Kmet2 Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 Eh brez skrbi, zdaj ko bo JJ predsedoval EU bo poštimal te znanstvenike? bladerunner 1
bladerunner Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 pred 51 minutami, Kmet2 pravi: Eh brez skrbi, zdaj ko bo JJ predsedoval EU bo poštimal te znanstvenike? Nekateri se na vse kriplje trudijo, da do tega predsedovanja nebi prišlo. Celo tako daleč gredo v svoji zlobi, da Slovenijo blatijo pred mednarodno skupnostjo na osnovi laži, ki jih je mogoče povsem enostavno ovreči.
skalar36 Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 (popravljeno) pred 3 urami, skalar36 pravi: Hm. Kako komentiraš odločitev JJ, da "strokovnjaki" ne smejo dajati izjav? @bladerunner? Popravljeno Marec 13, 2021. Popravil skalar36 thumper 1
bladerunner Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 pred 7 minutami, skalar36 pravi: Hm. Kako komentiraš odločitev JJ, da "strokovnjaki" ne smejo dajati izjav? Koliko spremljam medijsko sceno, strokovnjaki na tiskovkah in tv hišah veselo komentirajo dogodke.
skalar36 Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 Vprašal sem te nekaj drugega... ah pusti.
Tedybear Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 (popravljeno) pred 5 urami, Najots pravi: Se mi zdi, da se famozni 37a. člen interpretira malo narobe. Ali ga tako predstavljajo levi ali desni, ni niti toliko pomembno. Člen je bil napisan, da bi vojska lahko nudila pomoč policiji v prvem migrantskem valu, ko so se črede migrantov valile s Hrvaške proti Avstriji. V takih primerih bi vojska (seveda skupaj s policijo) te "civile" legalno opozarjala, usmerjala, držala na neki lokaciji, da ne blejajo vsenaokrog. Poudarek je na "skupaj s policijo". Nikakor pa vojska na podlagi navedenega člena ne bi smela migrantov loviti, opraviti prijetja, varnostnega pregleda, uporabiti sile, kaj šele, da bi jih obravnavala. Aktivacija tega člena v takšni obliki in v sedanji situaciji ne bi prinesla neke strašne koristi. Skratka, zdi se, da gre pri tem prepucavanju okrog aktivacije 37a. člena bolj za nek prestiž, katera opija bo močnejša. Za uspešno, in po mojem mnenju tudi nujno potrebno, uporabo vojske za obvladovanje migracij bi bilo potrebno napisati še kakšen člen. Ali bi naši vodilni možje (tudi tisti v opoziciji) uspeli zbrati toliko modrosti, da bi ga uspeli aktivirati, pa je že druga zgodba. Itak pa najebe navadna raja... Do sedan najbolj celovita in pravilna razlaga 37a člena. Ker pa sem v tej firmi, lahko povem, da se nekaj podobnega 37a clenu, sicer v zeelloo ohlapni obliki in v skladu z zakonodajo, že izvaja. Decembra grem v penzijo, pa takrat povem...? Popravljeno Marec 13, 2021. Popravil Tedybear DAMI34 in thumper 1 1
Najots Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 izvaja se že, izvaja. Ali je v skladu z zakonodajo, je pa že druga zgodba...?
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2021 Opozori Objavljeno Marec 13, 2021 pred 3 urami, bladerunner pravi: Koliko spremljam medijsko sceno, strokovnjaki na tiskovkah in tv hišah veselo komentirajo dogodke. sam ti maš pa res velike plašnice na Učeh UKOM vpiši v google... pred 47 minutami, Tedybear pravi: Do sedan najbolj celovita in pravilna razlaga 37a člena. Ker pa sem v tej firmi, lahko povem, da se nekaj podobnega 37a clenu, sicer v zeelloo ohlapni obliki in v skladu z zakonodajo, že izvaja. Decembra grem v penzijo, pa takrat povem...? Prjatu: penzija = zakon..prvošm ti. thumper 1
thumper Objavljeno Marec 15, 2021 Opozori Objavljeno Marec 15, 2021 Ob 13. 3. 2021 ob 14:58, Tedybear pravi: Decembra grem v penzijo, pa takrat povem...? nja gha fukhat .. ma da prideš na pir pa enga kratkega da se mi mal foušija poleže !!
Tedybear Objavljeno Marec 15, 2021 Opozori Objavljeno Marec 15, 2021 pred 2 urami, thumper pravi: nja gha fukhat .. ma da prideš na pir pa enga kratkega da se mi mal foušija poleže !! Pridem. Kerga takratkega prnesem, ker pir, vidim, da maš....
thumper Objavljeno Marec 16, 2021 Opozori Objavljeno Marec 16, 2021 pred 10 urami, Tedybear pravi: Pridem. Kerga takratkega prnesem, ker pir, vidim, da maš.... žganjolo sem mislil ... lahko pa pripelješ pol metra drv , jaz postavim plahto pa se greva migrante .. Tedybear 1
Spasku Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 Drugi napat v par dneh če pobijejo pol Nemčije mogoče nas rešjo 3 svetovne sej Nemci niso neredili ene dobre v zgodovini https://siol.net/novice/svet/nov-napad-v-nemciji-z-nozem-zabodel-dva-sprehajalca-555678
thumper Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 pred 3 urami, Spasku pravi: Drugi napat v par dneh če pobijejo pol Nemčije mogoče nas rešjo 3 svetovne sej Nemci niso neredili ene dobre v zgodovini https://siol.net/novice/svet/nov-napad-v-nemciji-z-nozem-zabodel-dva-sprehajalca-555678 To kar sedaj - zadnjih 60 let - počnejo židi s palestinci sem v hudi dilemi.. Bi razumel če bi se izraelci znašali nad nemci -ne da bi odobraval - bi pa razumel.. Tega s palestinci v "taboriščih" gaza in vzhodni breg pa ne razumem.. komot se he spravlat na šibkejše.. Tako da se s tem o polovici nemcev ne strinjam.. Dejansko so bili židje vpleteni - zaradi finančnih interesov- po številu spopadov v zgodovini takoj za rkc.. Potem pridejo na vrsto stalin in ostali.. Alla 1
Spasku Objavljeno Junij 28, 2021 Opozori Objavljeno Junij 28, 2021 2 hours ago, thumper said: To kar sedaj - zadnjih 60 let - počnejo židi s palestinci sem v hudi dilemi.. to sem tud jaz v dilemi . Ampak merklica uvaza inzenirje in danes sem cital da so v Bosni ustanovili novo stranko po muslimaskih nacelih se pravi cisto mozno radikali v nasi blizini. thumper 1
tomash Objavljeno Junij 29, 2021 Opozori Objavljeno Junij 29, 2021 pred 9 urami, Spasku pravi: to sem tud jaz v dilemi . Ampak merklica uvaza inzenirje in danes sem cital da so v Bosni ustanovili novo stranko po muslimaskih nacelih se pravi cisto mozno radikali v nasi blizini. Radikale imamo mi tu in sedaj.
Snečer Objavljeno Junij 29, 2021 Opozori Objavljeno Junij 29, 2021 pred 9 urami, Spasku pravi: to sem tud jaz v dilemi . Ampak merklica uvaza inzenirje in danes sem cital da so v Bosni ustanovili novo stranko po muslimaskih nacelih se pravi cisto mozno radikali v nasi blizini. https://siol.net/novice/svet/kako-je-vasica-v-bih-postala-leglo-balkanske-veje-is-389781 Spasku in thumper 2
izibajker Objavljeno Junij 29, 2021 Opozori Objavljeno Junij 29, 2021 pred 2 urami, Snečer pravi: https://siol.net/novice/svet/kako-je-vasica-v-bih-postala-leglo-balkanske-veje-is-389781 ....Za vzpon vahabizma kriv tudi Zahod. Po besedah religiologa Aleša Črniča s fakultete za družbene vede, vahabizem predstavlja varnostno težavo v Evropi predvsem zaradi fundamentalističnega vztrajanja, da predstavlja izvorni islam in svoje izrazito militantne drže. V istem stavku doda, da je vahabizem tako v Evropi kot znotraj islamske vere izrazito manjšinski. Za razumevanje pojava vahabizma v Evropi pa je po Črničevem prepričanju potrebno širše poznavanje problematike. "Zahod s svojo propagando in vmešavanjem v notranjepolitične zadeve v arabskih državah ustvarja nasprotni učinek od svojih pričakovanj. S tem, ko se vmešava, pravzaprav prispeva k temu, da je vahabizma vse več," poudarja Črnič. Dodaja, da vahabizem danes v Bosni in Hercegovini ne bi bil tako pereč problem, če bi Evropi z drugačno politiko uspelo preprečiti vojno v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja. "Embargo na orožje je najbolj prizadel ravno Bošnjake. Primorani so bili sprejeti ponujeno pomoč mudžahidov, čeprav je treba poudariti, da so bili do te pomoči zelo skeptični.".... Alla in thumper 2
Erikcslo Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 Kakšen gnoj od ljudi: https://www.regionalobala.si/novica/avstrijo-pretresa-surov-umor-13-letne-deklice-posilila-pretepla-in-zadavila-naj-bi-jo-mlada-prosilca
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 Če uvažaš 3 svet, boš kmalu živel v 3 svetu......! Zanimivo, da so sploh objavili.....npr. Švedi sploh več ne objavijo podatkov (da se nebi folk še bolj uprl uvažanju drhali).....!Zadnjih 5-6 let je št. posilstev na Švedskem poraslo za 400% Pa naj mi nekdo razloži, kaj ima Afganistanec za iskati Azil v <EU? Trenutno je v AFg najbolj mirno v zadnjih +30 letih (od okupacije SZ).....! Multi-kulti je NOGO......(pika)! Japonci že vedo, zakaj muslimani ne morejo zaprosit za vizo, delovno in navadno...... bosa, Spasku in thumper 3
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 a za migrante tut vela PCT? #sprašujemzaprjatla :P thumper 1
Alla Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 Nekateri še vedno ne štekate, da problemov ne delajo barva kože, veroizpoved, seksualna usmerjenost, .... ampak ljudje porinjeni na rob preživetja..... Spasku 1
Snečer Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 pred 8 minutami, Alla pravi: Nekateri še vedno ne štekate, da problemov ne delajo barva kože, veroizpoved, seksualna usmerjenost, .... ampak ljudje porinjeni na rob preživetja..... Predvsem pa vzgoja, (ne)kultura, običaji itd., kjer izjemno pripomore veroizpoved. Na robu preživetja ne greš posiljevat in ubijat. thumper, Marcel-F, Spasku in 6 others 7 2
izibajker Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 pred 11 minutami, Snečer pravi: Predvsem pa vzgoja, (ne)kultura, običaji itd., kjer izjemno pripomore veroizpoved. Na robu preživetja ne greš posiljevat in ubijat. Križarji so bili lepo vzgojeni in iz kulturnih evropskih prostorov. Tudi veroizpovedi so bili taprave, se pravi naše, krščanske. Niso bili na robu preživetja, pa so vseeno šli (beri konec tvoje druge vrstice). Akito in Alla 2
Kmet2 Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 pred 9 minutami, izibajker pravi: Križarji so bili lepo vzgojeni in iz kulturnih evropskih prostorov. Tudi veroizpovedi so bili taprave, se pravi naše, krščanske. Niso bili na robu preživetja, pa so vseeno šli (beri konec tvoje druge vrstice). Piše se leto 2021. Roger G. Jagger 1
Snečer Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 pred 29 minutami, izibajker pravi: Križarji so bili lepo vzgojeni in iz kulturnih evropskih prostorov. Tudi veroizpovedi so bili taprave, se pravi naše, krščanske. Niso bili na robu preživetja, pa so vseeno šli (beri konec tvoje druge vrstice). ja, versko zaslepljeni so šli klat v sveto deželo, predvsem pa iz koristoljubnih nagibov, da so naplenili krščanska veroizpoved ni naša, to je tujek na našem ozemlju, samo poglej po vrhovih hribov itd. Slovani imamo svoje zadeve. izibajker, Tedybear in thumper 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se