Skoči na vsebino

Iščem Motorista / Motoristko

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, gretzky pravi:

Ja, seveda. :P

Se ti zdi da pregleduješ katalog in boš izbrala (kao za večno) nekaj, kar je 100% po tvojih željah? Zbudi se, no.

Če bi bilo 50% po mojih željah, bi bila na letalu za Kalifornijo in ga tam presenetila skupaj z njegovo ženo. Ryana Hursta namreč. Lik Opie je v seriji žal umrl, tako da 100% ni več možno. :P 

Moški sanjarite o playboy zajčicah, jaz o badass motoristih, romantikih in šarmerjih. Sanje niso prepovedane, mar ne?:)

Objavljeno (popravljeno)

Kurbl eni ste pa res vztrajni, sploh pa da se vam da tolk nabijat prazno slamo ..... očitn res nimate kj drucga počet .... no sj tud to je početje :lol1:

Popravljeno . Popravil Danilo D
Objavljeno
pred eno uro, kao normalna pravi:

Moški sanjarite o playboy zajčicah, jaz o badass motoristih, romantikih in šarmerjih. Sanje niso prepovedane, mar ne?:)

Oh, ja. Si pa res še mlad/mlada.

V današnjih časih sanjarimo o normalnih ženskah, ki niso preveč zafnane. Ki so ljudje, pa čeprav imajo po stegnih nekaj celulita (ki ga opazijo predvsem one same), pa malo špehca na riti ali trebuhu, ali pa štrleča ušesa,... Kaj bi s Playboy zajčicami?

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno
pred 1 uro, dr.looney pravi:

A so vrata kake ustanove odprl? :lol1:

Ne...zaprli. Zato pa vse takšno svobodno hodi naokrog....

Objavljeno
pred 22 minutami, gretzky pravi:

Oh, ja. Si pa res še mlad/mlada.

V današnjih časih sanjarimo o normalnih ženskah, ki niso preveč zafnane. Ki so ljudje, pa čeprav imajo po stegnih nekaj celulita (ki ga opazijo predvsem one same), pa malo špehca na riti ali trebuhu, ali pa štrleča ušesa,... Kaj bi s Playboy zajčicami?

Me veseli, da ''imam opravka'' s čustveno dozorelim moškim. Dozoreti letom, je danes rare zadeva, pa če imaš 20 30 40 50 in več let. Ga ni čez človeka, ki razume in se zaveda stvari, takšnih in drugačnih. Seksi as hell. In ja, za nekoga bom norica, ki je ušla iz neke ustanove, za nekoga naivna sanjačica,  za nekoga nekdo, ki mi ne glede na vse našteto vseeno nameni par besed. Hvala. :blush::D

''And in the end, we were all just humans... drunk on the idea that love, only love, could heal our brokenness.'' F. Scott Fitzgerald

Objavljeno

Ne sekiraj se preveč. Forume jemlji z rezervo.

Nekateri so na forumih precej boljši, kot so v resnici. Nekateri so tukaj troli, v živo pa super osebe. Nekateri pa so taki, kot so v resnici.

Tisto, da imaš opravka z dozorelim moškim, bom malo razumel kot da se nanaša tudi name. Dozorel nisem (nočem biti, ker ko dozoriš, potem začneš gniti :D), sem pa odgovoren in realističen. Vsaj za takega se imam. Pa tudi nekaj izkušenj s temi stvarmi imam. Mi pa niti na pamet ne pride, da bi na forumu iskal sorodno dušo. Lahko se z nekom spoznaš in potem spoznavaš dalje. Ampak to je samo prvi korak.

Ta pa spada že med globoke, kajne? ;)

Objavljeno
pred 8 minutami, gretzky pravi:

Ne sekiraj se preveč. Forume jemlji z rezervo.

Nekateri so na forumih precej boljši, kot so v resnici. Nekateri so tukaj troli, v živo pa super osebe. Nekateri pa so taki, kot so v resnici.

Tisto, da imaš opravka z dozorelim moškim, bom malo razumel kot da se nanaša tudi name. Dozorel nisem (nočem biti, ker ko dozoriš, potem začneš gniti :D), sem pa odgovoren in realističen. Vsaj za takega se imam. Pa tudi nekaj izkušenj s temi stvarmi imam. Mi pa niti na pamet ne pride, da bi na forumu iskal sorodno dušo. Lahko se z nekom spoznaš in potem spoznavaš dalje. Ampak to je samo prvi korak.

Ta pa spada že med globoke, kajne? ;)

:) Brez skrbi, itak mi flirtanje ne gre dobro od rok. Niti na forumih, klepetalnicah, nikjer. S tem,  da bom ostala sama in imela 77 raznih živali in kroserja brez kroserista, sem se že sprijaznila. Čoper bi bil tudi fajn, samo mi je to bolj seksi za gledat kot vozit. S kroserjem pa se bom vsaj izdivjala.  Damn, očitno se me res neka kriza loteva... 

Že, čeprav ''fejkanja'', da si tu takšen, nekje drugačen ne razumem, razumem to, da je v živo itak vse bolj pristno in drugače, energija človeka, obrazna mimika, pogled, dotik,.. In razumem da si nekateri tu mislijo kar si pač mislijo o meni. Da sem smotana ženska, ki živi v oblakih. Totally get it. :D

Hehe, mišljeno je bilo, kot da si nekdo, ki razume, ki ne obsoja in ne kritizira, in se ne posmehuje drugače mislečim. :) Drugače je pa pojem biti ''dozorel'' stvar, o kateri bi se dalo ure in ure govorit, ja..  In ko si že omenil gniljenje... človek mora obvezno hraniti svojega notranjega otroka, sicer res začne gniilit, postaja tečen in zagrenjen in nima posluha za ljudi. 

Nekaj pa je še dobrih ljudi, ki se jih človek razveseli.. ♩ ♪ ♫ ♬

Objavljeno

Sorodna duša se zgodi. Enim na vlaku, enim na forumu, enim skoz ženitne oglase. Sej je vse skup samo malo drugačna oblika komunikacije. Poznam več kot en resen par, ki se je našel na IRC-u. Ne moreš je pa malo na silo pa čisto neučakan pričarati... če nisi lih novodobna gurujka tipa Savina Atai al kaj je že ona kokoš, ki si je menda zmanifestirala moškega svojih sanj iz malo lufta pa megle :lol1:

Objavljeno
pred 14 minutami, jskrablin pravi:

Poznam več kot en resen par, ki se je našel na IRC-u. 

Jaz poznam dva para, ki sta se našla na forumu (ne na tem, da ne bo pomote). Oba para sta skupaj že kar precej let in oba para imata svoje otroke. Je pa res, da sta oba moška bila poročena že prej (in imata od prej tudi že otroke), vendar so tako, kot je zadnje čase "moderno", po nekaj letih spoznali, da niso za skupaj.

Objavljeno
pred 30 minutami, jskrablin pravi:

Samo retki nadju retke, kad tad.  ♩ ♪ ♫ ♬

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 36 minutami, kao normalna pravi:

:) Brez skrbi, itak mi flirtanje ne gre dobro od rok. Niti na forumih, klepetalnicah, nikjer. S tem,  da bom ostala sama in imela 77 raznih živali in kroserja brez kroserista, sem se že sprijaznila. Čoper bi bil tudi fajn, samo mi je to bolj seksi za gledat kot vozit. S kroserjem pa se bom vsaj izdivjala.  Damn, očitno se me res neka kriza loteva... 

Že, čeprav ''fejkanja'', da si tu takšen, nekje drugačen ne razumem, razumem to, da je v živo itak vse bolj pristno in drugače, energija človeka, obrazna mimika, pogled, dotik,.. In razumem da si nekateri tu mislijo kar si pač mislijo o meni. Da sem smotana ženska, ki živi v oblakih. Totally get it. :D

Hehe, mišljeno je bilo, kot da si nekdo, ki razume, ki ne obsoja in ne kritizira, in se ne posmehuje drugače mislečim. :) Drugače je pa pojem biti ''dozorel'' stvar, o kateri bi se dalo ure in ure govorit, ja..  In ko si že omenil gniljenje... človek mora obvezno hraniti svojega notranjega otroka, sicer res začne gniilit, postaja tečen in zagrenjen in nima posluha za ljudi. 

Nekaj pa je še dobrih ljudi, ki se jih človek razveseli.. ♩ ♪ ♫ ♬

Ko si star 20-25 let greš v vse skupaj malo drugače. Si bolj mehak, neizdelan, brez veliko izkušenj,... Ko pa si star dvakrat toliko, potem razmišljaš drugače, pa še izkušnje imaš.

Fejkanja pa je veliko, se pa s tem ne strinjam. Jaz sem jaz. Sebi sem ok in se držim svojih načel. Pa čeprav komu niso všeč. Pa kaj potem.

Objavljeno
pred 4 urami, Danilo D pravi:

Kurbl eni ste pa res vztrajni, sploh pa da se vam da tolk nabijat prazno slamo ..... očitn res nimate kj drucga počet .... no sj tud to je početje :lol1:

.

... stari, to ni "prazna slama" :eek:

... sicer pa ...  tud "prazno slamo" je treba zastopit ... :kva2:

Objavljeno
Ob 20. 8. 2017 ob 14:44, gretzky pravi:

Ko si star 20-25 let greš v vse skupaj malo drugače. Si bolj mehak, neizdelan, brez veliko izkušenj,... Ko pa si star dvakrat toliko, potem razmišljaš drugače, pa še izkušnje imaš.

Fejkanja pa je veliko, se pa s tem ne strinjam. Jaz sem jaz. Sebi sem ok in se držim svojih načel. Pa čeprav komu niso všeč. Pa kaj potem.

Niso zgolj leta. Čudni časi so danes. 

Tako hitro se zadovoljimo z vsem. S tistim enim stavkom, ki si ga tipkajoče izmenjamo. S praznim seksom. Vse na hitro in na kratko, samo da nekaj je. Ko dobimo neko potrditev, pa naj bo to všeček na socialnih omrežjih ali seksom na hitro, smo za nekaj časa zadovlj(eni)ni.

Čedalje bolj postajamo zadrti in zaprti. Prazni in toksični.

Primanjkuje karizmatičnih moških in empatetičnih žensk pa nasploh dobrih - odprtih ljudi.

Želim si nekoga, ki bi taboril z mano v hotelu s 5 milijon zvezdic, in gledajoč v zvezdnato nebo, govoril z mano o vsem. Lepo bi bilo imeti nekoga, ki od tebe ne bi zahteval nič, le užival v tvoji družbi. In verjamem, da nisem edina takega mnenja. :)

Včasih se počutiš, kot da bi lahko spreminjal in reševal svet, spet drugič si ga želiš, da bi ga bilo konec. Včasih se ti zdi, da bi se moral roditi nor, da bi preživel v tem zmešanem svetu, včasih, da si ti edini nor.

Objavljeno
pred 51 minutami, kao normalna pravi:

Tako hitro se zadovoljimo z vsem. S tistim enim stavkom, ki si ga tipkajoče izmenjamo. S praznim seksom. Vse na hitro in na kratko, samo da nekaj je. Ko dobimo neko potrditev, pa naj bo to všeček na socialnih omrežjih ali seksom na hitro, smo za nekaj časa zadovlj(eni)ni.

Primanjkuje karizmatičnih moških in empatetičnih žensk pa nasploh dobrih - odprtih ljudi.

Želim si nekoga, ki bi taboril z mano v hotelu s 5 milijon zvezdic, in gledajoč v zvezdnato nebo, govoril z mano o vsem. Lepo bi bilo imeti nekoga, ki od tebe ne bi zahteval nič, le užival v tvoji družbi. In verjamem, da nisem edina takega mnenja. :)

Včasih se počutiš, kot da bi lahko spreminjal in reševal svet, spet drugič si ga želiš, da bi ga bilo konec. Včasih se ti zdi, da bi se moral roditi nor, da bi preživel v tem zmešanem svetu, včasih, da si ti edini nor.

Čedalje bolj verjamem, da si res ženska.

Se pa kar strinjam s tvojimi besedami. Žal je v njih veliko resnice. :( 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 59 minutami, kao normalna pravi:

So za tako stanje krivi drugi okoli nas ali vsak sam zase?

Ko si odgovoriš nato vprašanje ti bo 90% stvari bolj jasnih.

Pa manj TV nadaljevank gledat in posnemat...:P

Objavljeno
pred 34 minutami, gretzky pravi:

Se pa kar strinjam s tvojimi besedami. Žal je v njih veliko resnice. :( 

Hvala, da si me nazval z žensko in ne z drama queen. :D 

Citiraj

Sending out a big hug to whoever may need one right now. 

Objavljeno
pred 12 minutami, kao normalna pravi:

Hvala, da si me nazval z žensko in ne z drama queen. :D 

Samo svoje misli sem napisal. Ampak nisem ziher. ;) 

Vsekakor pa takle forum ni ravno pravo mesto za iskanje nečesa globjega, resnega.

Objavljeno
Pravkar, gretzky pravi:

Samo svoje misli sem napisal. Ampak nisem ziher. ;) 

Vsekakor pa takle forum ni ravno pravo mesto za iskanje nečesa globjega, resnega.

:) A kdaj je pravi čas in pravo mesto?

Le misli delim. Z isto mislečimi ali pa tudi ne.

Objavljeno
pred 7 minutami, kao normalna pravi:

:) A kdaj je pravi čas in pravo mesto?

Le misli delim. Z isto mislečimi ali pa tudi ne.

Mislil sem predvsem to, da je tukaj lahko marsikdo več ali manj kot je v resnici.

Objavljeno
pred 2 minutami, gretzky pravi:

Mislil sem predvsem to, da je tukaj lahko marsikdo več ali manj kot je v resnici.

Tega pač ne izveš, dokler in če ga zares ne spoznaš. :)

Sama, kot sem že rekla ne razumem nekega ''fejkanja'' . Sem kar sem. 

Objavljeno
pred 10 minutami, kao normalna pravi:

Sama, kot sem že rekla ne razumem nekega ''fejkanja'' . Sem kar sem. 

In to spoštujem, ker sem tudi sam tak.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, gretzky pravi:

.

... vzel si mi iz jezika ... :D

... takšno razmišljanje ne pride iz moških ... :dry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!