KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Koliko ZS si dobila odkar si na tem forumu ? Samo vprašam...... sunnygirl, Zivnorc, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 22 minutami, KARMEN1 pravi: Koliko ZS si dobila odkar si na tem forumu ? Samo vprašam...... ne bit fouš Alla, Zivnorc, KARMEN1 in 7 others 2 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Hahahahahaha.............. Jaz pa res nisem fouš pik1, maus, dr.looney in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 13 urami, KARMEN1 pravi: Koliko ZS si dobila odkar si na tem forumu ? Samo vprašam...... Od mene nobenega. (Ne še). Je iz predaleč. Aja, saj res, pa še med menihe sem šel, tako da no-go. p.s.: Morda pa se samo delam "Hard to get". KARMEN1, dr.looney, kao normalna in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 24, 2017 Deli Objavljeno Avgust 24, 2017 (popravljeno) Ob 22. 8. 2017 ob 22:21, gretzky pravi: Vsekakor pa takle forum ni ravno pravo mesto za iskanje nečesa globjega, resnega. Mi smo vsi resni, kar upraš perjatle tuki, mi bojo usi potrdili Popravljeno Avgust 24, 2017. Popravil HD-Dyna dr.looney, lucif3rka, gretzky in 3 others 2 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 24, 2017 Deli Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Mi smo vsi resni, kar upraš perjatle tuki, mi bojo usi potrdili Ti si že resen. Ampak jaz ne iščem motorista. maus, Zivnorc, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Jest iščem motorista, da me mal zapelje. Najraj bi vidu, da me s primorske na Škoflco, aja bom povedu kdaj...no pravzaprav prec k bo Miha ktm zrihtu moped. P.s. Lahko je pa tut motoristka pik1, maus, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 46 minutami, DAMI34 pravi: Jest iščem motorista, da me mal zapelje. Najraj bi vidu, da me s primorske na Škoflco, aja bom povedu kdaj...no pravzaprav prec k bo Miha ktm zrihtu moped. P.s. Lahko je pa tut motoristka ... lahko pa prespiš pri meni .... je pol samo 5 min peš do Mihe.. DAMI34, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 52 minutami, DAMI34 pravi: Jest iščem motorista, da me mal zapelje. Najraj bi vidu, da me s primorske na Škoflco, aja bom povedu kdaj...no pravzaprav prec k bo Miha ktm zrihtu moped. P.s. Lahko je pa tut motoristka pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ... lahko pa prespiš pri meni .... je pol samo 5 min peš do Mihe.. kdor išče ta najde .. pr prijatlu boš še baso fasu KARMEN1, lucif3rka, dr.looney in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 @maus ... nč bat. Base so zaklenjene v kašči... ključ od kašče pa imam pod povštrom skupaj s COLT MAGNUM ANACONDA .44 pik1, maus, KARMEN1 in 3 others 1 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred eno uro, Zivnorc pravi: @maus ... nč bat. Base so zaklenjene v kašči... ključ od kašče pa imam pod povštrom skupaj s COLT MAGNUM ANACONDA .44 Kaj ti nuca pod povstrom sej s pajserjem se da tut vrata odpret... Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Iščem motoristko za skupne furce, maus, gretzky, DAMI34 in 5 others 1 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, solorider pravi: Iščem motoristko za skupne furce, svojo temo si odpri Popravljeno Avgust 25, 2017. Popravil maus gretzky, DAMI34, GoBobi in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Pravkar, maus pravi: svojo temo si odpri svojo temo si odpri svojo temo si odpri Miš pa ne da te je znerviru..... Bo treba mal mej kave da se ti naujo roke tresle..... KARMEN1, TakeALookAround, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: svojo temo si odpri eno babo mi pa lahko pustiš! Bmflar, maus in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 @maus in @dr.looney ... mausi... ne bit žalosten.... Magnum je skup s ključem pod powštrom, ker v kašči nimam lojtre, pa ker ne boš dosegu base pod stropom, si jo z Magnumom lahko odstreliš. ...aja... pa šest možnosti imaš. Al fališ vse štrikce od bas... al pa si jih nastreliš šest komada iznenada... ....aja2..... pa cik cak so obešene, da ne boš gulfow, pa celo vrsto odstrelu naenkrat.... @solorider ... a ni's ti solorider... pa iščeš družbo za skupno vožnjo?!? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, solorider pravi: eno babo mi pa lahko pustiš! vse babe lahko obdržiš .. js mam raj punćke +18 do max 21,5 Popravljeno Avgust 25, 2017. Popravil maus solorider, VS800, Roger G. Jagger in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Maus, vzemi Bilobil, vse trikrat ponavljaš Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Pravkar, KARMEN1 pravi: Maus, vzemi Bilobil, vse trikrat ponavljaš ko sem omenil ženske se mu tresejo roke! KARMEN1, maus, Akito in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, KARMEN1 pravi: Maus, vzemi Bilobil, vse trikrat ponavljaš če se pa enim ne da dopovedat pust me pr mir pred 1 minuto, solorider pravi: ko sem omenil ženske se mu tresejo roke! omenju si babe .. s tem si me razvrvu Popravljeno Avgust 25, 2017. Popravil maus Akito, KARMEN1, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: @maus in @dr.looney ... mausi... ne bit žalosten.... Magnum je skup s ključem pod powštrom, ker v kašči nimam lojtre, pa ker ne boš dosegu base pod stropom, si jo z Magnumom lahko odstreliš. ...aja... pa šest možnosti imaš. Al fališ vse štrikce od bas... al pa si jih nastreliš šest komada iznenada... ....aja2..... pa cik cak so obešene, da ne boš gulfow, pa celo vrsto odstrelu naenkrat.... @solorider ... a ni's ti solorider... pa iščeš družbo za skupno vožnjo?!? Spljoh ne rabim lojtre ..... ce z mausijem zdruziva moci sploh naus vedu kdaj so baae izginile..... Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 (popravljeno) pred 1 minuto, dr.looney pravi: Spljoh ne rabim lojtre ..... ce z mausijem zdruziva moci sploh naus vedu kdaj so baae izginile..... base bodo zginle k od želve glava .. sad je ima sad je nema Popravljeno Avgust 25, 2017. Popravil maus dr.looney in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 ... @maus ... ti se kr matri pa zaprauli cajt s punćkam... .... jest gledam samo 40+. ... se ni treba nć matrat..... kr same pridejo... ... zato ne iščem motoristke.... k same pridejo..... ...a štekaš.. KARMEN1, dr.looney in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: vse babe lahko obdržiš .. js mam raj punćke +18 do max 21,5 Jep....sam hudic k one tebe nočejo....pol ti pa sam babe ostanejo.....pol si pa znerviran...... maus in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: vse babe lahko obdržiš .. js mam raj punćke +18 do max 21,5 men je pa ušeč če me izkušenješe pohendlajo...tam 40,50, mogoče 60 Zivnorc, dr.looney, KARMEN1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se