Skoči na vsebino

Iščem Motorista / Motoristko

iscem_motorista

Priporočene objave

pred 2 minutami, Xebec pravi:

Kje pa pol svojga boy toy-a voziš? :whistle:

mi ga moja draga prpele z avtom :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, maus pravi:

men so to temo podtaknili .. nisem je jaz odpru ampak @Codeine , v mojem imenu, ker me ne mara :P

Če te codeine ne bi marou bi te zablokirou.  Pa tisto temo ti niso podtaknili, ampak si postal nosilec verjetno zato, ker si u tisti prvotni ( Me vzame kdo na izlet) prednjačil v nakladanju...

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, izibajker pravi:

Če te codeine ne bi marou bi te zablokirou.  Pa tisto temo ti niso podtaknili, ampak si postal nosilec verjetno zato, ker si u tisti prvotni ( Me vzame kdo na izlet) prednjačil v nakladanju...

če sodeluješ v debati, potem to ni nakladanje :ras: 

če ne bi svojega mnenja povedali, bi mela vsaka tema samo eno objavo :P

očitno ni nihče razen mene opazil, da je nekdo odpru temo, da bi se norca delal ... ;) 

in to nekdo, ki ima eno al dve objavi .. morm pogledat .. itak se vse vidi :P

pred 2 minutami, Xebec pravi:

Štekam, štekam. Da je lepo frišn, ne pa vs prešvican.

ne .. zarad tega k pr men je demokracija .. ona se lahko pele s svojim avtom ... full prtlage lahko pelje, dovolim, da pelje tudi mojo prtlago, svojo musko lahko posluša, tudi poje lahko zravn, celo okno ima lahko odprto,  ... in to je to :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...in ste zasvinjali še eno temo. Kaj pa če sem se zares hotla it vozit z njim, sploh pol, ko je obrazložu, kako je še boljše če ni zadnjega zica v igri (še dobro da ne govorimo o avtomobilskih zadnjih zicih.. :jezik:), zdej pa ne bom našla svojega motorista :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, maus pravi:

ne .. zarad tega k pr men je demokracija .. ona se lahko pele s svojim avtom ... full prtlage lahko pelje, dovolim, da pelje tudi mojo prtlago, svojo musko lahko posluša, tudi poje lahko zravn, celo okno ima lahko odprto,  ... in to je to :P 

Aja žene pol ne pošleš dam? Ste kr u troje? No če paše...:whistle:

Gremo nazaj na tirnice: kolegica motoristka išče ljubav, slika spodaj:

index.jpg.eba04db44bfd5aa2c6363c640e809614.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, lucif3rka pravi:

...in ste zasvinjali še eno temo. Kaj pa če sem se zares hotla it vozit z njim, sploh pol, ko je obrazložu, kako je še boljše če ni zadnjega zica v igri (še dobro da ne govorimo o avtomobilskih zadnjih zicih.. :jezik:), zdej pa ne bom našla svojega motorista :cry:

kwa vekaš .. sj si se z mano vozila .. aja .. za mano :P  ... in si šla po sledeh napredka, mar ne :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 26 minutami, maus pravi:

če sodeluješ v debati, potem to ni nakladanje :ras: 

če ne bi svojega mnenja povedali, bi mela vsaka tema samo eno objavo :P

očitno ni nihče razen mene opazil, da je nekdo odpru temo, da bi se norca delal ... ;) 

in to nekdo, ki ima eno al dve objavi .. morm pogledat .. itak se vse vidi :P

čigar je datumsko prva objava, ta je potem tudi nosilec teme...tak je narejen forum. In ko se neka tema deli na 2 dela je pač nosilec tisti,ki ima prvo objavo. 

Da naum off topic, jest ne iščem nobenga motorista :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 urami, Xebec pravi:

Gremo nazaj na tirnice: kolegica motoristka išče ljubav, slika spodaj:

index.jpg.eba04db44bfd5aa2c6363c640e809614.jpg

kook ma hude čopkee :inlove:

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, maus pravi:

kwa vekaš .. sj si se z mano vozila .. aja .. za mano :P  ... in si šla po sledeh napredka, mar ne :P 

Maus, ona govori o motoristu :ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, maus pravi:

.....

kok si pa ti fajn...kr za ožent.....:lol1: al si pa tako nadležen sopotnik, da ti je pustila veselje, da se lohka z mopijem pelješ.....:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Arzen pravi:

Maus, ona govori o motoristu :ras:

ja sj .. ti pa še pojma nimaš, kaj je to biti motorist :ras: 

pred 11 urami, dr.looney pravi:

kok si pa ti fajn...kr za ožent.....:lol1: al si pa tako nadležen sopotnik, da ti je pustila veselje, da se lohka z mopijem pelješ.....:lol1:

valda :ras: 

• Haha 2
  • Žalosten 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 urami, maus pravi:

Iz nerazvite v razvito :D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 minutes ago, bikez said:

Iz nerazvite v razvito :D.

K maus je eden in edini s kom oz. za kom sem vozila v svoji enoletni karieri ane :P 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Me toooooooooooo, motorista čoperista :blush: za kar je kriva moja obsesija s serijo SOA, natančneje likom Opie-ja, ahh, he is my big bearded prince Charming on black Harley . :wub:

Nesrečna bom, če ga ne bom dobila vsaj v dobri slovenski različici..

oh, kaj mi je tega treba bilo.. :slap::D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Akito pravi:

...se je boljš' sam vozit, kot pa na zadnjem 'zicu'....verjemi:cool:...

ampak jaz se rada objemam :blush::D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, Akito pravi:

....velik sreče :D...

hvala, se mi pa zdi da bom rabila kaj več kot le srečo :P:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

11 hours ago, kao normalna said:

Me toooooooooooo, motorista čoperista :blush: za kar je kriva moja obsesija s serijo SOA, natančneje likom Opie-ja, ahh, he is my big bearded prince Charming on black Harley . :wub:

Nesrečna bom, če ga ne bom dobila vsaj v dobri slovenski različici..

oh, kaj mi je tega treba bilo.. :slap::D

Če je to privrelo na podlagi podpovprečne ameriške serije potem me zanima kaj boš temu decu povedala čez približno 2 meseca, ko te bo prijela nova, še bol patetična obsesija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, SMX17 pravi:

Če je to privrelo na podlagi podpovprečne ameriške serije potem me zanima kaj boš temu decu povedala čez približno 2 meseca, ko te bo prijela nova, še bol patetična obsesija

Čaaaki čaki malo, v tem času moram jaz desca dobit prvo pa bomo pol naprej o tem.. ampak bo to verjetno res misija nemogoče, če ste sami zadrteži tu :D verjetno le tisti, ki NE vozite Harleya in ostalo v opisu but hey, I still have a hope :D  sem naivna, silly baba, stara dušica, ki verjame v ljubezen, kakšno jo  je Prince Opie izkazoval svoji ljubljeni in svojim najdražjim v seriji. :D

in ja glede serije,.. ne more imeti vsak dobrega okusa :P:P:D

damn, eni ste res preveč resno vzeli vse skupaj :D saj ne rabi met ravno Harleya, sam da je big n bearded n loyal man.  hahahaha..joj..:D

Love and peace ppl 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, kao normalna pravi:

... :D saj ne rabi met ravno Harleya, sam da je big n bearded n loyal man.  hahahaha..joj..:D...

Čez dobra 2 tedna imaš pri naših severnih sosedih največji tozadevni event. Tam bo tovrstne robe v izobilju

http://events.harley-davidson.com/european-bike-week

Pa saj to verjetno že veš. Imam občutek, da nisi ravno od včeraj...

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, kao normalna pravi:

Čaaaki čaki malo, v tem času moram jaz desca dobit prvo pa bomo pol naprej o tem.. ...

... HALO!

.... ti iščeš kao normalnega motorista ....in to na MOTO forumu?!?..   :slap:

...ne rečem, da bi ga iskala na kakem vrtičkarskem forumu...al pa gradbenem...  :slap:

...ampak tuki pa res ni nobenga ...   :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!