Skoči na vsebino

Migrantsko/teroristična kriza

I30

Priporočene objave

Ob 26. 2. 2016 at 21:34, Alla pravi:

Tolk se ukvarjate s pravicami drugih, da vam (nam) bojo vmes pobrali še tiste, ki jih imamo. 
Ker vas je tolk strah, da boste to dopustili. 

Nam ne bodo pobrali nič. Kvečjemu bomo na njih še pridobili. Kaj bo pa s tabo, pa ne vem. Od tam, ko hodijo tile uboščki, takšne kot si ti kamenjajo zaradi ateizma, ker se klatijo naokoli nezakrite in brez moža, ...

In kot sem že napisal, naslednje volitve bodo pokazale kam migrant in evropejec taco molita. Še vedno nisem nikjer prebral kje se bo našel (oziroma komu se bo vzelo) denar za tele migrante. Za upravičene, ki so ogroženi, sem pripravljen prispevati svoj delež prostovoljno, za mladeniče iz neogroženih območij, pa mi ga bodo morali vzet na silo.

Ob 27. 2. 2016 at 19:22, Ferrarist pravi:

12744148_988811567860249_304165572140188

Hmmmm.....vse zamešali.....domoljubi, fašisti, nacisti, meni ni nič več jasno kdo je kdo na zgornjih fotkah.... :hmm:

Sreča, da nemški ovčarji preprečujejo, da bi se te ovce pomešale med sabo in skrižale.

pred 12 urami, Kmet2 pravi:

Ja imaš prav ,v ozadju se odvija pa zelo škodljiv dogovor  med TTIP.CETA in TISA ,če bomo to dopustili smo opleli ........

A još da znaju za ono ....

pred 9 urami, sayo pravi:

12802729_471747456349181_149421942700598

Koliko od teh, ki tako vneto zagovarja ekonomske migrante je bilo proti vsem tem lopovščinam in koliko protestnih shodov so organizirali proti tem dejanjem?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 26. 2. 2016 at 21:34, Alla pravi:

Tolk se ukvarjate s pravicami drugih, da vam (nam) bojo vmes pobrali še tiste, ki jih imamo. 
Ker vas je tolk strah, da boste to dopustili. 

:worship:

pred 51 minutami, nazo13 pravi:

...

Koliko od teh, ki tako vneto zagovarja ekonomske migrante je bilo proti vsem tem lopovščinam in koliko protestnih shodov so organizirali proti tem dejanjem?

Kolikor ljudi pozna, veliko od teh je bilo proti tem lopovščinam in da vsaj en pravi protest so organizirali.
Nasprotno pa so ravno ti, ki so najbolj krvoločno proti migrantom, najbolj tihe pohlevne ovčke, aktivirane le ko jih njihov janezek nažene ali pa pedofili z zlatimi križi okoli vratu!

Nazo malo bolj se boš moral poglobiti za jasnejšo sliko. Saj menda nisi tako plehek, da ne bi razumel?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OSTEND – Belgijska policija je pri 14-letniku našla video, na katerem iraški prosilci za azil skupinsko posiljujejo 17-letno dekle. Post Media poroča, da se je posilstvo zgodilo že novembra, policija pa ga je odkrila po prijavi šole, ki je 14-letnika prijavila, ker se je na svojem facebook profilu pojavljal z orožjem. Učitelj, ki je ocenil, da je najstnik radikaliziran, je poklical policijo, ta pa je na mladoletnikovem telefonu našla posnetek posilstva.

Po poročanju tujih medijev naj bi šlo za večjo skupino moških – med njimi naj bi bila tudi dva Belgijca. Posneto naj bi prikazovalo omenjenega najstnika, ki naj bi v družbi še šestih moških pel in plesal okoli 17-letne žrtve, ki je izgubila zavest, potem ko jo je družba v nekem stanovanju v Ostendu napila z vodko. Ko je omedlela, naj bi jo napadalci slekli, začeli otipavati in posiljevati.

Policija naj bi aretirala štiri moške in tri fante, stare med 14 in 25 leti. Med posiljevalci naj bi bil tudi dekličin fant. Žrtev se dogodka ne spominja, večina prijetih pa naj bi dejanje priznala. Med zaslišanjem naj bi o ženskah izražali skrajno ponižujoča mnenja, eden od napadalcev naj bi dejal: »Ona se nima kaj pritoževati. Ženske morajo moške ubogati.«

Še zagovarjate migrante? Kaj pa če bi se to zgodilo vaši hčerki, sestri, prijateljici? Treba je ustaviti to nasilje, treba je ustaviti to ilegalno hordo migrantov!

vir: slovenskenovice

:blush:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob ‎27‎.‎2‎.‎2016 at 19:22, Ferrarist pravi:

12744148_988811567860249_304165572140188

Hmmmm.....vse zamešali.....domoljubi, fašisti, nacisti, meni ni nič več jasno kdo je kdo na zgornjih fotkah.... :hmm:

Butl...to so policaji!

pred 15 urami, Ferrarist pravi:

Ja, tako kot vse tele:

Pa še poln youtube je teh filmčkov......

Na žalost(ali srečo) me ni bilo zraven!Ker če bi jaz to v živo videl bi jih nekaj padlo.Za zmeraj!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, I30 pravi:

...

Kolikor ljudi pozna, veliko od teh je bilo proti tem lopovščinam in da vsaj en pravi protest so organizirali.
Nasprotno pa so ravno ti, ki so najbolj krvoločno proti migrantom, najbolj tihe pohlevne ovčke, aktivirane le ko jih njihov janezek nažene ali pa pedofili z zlatimi križi okoli vratu!

Nazo malo bolj se boš moral poglobiti za jasnejšo sliko. Saj menda nisi tako plehek, da ne bi razumel?

Imam občutek, da so po tvojem za vse tegobe človeštva krivi Janez in njegovi beli. Saj, če bolje razmislim imaš prav. Beli so po vojni pobegnili po svetu, pregnali domorodce, ki so sedaj kot Mojzes in njegovi po 40 letih hoje iz Egipta do Izraela, dosegli naše kraje. Ga bo prec treba za ušesa.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Ferrarist pravi:

OSTEND – Belgijska policija je pri 14-letniku našla video, na katerem ...
bla, bla, bla
able, dable, bable,
ble, bla, bla...

vir: slovenskenovice

:blush:

Veš kaj je zanimivega?
Da popolnoma enako zgodbo poznam iz svoje mladosti iz moje bližnje okolice v kurji metropoli.
Samo takrat ni bilo še nobenih "migrantov" razen če za te upoštevam kretene in pijandure, ki so migrirali iz bifejo do praznega stanovanja razvajenih smrkavcev.
Ampak neeeeeee, slovenceljni smo pa ja krepostni, najlepši in brez kakršnih koli napak in lahko vsako barabijo ki jo naredijo drugi zaprmejdušamo kot najhujšo barabijo, ki ne spada v ta kulturni prostor. Pa ne me basat idioti, al se delate kretene al ste res taki puhloglavci?!:yawn:

pred 7 minutami, nazo13 pravi:

Imam občutek, da so po tvojem za vse tegobe človeštva krivi Janez in njegovi beli. Saj, če bolje razmislim imaš prav. Beli so po vojni pobegnili po svetu, pregnali domorodce, ki so sedaj kot Mojzes in njegovi po 40 letih hoje iz Egipta do Izraela, dosegli naše kraje. Ga bo prec treba za ušesa.

Spet si ostal samo na malo zamazani oljni površini, brez da bi se potunkal v blatno jezero in spoznal zakaj drek brbota na površju!
Že moje zapise bereš površno in mi pripisuješ nestrpnost zgolj do švabobranske bande.
Brez skrbi, moje nestrinjanje in gnus sta mnogo širša! 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, I30 pravi:

...

Spet si ostal samo na malo zamazani oljni površini, brez da bi se potunkal v blatno jezero in spoznal zakaj drek brbota na površju!
Že moje zapise bereš površno in mi pripisuješ nestrpnost zgolj do švabobranske bande.
Brez skrbi, moje nestrinjanje in gnus sta mnogo širša! 

Bo držalo, da ti nisi rasist. Sovražiš vse po vrsti.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In to ti govoriš I30, ki vedno s prstom kažeš na druge, na "svoje" pa pozabljaš. Se pa strinjam, s tem kar pišeš. Še najbolj pa velja ravno zate. Zato ti dam prav!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, nazo13 pravi:

Bo držalo, da ti nisi rasist. Sovražiš vse po vrsti.

Gnus ni sovraštvo. Je nekaj kar te prešine, ko skoraj s čevlji v drek stopiš.
In tega dreka je zadnje čase po zloveniji na gosto.
Sovraštvo je pa bolj nevarna stvar, ki se prelije v ukrepanje neprijetne narave.
In to švabobranci in klerofašisti prav lepo vzbujate in gojite.
Sam se ga izogibam tako, da pazim kam stopim in sem tako nekako kot pravi :kmet: zgolj pripravljen za tistega, ki mi bo skakal po čevljih.

pred 12 minutami, Ferrarist pravi:

Eni v imenu križa in meča, drugi drugače.
Za neuravnovešene je pa itak značilno, da poprimejo za aktualno sceno.

Pa plužne sm zamenov, zdej mam francoske, ampak nick kar ostane, ker se vam tako lepo zatika.:jezik:
A si tvoje rdeče pluzne že preštrihu al se boš nazaj u KP vpisau?

pred 14 minutami, skalar36 pravi:

In to ti govoriš I30, ki vedno s prstom kažeš na druge, na "svoje" pa pozabljaš. 

Katere moje? :eek:

Popravljeno . Popravil I30
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O katerih govoriva oba veva. Pa tudi ti se bojiš okostnjakov v omari. V katerem obdobju slovenske zgodovine ti živiš!? Kje ti vidiš domobrance, fašiste. Preveč te daje paranoja, mogoče si predolgo poslušal propagando.

Kaj jaz vidim v tej naši preljubi sloveniji- da mi vsa politika, pri katerti se menja samo "glava" "telo"  pa ostaja isto že 25 let, krade denar in vsiljuje stvari, ki jih nočem, niti drugi.

Mi živimo v državi, kjer se ne smeš branit sam, službe, ki so pa ustanovljene, da nas branijo-nas "navadne državljane" pa branijo prave barabe. Kako se naj se ne bojimo te anarhije, ki prihaja. Kdo bo zagotovil red, če pride no nereda!?Kako naj verjamemo novinarjem, politikom, če nam lažejo že od pamtiveka...

Čudno se mi zdi da "levica" nikoli ni imela denarja za domačega človeka in ga je stalno molzla kot kravo. Za tujce pa vedno in ga celo vabila. Je pa res , da smo slovenci taki- "kar naj crkne sosed, jaz bom daroval za lačne v Afriki"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, skalar36 pravi:

O katerih govoriva oba veva. ...

Mogoče ti misliš, da veš kaj jaz mislim?!
Bluziš miško, bluziš!

Tako o levici kot o neobstoju švabobrancev in fašistov. Poglej skozi okno, saj ti z zastavami mahajo, med njimi pa njihovi politiki hodijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 55 minutami, I30 pravi:

A si tvoje rdeče pluzne že preštrihu al se boš nazaj u KP vpisau?

Nisem preštrihal, so še zmerej original zelene :jezik:

56d44b0ba25ff_Ferrari_RE1.jpg.0c371fe54f

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

44 minutes ago, I30 said:

Mogoče ti misliš, da veš kaj jaz mislim?!
Bluziš miško, bluziš!

Tako o levici kot o neobstoju švabobrancev in fašistov. Poglej skozi okno, saj ti z zastavami mahajo, med njimi pa njihovi politiki hodijo.

Veš kaj se mi smešno zdi, ko na raznih proslavah mahajo z zvezdo. Če prav razumem zgodovino so se nakateri leta 91 borili in izgubili življenje, da lahko sedaj živimo pod Slovensko zastavo oni pa mahajo z zvezdo. Kdo zdej bluzi?

Kar se tiče domobrancev in partizanov je zame zgodovina, ki sodi na smetišče, ker so bili oboji navadni morilci-hlapci, ki so dobili naenkrat oblast in je niso znali uporabljati človeku v prid. Vojna iz človeka največkrat potegne najslabše. In to se je zgodilo tudi med WW2. Na to tematiko imaš na YT lep upogled v "človeka" v filmu: (je pa Nemški, tko da te ne bo kap, al pa da ne boš slučajno kakšnih domobrancev videl) Generation war.

Mislim, da si nihče ne želi vojne. In proti temu se je treba boriti...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo je kdo se vidi potem, da se je Slovenija v 18 letih zadolžila za 7 mrd, v zadnjih 8 letih pa 28 mrd !!!! Samo prejšnji teden za 1,5 mrd !!! Ta slovenistan je gnojnica evrope.

Pa kdo to koga jebe?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eni mahajo z zvezdo eni s križem, to je edina izbira pri nas, če se ljudem ne ljubi na volitve, ker pravijo da ne bo nič bolj, bo tako zaenkrat ostalo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej bo počlo, čene zaradi drugega zato ker nas je preveč in predobro se znajdemo proti naravnim ukrepom. Zadnjih nekaj pandemskih virusov je pobilo manj ljudi kot ima lahko naš politik pomislekov o zlorabi položaja.

Total Population of the World by Decade, 1950–2050

(historical and projected)

Year Total world population
(mid-year figures)
Ten-year growth
rate (%)
1950 2,556,000,053 18.9%
1960 3,039,451,023 22.0
1970 3,706,618,163 20.2
1980 4,453,831,714 18.5
1990 5,278,639,789 15.2
2000 6,082,966,429 12.6
20101 6,848,932,929 10.7
20201 7,584,821,144 8.7
20301 8,246,619,341 7.3
20401 8,850,045,889 5.6
20501 9,346,399,468
1. Projected.

Rabimo kakšno večjo naravno katastrofo ker sami zadevi nismo kos. In da ne bo pomote vse tiste "save the planet" fore... zemlja ne potrebuje rešitve mi jo, nujno... zemlji se žvižga. Glede na to, da se je domnevno človek pojavil v zadnjem odstotku zgodovine planeta je čisto realna špekulacija kolikokrat pa je mati zemlja morda naredila hard reset? V marsičem smo se v zgodovini (že) motili... in še se bomo...
Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz na volitvah vedno volim nekoga, za katerega nisem nikoli slišal ali videl, samo zato, da ne dam glasu "levim" ali "desnim".

Bi pa volil Lahovnika, če bo kdaj kandidiral.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, skalar36 pravi:

Kaj jaz vidim v tej naši preljubi sloveniji- da mi vsa politika, pri katerti se menja samo "glava" "telo"  pa ostaja isto že 25 let, krade denar in vsiljuje stvari, ki jih nočem, niti drugi.

Mi živimo v državi, kjer se ne smeš branit sam, službe, ki so pa ustanovljene, da nas branijo-nas "navadne državljane" pa branijo prave barabe. Kako se naj se ne bojimo te anarhije, ki prihaja. Kdo bo zagotovil red, če pride no nereda!?Kako naj verjamemo novinarjem, politikom, če nam lažejo že od pamtiveka...

Čudno se mi zdi da "levica" nikoli ni imela denarja za domačega človeka in ga je stalno molzla kot kravo. 

s temi alinejami se strinjam

vsak gleda sam kako bi nekoga izkoristil, in ukradel, da bi njemu bilo lažje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, skalar36 pravi:

Lahovnika bi volil, a hočeš še TEŠ 7, ti ni zadosti TEŠ 6 za katerega se je ta krepko boril

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 urami, skalar36 pravi:

Jaz na volitvah vedno volim nekoga, za katerega nisem nikoli slišal ali videl, samo zato, da ne dam glasu "levim" ali "desnim".

Ne levim in ne desnim praviš, obenem pa omenjaš Lahovnika. :lol1:
Za posrat!

pred 17 urami, skalar36 pravi:

Veš kaj se mi smešno zdi, ko na raznih proslavah mahajo z zvezdo. Če prav razumem zgodovino so se nakateri leta 91 borili in izgubili življenje, da lahko sedaj živimo pod Slovensko zastavo oni pa mahajo z zvezdo. Kdo zdej bluzi?

Kar se tiče domobrancev in partizanov je zame zgodovina, ki sodi na smetišče, ker so bili oboji navadni morilci-hlapci, ki so dobili naenkrat oblast in je niso znali uporabljati človeku v prid. Vojna iz človeka največkrat potegne najslabše. In to se je zgodilo tudi med WW2. Na to tematiko imaš na YT lep upogled v "človeka" v filmu: (je pa Nemški, tko da te ne bo kap, al pa da ne boš slučajno kakšnih domobrancev videl) Generation war.

Mislim, da si nihče ne želi vojne. In proti temu se je treba boriti...

Smešno?
Zvezda je omogočila osamosvojitev, pa se ti naj še tako čudno zdi.
Tri fevdalske zvezde v današnji zastavi so bile narisane kasneje in le predstavljajo željo vrnitve v tlačanske čase.
Rdeča zvezda pa pomeni simbol svobode, pet kontinentov in pet delavčevih prstov.
Kdor je bil kaj poleg, res poleg osamosvojitve Slovenije, ki se ni dogajala šele 91 leta, ve dobro, da so jo omogočili tisti, ki so in še prisegajo na pomen in idejo rdeče zvezde, ne pa tisti, ki so nas že takrat prodajali in potem dokončno prodali kapitalu in RKC.
Zloraba tega simbola v času in področju Stalina tega pomena ne izniči in njena simbolika ostaja širom preostalega sveta.
Seveda pa je potrebno to simboliko uničiti tistim, ki jim je ta ideja napoti in si želijo biča na svojih hrbtih in drobtinic za klečeplazenje pred gospodarjem.
Ti seveda naivno ali namenoma vpijejo o levici in desnici, čeprav levice niti ne poznajo, pri nas je pa praktično ni. Z levico označujejo neoliberalne struje, ki so pravzaprav desnica v najslabši pojavnosti. Drugače gledano gre za simbiozo fašizma, klerikalizma in kapitalizma, ki se navzen kaže kot konflikt, v resnici pa potrebujejo medsebojno igro za butaste sledilce, da uresničujejo svojo idejo.
Da jim vse to funkconira seveda potrebujejo človeško nerazgledanost in neumnost, kateri tako lepo slediš.

Tvoje misel o borbi proti vojni je neumnost, ker na tak način se le še bolj neti.
In kar je najbolj žalostno pri tem je to, da niti večina sledilcev rdeče zvezde, ki so v njeno idejo tako verjeli, ni nikoli dojela njenega pravega pomena, saj so le sledili toku dogajanja. In to je največji problem našega sveta. Čredni nagon!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!