Tomosaki Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Ampak med aeroxom (8km) in aprilio sr (13km) pa vseeno mora biti razlika!!???? akdo ve kaj vec??? Kao ma nekaj odspredah in odzadaj kromirano- pomoje da tisto spredno in zadnjo masko. - stane to kao 70k v petek ga grem pogledat, pol pbom pa vidu..... Eh, jas sn enkrat hoto neki krom gor poknit. Niti slučajno to ne stane 70.000 sit. Lahko pa še enkrat preverim, ampak 60.000 sit pride navadna celotna plastika za Aeroxa. Torej... V mašini pa itak da je razlika. Če ti 85km/h in 110km/h nič ne pove, pol pa nevem kaj nardit. :roll: :D Je pa res, da ma Aprilia svinjsko drage rezervne dele... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 ja saj 25cc ni tak malo torej se žiher pozna tistih 5km kromirano pa nevem kaj bi lahko oni aerox imel, videl pa sn že aeroxa ki je imel celo plastiko kromirano; navrjetneje nareto z kakih šprejom :) ker jaz nevem kak bi lahko oni kromiral plastiko???!!! no mogoče je vse vkup nareto tovarniško :) :P :twisted: če je ono vredno 70k se mora tak svetit da bi si lahko tam notr delo frizuro :wink: :o najbrž je nareto z kakim šprejom ki ga dobiš v trgovini za 2k-3k sit :) :) :roll: :wink: :P Je je, tovarniška plastika. Tudi imitacijo karbona dobiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 aaajjjjaaaaa karbonske, te pa tak rečte, to pa vem ke je, se mi je zdelo malo čudno, kak bi te lahko plastiko kromiral :) :roll: Sej karbon pa krom je razlika. Eno so lahka vezivna tkiva, drugo pa preko kemičnih reakcij nastala glazura. Krom se sveti ko špegl, karbon pa zgleda, ko da bi mel Aeroxa pol iz blaga skup zašitega. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 hehe to bi bla finta da bi jas mel kromirano plastiko na aeroxu in bi se svetlo kot špegl; bi si lahko delal vsako ju3 frizuro kar ob skuterju :) pa ko bi dal helmo dul in mel tisto frizuro na boli te k.....(tuuut) bi si jo lahko kar lepo ob skuterju spremeno, nebi rabo na neke smrdeče wc-je laufat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 hehe to bi bla finta da bi jas mel kromirano plastiko na aeroxu in bi se svetlo kot špegl; bi si lahko delal vsako ju3 frizuro kar ob skuterju :) pa ko bi dal helmo dul in mel tisto frizuro na boli te k.....(tuuut) bi si jo lahko kar lepo ob skuterju spremeno, nebi rabo na neke smrdeče wc-je laufat :) Kaj nimaš rikverc špeglov (retorvizorjev) na skuterju? :wink: :D Je pa res, da so mali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 mam špegle samo so pa premali za mojo vlko bučo, sicer pa notri v buči ni druga kot slama :) hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 14, 2003 Deli Objavljeno Februar 14, 2003 Race a si mel ti slucajn se sopotnika na motorju ko si se zaletu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno Februar 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Ja imel sem se sopotnika, prav v teh dneh sva oba po 5 mescih začela hodit prez birgel. JUHUHUUUUU se enkrat JUHUHUUUU nov motor je ze tuuuu.Yamaha Aerox 100, črn, sprednja in zadnja maska kromirana, vredu ohranjen, je pa od Bena Šterna!??! no v bistvu ga se nimam sam ga dobim cez kaksen teden ker je treba se registracijo spedenat. sem pa prodal tudi yamaho tdr, katrei je vrednst padla na 120k-BEDA mejte se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 race, kako si se pa zaletu s tdrko?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 15, 2003 Deli Objavljeno Februar 15, 2003 Čestitke za uspešno shoditev, pa pametno naprej. 8) BTW (k itak vsi pišejo stvari ki se teme ne tičejo) a si bil jeseni na KC v sobi z modelom k je z RS 125 nalepu Kangooja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Tega Aeroxa 100 bi se pomoje dalo fino nakitirat. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno Februar 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2003 ja sem bil en dan skupaj z temu modelom.A ga poznas? ce pa koga zanima kako sem se zaletu pa naj malo nazaj pobrska ker se mi ne da se enkrat pisat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno April 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2003 A kdo ve kaj bi se dalo na mojmu Aeroxu 100 kaj izboljšat??, ker močnejši kiti pa to se pomoje ne dobi. tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 A kdo ve kaj bi se dalo na mojmu Aeroxu 100 kaj izboljšat??, ker močnejši kiti pa to se pomoje ne dobi. tnx keko ti te gre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 Nocm glih prevec kritizirat sam zkpa sportni skuter ce poj kups 100tko z 8mi konji(dobr 9 ce se tebe stejemo :) :) , ne joke)? Moje mnenje je dokler je sesalc 50-70kubicen se zlo splaca nakupa, kar je pa vec se mi pa ze zdi skoda dnarja, tko da ce bi bil na tvojmu mestu bi si kupu raje kksno drugo 125ko na prestave(osebno mam raje menjalnik na 6ali5 prestav, ampak okusi so razlicni).. No pa pac kar je je.. Zelim ti veliko varne in pametne voznje! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno April 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2003 Skuterja sem kupil zato ker sem dober 125 motor ze imel, ampak se mi ga za pol leta ne splaca se enkrat kupovat. Aerox mi pa gre 100. Celindra nebi menja. sicer ga pomoje tudi ni, bi pa kaj drugega ce bi bolse sel.... skuterja sem kupil tudi zato ker se večino vozim samo par kilometrov dalec, ampak tudi kam dalj se da z tem motorjem pridit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
race Objavljeno April 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2003 Na netu sem vidu da za moj motor obstaja uplinjač 22(malossi) pa me zanima ce bi to vredu delovalo brez da menjam celinder? tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se