Popularna objava Gustav Objavljeno September 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2015 Bom opisal kaj se je včeraj dogajalo na naši vasi, morda koga rešim pred nategom. Od vrat do vrat je hodila smrklja okoli 22-25 let, razlagala da je mama samohranilka in prodajala neke krpice za čiščenje ne vem česa. Da je nezaposlena in da ima 2 meseca stara dvojčkadoma ki jima nima kaj jesti dati. Vaške babnice so kar segale v denarnico. Meni je blo vse skupaj malo čudno, pa sem šel lepo za njo. ko je prisopsala ven iz vasi kjer je ni noben videl jo je pobral audi modre A3 LJ DM 452, noter pa sta sedela dva lepo rejena fanta podobne starosti, ki sta vidno obiskovala fitnes. Vprašanje če ne bosta fanta kak večer prišla nazaj brez deklice in še kaj pobrala. Nobenih moralni vrednot ni več. Potem pa če res kdo ki rabi pomoč potrka, ga pa steraš ko ti takale barabe požrejo zaupanje. Jezn k ris. aja še to: Polcaji takim nič ne nardijo / ne morjo. Ker si dal na prostovoljni bazi. KOnc koncev res. Enako nam vsak dan delajo trgovci pa je tudi legalno..... Jeeee Če komu kaj dajete dajte vsaj takim ki jih na videz poznate. Ostalo je verjetno nateg. Schultz, SLVR, Zivnorc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 na polikliniki v ljubljani se sprehaja en revež, ki nabira denar za recept.... on vsak dan nabere denar da gre po tista zdravila recept ma pa že neki let star ... ves polepljen, samo ljudem je neroden ko v čakalnici pristopi in potem vsak da, seveda le kako grdo bi ga gledal, če ne bi dal takmu revežu veliko sreče vsem , ki pomagate Zivnorc in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 Nimam težav s tem. Vse plačujem s karticami in nimam gotovine pri sebi. Tako, da če ima "berač" POS terminal zraven OK, drugače pa žal ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno September 7, 2015 Deli Objavljeno September 7, 2015 Gustav, takšni študenti so bili pri nas včasih redno, ko sta bila še stara starša živa, če so pa reveži ubogi prodajali vrečke za smeti, sladkor...vse kar si zamisliš in so se stari mami smilili pa je vedno kaj kupila. Ko je pa študij tako drag in res nimajo... No, dokler si študent res veliko lažje najdeš delo kot kasneje. Potem je foter enkrat znorel, da bo policijo poklical in teh revežev več ni k nam Tudi "ciganke", ki jih pripeljejo z mercedezi in potem od hiše do hiše starejšim prodajajo oblačila (vmes jim pade kakšna zlatnina v žep, ko mirne vesti vstopajo v odklenjene hiše) so redne gostje na vasi. Zanimivo, da če vidijo viseti kakšno uniformo ne pridejo več na obisk Vsi so tako zelo pošteni :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gustav Objavljeno September 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2015 Hja žalostno je da se tkole eni gredo. Na konc je to vse na račun tistih ki resnično potrebujejo pomoč. Nimaš kaj. šola za drugič. Verjetno če bi imel ograjo okol bajte in 2 podivjana ovčarja noter se takim avtomatsko ogneš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno September 7, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2015 (popravljeno) Ja pač dam klošarju kovanc. Tud kralje ulice kupim. Če se ne motim imajo nekateri tudi "občinske koncesije" za prodajanje nepotrebnih zadev po mestu. in sm pogosto kupil obeske/vžigalnike in bla bla bla. Na žalost nekaterim kovanec pomeni bistveno več kot meni. Na še večjo žalost nekateri to zlorabljajo. Na mojo neizmerno tugo pa se na koncu vse siromake zmeče v isti koš, med lenuhe đankije in lopove. in konc koncev, če me tak pretenta za 5€ pa naj jih ima. Obstajajo ekipe ki nas bodo pretentale za 30% lajfa in celo penzijo. Lepo oblečeni in zgovorni..... Popravljeno September 7, 2015. Popravil Cartman MARE 65, malakai, Scarlett in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 Taprav klošar ti bo reku,če mu daš za liter ne pa za neki druzga,in iz mojih izkušenj niso nikoli žical,če smo bli z otroci.Ja tud jest stisnem kak kovanc,sej če bom zaradi tega obubožal bom pa še jest žical :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 beraci so v vladi ...mi pa mirno dajemo in dajemo.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 8, 2015 Deli Objavljeno September 8, 2015 Roparji, ne beraci. Berac ne vzame, ampak vprasa, ce mu das. :mellow: bobi1001 in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se