Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Te razumem. Tudi jaz poleg vida uporabljam voh. Prognoziram, da bo gledanost enaka, Fight je fight!

Popravljeno . Popravil ducar
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 6 urami, ducar pravi:

Ja, domača roba, sem za. Ne vem kaj je E-cigareta.

Povezava E-cigarete z domačo robo: Domači ocvirki od svaka so fenomenalni; Neka trava od soseda izpod lampe "ne valja". Kužiš? Nisem ziher, ker ne vem kaj je trava. Baje je prva stopnica do metadona, ali ne?

Valda, pokadiš joint ,drug dan si pa že na heroinu ,logično ......:OK:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Valda, pokadiš joint ,drug dan si pa že na heroinu ,logično ......:OK:

a zdj prauš, da so na GP-ju, ker tok diujajo, na kakšnih substancah ... mamile jejo :O

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

a zdj prauš, da so na GP-ju, ker tok diujajo, na kakšnih substancah ... mamile jejo :O

Nimam pojma :)

Objavljeno
Pravkar, Lipstick pravi:

Ste že kdaj vohal racing bencin ????

A zadane :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

premaukrat so šli na varno vožnjo .. preveč se šlepajo en za drugim brez varnostne razdalje in pol se zgodi to kar se je zgodilo ducaćistom :dry: 

pa še čist zlizane gume majo :P

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

+ še ena slika iz dirke, upam da čimprej pride blokada za ta krilca....

CfS-LTbUEAAE2VY.jpg

Objavljeno

Prou ogabni so. Krilca, zakrilca. Najboljše, da jim vgradijo še kakšno neumnost. In to naj bi bil "moto"GP. Bolj spominja na UFOGP. :SS

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

če bi mel na vsaki strani dvometrska krilca, jih ne bi mogu res nuben prehitet :lol1:

in pol ... ne kok je po komoucu vozu ... kok je krilca zbrusu :lol1:

a djnehte no k se souzim :lol1: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno (popravljeno)

Potem bi že konkurirali Red Bull air race. Hard verzija, brez kabine :lol1:

Popravljeno . Popravil ton
Objavljeno

Prou caku sem kdaj bo kdo koga zapel z tem krilci. Upam da jih ukinejo če pa že dovolijo pa naj vsaj une tamajhne bunkice k so jih na yamahi testiral.

Objavljeno
3 hours ago, hp2 said:

enga so ujel :cool:

12472456_10207838079162201_8913683566062349768_n.jpg

:kva2::lol1: Carsko!

Vrjetn so v Ducatiju ze v nedeljo zvecer rekl, jebi ga! Dej poklic spanca, tole ni nc! pa nej pove kok hoce! :angryrant2:

Objavljeno

No, jst samo srčno upam, da ne bo slučajno zdej raja začela, prodal se je za denar, šel bo, ker je užaljen bla bla bla...

K je pa rossi menjaval motorje je biu pa legenda, pa car, pa mel je jajca... čeprou je vedno menjal, ker je bil užaljen, pa verjetno je vedno dobil več denarja, kot ga bo jorge kdajkoli :D

Objavljeno

Brez skrbi mislim.da so za lorenza vsi veseli da gre :)

Rossi mislim da je pri ducatiju dobil 19 mio eur za dve leti. 

Objavljeno

zna bit cifra prek 20 mio za dve leti.. zanimivo bo videti lorenzov letošnji rezultat če podpiše za ducati... kakšen bo razplet prvenstva ko bo spet informacijska blokada v garaži? za samo vzdušje v ekipi bo to kar stresno..večina ekipe se bo usmerila na osvojitev prvenstva in s tem rosi pridobiva na tehnični podpori v ekipi .. yamaha se pomoje zaveda , da za rosijevega naslednika ni bolšega učitelja kot on sam ..

Objavljeno

Jaz osebno si zelo želim, da Lorenzo podpiše za Ducati in to iz dveh razlogov. Prvi je ta, da zapre usta vsem (tudi meni) in se dokaže še z drugim motorjem. Ducati je trenutno zelo blizu vrha in mislim, da jim manjka mogoče ravno ta pika na i. Drugi je ta, da bo to za sabo potegnilo veliko zanimivih prestopov in mogoče tudi Pedroso vidimo v drugem timu (kar mislim, da bi tudi za njega to bila dobrodošla sprememba). 

Sem pa skoraj 100% da Lorenzo gre....mogoče nas edino še lahko preseneti z izbiro moštva. Trenutna kombinacija Lorenzo Rossi ne bo delovala še dve leti. Že letos ne bodo kompatibilni in to ni dobro za vzdušje in razvoj moštva. Mene kljub temu, da sem Rossijev navijač preseneča dejstvo, da so Rossija tako hitro podpisali. Vseeno sem mnenja, da Yamaha ne more graditi prihodnosti z njim, Lorenzo je tu logična izbira in mislim, da so že takrat vedeli, da Jorge odhaja.  

Objavljeno
pred 9 minutami, IBA pravi:

Mene kljub temu, da sem Rossijev navijač preseneča dejstvo, da so Rossija tako hitro podpisali. Vseeno sem mnenja, da Yamaha ne more graditi prihodnosti z njim, Lorenzo je tu logična izbira in mislim, da so že takrat vedeli, da Jorge odhaja.  

Temu se reče, da si skočil prej, kot so te porinili. Podpis Rossija je bila (kolker tole razumem) tudi taktična poteza, ki Lorenza sili v odločitev. Drugače bi se čakalo... do konca sezone. Tega pa očitno Yamaha noče.

Objavljeno
pred 2 minutami, jskrablin pravi:

Temu se reče, da si skočil prej, kot so te porinili. Podpis Rossija je bila (kolker tole razumem) tudi taktična poteza, ki Lorenza sili v odločitev. Drugače bi se čakalo... do konca sezone. Tega pa očitno Yamaha noče.

Hja ne vem no, želja Lorenza je bila podpisat pogodbo pred začetkom sezone. Zgleda da niso našli skupnjega jezika in so enostavno podpisali Rossija. 

Objavljeno
pred 2 minutami, IBA pravi:

Hja ne vem no, želja Lorenza je bila podpisat pogodbo pred začetkom sezone. Zgleda da niso našli skupnjega jezika in so enostavno podpisali Rossija. 

Hja, želja JLja je bila potegnit čim več denarja :P

kar je popolnoma logično - prosti trg delovne sile dela :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!