bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 2 minutami, lucif3rka pravi: Trenutno hočem predvsem, da bo končno ura 15:30, pa se lahko spet igram z eno črno lepotičko, k me gleda iz sence 3m stran, na drugi strani pisarniškega okna Sumljivo . Ninč., lucif3rka in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 5 minutami, lucif3rka pravi: Res bi bil že cajt za kakšen kafe no sicer sem repliciru @Frenk 67 - ku midva pa itak morva ... valda da morva lucif3rka, Frenk 67 in bikez 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: sicer sem repliciru @Frenk 67 - ku midva pa itak morva ... valda da morva Čak mal. Čist ste se zmešal. Dejte se mal organizirat ! Ninč., Frenk 67, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 31 minutami, DAMI34 pravi: ne, sam punca ma jasne poglede, hoče da "sune" A zdej že Hornet 600 sune? Jaz pa vedno gledam v mašino, k gas obrnem na 600ccm mlinčkih al se bodo konji zmenli ali ne . Ninč., DAMI34, ALEŠ M in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 1 minute ago, bikez said: A zdej že Hornet 600 sune? Jaz pa vedno gledam v mašino, k gas obrnem na 600ccm mlinčkih al se bodo konji zmenli ali ne . Če je Hornet 600 najmočnejše, kar si kdajkoli peljal, zadost sune GoBobi, ALEŠ M, DAMI34 in 3 others 3 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, bikez pravi: Čak mal. Čist ste se zmešal. Dejte se mal organizirat ! sj smo .. organizirano organizacijsko organizirani .. išče motorista k mu wobla , al sm kj zamešu Popravljeno Julij 11, 2017. Popravil maus Frenk 67, Xebec, DAMI34 in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sj smo .. organizirano organizacijsko organizirani .. išče motorista k mu wobla , al sm kj zamešu Torej brez stabilizatorja ? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sm smo .. išče motorista k mu wobla , al sm kj zamešu men ne wobla več odkar mam motor. Baje se pa na leta to spet pojau bikez in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 2 minutes ago, maus said: sj smo .. organizirano organizacijsko organizirani .. išče motorista k mu wobla , al sm kj zamešu A je namensko woblanje še vedno woblanje? DAMI34, bikez in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Pravkar, lucif3rka pravi: A je namensko woblanje še vedno woblanje? valda a je burek burek ... valda da je ALEŠ M, GoBobi, lucif3rka in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: A je namensko woblanje še vedno woblanje? Pravkar, maus pravi: valda a je burek burek ... valda da je Po mojem sta iz faze . maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Pravkar, bikez pravi: Po mojem sta iz faze . tis pa temo faliu lucif3rka in bikez 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Pravkar, maus pravi: tis pa temo faliu Verjetn, sicer je pa vsaka ista lucif3rka, Frenk 67, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 1 minute ago, maus said: tis pa temo faliu Če si ga pa čist razorganiziral Just now, bikez said: Verjetn, sicer je pa vsaka ista Kaj zdej, tema al punca k išče? bikez in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: Če si ga pa čist razorganiziral Jaz mam kleme prav postavljene . maus, Ninč. in Frenk 67 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 3 minutami, lucif3rka pravi: Kaj zdej, tema al punca k išče? Kdo bi vedel ? maus in lucif3rka 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 16 minutami, lucif3rka pravi: Če je Hornet 600 najmočnejše, kar si kdajkoli peljal, zadost sune ne more, sunejo samo tisti motorji ki imajo 2 cilindra, pri štirih cilindrih traja preveč časa, da se zmenijo kateri naj sune maus, Ninč., ALEŠ M in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 4 minutami, bikez pravi: Kdo bi vedel ? sj je vseeno .. svi goli pa šta ko voli DAMI34, bikez, lucif3rka in 4 others 1 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sj je vseeno .. svi goli pa šta ko voli ne in ne, jaz sem za organizacijo maus, DAMI34 in lucif3rka 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 46 minutami, bikez pravi: ne in ne, jaz sem za organizacijo evribadi spredi zadi se napiše lucif3rka, maus, bikez in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 Ob 10. 7. 2017 ob 22:20, bikez pravi: Znuca se menda itak ne ? Se pa razširi dr.looney in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Ob 7/12/2017 ob 4:58, gusar pravi: Se pa razširi Ma to je k fedr. Skoč nazaj k ni obremenjen . lucif3rka in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Spet ste celo temo uničli, jaz ga pa še vedno nism našla.. Zakaj mi ne privoščite? izibajker, bikez in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 pred 5 minutami, lucif3rka pravi: Spet ste celo temo uničli, jaz ga pa še vedno nism našla.. Zakaj mi ne privoščite? Ma mi ti prvoščmo . Sam pravga boš težko našla, če ga še nisi. Ponavadi pravih zmanjka, če se prav čas ne pobrigaš . sesir in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 39 minutes ago, bikez said: Ma mi ti prvoščmo . Sam pravga boš težko našla, če ga še nisi. Ponavadi pravih zmanjka, če se prav čas ne pobrigaš . Ti pa si en optimist Če se gremo malo globokega filozofiranja... Pomojem pa zdej lažje najdem pravega, ko sem končno sebe našla, dokler ne veš kaj hočeš, je itak vse dobro Ampak, praviš, če ga še nisem... Kolk stara pa misliš da sem? TakeALookAround, sunnygirl, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se