Snečer Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 A si že spet začel ,noben ti nič noče ,maš spet težave? Ne lažem za razliko od tebe!!! In ja res sem rekel in še vedno stojim za tem da ima GSA najboljšo ciklistiko ter zavore ,vsaj od tega kar sem vozil jaz ,ni mi všeč pa agregat ! Upam da si zaključil z osebno noto. To bo ja Ne vizgi se branjevka ! priden ! Sam zanimal me je ce se vedno lazes Pa kaj se nekaj brezveze kregata? so na Korziki padle brisače in je bilo pri obeh enako? Lepo se zmenita v kakšnem nakupovalnem centru, lep poligon za koga sklatit na parkirišču Ne vizgi se branjevka ! priden ! Sam zanimal me je ce se vedno lazes Daj si še ti versysa kupi pa se bo zgladilo. Kmet2, thumper, motozajebant in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Snecer,sej se ne kregava midva sva kolega z različnimi stališči .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Aspirin C mam, čaj mam, robčki tuki, bepanten+ za surlo tudi. Hvala da me ob moji uri trplenja in smrkanja bodrite in kratkočasite. Samo pičite dalje prosim. Kmet2 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Snecer,sej se ne kregava midva sva kolega z različnimi stališči .... Daj mu en krog dok še nisi gum zlizal. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Daj mu en krog dok še nisi gum zlizal. Ga je od Skalarja36 peljal ,ni bil videt navdušen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Sneč, pol praviš da si wilbersa izbral zarad farbe fedra? thumper in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Cartman umiram,jokam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Ga je od Skalarja36 peljal ,ni bil videt navdušen tistega sta bolj po bregu metala, drugače pa za moje pojme je tako za tebe kot za blizudežja versys premajhen motor Sneč, pol praviš da si wilbersa izbral zarad farbe fedra? ja, 3005 oznaka barve kotzi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Ne boš vrjel,ampak prav ta majhnost mi je pri tem motorju prednost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Vcasih je manj vec, ampak pol pridez pa do davljenja na avtocesti...jez se rad pelem s transalpo ampak gre res u izi. Ce se usede se zenska, je pa slowmotion.... Kmet si pisal de ti je precej zrl, in da si bil na avtocesti do sv roka, a ti gres kr jelsane-delnice pa dol po ac? Se bol splaca kotna zuto lokvo, ce se mudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Med tem ko si nekateri še verige ne znate zamenjati in je vse kar znate, samo nabijanje po tipkovnici. Seveda vsak počne tisto v čemer je najboljši. Pa brez vžiga, tale moj nepomemben post ne leti na posameznike in je spisan čisto splošno ne ponižuj s posploševanjem .. jaz jo menjam dvakrat letno tako kot feltne in gume ... imam letno in zimsko ketno dauš vedu ! No ja v njegovem primeru še niso izzumli mopeda, ki bi mu vse odpustil so so ... sam ob tisti moči in končni hitrosti še ne zna dolgotrajno uživat.. i: "pizda ...oba bom prodal, pa spet nazaj GS-a kupit!" BTW: "oba" sta takrat bila KTM SA in Ducatjev MoooltiStrooodel PS: zdej se pa hitro zlaži, da tega nisi rekel pomilovanje in tolaženje kolega je eno ... stanje duha in tošla pa drugo .. tistega sta bolj po bregu metala, drugače pa za moje pojme je tako za tebe kot za blizudežja versys premajhen motor ja, 3005 oznaka barve ko po pol leta zbledi bo prava zate ..rosse ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Vcasih je manj vec, ampak pol pridez pa do davljenja na avtocesti...jez se rad pelem s transalpo ampak gre res u izi. Ce se usede se zenska, je pa slowmotion.... Kmet si pisal de ti je precej zrl, in da si bil na avtocesti do sv roka, a ti gres kr jelsane-delnice pa dol po ac? Se bol splaca kotna zuto lokvo, ce se mudi Zaj..... sem se,sem mislu prvo po magistrali pičit ,sam sem bil prepozn in sem šel potem okrog riti v aržet namesto 270 sem jih naredil 398 a še vedno je bilo hitreje ,Verzo je pel 200km 9kobratov in 190-200kmh sam natankal sem vmes pa pali spet in tukaj pridemo tudi do tiste visoke porabe........čudn a ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Tema ki je nepotrebna na MS-u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Tema ki je nepotrebna na MS-u. Se povsem strinjam,če zasmetimo naj nas zbrišejo,za to so moderatorji 5 opozoril ban za en teden ,vem da bom letu med prvimi a bo vse bolj pregledno kot da se ustvarjajo te peskovniki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 Vodim te za eno opozorilo, pa banan sem tudi dlje bil Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2015 Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 tlele pa naum pljucu DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 Aha..u bistvu si zdej spet kle... zato si rekel takoj, ko si dol z mojg GSA zlezel v Ajdouvscini: "pizda ...oba bom prodal, pa spet nazaj GS-a kupit!" ;) BTW: "oba" sta takrat bila KTM SA in Ducatjev MoooltiStrooodel PS: zdej se pa hitro zlaži, da tega nisi rekel V Ajdouscini je rekel, citiram: "gremo k Damiju na suho sadje" A tukaj lahko napišem rdeča Yamaha ali bom brisan. ne boš brisan, kr si itak ubrisan tlele pa naum pljucu sam res kawa jih vse zmaga, k mamo čustwa maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 jes bi pa tlele damija uprasu ce ma tud kej prevretega sadja ne sam suzga pa kdaj pridemo? drgac pa ne vem kojik tok enga drsanja okol tega versusa. a je to dobr konj pa prah varjanta? Efendi, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 jes bi pa tlele damija uprasu ce ma tud kej prevretega sadja ne sam suzga pa kdaj pridemo? drgac pa ne vem kojik tok enga drsanja okol tega versusa. a je to dobr konj pa prah varjanta? Prah varianta UnionJack in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 (popravljeno) Mal ga offroad induvidualizirat, pa bo sel marsikam . . . tud tja, kamor babicin Clio ne more. Popravljeno Oktober 15, 2015. Popravil Nearrain UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 jes bi pa tlele damija uprasu ce ma tud kej prevretega sadja ne sam suzga pa kdaj pridemo? drgac pa ne vem kojik tok enga drsanja okol tega versusa. a je to dobr konj pa prah varjanta? Včeraj došla "šljiva" iz Srbije. Dobro pečena....kr zadane...ni blema, lahko prideš mimo četudi ne voziš Versysa Kmet2 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se