kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 29 minutami, gretzky pravi: Kaj čmo. Je treba tudi za dobro človeštva poskrbet. Lahko pa bi tudi npr. malo poskrbel zate. A boš kaj zmolil, zame izgubljeno dušo? pik1, C eagle in gretzky 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Prav gotovo ga bo našla, morda pa prav na tem forumu, samo malo bo morala razčistit situacijo v vsej tej zmedi, ki jo tukaj počnete za zapravljati čas, ko se ne vozite . @kao normalna, boš videla, kaj bo šele pozimi pred 41 minutami, gretzky pravi: Kaj čmo. Je treba tudi za dobro človeštva poskrbet. Lahko pa bi tudi npr. malo poskrbel zate. Ti pa skrbi zase, da ne boš doma dobil kakšno po kepi Slow in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Pravkar, KARMEN1 pravi: Prav gotovo ga bo našla, morda pa prav na tem forumu, samo malo bo morala razčistit situacijo v vsej tej zmedi, ki jo tukaj počnete za zapravljati čas, ko se ne vozite . @kao normalna, boš videla, kaj bo šele pozimi Zdaj imam še več upanja, ker je to napisala ženska. Hvala Karmen, ker mi privoščiš. ♥ KARMEN1, C eagle in gretzky 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Just now, kao normalna said: Zdaj imam še več upanja, ker je to napisala ženska. Hvala Karmen, ker mi privoščiš. ♥ Sej ti jaz tudi Pa nisem ženska Ninč., kao normalna, KARMEN1 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 9 minutami, kao normalna pravi: A boš kaj zmolil, zame izgubljeno dušo? Bom. Čeprav ne molim v klasičnem smislu. Itak pa nisi izgubljena duša. pred 8 minutami, KARMEN1 pravi: Ti pa skrbi zase, da ne boš doma dobil kakšno po kepi Brez skrbi, sem srečno ločen. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, C eagle pravi: Sej ti jaz tudi Pa nisem ženska Oh, hvala tudi tebi. ♥ C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, C eagle pravi: Sej ti jaz tudi Pa nisem ženska Ja tudi. Oboje. Privoščim ji in nisem ženska. C eagle, KARMEN1 in kao normalna 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Pravkar, gretzky pravi: Ja tudi. Oboje. Privoščim ji in nisem ženska. Ah dajte no, to je že tu mač. Ne bom se zjokala in pokazala čustev, ne ne.....fak Hvala res. ♥ Bmflar, gretzky, KARMEN1 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 A smo te le omehčali, hahahaaaaa ? gretzky, C eagle in kao normalna 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 8 minutami, gretzky pravi: Bom. Čeprav ne molim v klasičnem smislu. Itak pa nisi izgubljena duša. Brez skrbi, sem srečno ločen. Rahlo zmedena bova rekla. In zdaj me je ona še bolj zmedla. Gretzky!? A si 'na voljo' ali ne? gretzky in C eagle 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Iskreno, me nikakor ne motiš, sem te podpirala, ja, preteklik. Ker kar pa ne podpiram, je šimfanje drugačno mislečih, kar opis "otroci" in "zasvinjali" pač je. Če je moj način pecanja, flirtanja, kakorkoli že hočeš temu reč, pač drkanje v glavi pa fotke futra, kdo si ti, da mi boš rekla, da je tvoj način edini pravilen. Tako. Morala sem to dati iz sebe. Pa mimogrede, nikakor me ni strah malo zdrave konkurence, just bring it on Ninč., gretzky, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 babji ravs... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 gretzky, dr.looney, ALEŠ M in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, twom pravi: babji ravs... Jaz sem se pripravil... "popcorn time". Ninč., GoBobi, dr.looney in 6 others 1 2 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, Slow pravi: Jaz sem se pripravil... "popcorn time". kva tok enih jajc sabo vozš, lej kok več bobov bi loh prpelu Slow, dr.looney, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Aja to se dejansko ponujate? Wooohooo!!!!!!!!!! Xebec, Bmflar, gretzky in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 V glavnem k bote mele pillow fight v tangicah se posnemte. Filmček loh na privat. Hvala lucif3rka, dr.looney, TakeALookAround in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 10 urami, solorider pravi: eno babo mi pa lahko pustiš! Kr use mej pred eno uro, kao normalna pravi: A boš kaj zmolil, zame izgubljeno dušo? Jest sn zgublena duša, ti si najdi kej druzga Slow, C eagle, gretzky in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 urami, lucif3rka pravi: Sej, to dobim za prijaznost, ker nočem, da bi vas, starešine tega foruma, še kak fršlok ruknu obečanje - ludom radovanje Nič ne vela brez slik pred 8 urami, Xebec pravi: navali narode Če naute pridne, jih bomo na kolobarčke zrezal pik1, dr.looney, gretzky in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Če naute pridne, jih bomo na kolobarčke zrezal Sj enim je baje ušeč bolj na žetone gretzky, Bmflar in dr.looney 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 17 minutami, HD-Dyna pravi: Če naute pridne, jih bomo na kolobarčke zrezal ...ti kar.....a ti pomagam...... gretzky, Bmflar in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 41 minutami, Xebec pravi: V glavnem k bote mele pillow fight v tangicah se posnemte. Filmček loh na privat. Hvala ...... se boš pa načakal....... Ninč., Bmflar in gretzky 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 57 minutami, lucif3rka pravi: Pa sem mislila, da sem jaz občutljiva. Če ste mojo mogoče malce ''pikro pripombo'' vzeli za žalitev, mi je bad. Tudi sami se med sabo, koliko sem opazila, ''jebčkate v glavo'' , se ''šimfarite'' pa je ok. Ali je krivo, da sem ''prišlek'' na novo ali ženska ali kaj tretjega, ne vem. Neko nastrojenost sem itak začutila že na začetku. Nikakor ni v mojem interesu, da tu širim negativno energijo. Damn people saj vas nisem prišla bombandirat. Kakšna konkurenca, lepo te prosim, v čem pa tekmujemo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Ja v tem, kera je bl huda Pa luciferka vod gretzky, KARMEN1 in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 11 minutami, kao normalna pravi: ... v čem pa tekmujemo ? . ... v pecanju na prazen trnk ... ps. ... sicer si pa ... nervozo v "motopanju" izzvala že s tem, ker si ženska ... ... očitno je pa itak vseeno, kakšna ... C eagle, Bmflar, lucif3rka in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se