lucif3rka Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 11 minutes ago, solorider said: Iščem motoristko za skupne furce, Kako ironično nedokončan stavek "...furce, ?" Kakšen ampak tu sleduje? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ... @maus ... ti se kr matri pa zaprauli cajt s punćkam... .... jest gledam samo 40+. ... se ni treba nć matrat..... kr same pridejo... ... zato ne iščem motoristke.... k same pridejo..... ...a štekaš.. prelahko ni zanimiu ... štekaš ... prideš .. kupiš nou motor ... sj veš kako je to ... ni zanimiu pred 3 minutami, dr.looney pravi: Jep....sam hudic k one tebe nočejo....pol ti pa sam babe ostanejo.....pol si pa znerviran...... ja valda .. zakaj pa misliš, da sem kupil motor z 200 konji in samo z enim sedežem pred 3 minutami, Xebec pravi: men je pa ušeč če me izkušenješe pohendlajo...tam 40,50, mogoče 60 to sm prebolu pred 25 leti Popravljeno Avgust 25, 2017. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 8 minutami, Zivnorc pravi: @maus in @dr.looney . @solorider ... a ni's ti solorider... pa iščeš družbo za skupno vožnjo?!? saj se ne bova skupaj vozila...razen, če je tako hitra... maus, TakeALookAround in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, Xebec pravi: men je pa ušeč če me izkušenješe pohendlajo...tam 40,50, mogoče 60 A s tem si mislu da ti kosilo skuhajo pa to...... maus, pik1 in ALEŠ M 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, lucif3rka pravi: Kako ironično nedokončan stavek "...fukce, ?" Kakšen ampak tu sleduje? maus, lucif3rka in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: ja valda .. zakaj pa misliš, da sem kupil motor z 200 konji in samo z enim sedežem ..... ker ti je za ta zadn zic dnarja zmankal..... pik1, maus in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ..... ker ti je za ta zadn zic dnarja zmankal..... nauš verjela.. ampak to se doplača in je brez zica ...dražji luksus je pać luksus dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 45 minutami, dr.looney pravi: A s tem si mislu da ti kosilo skuhajo pa to...... tut, pa da občasno prevzamejo vlogo kavbojke...al pa trampolina maus in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, Xebec pravi: tut, pa da občasno prevzamejo vlogo kavbojke...al pa trampolina Sam 40 + si iscejo igracko, ne da bodo servis sluzbo spilale..... bos mogu tut ti kej od sebe dat..... maus in Xebec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Sam 40 + si iscejo igracko, ne da bodo servis sluzbo spilale..... bos mogu tut ti kej od sebe dat..... od kdaj pa to? kokr vem majo ženske za ubogat pa delat kar jim je ukazan dr.looney, lucif3rka in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 7 minutami, Xebec pravi: od kdaj pa to? kokr vem majo ženske za ubogat pa delat kar jim je ukazan ....pol bos pa se dolgo prijateljeval z Desanko in Levanko...... pik1, maus, Xebec in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: ....pol bos pa se dolgo prijateljeval z Desanko in Levanko...... nared mi sendvič maus in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, Xebec pravi: nared mi sendvič Sam si ga bos pa se dvakrat se bos okrog kepe klofnil...... maus in Xebec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 uro, maus pravi: vse babe lahko obdržiš .. js mam raj punćke +18 do max 21,5 . ... a niso te že mal prevelke zate ??? ... to je vse več kot 20 cm nad tabo ... Xebec, Akito, gretzky in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Sam si ga bos pa se dvakrat se bos okrog kepe klofnil...... maus in Akito 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... a niso te že mal prevelke zate ??? ... to je vse več kot 20 cm nad tabo ... sj se naum sprehaju z njo ... pa kaj ti je 20 cm bom že jaz dodal Akito, pik1, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, Xebec pravi: To lahko tut jaz tebi recem...... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sj se naum sprehaju z njo ... pa kaj ti je 20 cm bom že jaz dodal . ... a si boš zic podložu za 20 cm ??? dr.looney, maus in Bmflar 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Pravkar, pik1 pravi: . ... a si boš zic podložu za 20 cm ??? eh .. škoda teb razlagat to k si mau za luno Bmflar, pik1 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: To lahko tut jaz tebi recem...... Sam nis maus, dr.looney in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, Xebec pravi: Sam nis Nisi.....ker nimas sendvica..... pred 4 minutami, pik1 pravi: . ... a si boš zic podložu za 20 cm ??? Ne mi mausa nervirat......k pol use trikrat napise... . ves kok je to tezko gledat..... Xebec, maus in ALEŠ M 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Nisi.....ker nimas sendvica..... sendvič? plis? pik1, dr.looney in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, Xebec pravi: sendvič? plis? No sej se bos pocas naucil.....za nagrado dobis pol sendvica...... maus in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Sm misnla da v tej temi motorista iščemo, ne pa sendviče KARMEN1, gretzky, maus in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Pravkar, lucif3rka pravi: Sm misnla da v tej temi motorista iščemo, ne pa sendviče Prnes sendvič pa boš najdla motorista. Simpl k pasulj. P.S. loh tut pasulj prneseš dr.looney in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se