Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

...tud jest jih ne poznam velik :) razen ene par tle gor....

recimo da razumem eno frendico k mu je par let nazaj u italiji držala marelo pa se ji je nekak usedu u memorijo. in je še zmer usa naudušena. je pa res da tud skoz horoskope bere.... tko da.... fak, sam ni slaba :) 

nauk tekme pa so in hon, yam, duce, suzy ... kar predstavla manšo inekcijo adrenaline...

Popravljeno . Popravil UnionJack
Objavljeno
pred 1 minuto, SF pravi:

Kje so ta dva kekca dobil? Fanta sta godna za seanso z okovanim planinskim čevljem... hehehehe

kolkr sm jest opazu, jih mora po kepi dobit Rossijev prjatu:P

Objavljeno
pred 12 minutami, builder pravi:

kolkr sm jest opazu, jih mora po kepi dobit Rossijev prjatu:P

Cajt je, da si pri sosedu sposodiš tistga avtomatika... Ko ga boš obvladal, povej, pa ti bomo poiskali kak APN4. Enaklo velja za Kennyja...

Objavljeno

fantje nimajo pojma...Rossi je car :D:ras: pol pa dougu nč ;)

Objavljeno
Pravkar, SF pravi:

Cajt je, da si pri sosedu sposodiš tistga avtomatika... Ko ga boš obvladal, povej, pa ti bomo poiskali kak APN4. Enaklo velja za Kennyja...

:hmm:, ne mešaj Kennya, meni povej, moj telefon maš v profilu, lahk na 4 oči:), al se boš mrbit pokaku?

:winkiss:

Objavljeno

Sem ti povedal. Začni na mopedu. za večjo varnost imaš v soseščini stezo z izletnimi conami...

Objavljeno

Rossi je zmagovalec pa ,če tud ta zadni prpele skozi cil:fyou:

Objavljeno
pred 2 urami, motozajebant pravi:

Builder je končal z navijanjem za Lorenza, zdaj za 93 navija :lol1::P

Če pa tudi on ne bi bil danes pred Rossijem, bi pa navijal za kateregakoli ki bi bil. Ko Rossi zmaga verjetno rezultate dirke gleda iz zadnje strani, samo da mu ne postane slabo ob pogledu na zmagovalca...

Kenzl pa itak no comment...

:stupid:

Objavljeno

.....menjava gum presenetila, a itak nic novega...ne more nben govorit da ni bilo fer, sej so VSI se na zacetku z nabiranjem pik (ni odlocenih prvakov oz ni 15/18 dirka), Duceta bi lahko zvozila zadnje ovinke in dobila pohvalno 2 oz 3 stopnjicko, Rossi je sam povedal, da zaradi menjave motocikla ni bil v drugem delu dirke toliko konkurencen kot prvo polovico (in da itak ne bi dobu stopnick, ce se ne bi sel Iannone keglanja), a to ne pomeni da ni vozil na polno. Mark odpeljal kot sam zna, tako bi moral vozit tudi zadnje dirke lani, pa ne bi dobu nikoli žvižganja "svojih" navijacev.

Res bi rad videl 99 na rdeckotu (v l. 2017), pa da ostaneta v ekipi Dovi in Iannone....zal ni prsla do konca Suza, to  me je spominjal se na Vermulna, Hoperja in Capirossija....

Objavljeno

Ojej, prebral sem samo zadnji dve strani na novo napisanih komentarjev, pa imate eni takšne izjave, da ne vem ali ste se to jutro z mamico odpravli v vrtec ali ste pa šli v službo!

Kaj se tiče dirke .... nemudoma bi bilo treba odslovit in zamenjat dobavitelja gum. Da dobavitelj odstrani zaradi varnosti eno vrsto gum, in da morajo dirkači zamenjat motorje zaradi varnosti med dirko zaradi gum, potem je to rdeča luč za odgovorne v MotoGP, da nekaj ni vredu. Meni to ni OK, ker tukaj se vozijo 350km/h in tukaj niso dovoljene fake zadeve, sploh pa gume ne.

Dirka pa je pokazala, da stari rek velja: kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima!
Mi je bila Moto2 dirka bolj zanimiva. MotoGP se je bolj resnoi začela odvijat zadnjih 5 krogov. Škoda za Lorenza ... še bolj pa mi je škoda Maveric-a. Fant je do svojega odstopa vrhunsko vozil svojega Suzukija in vam rečem ... on bo še mešal štrene.
Ducati, hja ... leti kot sneta sekira, ampak tukaj bi spet okrivil predvsem gume. Res je, lahko bi se vzdržal prehitevanja 100m pred ciljem, ampak gume so ga izdale. Kot sem omenil, to sranje od gum je potrebno takoj odslovit.

Če so gume za MotoGP tako nekvalitetne, potem se človek vpraša, kakšno sranje Michelin prodaja nam za civilno uporabo!?

Objavljeno

dobra dirka :OK:

škoda ker je šu ducati igrco na izpadanje, kot da bi se peljali po Jadranki :P

še več takih dirk :OK:

Objavljeno
36 minutes ago, DL650 said:

Ojej, prebral sem samo zadnji dve strani na novo napisanih komentarjev, pa imate eni takšne izjave, da ne vem ali ste se to jutro z mamico odpravli v vrtec ali ste pa šli v službo!

Kaj se tiče dirke .... nemudoma bi bilo treba odslovit in zamenjat dobavitelja gum. Da dobavitelj odstrani zaradi varnosti eno vrsto gum, in da morajo dirkači zamenjat motorje zaradi varnosti med dirko zaradi gum, potem je to rdeča luč za odgovorne v MotoGP, da nekaj ni vredu. Meni to ni OK, ker tukaj se vozijo 350km/h in tukaj niso dovoljene fake zadeve, sploh pa gume ne.

Dirka pa je pokazala, da stari rek velja: kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima!
Mi je bila Moto2 dirka bolj zanimiva. MotoGP se je bolj resnoi začela odvijat zadnjih 5 krogov. Škoda za Lorenza ... še bolj pa mi je škoda Maveric-a. Fant je do svojega odstopa vrhunsko vozil svojega Suzukija in vam rečem ... on bo še mešal štrene.
Ducati, hja ... leti kot sneta sekira, ampak tukaj bi spet okrivil predvsem gume. Res je, lahko bi se vzdržal prehitevanja 100m pred ciljem, ampak gume so ga izdale. Kot sem omenil, to sranje od gum je potrebno takoj odslovit.

Če so gume za MotoGP tako nekvalitetne, potem se človek vpraša, kakšno sranje Michelin prodaja nam za civilno uporabo!?

Daj malo razmisli, preden komentiraš stvari o katerih nisi ravno strokovnjak. Saj ni prvič, da so bile v MotoGP težave z gumami. Je pa res, da sta zdaj to 2 primera v relativno kratkem času. PS: Iannone ni padel, ker so bile gume slabe ;)

Objavljeno
pred 47 minutami, _luke_ pravi:

Zanimivo da rosiju malokdo privošči. Če bi še naprej vozil z prvim motorjem bi marka prehitel, al pa vsaj zbrcal :P

Brez menjave motorjev bi Rossi lepo pomalcal Markeca. Sta šla zelo na nož in z opletajočo Hondo na pol dirke do konca ne bi zdržal. Vprašanje je samo al bi se šal igrat v pesek, ali pa ostal par sekund zadaj. Ampak, menjava motorjev je bila in po tem Rossi ni mogel peljati več resno na nož. Markec pa je lahko. Razen če je seveda kdo tule mnenja, da je Rossi med presedanjem na moped št. 2 pozabil kako se pelje na nož. Me ne bi čudilo, če sem pošten.

Objavljeno
pred 5 minutami, sax46 pravi:

Daj malo razmisli, preden komentiraš stvari o katerih nisi ravno strokovnjak. Saj ni prvič, da so bile v MotoGP težave z gumami. Je pa res, da sta zdaj to 2 primera v relativno kratkem času. PS: Iannone ni padel, ker so bile gume slabe ;)

Res mi je žal, da sem tebe strokovnjaka za MotoGP zmotil z svojo izjavo!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 41 minutami, DL650 pravi:

Ma ne. V tisti ovinek je priletel prehitro in lowsidal.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
3 minutes ago, DL650 said:

Res mi je žal, da sem tebe strokovnjaka za MotoGP zmotil z svojo izjavo!

No, kdo je zdaj za v vrtec? :afro1:  Make love not war :)

Objavljeno

Dirka je bila dobra...seveda je tudi mene zmotila ta menjava motorjev ampak je varnost na prvem mestu... Zanimivo pri tej menjavi je dejstvo, da so imeli dirkači enake nastavitve in enake gume. Pa kljub temu niso vozili enako hitro ali konkurenčno. To samo potrjuje kako male so dejansko razlike pri motorjih in dirkačih. Pa tu ne mislim samo Rossija, tudi v ozadju so bile razlike ob menjavi motorjev. 

V Ducatijevi garaži mora bit nekaj narobe pri odnosih, ker ta dva "bumbarja" sta že na prvi dirki vozila kot da je zadnji krog in pri tem izgubljala proti Yamahi in Hondi. Obnašata se, kot da sta dva mulca v Moto3 in kot da ne vesta da tekmujeta za zmago, ne pa za to, kdo je večji frajer pri Ducatiju. Al se borita za obstanek v moštvu ali pa sta res malo pozabila na smisel in taktiko v dirki. Zadni ovinek sploh pri tem ne igra odločilne vloge. 

MM si je zasluženo privozil zmago, Suziki je končno pokazal svoj potencial. 

So pa špekulacije glede prestopov zelo zanimive in upam da se uresničijo!!! 

Objavljeno
pred 4 minutami, sax46 pravi:

Make love not war :)

Tukaj se strinjam s teboj!
Ne, dvignejo mi pritisk izjave v takšnem stilu : "kaj boš govoril, ker se ne spoznaš, ti nimaš pojma" ... itd.
Vsi smo laiki na tem področju in samo med seboj javno komuniciramo in ne pomeni, da moramo ker se z nekom ne strinjamo ga takoj poniževat in žalit. To je problem v naših glavah (nekaterih), da želimo vedno biti bolj pameteni kot drugi in ne sprejemamo mnenja, vsaj ne pozitivno. Komunikacija je v kurcu bi rekel.

Gume so bile problem, ampak kaj takšnega se še ni dogajalo, vsaj jaz se ne spomnim. Kot da bi Michelin dobavljal "nalite" gume.

Objavljeno
Just now, DL650 said:

Tukaj se strinjam s teboj!
Ne, dvignejo mi pritisk izjave v takšnem stilu : "kaj boš govoril, ker se ne spoznaš, ti nimaš pojma" ... itd.
Vsi smo laiki na tem področju in samo med seboj javno komuniciramo in ne pomeni, da moramo ker se z nekom ne strinjamo ga takoj poniževat in žalit. To je problem v naših glavah (nekaterih), da želimo vedno biti bolj pameteni kot drugi in ne sprejemamo mnenja, vsaj ne pozitivno. Komunikacija je v kurcu bi rekel.

Gume so bile problem, ampak kaj takšnega se še ni dogajalo, vsaj jaz se ne spomnim. Kot da bi Michelin dobavljal "nalite" gume.

Ni bilo mišljeno žaljivo! Nimam želje nobenega poniževat.  Pač verjetno so pri Michelinu kr strokovanjaki in glede na to , da so so spocali skupaj celo gumo s katero je možno peljati iz prve hitrej , kot lanske čase jim je treba dati +. Je pa res , da je tole pokanje gum hudo nevarno!

• Všeč mi je 3
Objavljeno
1 hour ago, DL650 said:

Saj so motorje menjavali tudi z Bridgestone gumami...

Objavljeno
pred 3 minutami, danci1973 pravi:

na suhi progi?

Objavljeno
Pravkar, danci1973 pravi:

Res se ne spomnim, da bi kdaj bili takšni problemi, da bi tako luplo gume, kot jih je Ducatiju na prostem treningu.
Verjetno so bile težave, ampak vprašanje če tako očitne in če je bilo sploh okrog tega toliko govora.

Če se malo pošalim .... bodo pa motoGP dirke pozimi, ker Michelinke niso za topli asfalt. Ko je dučeju ftrgalo gumo je imel asfalt baje 60° .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!