in zgleda čudno na takem velikem motorju, pa še noter ne stoji skoraj nič. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 pred 2 urami, Wakasaki pravi: tole sem imel v mislih. Verjamem, da imate take kufre in kakšno mnenje bo dobrodošlo Meni so zelo dobri kufri. Prednost vidim v tem, da se odpirajo od zgoraj, kar pripomore k boljšemu tesnenju, ko so polni. Imajo že pripravljene šlinge za pritrditev stvari na pokrov kovčka (resnično uporabno). Nebarvani allu je poleti relativno hladen, napram črnemu. Črni se greje na soncu. Res pa je, da allu barva oksidira, dobi razne odtenke in že po par tisoč kilometrih zgleda, kot da so kovčki že kar stari. Allu barva - na njej se tudi hitro vidi svinjarija. Dobro je to, da jo hitro opaziš . Meni se je zdela najboljša kombinacija, kot jo imam na sliki. Verjetno bi se še enkrat odločil za allu barvo. Scarabeo Quest, ciciban, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 Poizkusi z poliranjem! WD 40 in spoliraj z mehko krpo. Bolj trajno je poliranje z purol pasto za mehke kovine. Ne pusti sledi in preprecuje oksidacijo aluminija! Romunski kovcki so zelo dobri MiNa in celjan89 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 Tisto poliranje z wd40 je drek, res da trenutno pomaga, ampak gre z prvim pranjem dol, sem sam enkrat nekaj sprobal. purol je sevede bolje, ampak boš mel vse risasto če boš preveč tiščal, ta je bolj za krom ipd. Treba z pravo polir pasto lepo spolirat, pol pa vsaj 2 sloja voska čez da drži pol en cajt .... pa sevede redno treba spucat, oprat, spihat z luftom in obrisat . Če maš enkrat oksidirano ne verjamem da boš vse dol spravu, če sploh kaj, zato je treba novo spolirat al pa kr z vosku zaščitit. . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 Purol je polirna pasta namenjena za mehke kovine! Mesing, baker, aluminij... Vsako jesen ponoviš vajo. Ne pušča sledi-preverjeno! Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 Pusti pusti, sm zadost močn je treba prtiskat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 Ni potrebno! Tako narediš, kot jaz, ko sem se na mala dvoriščna vratca zapeljal in pozabil, da sem zadaj 92 cm širok!!! (Vrata pa so samo 90 cm). Alelllluuujaaaa. celjan89, DAMI34, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 iščem tank torbo za BMWK1200. Kakšen predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 Jaz sem danes prejel še zadnji kovček (centralni), tako, da imam zdaj kompletno serijo Givi Trekker kovčkov. S tem, da imam stranske te najnovejši model, kateri imajo možnost dvojnega odpiranja ..... Joker, Quest, Wakasaki in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 Ne pozabi na slike na motorju Wakasaki in NumLock 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno Januar 17, 2017 Deli Objavljeno Januar 17, 2017 Še js rabim mal pomoči torej imam bolj "športen" motor (CBR500), in seveda rabim malce več koker samo tank torbo za izlete (večinoma obala). Odločam se med zadnjim kovčkom GIVI V47NN in stranskimi torbami SW Motech Blaze. Na motorju imam sopotnico večinoma na takih izletih. Vizualni mi odgovarjajo stranske torbe glede na prostor pa Givi Kaj pa vi priporočate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nimr0dv Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 Zdravo, eno hitro vprašanje Kdaj je kovček "prevelik"? Sam imam Yamaho FZ6 naked 2006 letnik, pa sem malo gledal Givi kovčke. 50 litrski se mi zdi kar malo prevelik na motorju - vizualno. Kaj vi mislite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 3 minutami, nimr0dv pravi: Zdravo, eno hitro vprašanje Kdaj je kovček "prevelik"? Sam imam Yamaho FZ6 naked 2006 letnik, pa sem malo gledal Givi kovčke. 50 litrski se mi zdi kar malo prevelik na motorju - vizualno. Kaj vi mislite? Govoriš za top case? Najlbolje je pogledat na Givi stran, kjer je tudi slika tvojga mopeda s kovčkom. Na fz6 bi jaz osebno dal 46 ali 47 litrski. V njega že stlačiš 2 čeladi. Ti tipi kovčkov so po mojem mnenju tudi najbolj trpežni. Maxia 55 je že velik, pa tudi manj kvaliteten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nimr0dv Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: Govoriš za top case? Najlbolje je pogledat na Givi stran, kjer je tudi slika tvojga mopeda s kovčkom. Na fz6 bi jaz osebno dal 46 ali 47 litrski. V njega že stlačiš 2 čeladi. Opa, za top case ja. Tud js se bl nagibam k malo manjšem kovčku ja, 50 litrski res izgleda ogromno. Hvala za pomoč DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 16 minutami, nimr0dv pravi: Opa, za top case ja. Tud js se bl nagibam k malo manjšem kovčku ja, 50 litrski res izgleda ogromno. Hvala za pomoč Si ga imel nameščenega že na motorju, da trdiš, da je prevelik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nimr0dv Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 9 minutami, DL650 pravi: Si ga imel nameščenega že na motorju, da trdiš, da je prevelik? Ne še, zato pa sprašujem Zadeva je ogromna, zato mislim da nebi pasal gor. Najbrš je pa drugače enkrat, ko je zadeva na motorju ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 21 minutami, DL650 pravi: Si ga imel nameščenega že na motorju, da trdiš, da je prevelik? Videl sem jih kr nekaj in so zelo veliki za take motorje kot ima on. Sicer tudi 46 litrski ni mali, je pa vseeno malce manjši. Pa še nekaj moraš upoštevati, fz6 nima tako kratkega nosilca kot V strom in pride do relativno velikih obremenitev na nosilce, sploh če pretiravaš s krcanjem. Prav tako je preveč poln zadnji kufr+sopotnica zelo moteče za moped, saj ti stalno sili na zadnjo gumo. Težo je pametno prerazporedit po mopedu. Matej207 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Videl sem jih kr nekaj in so zelo veliki za take motorje kot ima on. Sicer tudi 46 litrski ni mali, je pa vseeno malce manjši. Glej, imel sem dve Fazerci. zdaj točno katere kovčke sem imel gor se ne spomnim, mislim pa, da sem imel Givi 47, saj takrat še večjih ni bilo na razpolago. Mislim, da je najbolje, da ko boš imel plato namontirano, da se odpraviš v trgovino z motorjem in na licu mesta sprobaš in pogledaš motor iz vseh strani, kako zgleda. Moja ima na svojem Maxia3 ... bi človek mislil, da je 55l prevelik, ampak ti rečem, da zgleda vrhunsko. DAMI34, Matej207 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se