sesir Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Verjetno mislil,da ga nisi še ujela...drugače sneci je tak počasen,da če malo pospešiš korak ga še z mopeda potegneš 20,30,40,50,65 Dark, dr.looney, lucif3rka in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 8 minutes ago, sesir said: Verjetno mislil,da ga nisi še ujela...drugače sneci je tak počasen,da če malo pospešiš korak ga še z mopeda potegneš 20,30,40,50,65 Nimam problema tudi koga hitrejšega ujet, ponavadi se kontra zatakne sesir in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Če hočeš da te ujamejo ne smeš biti najhitrejši. Mogoče namig. Včasih se kao spotakni in mal počak. Pa te ziher kdo dohiti. maus, ALEŠ M, Xebec in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred 1 uro, lucif3rka pravi: Ti pa si en optimist Če se gremo malo globokega filozofiranja... Pomojem pa zdej lažje najdem pravega, ko sem končno sebe našla, dokler ne veš kaj hočeš, je itak vse dobro Ampak, praviš, če ga še nisem... Kolk stara pa misliš da sem? Po mojih izkušnjah ženska sama sebe težko najde . Če ni unga je ponavad "nepodnošljiva" . dr.looney, maus in vandrovec 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Če se tu gor najde bedak, ki je včeraj prehiteval in vozil med avtomobili na Tivolski mimo Ilirije potem pa zavil proti Šiški mimo Uniona, samo to lahko rečem - model upam, da ne najdeš bedaka, ki te bo zgazil, ker prav iščeš s tako vožnjo. Bilo je okoli 19.45 ure, pa mislim da je bila yamaha r1. , Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 2 minutes ago, bikez said: Po mojih izkušnjah ženska sama sebe težko najde . Če ni unga je ponavad "nepodnošljiva" . Vidiš, zdej si pa pociljal žebljico na glavico. Noben me ne uspe prenašat, zato je tako kakor je Še dobro da mi Hornetič zaenkrat še ni odpovedal sodelovanja... 2 minutes ago, Arzen said: Če se tu gor najde bedak, ki je včeraj prehiteval in vozil med avtomobili na Tivolski mimo Ilirije potem pa zavil proti Šiški mimo Uniona, samo to lahko rečem - model upam, da ne najdeš bedaka, ki te bo zgazil, ker prav iščeš s tako vožnjo. Bilo je okoli 19.45 ure, pa mislim da je bila yamaha r1. , Ti si pa temo zgrešu, nehaj smetit maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred 6 minutami, lucif3rka pravi: Ti si pa temo zgrešu, nehaj smetit Mogoče pa tut on išče motorista. Tko mal okol ovinka bikez, dr.looney, maus in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred eno uro, lucif3rka pravi: Vidiš, zdej si pa pociljal žebljico na glavico. Noben me ne uspe prenašat, zato je tako kakor je Še dobro da mi Hornetič zaenkrat še ni odpovedal sodelovanja.. Z leti se tudi hormonu uletijo, ...vsaj pri večini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred 4 minutami, bikez pravi: Z leti se tudi hormonu uletijo, ...vsaj pri večini Samo potem bo prepozno za pravega...bo le še prijatelj? lucif3rka, Quest in sesir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred 1 uro, Arzen pravi: Če se tu gor najde bedak, ki je včeraj prehiteval in vozil med avtomobili na Tivolski mimo Ilirije potem pa zavil proti Šiški mimo Uniona, samo to lahko rečem - model upam, da ne najdeš bedaka, ki te bo zgazil, ker prav iščeš s tako vožnjo. Bilo je okoli 19.45 ure, pa mislim da je bila yamaha r1. , a si ga isku če si ga vidu, pol nism biu js Quest in lucif3rka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 11 minutes ago, vandrovec said: Samo potem bo prepozno za pravega...bo le še prijatelj? Sej prijatelji so čist fajn... Sploh takšni, k znajo popraskat kjer srbi 17 minutes ago, bikez said: Z leti se tudi hormonu uletijo, ...vsaj pri večini Na srečo nisem večina. pik1, GoBobi, maus in 2 others 3 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 (popravljeno) pred 35 minutami, lucif3rka pravi: Sej prijatelji so čist fajn... Sploh takšni, k znajo popraskat kjer srbi ...pa še več jih je , se jih ne naveličaš tako hitro... Popravljeno Julij 13, 2017. Popravil vandrovec ALEŠ M, Quest, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 (popravljeno) pred 26 minutami, vandrovec pravi: ...pa še več jih je , se jih ne naveličaš tako hitro... če jih ma več, lohka izbira .. če kakšnega boli glava, pokliče druzga ... ajnfok, mar ne Popravljeno Julij 13, 2017. Popravil maus pik1, vandrovec, lucif3rka in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 1 minute ago, maus said: če jih ma več, lohka izbira .. če kakšnega boli glava, pokliče druzga ... ajnfok, mar ne Ja pa sej če glava boli, pa popraskaš oz. pomasiraš, uspeh zagotovljen maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred 3 urami, lucif3rka pravi: Vidiš, zdej si pa pociljal žebljico na glavico. Noben me ne uspe prenašat, zato je tako kakor je Še dobro da mi Hornetič zaenkrat še ni odpovedal sodelovanja... Ti si pa temo zgrešu, nehaj smetit Kolikor ste jo že vi, je jaz ne morem. Hotel sem to napisat v temo Si bil ti? Pa tudi odprto sem jo imel, pa sem zgleda sem napisal. Blond, jebiga. Če se adminu da, naj premakne, drugače pa naj pusti, itak v se v tej poplavi smeti ne vidi tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred 5 minutami, Arzen pravi: Kolikor ste jo že vi, je jaz ne morem. Hotel sem to napisat v temo Si bil ti? Pa tudi odprto sem jo imel, pa sem zgleda sem napisal. Blond, jebiga. Če se adminu da, naj premakne, drugače pa naj pusti, itak v se v tej poplavi smeti ne vidi tega. sej v bistvu nisi nč zgrešil, iščeš objestnega motorista. Mogoče se bo javil. Edin, a si prepričan da je bila R1? Da ni bil Versys, ker tist ma bolj brutalne pospeške ALEŠ M, TakeALookAround, lucif3rka in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Itak blaR1 čim lahko prepoznal...versys bi prepoznal le brez zlate ketne,ker pol...ojoj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Če kera išče res kvalitetnega........:-) ...drugi iz desne,ko se je nasmejal ,samo zlato :-P Bmflar, lucif3rka, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Je kje kaka fletna za skupen izlet? Kok se bo pa tole zdejle vžgalo...se bojim da od moških ki pa mi niso zaželjeni zadaj na sedežu. Žal fantje obvoz. heheeh Ninč. in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 11 minutes ago, ZdravkoK said: Je kje kaka fletna za skupen izlet? Kok se bo pa tole zdejle vžgalo...se bojim da od moških ki pa mi niso zaželjeni zadaj na sedežu. Žal fantje obvoz. heheeh Tukaj lih ni blo govora o zadnjih sedežih. Maš pa izjemno zanimivo temo o tem tukaj: maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Če pa je s svojim je pa seveda tolk bolje. pozabil sem dodat...sorry Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Tle se išče motoriste, za motori(s)tke odpri svojo temo Enakopravnost spolov pa to sunnygirl, KARMEN1, GoBobi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 19 strani teme, pa še vedno iščete motorista A ni to motoristični forum A se bom res mogo žrtvovat v obče dobro al kako lucif3rka, Frenk 67, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred eno uro, lucif3rka pravi: Tukaj lih ni blo govora o zadnjih sedežih. Maš pa izjemno zanimivo temo o tem tukaj: men so to temo podtaknili .. nisem je jaz odpru ampak @Codeine , v mojem imenu, ker me ne mara v vednost .. nimam zadnjega sedeža ne moji RR-ki, ker je homologiran samo zame KARMEN1, Xebec, Ninč. in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: men so to temo podtaknili .. nisem je jaz odpru ampak @Codeine , v mojem imenu, ker me ne mara v vednost .. nimam zadnjega sedeža ne moji RR-ki, ker je homologiran samo zame Kje pa pol svojga boy toy-a voziš? dr.looney in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se