Skoči na vsebino

Moderni berači


Gustav

Priporočene objave

na polikliniki v ljubljani se sprehaja en revež, ki nabira denar za recept.... on vsak dan nabere denar da gre po tista zdravila  :ninja:

recept ma pa že neki let star ... ves polepljen, samo ljudem je neroden ko v čakalnici pristopi in potem vsak da, seveda le kako grdo bi ga gledal, če ne bi dal takmu revežu :kva1:

 

veliko sreče vsem , ki pomagate :OK:

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimam težav s tem. Vse plačujem s karticami in nimam gotovine pri sebi. Tako, da če ima "berač" POS terminal zraven OK, drugače pa žal ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gustav, takšni študenti so bili pri nas včasih redno, ko sta bila še stara starša živa, če so pa reveži ubogi prodajali vrečke za smeti, sladkor...vse kar si zamisliš in so se stari mami smilili pa je vedno kaj kupila. Ko je pa študij tako drag in res nimajo... No, dokler si študent res veliko lažje najdeš delo kot kasneje. Potem je foter enkrat znorel, da bo policijo poklical in teh revežev več ni k nam :)

 

Tudi "ciganke", ki jih pripeljejo z mercedezi in potem od hiše do hiše starejšim prodajajo oblačila (vmes jim pade kakšna zlatnina v žep, ko mirne vesti vstopajo v odklenjene hiše) so redne gostje na vasi. Zanimivo, da če vidijo viseti kakšno uniformo ne pridejo več na obisk :rolleyes: 

 

Vsi so tako zelo pošteni :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja žalostno je da se tkole eni gredo. Na konc je to vse na račun tistih ki resnično potrebujejo pomoč. Nimaš kaj. šola za drugič. Verjetno če bi imel ograjo okol bajte in 2 podivjana ovčarja noter se takim avtomatsko ogneš :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Taprav klošar ti bo reku,če mu daš za liter ne pa za neki druzga,in iz mojih izkušenj niso nikoli žical,če smo bli z otroci.Ja tud jest stisnem kak kovanc,sej če bom zaradi tega obubožal bom pa še jest žical :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!