Popularna objava UnionJack Objavljeno April 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 9, 2016 tele statistike so po mome mišljenju srednje infantilne. dejstvo, da je starc najbolši dirkač od trenutno nastopajočih pa je glih v statistikah. marko ma vse možnosti in danost da ga osmodi s časom, ampak pri teh tehnologijah, poenotenjih, .... bo to zmer težje. dorna mora pospešeno iskat novega 'klovna' ker lorenzota se res ne da nobenmu gledat.... ok sory, razen kolesarju Kenu in builderju solorider, skalaprava, Kmet2 in 8 others 11
ukica Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Js ga lahk gledam..Dokler ma celado na glavi TakeALookAround in Kmet2 2
TakeALookAround Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Po vseh naslovih....37, pa se kar mesa strene, beat that Port Folio 1
UnionJack Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 vsi se tle strinjamo da pelje super. podemtakem bi lahko Baza obleku u un rdeč štumf in čelado s križcem pa bi tud fajn odpelu, da o Stig-u ne govorim
builder Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Rossi je najboljši Kmet2, TakeALookAround, maus in 1 other 4
solorider Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 pred 39 minutami, builder pravi: Rossi je najboljši Te je le pamet srečala! thumper, DAMI34, Mutika in 4 others 7
Rossi Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Indeed ;-) Kmet2, maus in TakeALookAround 3
builder Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 a misliite, da se men 99 dopade, ma neke svoje fore, kot 46, edin to je da je 99 boljši od 46, zame je to edino merilo, od obeh je boljši pa 93, se to vam dopade al pa ne, takole kaže lestvica in vsi parametri statistike ko bodo pa hodli v bikiniju, mel zize, pol bom pa lahk komentiral, kdo se mi bolj dopade, za zdaj me zanima edino, kdo je najhitrejši maus 1
thumper Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 20 urami, builder pravi: od zlomljene ključnice v dežju, ga psiha jeblje, do takrat mu pa ni mogel tudi v takih pogojih nobeden nič potemtakem bi moral biti vale na suhih stezah zmeraj od 7 mesta navzdol .. dejstvo je - navkljub izjavi lorenza pred sezono 2014 , da je njegova velika prednost pred ostalimi psihična pripravljenost ! - da je psihično labilen .. pred 16 urami, ukica pravi: Js ga lahk gledam..Dokler ma celado na glavi jaz še to samo takrat ko se mu čelada rossi da ne vidim pogleda.. pred 15 urami, builder pravi: Rossi je najboljši ovca ... vernik..nevretenčar.. pred 13 urami, builder pravi: , za zdaj me zanima edino, kdo je najhitrejši Pos. Rider Bike Nation Points 1 Marc MARQUEZ Honda SPA 41 2 Valentino ROSSI Yamaha ITA 33 3 Dani PEDROSA Honda SPA 27 trenutno tile trije ... in če se bo dirka a austinu odvila po pričakovanjih marcove zmage - ker je tukaj psihično najmočnejši - ter rossi ne bo nižje uvrščen kot 4-ti ga lorenzo še zmeraj ne bo prehitel v skupnem točkovanju .. če pa bo iannone prehitel lorenza v prvih 7ih krogih bo pa itak psiha naredila svoje ..pa če lorenzo konča tretji je lahko rossi 7 pa bo še zmeraj pred njim ... me pa moti , da tako vsi nekaj vpijejo o varnosti dirkačev , na koncu pa vse določa dorna .. naj se sami odločajo o izbiri gum in kdaj jih bodo zamenjali če so kao nevarne kot je bilo to v argentini.. ne mi govort da nebi bilo zanimivo videti postanka z menjavo gum ... pol pa če dajo še merilce za glasnost pa nagrado nekih 50000$ v dobrodelne namene za lačne otroke v tisti državi k je dirka ki jo osvojijo najglasnejši navijači ko navijajo za team in voznika ob menjavi so pa zmagal vsi...no skor .. si ne predstavljam menjave v španiji ko zmagajo rosijevi .. maus 1
builder Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 93 je najboljši Mutika, maus in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 47 minutami, builder pravi: 93 je najboljši Pa je šla pamet svojo pot naprej .... Bmflar, solorider, Mutika in 4 others 7
KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Ufff... Lorenzo včeraj zelo zelo ogrozol mmja... Glede na to, da bi tempo moral biti na jorgejevi strani, ga bo mogoče lahko držal... Mata oba srečo, da ducatiji štartajo bolj zadaj, ali pa smolo, če bo iannone spet kosil s krilci v prvem ovinku... Maverick iz 4. mesta bi lahko ogrozil rossija na štartu, medtem ko. Bi lorenzo moral priti mimo mmja, samo kaj ko, tud če ga bo držal do konca, ne zna dobit dirke proti mmju, ker ta vozi tolk čudne linije... No u bistvu niti ne pomnim, da bi jorge kdaj dobil dirko v zadnjih krogih, razen takrat jerez, ko je bil 1s na krog hitrejši... No bo pa vseeno zanimivo x) Dovi je štartal v Argentini 6 in bil tud hitro prvi? danes je ravnina še daljša.. Hm... Pedrosa pa jamra nad gumami.. Vedno trše z več pritiska, "za vse enake" in dan s svojimi 51kg nima šans s tako gumo... Skrajni čas za novo gumarsko vojno in različne gume znotraj proizvajalca... Čene bodo razlike prevelike...
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Je kdo spremljal izjave po kvalifikacijah? Sploh zanimiva mi je bila od MMja, da ubistvu sploh ni odpeljal idealnega kroga?? To zato, ker je bil Lorenzo le malenkost za njim? malo za lase privlečena izjava se mi zdi...
danci1973 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 16 minutes ago, motozajebant said: Je kdo spremljal izjave po kvalifikacijah? Sploh zanimiva mi je bila od MMja, da ubistvu sploh ni odpeljal idealnega kroga?? To zato, ker je bil Lorenzo le malenkost za njim? malo za lase privlečena izjava se mi zdi... Saj idealnega kroga res ni odpeljal... http://www.motogp.com/en/videos/2016/04/09/michelin-ideal-lap-americasgp/198205
motozajebant Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 31 minutami, danci1973 pravi: Saj idealnega kroga res ni odpeljal... http://www.motogp.com/en/videos/2016/04/09/michelin-ideal-lap-americasgp/198205 Idealnega kroga nikoli ne bojo odpeljali... pa mislim da niti ni mislil na to, temveč je konkurentom, predvsem JLo in Ros, hotel povedat, da bi lahko šel še hitreje in da imata srečo, da sta tako blizu.... čeprav, če ste gledali kvalifikacije, je bil po svojem najhitrejšem krogu po 2 desetinki počasnejši.... Zgolj moje mišljenje, predno se spet kdo vžge, da ga ne maram ali kaj podobnega maus 1
Kmet2 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 17 minutami, motozajebant pravi: Idealnega kroga nikoli ne bojo odpeljali... pa mislim da niti ni mislil na to, temveč je konkurentom, predvsem JLo in Ros, hotel povedat, da bi lahko šel še hitreje in da imata srečo, da sta tako blizu.... čeprav, če ste gledali kvalifikacije, je bil po svojem najhitrejšem krogu po 2 desetinki počasnejši.... Zgolj moje mišljenje, predno se spet kdo vžge, da ga ne maram ali kaj podobnega Itak , da ga ne maraš ,sej se vidi maus in motozajebant 2
KennyJR Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Hm... Razmišljam, kdo vse bo moral dones past, da bo rossi na stopničkah?
thumper Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 zakaj že ? ianoneja spusti naprej da kravžla živčke jorgetu pa je drugi .. bolš bi se bilo vprašat kje bo moral marc past če hoče lori zmagat.. solorider in Kmet2 2
mitiž46 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Jorge je na WUP očitno spet želel preveč in padel v povsem lepem dolgem ovinku. Kot da se ne more sprijazniti, da je marsikdaj kar nekaj hitrejših dirkačev, med njimi predvsem ROS. Ducati se zdi trenutno najboljši motor in prestop morda ni slaba ideja. Že vidim tolčenje po prsih in neke nerealne primerjave z Rossijevimi neuspehi na Ducatiju nekaterih "objektivnih poznavalcev". ukica in skategrizzly 2
DAMI34 Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, KennyJR pravi: Hm... Razmišljam, kdo vse bo moral dones past, da bo rossi na stopničkah? Vsi (razen dveh), ki se bodo vozili pred njim v zadnjem krogu. Simpl Popravljeno April 10, 2016. Popravil DAMI34 Mutika in maus 2
skategrizzly Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, KennyJR pravi: Hm... Razmišljam, kdo vse bo moral dones past, da bo rossi na stopničkah? Kaj ti si res blesav ali se samo delaš (beri: namerne provokacije)? In potem pričakuješ od drugih komunikacijo na nivoju... Popravljeno April 10, 2016. Popravil skategrizzly sunshine15, Ditrich, TakeALookAround in 2 others 5
exclan Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Marq - 1 Rossi - 3 Dovi -2 jorge - maline mav. - maline maus 1
crasher Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 http://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2016/april/lorenzo-to-make-ducati-switch/ maus 1
maus Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 1 - Vale 2- Mark 3 - Dovi 4 - Pedrosa 5 - en od suzukijev Lizika bo lizu u malinah ( resno .... dvomim, da bo visok pršu, saj je na ogrevalnem krogu padu (kot sem slišal) saj bo imel mau straha) to je moje mnenje ... itak sem vas blokiru res mate srećno srećo, da ni kwaka v GP-ju ... BLUKIRU dondule in motozajebant 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se