izibajker Objavljeno Junij 5, 2017 Deli Objavljeno Junij 5, 2017 pred 4 urami, tazzy pravi: .. . Narejen doma in potem plastificiran in tudi veliko cenejši od originala Kam si dal to plastificirat? Pa zanima me še iz kakšnih cevi si to naredil? Hvala za info. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 6, 2017 Deli Objavljeno Junij 6, 2017 On 5. 6. 2017 at 6:04 PM, izibajker said: Kam si dal to plastificirat? Pa zanima me še iz kakšnih cevi si to naredil? Hvala za info. Tudi mene ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Junij 6, 2017 Deli Objavljeno Junij 6, 2017 Ob 5. 6. 2017 ob 18:04, izibajker pravi: Kam si dal to plastificirat? Pa zanima me še iz kakšnih cevi si to naredil? Hvala za info. Narejeno Iz palice fi 8, narejen model na železni plošči In po modelu zvito in potem z tekom zavarujejo in za konec še plastificiran. Porabil cca 3,5 m palice fi8 in tri podalšane matice m 6 in 6 podlošk fi 30 z gumo. Strošek 7 evr Pri 210 ni odpadlo. Quest, Wakasaki in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Ja, to je itak jasno. KAKO SI PLASTIFICIRAL? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred eno uro, GO_Tomi pravi: Ja, to je itak jasno. KAKO SI PLASTIFICIRAL? V službi BIF in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 GIVI E 470 Simply lll, 47 l, z nosilno ploščo, prodam. Nosilce ne, ker so za Hondo Nc 750 in ne vem, na kateri motor še pašejo. Kovček je bil na motorju 5 dni. Ceno določite sami......potem pa se bom odločila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 3 urami, KARMEN1 pravi: Kovček je bil na motorju 5 dni Je pa dolgo zdržal. Jaz sem mojega 52litrskega, ki mi ga je prodajalec pustil na motorju, zabrisal dol še isto popoldne, ko sem parkiral v garažo... KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Saj jaz tudi . Pet dni je bil potem zopet gor, lansko poletje, v Dalmaciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Ob 6. 06. 2017 ob 21:28, tazzy pravi: Narejeno Iz palice fi 8, narejen model na železni plošči In po modelu zvito in potem z tekom zavarujejo in za konec še plastificiran. Porabil cca 3,5 m palice fi8 in tri podalšane matice m 6 in 6 podlošk fi 30 z gumo. Strošek 7 evr Pri 210 ni odpadlo. Glede na robustnost izvedbe me čudi tri točkovna pritrditev na kovček. Še ena nogica bi strošek minimalno povečala, vzvojna trdnost pa bi bila neprimerno večja in sile na točkah pritrditve mnogo manjše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 28 minutami, raza pravi: Glede na robustnost izvedbe me čudi tri točkovna pritrditev na kovček. Še ena nogica bi strošek minimalno povečala, vzvojna trdnost pa bi bila neprimerno večja in sile na točkah pritrditve mnogo manjše. V splošnem se bi strinjal...vendar kot si omenil "robustna" zgleda kot že zelo predimenzionirana za svoj namen! Mislim,da je dečko odlično opravil svoje delo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 4 urami, raza pravi: Glede na robustnost izvedbe me čudi tri točkovna pritrditev na kovček. Še ena nogica bi strošek minimalno povečala, vzvojna trdnost pa bi bila neprimerno večja in sile na točkah pritrditve mnogo manjše. Lej točno se ve koliko se na lahko opteži in glede na to da je kupljeni veliko manjši je ta narejen tako da se kompot 2 napihljivi blazini gor prisežem I se kaka podloga zraven za to pa je Ziher dovol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 4 urami, sesir pravi: V splošnem se bi strinjal...vendar kot si omenil "robustna" zgleda kot že zelo predimenzionirana za svoj namen! Mislim,da je dečko odlično opravil svoje delo... Hvala za kompliment. Ja res je malce večje teža pa cca 1.5 kg. Je nalašč tako narejen. Vpetje pa se strinjam da bi lahko naredil 4 točkovno. Bom pa pri tretjem popraviu. Sem namreč tudi pri prejšnjem motorju naredil podobnega tisti pa je bil 4 točkovno vpet. Tako pa zgleda vpetje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Poglej, bil je samo dobronameren predlog. In glede na robustnost, mi je bilo jasno, da se bo nanj privezovala oprema za kampirat, ki pa je običajno precej široka in štrli navzven. Tam pa jo ujamejo zračni tokovi, ki povzročijo neko silo in običajno tudi nihanje. Pri ritmičnem gibanju pa hitro lahko nastanejo sile, ki polomijo plastiko na pokrovu. Sploh pri brzinah, ki si jih omenil. Citiraj Ob 6.6.2017 ob 21:28, tazzy pravi: Pri 210 ni odpadlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 15 minutami, raza pravi: Poglej, bil je samo dobronameren predlog. In glede na robustnost, mi je bilo jasno, da se bo nanj privezovala oprema za kampirat, ki pa je običajno precej široka in štrli navzven. Tam pa jo ujamejo zračni tokovi, ki povzročijo neko silo in običajno tudi nihanje. Pri ritmičnem gibanju pa hitro lahko nastanejo sile, ki polomijo plastiko na pokrovu. Sploh pri brzinah, ki si jih omenil. Priznam da smo malce zajemali z upetjem. Kot sem že napisal bomo prt tretjem napako odpravili. Hitrost ki sem jo omenil je bila pri praznem kovcku . na potovanju pa do sedaj z polno naložen ni nikoli takšne hitrosti lepo laguno da se pride na cilj in nazaj uživanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 Tudi pri praznem kovčku je v opozorilih nek limit hitrosti, kot za obremenitev......Off topic... tazzy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 11 minutami, raza pravi: Tudi pri praznem kovčku je v opozorilih nek limit hitrosti, kot za obremenitev......Off topic... Pa to se zgodilo po veliki nesreči... Slučajno je mogu pritisnit da prehitel dolgo kolono...seveda pozabil,da ima kovček zadaj...žal se tudi kaj takšnega zgodi...mogoče celo enkrat na leto tazzy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Junij 9, 2017 Deli Objavljeno Junij 9, 2017 pred 3 minutami, sesir pravi: Pa to se zgodilo po veliki nesreči... Slučajno je mogu pritisnit da prehitel dolgo kolono...seveda pozabil,da ima kovček zadaj...žal se tudi kaj takšnega zgodi...mogoče celo enkrat na leto Ja je bilo treba prodat kolk leti z kufro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
discover0709 Objavljeno Junij 20, 2017 Deli Objavljeno Junij 20, 2017 ima kdo kaksno slikco kako montirat Alposov alu kovcek kot topcase? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 takole - je pa to stranski kovček počez...že tako je pri mojem vsa teža zadaj .. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
discover0709 Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 spodaj me zanima kako privit kovcek tko da vsaj na neki zgleda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 Na kaj ga boš pa privijal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
discover0709 Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 na prtljažnik motorja. al ga kr selotejpom zalepim sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 Kakšen prtljažnik imaš? Alposovi kufri se običajno montirajo na neke cevne konstrukcije. Če imaš "ploščo" , potem rabiš par vijakov, podložk, sveder, malo silikona (opcijsko 2mm alu ploščo za ojačitev) in to je to. Drugače pa moraš narediti nek sistem da "zatakneš" /fiksiraš (kot je za stranske kufre) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 Lahko si pomagaš tudi s tem https://shop.touratech.de/anbausatz-fur-alukoffer-15-mm.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 Še malo slik, da ti bo malo lažje https://www.google.si/search?q=anbausatz+fur+zaga+alukoffer&rlz=1C1KMZB_enSI565SI566&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjpssHY5NPUAhWFvRQKHcMeB-YQ_AUICigB&biw=1094&bih=487 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se