Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 11 urami, solorider pravi:

na suhi progi?

Ja 2014 Philip Island. Nov asfalt in je trgal gume. takrat ko so pri hondi prepozn MM poklical v bokse na menjavo in je bil diskvalificiran

Popravljeno . Popravil jozexj6
Objavljeno

Matematiko in statistiko, rezultate si lahko vsak pogleda kadarkoli, zaradi tega se ne splača gledat dirke.

Ko Rossi ne bo več vozil, zame dirke ne bodo več privlačne. Lorenzo ali Markez me ne zanimata, prav tako ne navijam niti za Hondo ali Yamaho...čisto simpl.

Objavljeno

sanšajn15 (cifra je prou fajn :P)

tvoja teorija se ustavi pr doviju... tip nič kriv nič dolžen... nemorš rečt, da je bil slabši od vseh ki so končali dirko pred njim :D

Objavljeno

12936624_10154060479598769_3880853296708

Objavljeno
pred eno uro, Buzdovan pravi:

Toplovodar babo šprica, prav smešno.

144730987-3a7a4bbb-1abc-45bd-a7b8-f0f4e0

A je tvoj buzdovan že tako dolgo ostal na suhem da si mu tako fauš? :?

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Hvala bogu, da so še takšni dirkači kot Iannone...z jajci in željo... Prav užitek ga je gledati kako meša štrene na vrhu...ko veš, da bo dal 110%, da gre naprej in se ne bo pustil jebati nobenemu...pravi gladiator. Sedaj samo še čakam, da odreže lorenza v austinu, da bomo lahko spet poslušal njegov jamranje o tem kako riskira svoje življenje vsakič, ko se usede na motor...

Objavljeno

Iannone še eno tako potegne, pa ga naslednje leto 100% ne bo več v Ducatiju. Moštvo > dirkača. Tega pravi team player nikoli ne pozabi. S svojim "torpediranjem" je uničil dirko moštvu precej bolj kot sebi ali Doviju.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

to je že res, da je fajn gledat kako se nobenemu ne pusti...ampak z glavo skozi zid (kot je bilo v tem primeru) pa je včasih neodgovorno in nevarno...

sem siguren da če bi "odrezal" iz dirke kateregakoli od 46,93,99 bi bila kazen precej višja

Objavljeno
pred 9 minutami, greg570 pravi:

Hvala bogu, da so še takšni dirkači kot Iannone...z jajci in željo... Prav užitek ga je gledati kako meša štrene na vrhu...ko veš, da bo dal 110%, da gre naprej in se ne bo pustil jebati nobenemu...pravi gladiator. Sedaj samo še čakam, da odreže lorenza v austinu, da bomo lahko spet poslušal njegov jamranje o tem kako riskira svoje življenje vsakič, ko se usede na motor...

No srčno upam, da ti bo vn nesu 46... Samo zato, da ti bom pol lohk naprej vrgu, da ga je tko užitek gledat, ker ne popusti... Lepo te prosm... Tip je idiot

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Tip ni idiot. Kot član iste ekipe je ravnal nespametno, ampak v žaru borbe......

Nekaterim paranoikom s tega foruma, lahko pri nas pomagamo. Verjemite, smo dobro usposobljeni, zato kar pogumno.

Psihiatrija-ima_mjesta.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 urami, greg570 pravi:

kaj pa, ko bo podrl fluorescentnega, pol bo ko 93, neprijatelj Št:.1:hmm:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

This is racing. Sej lahko pa vlakca furajo, sam ne jokat, da je dolgocasno. :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Sam, a ni malo čudno, da se že po drugem "skupu na gridu" toliko govori o prestopih? Nekaj je v luftu. Ali bo šlo "poput F1", ali ne? 

Če sem pa čisto iskren (najprej pred sabo), postaja Moto GP en navaden kupleraj. Kje civilizacija 3. tisočletja po Kristusu vidi smisel bencinskega športa?

V posmeh "poslednjih dostignuča" se za piko na I ( višnja vrh kreme na "vočni kupi" ) dirka pod reflektorji!

Kdaj propade neka civilizacija?

( Napisano v oklepajih nima namena žaliti naših drugova iz propale države, ampak hočem s tem povdariti ciganska posla - kot prispodobo, za popolno skorumpiranost današnjega sveta ).

Ne vem! Prepričan sem, da elektromotor sesuje bencinca "u nulo". Še mal, pa bomo "u Beću i nazad" brez polnenja-napajanja.

Evo, konec resignacije, gremo v teater, Ave Cesar, mi budale "platimo"!!!!!!! Imejte se fino.! 

Popravljeno . Popravil ducar
Objavljeno

Mogoce, sam men bi blo pa res smotano vsako dirko gledat menjavo motocikla. Ker baterije ni sans da zdrzijo celo dirko. Jako neko 'dostignuce' :-) 

Objavljeno

Sam, a veš da zdej pa že zdržijo, mislim letos, pišemo 2016. Hecno je pa to, da Ameri to prakticirajo ( na vseh trobilih etiketirani kao bojkotirajo neki podnebni sporazum), ostali pa "kao ne ide". Vidiš, ljudje ne maramo izzivov, principov, rezultat tuje pozitivne izkušnje, doslednosti, saj se razumemo, mar ne? V naši civilizaciji ni več ognja v kosteh. Bomo samo še pizdulirali in to je to. Manjka navdiha, a tudi spoštovanja in empatije do naših spoštovanih predhodnikov. Ti imajo še znanje, benjamini-grinhorni pa samo kupčkajo-premeščajo neke vavčerje-vrednostne papirje, sem ter tja in rezultat - …………- glej poročila na TV in poslušaj radijo.

Sem provokativno dal samoreklamo, ampak stanje duha je res u…………..

Moram to napisati, vem pa, da se vas to ne dotakne, če pa le pade na kak dražljaj, bom pa pomirjen, a ne v smisu - "Imao sam 100% podium, a jbg", kot pravi mališan z otoka Man, CC.

Objavljeno

Ce zdrzijo pa bring it on :-) Sam res dvomim, da bi 25 krogov na polno zgal samo na baterije. Pa tud, Formula E mi je blagoreceno neokusna za gledat.. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Rossi pravi:

Ce zdrzijo pa bring it on :-) Sam res dvomim, da bi 25 krogov na polno zgal samo na baterije. Pa tud, Formula E mi je blagoreceno neokusna za gledat.. 

Okoli F1 se strinjam. Sem pred Argentino uspel ujeti zadnjih  sedem obhodov piste na kanalu ORF in moram zanalašč povedati, da mi je prenos brez reklam, brez histerije, brez rumenega, brez "kočijaških dovtipov" čisti balzam. Me zelo boli, da smo tule, pod Triglavom totalno pociganjeni na vseh področjih.

Ne trdim, da je elektrika prihodnost, ampak……….( morda pa gorive celice - sem zelo optimističen? kolikor imam tehničnega znanja bi stavil na to )  

Objavljeno

Jaz sem stara šola. Bolje na slovenskih tleh vzgojena domača roba kot E cigareta.:whistle: 

Objavljeno (popravljeno)
pred 33 minutami, Igi Pop pravi:

Jaz sem stara šola. Bolje na slovenskih tleh vzgojena domača roba kot E cigareta.:whistle: 

Ja, domača roba, sem za. Ne vem kaj je E-cigareta.

Povezava E-cigarete z domačo robo: Domači ocvirki od svaka so fenomenalni; Neka trava od soseda izpod lampe "ne valja". Kužiš? Nisem ziher, ker ne vem kaj je trava. Baje je prva stopnica do metadona, ali ne?

Popravljeno . Popravil ducar
Objavljeno

Motogp bi v primeru električnih motorjev pomoje kar izgubil na gledanosti. Vsaj zase lahko povem da mi potemtakem ta šport ne bi bil več toliko zanimiv. Bi pogledal kakšno dirko iz radovednosti, kaj več pa ne. Sam rabim zvok konkretnega motorja in pa bencinske hlape, ne pa kup multipraktikov na dirkališču.

Za primerjavo lahko služi formula 1, kjer so vsako leto bolj omejevali število cilindrov pri motorjih. Gledanost je upadla sicer tudi zaradi drugih razlogov, ampak je ta razlog eden poglavitnejših.

Zgolj osebno mnenje :)

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!