Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 33 minutami, jskrablin pravi:

Temu se reče, da si skočil prej, kot so te porinili. Podpis Rossija je bila (kolker tole razumem) tudi taktična poteza, ki Lorenza sili v odločitev. Drugače bi se čakalo... do konca sezone. Tega pa očitno Yamaha noče.

Ni dvakrat za reči, da je Lorenzo podpis svoje pogodbe pogojeval tudi s tem, da Yamaha ne podpiše z Rossi-jem, pa se Yamaha ni pustila izsiljevati in se je zato zgodil tako hiter podpis z Rossi-jem.

Samo razmišljam.....

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, Gaunar Jokl pravi:

Zakaj bo JL (skoraj) sigurno spokal

KLIK

če ne bi bil taka zagrinjena faca, ki ga noben rad ne gleda brez čelade bi si tudi on lahko privoščo ali pa dobil prvi razred...

Objavljeno
pred 2 urami, IBA pravi:

preseneča dejstvo, da so Rossija tako hitro podpisali. Vseeno sem mnenja, da Yamaha ne more graditi prihodnosti z njim, Lorenzo je tu logična izbira in mislim, da so že takrat vedeli, da Jorge odhaja.  

tudi sam sem razmisljal v tej smeri..

Objavljeno

men je ducati v GP-ju počas všeč ratvou :dry: .... zdj pa še ta šok :O

Objavljeno

samo nas pa imajo za norca ne??? vse že vejo nas pa pustijo čakat do prve evropske dirke :) vse za voljo marketinga in "kupovanja" minut v medijih ..... mater jim :)

Objavljeno

Kaj je že podpisal za rdečkote s extra krili ali ....še zmer joint vleče? Za Lorenza mislim, pa ne Lamasa...da si nau kdo mislil.

:smoke:

Objavljeno

Če ste slučajno opazil, se zadnjih par let zgodi točno tisto o čemer se šušlja.

Še za časa Stonerja so rekli ( šušljali) da bo prenehal, potem je sam Stoner govorice zanikal, čez dobra dva meseca pa BUM, model prjav da bo končal kariero.

Zato tko kot je rekel IBA samo vlečejo nas pa medijsko potencirajo zadeve zaradi gledanosti in marketinga, DENAR JE LE DENAR.

Zato bo Lorenzo odšel k rdečim, Vinjales pa  v Yamaho. Od rdečih bo pa odšel Ianone zaradi nedavnega manevra, mogoče celo k suzi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

jaz bi pa rad na ducatiju videl  jorgeja pa janoneja .. dovi nej gre k suzukiju vinales pa k hondi ... aja pedrosa ? k yamahi ..

Objavljeno
pred 14 urami, skalaprava pravi:

Ni dvakrat za reči, da je Lorenzo podpis svoje pogodbe pogojeval tudi s tem, da Yamaha ne podpiše z Rossi-jem, pa se Yamaha ni pustila izsiljevati in se je zato zgodil tako hiter podpis z Rossi-jem.

Samo razmišljam.....

A ni hecno... 6 let nazaj je rossi izsiljeval yamaho na tak način in ko ni nič dosegel je šel na ducati, sedaj pa ravno obratna zgodba... Hehe... Yamaha se ne pusti jebat... 

Čeprou dvomim, da lorenzu ne odgovarja da dirka v ekipi z Rossijem, ker mu koristi, če ga lahko vs čs premaguje na istem motorju... 

Objavljeno
pred 6 urami, KennyJR pravi:

A ni hecno... 6 let nazaj je rossi izsiljeval yamaho na tak način in ko ni nič dosegel je šel na ducati, sedaj pa ravno obratna zgodba... Hehe... Yamaha se ne pusti jebat... 

Čeprou dvomim, da lorenzu ne odgovarja da dirka v ekipi z Rossijem, ker mu koristi, če ga lahko vs čs premaguje na istem motorju... 

:P

16 - 1 (4).jpg

Objavljeno
6 hours ago, KennyJR said:

....kje vs cas....2/18 dirk v l. 2016, pa se je Lori ze sel raj vn igrat....

......cist tko za intermeco, a ti gledas slucajno MotoGP na zemlji ali na kakem drugem planetu....ker konstantno imas okoli obrnjene poglede na situacijo in posledicno komentarje....

Objavljeno

upam , da se bo zgodba ponovila ... 

iz tehnološkega vidika pa bo zanimivo , če bo dorna prepovedala krilca.. tu bo ducati verjetno nekaj zgubil in to zgleda da ravno na ovinkih in zaviranju ... potem bo pa še  veselo drugo leto , če se prestopi zgodijo tako kot se govori zdaj že napol uradno.. jorge je navajen stabilnega in mirnega motorja v ovinkih - to odgovarja njegovemu slogu enakomerne vožnje..takoj ko se motor zaradi gum ali spremnljive podlage na različnih delih piste ne obnaša povsod enako ga to podre.. pomoje sama dirkaška psiha , ki preklaplja težje po različnih pogojih v krogu kot pri ostalih ..

dovi si je privozil oz.pririnil 3 točke v prvenstvu.. to je lahko na koncu leta usodno v boju s suzukijem za 3-4 mesto v konstruktorskem prvenstvu .. če ne bo jorge podlegel psihično in se bo za 3  mesto s suzukijem morala boriti yamaha ...

Objavljeno

Yamaha bo slaba, ker bo jorge skozi na riti! :lol1:

Objavljeno
pred 2 urami, Port Folio pravi:

....kje vs cas....2/18 dirk v l. 2016, pa se je Lori ze sel raj vn igrat....

......cist tko za intermeco, a ti gledas slucajno MotoGP na zemlji ali na kakem drugem planetu....ker konstantno imas okoli obrnjene poglede na situacijo in posledicno komentarje....

in kdaj ga je po suhem nabil ko jorge ni vn letel? lani v sachsenringu... bwoooong... edina sreča je bil tale jorgejev crash, pa tiste ušive 3 dirke v dežju... bomo vidl, kolk bo letos dežja ;)

Objavljeno

V Jerezu ponoven sestanek glede zakrilc/krilc, Aldridge je rekel da ima dokaze da ni Ianone z krilcim razbil kamere. Lorenzo po podatkih nekaterih že podpisal pogodba pa naj bi uradno potrditev dobila v Evropi najverjetneje Jerez

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 26 minutami, KennyJR pravi:

in kdaj ga je po suhem nabil ko jorge ni vn letel? lani v sachsenringu... bwoooong... edina sreča je bil tale jorgejev crash, pa tiste ušive 3 dirke v dežju... bomo vidl, kolk bo letos dežja ;)

Ko se dirka se dirka in to ni samo po suhem al pa ko lunine mene ne vplivajo na spolni razvoj kamna..... oba sta vrhunska in odločajo malenkosti, enkrat gre vikend enemu, drugič drugemu na roko. Vsi vemo da je Lorenzo nepremagljiv, ko je v svojem elementu. Ampak statistika na letni ravni pa kaže 3:3 od kar sta skupaj.... po dežju in po suhem. 

Če malo špekuliram:

Ducati: Lorenzo, Dovi

Yamaha: Rossi, Vinales

Honda: Marquez, Miller

Suzuki: Ianone, Pedrosa

Objavljeno
pred 17 minutami, KennyJR pravi:

in kdaj ga je po suhem nabil ko jorge ni vn letel?

Tvoj spomin je pa kot pri zlati ribici, torej bolj kratek :lol1:

Ker se je ravno Argentiska dirka končala.......nabil ga je recimo prav lani v Argentini! Če me spomin ne vara je bila povsem suha dirka in jokica ni odstopil ampak je pripeljal v cilj kot peti! Nabila sta ga tudi oba Dučeta in Cal Crutchlow. Še peti ne bi bil, če nebi komar poljubil peska.

Še kakšno vprašanje, goldfish Kenny?

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, KennyJR pravi:

Dejstvo je, da Jorge v dežju nima za burek, ker to zanj niso idealni pogoji in tam jasno nazaduje. Ker je pa takih dirk na srečo nekaterih malo, je pa stanje tako kot je. Razmerje moči v primeru da bi bila polovica dirk suhih in polovica mokrih, bi bilo čisto drugačno in bi bolj natančno opredeljevalo prave sposobnosti dirkača. 

Vidim da računaš na čim manj dežnih dirk, saj tvoji favoriti takrat trpijo :?

Popravljeno . Popravil skategrizzly
Objavljeno

Ja pa še čelada se mu ne sme rossit,pa gate mu morjo bit glih prov,ker če ne ga preveč stiska ookoli tistga kar nima....

.

Objavljeno

Zakaj pa mora biti dirka v dežju? Samo vprašam.

Objavljeno
pred 2 minutami, ducar pravi:

Zakaj pa mora biti dirka v dežju? Samo vprašam.

če pada dž, se pač peljejo v dežju :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, skalaprava pravi:

Tvoj spomin je pa kot pri zlati ribici, torej bolj kratek :lol1:

Ker se je ravno Argentiska dirka končala.......nabil ga je recimo prav lani v Argentini! Če me spomin ne vara je bila povsem suha dirka in jokica ni odstopil ampak je pripeljal v cilj kot peti! Nabila sta ga tudi oba Dučeta in Cal Crutchlow. Še peti ne bi bil, če nebi komar poljubil peska.

Še kakšno vprašanje, goldfish Kenny?

koiko je šele tvo kratek:ras:

od leta 2008 dirkata eden proti drugemu in stanje je sledeče:

99 ima v tem času 41 zmag

46 ima v tem času 24 zmag

99 je boljši dirkač:OK: in je 46-ko nabil 41x, 46 pa njega 24x:ras:

kaj vam ni jasno?:D

Popravljeno . Popravil builder
Objavljeno
pred 3 minutami, builder pravi:

koiko je šele tvo kratek:ras:

od leta 2008 dirkata eden proti drugemu in stanje je sledeče:

99 ima v tem času 41 zmag

46 ima v tem času 24 zmag

99 je boljši dirkač:OK: in je 46-ko nabil 41x, 46 pa njega 24x:ras:

kaj vam ni jasno?:D

še je prekratek za kr nekaj svetovnih prvenstev :jezik: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Dragi Bulider,

Kenny je namigoval, da Rossi v lanski sezoni ni Lorenza nikoli premagal na suhi dirki....torej govora je bilo o jabolkah, ti pa spet o hruškah :ras:

Koliko ima kdo skupaj zmag itd. tukaj ni bilo govora....lahko pa da sem preprosto glup, pa sem kaj spregledal!

Popravljeno . Popravil skalaprava

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!