pik1 Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 1 uro, NinaBina pravi: A bi biu ti tud rad? . ... kar povej mu ... ... za vse je dost prostora ... DAMI34, ...., Ninč. in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... kar povej mu ... ... za vse je dost prostora ... Zgleda, da je zadeva precej elastična . Ninč., DAMI34, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 10 urami, pik1 pravi: . ... kar povej mu ... ... za vse je dost prostora ... Ce ni fousije, je res bikez, pik1, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 Sem se že hotu javt, pa vidim da je gužva ratala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred eno uro, twom pravi: Sem se že hotu javt, pa vidim da je gužva ratala... Naj te ne bo sram dr.looney, pik1, Frenk 67 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 3 urami, NinaBina pravi: Ce ni fousije, je res Znuca se menda itak ne ? DAMI34 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 3 minutami, bikez pravi: Znuca se menda itak ne ? Vsakih 100let za debelino lipovega lista Drgac pa... se ne sekiram, ker ste sami užigavci dr.looney, pik1 in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 7 minutami, NinaBina pravi: Vsakih 100let za debelino lipovega lista Drgac pa... se ne sekiram, ker ste sami užigavci To še z šublerjem ne moreš zmerit. Prevroče je, se nam ne da. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 1 minuto, bikez pravi: To še z šublerjem ne moreš zmerit. Prevroče je, se nam ne da. z mikrometrom bi se pa dal...... bikez, ALEŠ M in Ninč. 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 12 minutami, dr.looney pravi: z mikrometrom bi se pa dal...... Opa, tehnično podkovana ! Verjetn bi se res dal . dr.looney in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 (popravljeno) Ob 9. 7. 2017 ob 22:30, NinaBina pravi: Dragi moji... najdla sva se... je že not Vprašanje, koliko časa bo not...potem bo pa spet kriza? NinaBina, saj vem, da je težko pravega/pravo najti...morda imaš le pomanjkljiv načrt. Pri kuharskem znanju imaš kar veliko potenciala....ko sem videl tiste tvoje objave o hrani, sem si večkrat rekel; "če bi moja tako kuhala"..."ljubezen gre skozi želodec" Popravljeno Julij 10, 2017. Popravil vandrovec DAMI34 in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 6 urami, vandrovec pravi: Vprašanje, koliko časa bo not...potem bo pa spet kriza? NinaBina, saj vem, da je težko pravega/pravo najti...morda imaš le pomanjkljiv načrt. Pri kuharskem znanju imaš kar veliko potenciala....ko sem videl tiste tvoje objave o hrani, sem si večkrat rekel; "če bi moja tako kuhala"..."ljubezen gre skozi želodec" Dokler bo obema pasal Pa tud ni vse od mene odvisno, a ne... Kuham ze... sam kako pa ves da je dobr dr.looney in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Dejansko sploh ni napačen naslov teme... Vedno bolj ugotavljam, da nekdo brez svojega motorja pač ne bo imel posluha za ta del mojega življenja GoBobi, ZdravkoK, ALEŠ M in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 5 minutami, lucif3rka pravi: Dejansko sploh ni napačen naslov teme... Vedno bolj ugotavljam, da nekdo brez svojega motorja pač ne bo imel posluha za ta del mojega življenja Jaz mam tri motorje. Sam nočem dodatnih problemov . Belaglava, ALEŠ M, lucif3rka in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Ta prav/a motorist/ka ma v vsakem kraju svojo/svojega Kombiniraj po želji, no judgement. lucif3rka, sesir in pik1 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 js ga ne išćem bikez, ALEŠ M, lucif3rka in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: js ga ne išćem si se najdu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 13 urami, NinaBina pravi: Vsakih 100let za debelino lipovega lista Drgac pa... se ne sekiram, ker ste sami užigavci in nubenga prauga jebača? razočaran sm..sam res, nabijat pa znajo, nabijat bikez, lucif3rka, pik1 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Tukaj punce iščejo resne zveze in ne za en krog. Kdo so to jebači ? Nabijat pa res znajo . maus, Ninč. in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 33 minutes ago, DAMI34 said: in nubenga prauga jebača? razočaran sm..sam res, nabijat pa znajo, nabijat Poglej kakšne so želje pa ti bo jasno. Pri BMW-ju se konča zgodba. Cagau, kaj čmo, ne upam kupt. DAMI34, maus in bikez 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 1 hour ago, bikez said: Tukaj punce iščejo resne zveze in ne za en krog. Kdo so to jebači ? Nabijat pa res znajo . Vsak naj zase govori Ninč., DAMI34 in bikez 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 14 minutami, lucif3rka pravi: Vsak naj zase govori A ti si še v fazi testiranja? pik1, bikez, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 9 minutami, Frenk 67 pravi: A ti si še v fazi testiranja? a me iščeš lucif3rka, DAMI34 in bikez 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 41 minutami, Frenk 67 pravi: A ti si še v fazi testiranja? ne, sam punca ma jasne poglede, hoče da "sune" GoBobi, ...., Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 57 minutes ago, Frenk 67 said: A ti si še v fazi testiranja? Nč ne vem o tem 47 minutes ago, maus said: a me iščeš Res bi bil že cajt za kakšen kafe no 16 minutes ago, DAMI34 said: ne, sam punca ma jasne poglede, hoče da "sune" Trenutno hočem predvsem, da bo končno ura 15:30, pa se lahko spet igram z eno črno lepotičko, k me gleda iz sence 3m stran, na drugi strani pisarniškega okna Frenk 67, DAMI34, bikez in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se