maus Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 2 minutami, Xebec pravi: Kje pa pol svojga boy toy-a voziš? mi ga moja draga prpele z avtom dr.looney, Xebec, KARMEN1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: men so to temo podtaknili .. nisem je jaz odpru ampak @Codeine , v mojem imenu, ker me ne mara Če te codeine ne bi marou bi te zablokirou. Pa tisto temo ti niso podtaknili, ampak si postal nosilec verjetno zato, ker si u tisti prvotni ( Me vzame kdo na izlet) prednjačil v nakladanju... GoBobi in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 7 minutami, maus pravi: mi ga moja draga prpele z avtom Štekam, štekam. Da je lepo frišn, ne pa vs prešvican. maus, dr.looney in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 3 minutami, izibajker pravi: Če te codeine ne bi marou bi te zablokirou. Pa tisto temo ti niso podtaknili, ampak si postal nosilec verjetno zato, ker si u tisti prvotni ( Me vzame kdo na izlet) prednjačil v nakladanju... če sodeluješ v debati, potem to ni nakladanje če ne bi svojega mnenja povedali, bi mela vsaka tema samo eno objavo očitno ni nihče razen mene opazil, da je nekdo odpru temo, da bi se norca delal ... in to nekdo, ki ima eno al dve objavi .. morm pogledat .. itak se vse vidi pred 2 minutami, Xebec pravi: Štekam, štekam. Da je lepo frišn, ne pa vs prešvican. ne .. zarad tega k pr men je demokracija .. ona se lahko pele s svojim avtom ... full prtlage lahko pelje, dovolim, da pelje tudi mojo prtlago, svojo musko lahko posluša, tudi poje lahko zravn, celo okno ima lahko odprto, ... in to je to Xebec, dr.looney, GoBobi in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 ...in ste zasvinjali še eno temo. Kaj pa če sem se zares hotla it vozit z njim, sploh pol, ko je obrazložu, kako je še boljše če ni zadnjega zica v igri (še dobro da ne govorimo o avtomobilskih zadnjih zicih.. ), zdej pa ne bom našla svojega motorista izibajker, maus, DAMI34 in 6 others 1 5 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 5 minutami, maus pravi: ne .. zarad tega k pr men je demokracija .. ona se lahko pele s svojim avtom ... full prtlage lahko pelje, dovolim, da pelje tudi mojo prtlago, svojo musko lahko posluša, tudi poje lahko zravn, celo okno ima lahko odprto, ... in to je to Aja žene pol ne pošleš dam? Ste kr u troje? No če paše... Gremo nazaj na tirnice: kolegica motoristka išče ljubav, slika spodaj: GoBobi, dr.looney, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 3 minutami, lucif3rka pravi: ...in ste zasvinjali še eno temo. Kaj pa če sem se zares hotla it vozit z njim, sploh pol, ko je obrazložu, kako je še boljše če ni zadnjega zica v igri (še dobro da ne govorimo o avtomobilskih zadnjih zicih.. ), zdej pa ne bom našla svojega motorista kwa vekaš .. sj si se z mano vozila .. aja .. za mano ... in si šla po sledeh napredka, mar ne bikez, lucif3rka, KARMEN1 in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 26 minutami, maus pravi: če sodeluješ v debati, potem to ni nakladanje če ne bi svojega mnenja povedali, bi mela vsaka tema samo eno objavo očitno ni nihče razen mene opazil, da je nekdo odpru temo, da bi se norca delal ... in to nekdo, ki ima eno al dve objavi .. morm pogledat .. itak se vse vidi ne .. zarad tega k pr men je demokracija .. ona se lahko pele s svojim avtom ... full prtlage lahko pelje, dovolim, da pelje tudi mojo prtlago, svojo musko lahko posluša, tudi poje lahko zravn, celo okno ima lahko odprto, ... in to je to čigar je datumsko prva objava, ta je potem tudi nosilec teme...tak je narejen forum. In ko se neka tema deli na 2 dela je pač nosilec tisti,ki ima prvo objavo. Da naum off topic, jest ne iščem nobenga motorista pik1, lucif3rka, KARMEN1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Zopet postaja zanimivo maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 19 urami, Xebec pravi: Gremo nazaj na tirnice: kolegica motoristka išče ljubav, slika spodaj: kook ma hude čopkee dr.looney in bikez 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 6 urami, maus pravi: kwa vekaš .. sj si se z mano vozila .. aja .. za mano ... in si šla po sledeh napredka, mar ne Maus, ona govori o motoristu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 8 urami, maus pravi: ..... ne .. zarad tega k pr men je demokracija .. ona se lahko pele s svojim avtom ... full prtlage lahko pelje, dovolim, da pelje tudi mojo prtlago, svojo musko lahko posluša, tudi poje lahko zravn, celo okno ima lahko odprto, ... in to je to kok si pa ti fajn...kr za ožent..... al si pa tako nadležen sopotnik, da ti je pustila veselje, da se lohka z mopijem pelješ..... C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 8, 2017 Deli Objavljeno Avgust 8, 2017 pred 12 urami, Arzen pravi: Maus, ona govori o motoristu ja sj .. ti pa še pojma nimaš, kaj je to biti motorist pred 11 urami, dr.looney pravi: kok si pa ti fajn...kr za ožent..... al si pa tako nadležen sopotnik, da ti je pustila veselje, da se lohka z mopijem pelješ..... valda KARMEN1, dr.looney in .... 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 8, 2017 Deli Objavljeno Avgust 8, 2017 pred 19 urami, maus pravi: kwa vekaš .. sj si se z mano vozila .. aja .. za mano ... in si šla po sledeh napredka, mar ne Iz nerazvite v razvito . maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 8, 2017 Deli Objavljeno Avgust 8, 2017 10 minutes ago, bikez said: Iz nerazvite v razvito . K maus je eden in edini s kom oz. za kom sem vozila v svoji enoletni karieri ane KARMEN1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 Me toooooooooooo, motorista čoperista za kar je kriva moja obsesija s serijo SOA, natančneje likom Opie-ja, ahh, he is my big bearded prince Charming on black Harley . Nesrečna bom, če ga ne bom dobila vsaj v dobri slovenski različici.. oh, kaj mi je tega treba bilo.. Frenk 67, Ninč., Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 ...se je boljš' sam vozit, kot pa na zadnjem 'zicu'....verjemi... Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 1 minuto, Akito pravi: ...se je boljš' sam vozit, kot pa na zadnjem 'zicu'....verjemi... ampak jaz se rada objemam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 2 minutami, kao normalna pravi: ampak jaz se rada objemam ....velik sreče ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 18, 2017 Deli Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 17 minutami, Akito pravi: ....velik sreče ... hvala, se mi pa zdi da bom rabila kaj več kot le srečo gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SMX17 Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 11 hours ago, kao normalna said: Me toooooooooooo, motorista čoperista za kar je kriva moja obsesija s serijo SOA, natančneje likom Opie-ja, ahh, he is my big bearded prince Charming on black Harley . Nesrečna bom, če ga ne bom dobila vsaj v dobri slovenski različici.. oh, kaj mi je tega treba bilo.. Če je to privrelo na podlagi podpovprečne ameriške serije potem me zanima kaj boš temu decu povedala čez približno 2 meseca, ko te bo prijela nova, še bol patetična obsesija izibajker, sunnygirl, Zivnorc in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 Če babi ni všeč motor, potem zamenjaš babo, čeprav je treba tudi motor vsake toliko časa zamenjat, ko se ga naveličaš, al pa za mlajšga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 pred 7 urami, SMX17 pravi: Če je to privrelo na podlagi podpovprečne ameriške serije potem me zanima kaj boš temu decu povedala čez približno 2 meseca, ko te bo prijela nova, še bol patetična obsesija Čaaaki čaki malo, v tem času moram jaz desca dobit prvo pa bomo pol naprej o tem.. ampak bo to verjetno res misija nemogoče, če ste sami zadrteži tu verjetno le tisti, ki NE vozite Harleya in ostalo v opisu but hey, I still have a hope sem naivna, silly baba, stara dušica, ki verjame v ljubezen, kakšno jo je Prince Opie izkazoval svoji ljubljeni in svojim najdražjim v seriji. in ja glede serije,.. ne more imeti vsak dobrega okusa damn, eni ste res preveč resno vzeli vse skupaj saj ne rabi met ravno Harleya, sam da je big n bearded n loyal man. hahahaha..joj.. Love and peace ppl Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 pred 22 minutami, kao normalna pravi: ... saj ne rabi met ravno Harleya, sam da je big n bearded n loyal man. hahahaha..joj..... Čez dobra 2 tedna imaš pri naših severnih sosedih največji tozadevni event. Tam bo tovrstne robe v izobilju http://events.harley-davidson.com/european-bike-week Pa saj to verjetno že veš. Imam občutek, da nisi ravno od včeraj... Zivnorc, sunnygirl in Yoghurt 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 19, 2017 Deli Objavljeno Avgust 19, 2017 pred 11 urami, kao normalna pravi: Čaaaki čaki malo, v tem času moram jaz desca dobit prvo pa bomo pol naprej o tem.. ... ... HALO! .... ti iščeš kao normalnega motorista ....in to na MOTO forumu?!?.. ...ne rečem, da bi ga iskala na kakem vrtičkarskem forumu...al pa gradbenem... ...ampak tuki pa res ni nobenga ... sunnygirl, pik1, KARMEN1 in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se