Quest Objavljeno Januar 11, 2019 Deli Objavljeno Januar 11, 2019 Gre tud na zic preverjeno. Ga pa ne objame se ne vsede nanj kot namenski za sedež. Recimo https://sw-motech.com/en/products/luggage/tail+bags/4052572042618.htm Nobenih problemov s to torbo. 4 x gurtne oviješ nekje na okvirju motorja in prepelješ čez šponarje na torbi. Se ne miga prevrača ali karkoli. Malo težje zajahaš moped to je pa vse. Se pa lahko nasloniš nanjo če je dovolj polna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 Imam GIVI stranske torbe... točno takele... https://www.bscenter.si/Stranske-torbe-Givi-Tanklock-Easylock No obeh je zadrga že zdelana... 1. Razmišljam, a je sploh možno popravit zadrgo (pozna kdo koga, ki na plastiko všije zadrgo). 2. Zdaj v akciji dubim dost ugodno nove enake. Mogoče na take nosilce, ki jih imam, gredo kaki večji ali drugi kovčki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 pred 16 minutami, mladench pravi: Imam GIVI stranske torbe... točno takele... https://www.bscenter.si/Stranske-torbe-Givi-Tanklock-Easylock No obeh je zadrga že zdelana... 1. Razmišljam, a je sploh možno popravit zadrgo (pozna kdo koga, ki na plastiko všije zadrgo). 2. Zdaj v akciji dubim dost ugodno nove enake. Mogoče na take nosilce, ki jih imam, gredo kaki večji ali drugi kovčki? 2. žal samo easylock. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 pred 27 minutami, mladench pravi: pozna kdo koga, ki na plastiko všije zadrgo Čevljarji to delajo. Naš popravi MX škornje, pancarje itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: 2. žal samo easylock. hmmm se pravi novi 3D600 pašejo gor. 22l ? pred eno uro, Quest pravi: Čevljarji to delajo. Naš popravi MX škornje, pancarje itd... tnx, bom povprašal malo okoliške čevljarje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 pred 1 uro, mladench pravi: Imam GIVI stranske torbe... točno takele... https://www.bscenter.si/Stranske-torbe-Givi-Tanklock-Easylock No obeh je zadrga že zdelana... 1. Razmišljam, a je sploh možno popravit zadrgo (pozna kdo koga, ki na plastiko všije zadrgo). 2. Zdaj v akciji dubim dost ugodno nove enake. Mogoče na take nosilce, ki jih imam, gredo kaki večji ali drugi kovčki? jaz vsako leto malo ketnspreja prozornega (pdl) so pa kar hitro odleteli ročaji pri zadrgi, sem dal potem gor lepo rostfrei rinke (kot za ključe) in je mir od kappe lahko daš gor tudi, 17x2 https://www.kappamoto.com/Soft-Luggage/Saddle-bags/RA314-Easylock mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 pred 48 minutami, mladench pravi: hmmm se pravi novi 3D600 pašejo gor. 22l ? seveda pašejo. Easylock sistem so. Enako kot tvoji sedanji, le raztegljivi. Škoda, ker za tvojega SHAD nima 3P sistema, kot sem si ga dal na Z900 (ugodna cena, različni kovčki pašejo gor, enostavni nosilci), čeprav ko gledam pdf mogoče celo pašejo, al pa bi rabili čisto malo predelave. Za300€ dobiš nosilce in kufre. http://www.shad.es/en/shad-usa/products/fittings/kawasaki/z1000sx/2015/c12mar3mod481mot3930/ mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 53 minutes ago, mladench said: hmmm se pravi novi 3D600 pašejo gor. 22l ? Pašejo. Eno zadrgo več imajo, kar jih naredi celo uporabne. mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 (popravljeno) Na tastarih so mi zdavnaj odleteli ročaji pri zadrgi, tako da uporabljam te rinkice od ključev. Lansko leto pa se je še na vrhu zadrge pri enem kovčku odlomil zobek ali dva, tako da ne zapre lih najlepše. Pri drugem pa lahko samo iz ene strani zapiram zadrgo, ker se na dnu snela. Sem zdaj pregledal ocene uporabnikov in so mi te 3D600 zelo mikavni... sploh ker se še razširijo na 22l... Kappa pa tudi lep model. za Givi je TC dobavitelj, kaj pa za Kappo? Popravljeno Januar 21, 2019. Popravil mladench Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racka11 Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 Zanimivo bi bilo imeti na vrhu kovčka solarno ploščo za polnjenje akumulatorja ali pa ostalih pripomočkov. Plošče so z vso elektroniko že za 30 eur. Lahko pa kar kovček, ki ima že to vgrajeno. https://newatlas.com/wheelrider-mororcycle-top-case-carry-on-luggage-solar-panel/40275/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 21, 2019 Deli Objavljeno Januar 21, 2019 4 hours ago, mladench said: Na tastarih so mi zdavnaj odleteli ročaji pri zadrgi, tako da uporabljam te rinkice od ključev. Lansko leto pa se je še na vrhu zadrge pri enem kovčku odlomil zobek ali dva, tako da ne zapre lih najlepše. Pri drugem pa lahko samo iz ene strani zapiram zadrgo, ker se na dnu snela. Sem zdaj pregledal ocene uporabnikov in so mi te 3D600 zelo mikavni... sploh ker se še razširijo na 22l... Kappa pa tudi lep model. za Givi je TC dobavitelj, kaj pa za Kappo? Aures? 29 minutes ago, Racka11 said: Zanimivo bi bilo imeti na vrhu kovčka solarno ploščo za polnjenje akumulatorja ali pa ostalih pripomočkov. Plošče so z vso elektroniko že za 30 eur. Lahko pa kar kovček, ki ima že to vgrajeno. https://newatlas.com/wheelrider-mororcycle-top-case-carry-on-luggage-solar-panel/40275/ Sicer energije ni nikoli prevec...ampak....motor ima svoj alternator. Med voznjo lahko komot polnis karkoli se ti pac prazni. Iskreno, bol rabim prostor v topcasu kot dodatno polnilno postajo. Ce si pesec, kolesar, ok, zmontiraj panel. Motor pa strom dela sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Januar 23, 2019 Deli Objavljeno Januar 23, 2019 Pozdrav. Mi zna kdo ključavnico Givi priredit za Bmw ključ? Razdrl sem, skupaj pa nea gre. Kugelschreiber in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
car_freak Objavljeno Januar 23, 2019 Deli Objavljeno Januar 23, 2019 Jaz sem sinto naredil lansko leto. Sem skopiraj iz enega foruma iz Amerike. Malo pogoglej. Mislim da se forum imenuje F800gs addicts. No, par sekund pa sem že našel. Po tem sem se zgledoval https://advrider.com/f/threads/how-to-re-key-givi-trekker-to-bmw-key.1205884/ MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kuzma 1974 Objavljeno Februar 5, 2019 Deli Objavljeno Februar 5, 2019 (popravljeno) Pozdrav, Ali mi lahko pomagate in poveste kateri stranski kovčki pašejo na te nosilce. Verjetno jih paše več? Hvala. Popravljeno Februar 5, 2019. Popravil kuzma 1974 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 5, 2019 Deli Objavljeno Februar 5, 2019 pred 7 minutami, kuzma 1974 pravi: Pozdrav, Ali mi lahko pomagate in poveste kateri stranski kovčki pašejo na te nosilce. Verjetno jih paše več? Hvala. GIVI motoristični kovček 41 lit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2019 Deli Objavljeno Februar 5, 2019 pred 5 minutami, kuzma 1974 pravi: Pozdrav, Ali mi lahko pomagate in poveste kateri stranski kovčki pašejo na te nosilce. Verjetno jih paše več? Hvala. slike so tako male, da...ne morem ugotoviti -GIVI verjetno. V takem primeru je najbolje da greš na proizvajalčevo stran, Givi, Kappa, Shad, SWmotech itd...ter pogledaš po slikah če je podobno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kuzma 1974 Objavljeno Februar 5, 2019 Deli Objavljeno Februar 5, 2019 Hvala našel na TC motoshop. Gor pašejo E41, E21 in TRK33. Najboljše bo da se odpeljem do trgovine in dejansko preverimo. MiNa in Wakasaki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 25, 2019 Deli Objavljeno Februar 25, 2019 Je kateri pri nas zasledil pocen plastičen topcase štirioglate oblike za 2 čeladi. Dobiš une ovalne za 80€, najcenej štirioglato je pa 200+€ . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 25, 2019 Deli Objavljeno Februar 25, 2019 Ovalna kufra za dve čeladi mam dva. Iščem poceni štirioglatega plastičnega za dve čeladi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Marec 3, 2019 Deli Objavljeno Marec 3, 2019 Se pravi nobene ideje ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 Živijo družba... Kupim kufre nosilce mam Kappa- Givi.. Zgornji mora biti za dve enduro čeladi. Več prosim v Zs... LP pa gasssaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 pred 1 uro, celjan89 pravi: Živijo družba... Kupim kufre nosilce mam Kappa- Givi.. Zgornji mora biti za dve enduro čeladi. Več prosim v Zs... LP pa gasssaaaa Poglej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Marec 15, 2019 Deli Objavljeno Marec 15, 2019 Takšnega imam iščem bolj škatlastga: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 15, 2019 Deli Objavljeno Marec 15, 2019 pred 3 urami, celjan89 pravi: Takšnega imam iščem bolj škatlastga: ) dve čeladi ti gresta samo še v 52 literskega... sesir in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 15, 2019 Deli Objavljeno Marec 15, 2019 (popravljeno) pred 3 urami, celjan89 pravi: iščem bolj škatlastga: ) Si iz Šentjurja, vzemi Alu od Alpos-a. Hm a še sploh delajo? Sicer čelad nikoli ne tlačim v kovčke, tam so bolj ostale drobnarije. Kolesarska ključavnica okoli držala za roke sopotnika, čelada pa na sopotnikov sedež, da znotraj ni mokra v slučaju dežja. Popravljeno Marec 15, 2019. Popravil MiNa solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se