Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 24 minutami, builder pravi:

koiko je šele tvo kratek:ras:

od leta 2008 dirkata eden proti drugemu in stanje je sledeče:

99 ima v tem času 41 zmag

46 ima v tem času 24 zmag

99 je boljši dirkač:OK: in je 46-ko nabil 41x, 46 pa njega 24x:ras:

kaj vam ni jasno?:D

od kdaj pa samo zmage štejejo? si pogledal (jaz ne, ker se mi ne da s takimi ukvarjat kot mate zadne mesce debate)...kolkokrat je bil 46 pred 99?

sem prepričan da nimaš kaj druga pametnega za delat pa mi boš poiskal to informacijo :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 41 minutami, ducar pravi:

Zakaj pa mora biti dirka v dežju? Samo vprašam.

Zakaj mora bit pa v močnem soncu ?

Zakaj ponoči ?

Zakaj nimajo kurblnow na motorjih ?

Sam prašam :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 56 minutami, ducar pravi:

Mogoče zaradi diverzitete, nemonotonosti, iskanja mej v različnih pogojih, ne vem. Povprašaj pri Dorni, ne mene, jaz samo omenim da dežne dirke tudi obstajajo in nekaj štejejo k skupnemu izkupičku. 

Popravljeno . Popravil skategrizzly
Objavljeno
pred 53 minutami, maus pravi:

še je prekratek za kr nekaj svetovnih prvenstev :jezik: 

takrat, ko je Rossi zmagoval, so konkurenti imeli dve desni roki a bili so levičarji ali obratno:ras:

pred 33 minutami, Aless pravi:

od kdaj pa samo zmage štejejo? si pogledal (jaz ne, ker se mi ne da s takimi ukvarjat kot mate zadne mesce debate)...kolkokrat je bil 46 pred 99?

sem prepričan da nimaš kaj druga pametnega za delat pa mi boš poiskal to informacijo :D

men zadostuje to, da vidim, da je 46 slabši in to skoraj duplo:ras:

pred 55 minutami, skalaprava pravi:

Dragi Bulider,

Kenny je namigoval, da Rossi v lanski sezoni ni Lorenza nikoli premagal na suhi dirki....torej govora je bilo o jabolkah, ti pa spet o hruškah :ras:

Koliko ima kdo skupaj zmag itd. tukaj ni bilo govora....lahko pa da sem preprosto glup, pa sem kaj spregledal!

premagal sta en drugega, samo s to razliko, da so se vrstile zmage tako 1x 46, 2x 99:ras:

Objavljeno
pred 10 minutami, builder pravi:

takrat, ko je Rossi zmagoval, so konkurenti imeli dve desni roki a bili so levičarji ali obratno:ras:

sj sm vedu, da me boš zbou :cry:

Lorenco bo še velik pasulja popiu, da bo ujeu Rossija ... šetkaš :P .... pa nauš me ujeu :jezik: 

Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

sj sm vedu, da me boš zbou :cry:

Lorenco bo še velik pasulja popiu, da bo ujeu Rossija ... šetkaš :P .... pa nauš me ujeu :jezik: 

99 ne lovi 46, ker je 99 pred njim, pa tud ujeu ga neu:ras:

zmagu sm te, spet:winkiss: 

Objavljeno

Izidi prvega prostega treninga motoGP:
1. Marc MARQUEZ (Špa/Repsol Honda) 2'04.953 
2. Jorge LORENZO (Špa/Yamaha) + 0.255
3. Andrea IANNONE (Ita/Ducati) + 0.362
4. Hector BARBERA (Špa/Avintia Racing Team) + 0.729
5. Andrea DOVIZIOSO (Ita/Ducati)  + 1.079 
6. Scott REDDING (VB/OCTO Pramac) + 1.271 
7. Valentino ROSSI (Ita/Yamaha) + 1.299
8.Yonny HERNANDEZ (Kol/Aspar Team) + 1.311
9.Maverick VINALES (Špa/Suzuki) + 1.414
10. Dani PEDROSA (Špa/Repsol Honda) + 1.497

Objavljeno (popravljeno)

Se bolj skup držijo, tile naši glumači, kenede.

prijatelji.jpg

Podpiš, hud stroj, ti povem.

drugoletoskupaj.jpg

Popravljeno . Popravil ducar
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
6 hours ago, ducar said:

.....pa sej je vseen, v pogodbah imajo zapisano: "kakrsno koli vreme je, ti dirkas!"

Pa to nas ne bi smelo motiti, saj smo za zasloni (pa tud ce ledenke padajo).

6 hours ago, builder said:

kaj vam ni jasno?:D

....tvoj najboljsi, tvoj izbranec, se rad igra v pesku....on je moderna razlicica sodobnega deca: "nic mu ne pase in ne ve ali bi bil moski ali zenska v stasu". 

No temu smo bili prica lani, ko je bil v razmerju z 93. Ob zacetku sezone 2015 se ravno nista ujemala, nato....ob koncu....se ve....pac dvolicnež v pravem pomenu.

Zakaj ti to trobentam, da nam poves, koliko krat je Rossi pridobil prvenstvo s pomocjo drugega vozaca? Cilj je najti enega...in ne nakljucja, samo enega.

Rossmann je privozil vsa svoja osvojena prvenstva egoisticno sam, v kolikor je drugace nas razsvetli....

In ja navijaj za svojega :smoke:

• Všeč mi je 4
Objavljeno
pred eno uro, Port Folio pravi:

.....pa sej je vseen, v pogodbah imajo zapisano: "kakrsno koli vreme je, ti dirkas!"

Pa to nas ne bi smelo motiti, saj smo za zasloni (pa tud ce ledenke padajo).

....tvoj najboljsi, tvoj izbranec, se rad igra v pesku....on je moderna razlicica sodobnega deca: "nic mu ne pase in ne ve ali bi bil moski ali zenska v stasu". 

No temu smo bili prica lani, ko je bil v razmerju z 93. Ob zacetku sezone 2015 se ravno nista ujemala, nato....ob koncu....se ve....pac dvolicnež v pravem pomenu.

Zakaj ti to trobentam, da nam poves, koliko krat je Rossi pridobil prvenstvo s pomocjo drugega vozaca? Cilj je najti enega...in ne nakljucja, samo enega.

Rossmann je privozil vsa svoja osvojena prvenstva egoisticno sam, v kolikor je drugace nas razsvetli....

In ja navijaj za svojega :smoke:

kolikokrat je zmagu z Ducatiom, to si pozabil vprašat:lol1:, ko boš to odgovoril, ti bo malo bolj jasno, kdo je moj izbranec, ker ta moj izbranec je tega tvojga lupu z Ducatiom in s Hondo:ras:, mu je pa leta 2007 prepreču prihod k Yamahi, ker mu je že takrat blo jasno, da bi ga tudi z Yamaho. Rossi je največji spletkar in manipulator v GP, ampak vsi tisti ki ste verniki o teh stvareh ne veste nič, no eni veste, a to tudi pokaže, kakšni ljudje ste:P

i briga me, kdo zmaga, samo da to ni največji manipulator:jezik:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

....no s tem si pa izpostavil tvoj drugacen pogled....k nima veze z Loly_Popom....

:whistle:

Objavljeno
pred 12 urami, skalaprava pravi:

Tvoj spomin je pa kot pri zlati ribici, torej bolj kratek :lol1:

Ker se je ravno Argentiska dirka končala.......nabil ga je recimo prav lani v Argentini! Če me spomin ne vara je bila povsem suha dirka in jokica ni odstopil ampak je pripeljal v cilj kot peti! Nabila sta ga tudi oba Dučeta in Cal Crutchlow. Še peti ne bi bil, če nebi komar poljubil peska.

Še kakšno vprašanje, goldfish Kenny?

Kaj tebi ni jasno? napisal sem tudi, da ga je nabil v sachsenringu, ki je bil celo po argentini na sporedu? a sem kje napisal da ga ni nikoli? To je bilo retorično vprašanje, na katerega sem tudi sam odgovoril.. očitno si moten in nimaš 5 pik v glavi, da bi razumel... mi je žal zate... in pol druge z zlato ribico primerjaš? bravo...

pred 12 urami, carmagedon pravi:

torej lorenzo v bistvu ne zna vozit, ampak ima samo sreco, ko je suho in ko dirko pripeje do konca. tocno takole si ti to razlagas.

po tvoje so v suhi dirki za vse isti pogoji, v dezju pa tisti ki zmaga ima sreco ::huh: ?

pred 10 urami, skategrizzly pravi:

Dejstvo je, da Jorge v dežju nima za burek, ker to zanj niso idealni pogoji in tam jasno nazaduje. Ker je pa takih dirk na srečo nekaterih malo, je pa stanje tako kot je. Razmerje moči v primeru da bi bila polovica dirk suhih in polovica mokrih, bi bilo čisto drugačno in bi bolj natančno opredeljevalo prave sposobnosti dirkača. 

Vidim da računaš na čim manj dežnih dirk, saj tvoji favoriti takrat trpijo :?

ma dejta klobasat, ko je bil rossi leta nazaj slab v dežju ponavadi so vsi govoril kako dež niso realni pogoji in bla bla bla... kar seveda niso, ker so bolj izjema kot pravilo... tako da nevem kaj se naraščata... glede na to, da so bile 3 dirke zapored mokre lani je bila to res velika sreča za rossiča... da pa lorenzo zna tud v dežju peljat je pa že nekajkrat dokazal. samo je res, da ne vedno... tudi rossi v dežju ni v preteklosti vedno kazal dobrih predstav...

Objavljeno
pred 11 minutami, KennyJR pravi:

Kaj tebi ni jasno? napisal sem tudi, da ga je nabil v sachsenringu, ki je bil celo po argentini na sporedu? a sem kje napisal da ga ni nikoli? To je bilo retorično vprašanje, na katerega sem tudi sam odgovoril.. očitno si moten in nimaš 5 pik v glavi, da bi razumel... mi je žal zate... in pol druge z zlato ribico primerjaš? 

Imaš prav, trenutno sem samo na 4 pikah, ampak se zelo trudim in ob tvojih dobrih željah morda dočakam še 5. Že to, da sočustvuješ z mano, mi neizmerno veliko pomeni.....pa lepo pozdravi zlato ribico, lahko tudi samo retorično :winkiss:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, KennyJR pravi:

ma dejta klobasat, ko je bil rossi leta nazaj slab v dežju ponavadi so vsi govoril kako dež niso realni pogoji in bla bla bla... kar seveda niso, ker so bolj izjema kot pravilo... tako da nevem kaj se naraščata... glede na to, da so bile 3 dirke zapored mokre lani je bila to res velika sreča za rossiča... da pa lorenzo zna tud v dežju peljat je pa že nekajkrat dokazal. samo je res, da ne vedno... tudi rossi v dežju ni v preteklosti vedno kazal dobrih predstav...

Peče a? In zmanjkuje izgovorov? :?

Glej, nimam pojma kdo je kaj govoril da dež ni realen pogoj. V bistvu če je kdo to rekel, je rekel narobe. Vsi pogoji so realni pogoji, saj kakšni bi pa bili če ne realni (resnični)? Je pa res da niso vsi idealni in upam da ločiš med tema dvema pojmoma. Dež sigurno spada med neidealne, kar pa ne pomeni da se ga da kar tako odpisati iz računa. Če se ulije se ulije, dirka ne bo ob najmanjši kapljici odpovedana in prestavljena. Dokler ni naliv prehud se mokre dirke vozijo in dirkač mora biti sposoben dirkanja na visokem nivoju tudi v takih pogojih, še posebej če je v igri za prvaka. 

Sreča za Rossija ali nesreča za Lorenzota? Kakorkoli, špančeve dobre predstave v dežju so tako pogoste kot kilometri na tvojem motorju. In ja, se strinjam da Rossi ni vedno dobro vozil v dežju, toda vzemi v zakup, da človek dirka 6 let dlje v motogp-ju od Lorenzota, kar pomeni da ima za sabo več mokrih dirk. Posledično je s tem seveda izpopolnil svojo vožnjo v teh razmerah, kar pa pri cmeravcu ni tako očitno, saj ga velikokrat brez problema prehitijo mladci in dirkači iz slabših moštev. 

Popravljeno . Popravil skategrizzly
Objavljeno
pred 7 urami, skategrizzly pravi:

kar pa pri cmeravcu ni tako očitno, saj ga velikokrat brez problema prehitijo mladci in dirkači iz slabših moštev. 

ja, ko si v borbi za prvaka in si padca ne smeš prvoščit, je to problem, sam ti gledaš GP od včiraj, tako da te povsem zastopim:jezik:

Objavljeno
pred 4 minutami, builder pravi:

ja, ko si v borbi za prvaka in si padca ne smeš prvoščit, je to problem, sam ti gledaš GP od včiraj, tako da te povsem zastopim:jezik:

Lorenzo je vsekakor zelo dober dirkač. Po mojem mnenju najboljši, vozi natančno kot robot. Marquez bolj improvizira in sproti išče rešitve, zato ni tako "robotski". Bi pa tudi jaz rekel, da Lorenzo malo šepa v deževnem vremenu, na mokri stezi. Takrat ga res prehitevajo realno precej slabši dirkači (čeprav so vsi tam vrhunski, najboljši).

Ali ima pri tem kaj njegova psiha, tega ne vem. Ampak v dežju je precej slabši kot pa na suhem.

Upam, da gre k Ducatiju, mogoče pa mu bo uspelo. Saj s perfektno vožnjo na Yamahi je že malo dolgočasen. :)

Objavljeno
pred 23 minutami, gretzky pravi:

Lorenzo je vsekakor zelo dober dirkač. Po mojem mnenju najboljši, vozi natančno kot robot. Marquez bolj improvizira in sproti išče rešitve, zato ni tako "robotski". Bi pa tudi jaz rekel, da Lorenzo malo šepa v deževnem vremenu, na mokri stezi. Takrat ga res prehitevajo realno precej slabši dirkači (čeprav so vsi tam vrhunski, najboljši).

Ali ima pri tem kaj njegova psiha, tega ne vem. Ampak v dežju je precej slabši kot pa na suhem.

Upam, da gre k Ducatiju, mogoče pa mu bo uspelo. Saj s perfektno vožnjo na Yamahi je že malo dolgočasen. :)

od zlomljene ključnice v dežju, ga psiha jeblje, do takrat mu pa ni mogel tudi v takih pogojih nobeden nič:lol1:

Objavljeno
pred 1 minuto, builder pravi:

od zlomljene ključnice v dežju, ga psiha jeblje, do takrat mu pa ni mogel tudi v takih pogojih nobeden nič:lol1:

Izgovori:P sam sem ostal brez kolena, pa me ujami če me moraš ,tud na pas mater :P:D

• Všeč mi je 4
Objavljeno
pred 7 minutami, Kmet2 pravi:

Izgovori:P sam sem ostal brez kolena, pa me ujami če me moraš ,tud na pas mater :P:D

vse je v glavi al pa nič:lol1:

bi ti lajku, pa nimam več municije:)

Objavljeno
pred 3 minutami, builder pravi:

vse je v glavi al pa nič:lol1:

bi ti lajku, pa nimam več municije:)

No ja včasih je več ,včasih manj......v glavi mislim :D

Objavljeno
pred 2 urami, builder pravi:

Katera dirka pa je bila včeraj? Veš kaj več kot jaz? :? 

Seznam vseh mokrih dirk od leta 2008 ko se je Lorenzo pridružil kraljevskemu razredu:

Shanghai 2008 (4. mesto, Rossi 1. mesto)
Sachsenring 2008 (ni zaključil dirke, Rossi 2. mesto)
Indianapolis 2008 (3. mesto, Rossi 1. mesto)
Le Mans 2009 (1. mesto, Rossi 16. mesto)
Mugello 2009 (2. mesto, Rossi 3. mesto)
Donington 2009 (ni zaključil dirke, Rossi 5. mesto)
Sepang 2009 (4. mesto, Rossi 3. mesto)
Jerez 2011 (1. mesto, Rossi 5. mesto)
Silverstone 2011 (ni zaključil dirke, Rossi 6. mesto)
Valencia 2011 (brez udeležbe zaradi poškodbe, Rossi ni zaključil dirke)
Le Mans 2012 (1. mesto, Rossi 2. mesto)
Sepang 2012 (2. mesto, Rossi 5. mesto)
Valencia 2012 (ni zaključil dirke, Rossi 10. mesto)
Le Mans 2013 (7. mesto, Rossi 12. mesto)
Assen 2014 (13. mesto, Rossi 5. mesto)
Silverstone 2015 (4. mesto, Rossi 1. mesto)
Motegi 2015 (3. mesto, Rossi 2. mesto)

Rossi ima tako 10 boljših uvrstitev od Lorenza na mokri podlagi, medtem ko je bil Lorenzo od Rossija bolje uvrščen 6-krat. Na 4 dirkah (če izvzamemo Valencio 2011 zaradi poškodbe) so ga prehiteli vsi ki so končali dirko, Rossija le enkrat.
Pa mi ni treba šteti zraven Argentine ker ni bila mokra dirka, ampak Đorđe se je vseeno osmešil :(

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!