Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Spet je vreme penziču pomagalo. Al kaj smo že lani skoz poslušali...

• Všeč mi je 4
Objavljeno
pred 2 minutami, builder pravi:

ni full boljši, sam srečo je imel:jezik:

teoretično si zj tle prznau d je boljši...sam d ni full buljši :D:grupni:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Zdej naj Yamaha JL še zmanjša plačo na 80%

Pa na disciplinsko

Gledat dolge frise špancev v španiji - NEPRECENLJIVO

Objavljeno

Današnjo dirko bi lahko proglasili za najbolj nezanimivo v zgodovini moto dirk.

Objavljeno (popravljeno)

Prav kar sem izvedel iz 1 roke tehniki ki so včeraj žurali so vsi fani 46 in so za stavo zajebali gumo od jojoja.

Uradno so imeli zastrupitev zaradi hrane ,neuradno - uradno pa praznovali rojstni enega od tehnika :)

Popravljeno . Popravil exclan
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
4 minutes ago, builder said:

ni full boljši, sam srečo je imel:jezik:

Mlajsi juncki majo sreco, da ma penzija 37 let. :OK:

tud dans so mel juncki sreco. ce bi bli vrstniki, bi jih velik bolj pozalil kakor jih je sicer.  

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 20 minutami, mitiž46 pravi:

Lorenzo je bojda v zadnjih krogih zaradi "škart" gume moral voziti z 80 % plina na ravninah, sicer bi zmagal z naskokom. Ta se mi zdi pa res malo lovska. ROS mu je po napaki in preveč rezervirani vožnji kmalu odgovoril z 1:40.7 in pod to mejo LOR niti 5 krogov prej ni mogel. Top speed LOR pa je bil tudi povsem normalen do konca dirke. Tokrat mu res težko verjamem, kot da je vedno, ko ga ROS prehiti, nekaj tretjega hudo narobe.

Sicer pa vsaka čast MAQ za borbeno vožnjo in reševanje padcev. Letos bo očitno težko premagljiv, če le ne bo preveč zaletav (kot lani, dobesedno). Ducati pa se kljub neposrečeni stezi še vedno zdi morda celo najbolj konkurenčen motor glede na katastrofo poltovarniških Hond in Yamah.

Ko je začel z 1:41.7 in 41.5 je definitivno vozil na ene 80%, zdej ali zaradi gume al kr tko je pa drugo vprašanje... Tud jst sm šu gledat top speed in je bil vs čas isti, tko da težko vrjamem, da mu je gumo kej preveč sukalo... No kakorkoli, lahko je zadovoljen za prvenstvo, ker je zmanjšal razliko do vodilnega... 

Objavljeno

Aja,

če kdo slučajno ne ve,

46 je ZMAGU!!!!!

Bravo deda Tine!

Objavljeno (popravljeno)
26 minutes ago, Buzdovan said:

Današnjo dirk bi lahko proglasili za najbolj nezanimivo v zgodovini moto dirk.

Pol se nis gledal dirk, ko je Stoner vozi, da ne omenjam Doohana... al pa zanc, ko je bil Marquez delc spredi... A od vceraj gledas dirke?

Popravljeno . Popravil jvalant
Objavljeno
pred 30 minutami, jskrablin pravi:

Spet je vreme penziču pomagalo. Al kaj smo že lani skoz poslušali...

ful je deževalo  :)

Objavljeno

po moje se lorencotu kr meglil...k ni mogu Rossija ujet,pol j pa mal spustu tempo,da je naštudirau kva bo mu za izgovor :D

Objavljeno

Dirka skrajno nezanimiva, je pa bil razplet toliko slajši :OK:

Rossiju je stekla dirka kot namazana danes, tega že dolgo ni bilo in upam da ni zadnjič. Samo enkrat ga je uspel za moment prehiteti Lorenzo, drugače je pa popolnoma deklasiral konkurenco. Španca občutno slabša, s tem da je Marquez priznal da ni mogel držati tempa, saj bi se parkrat skoraj sesul, Lorenzo pa spet tipično on. Najbolj mi je spet stopil na živec z veleumno izjavo, da če ne bi imel problemov z gumo, bi lahko zmagal z veliko prednostjo. Pa daj no, koga ti zajebavaš Đorđe? :slap::lol1:

Je bilo pa prav zabavno opazovati njegov izraz na obrazu, ko se Rossi ni nič kaj zadrževal s proslavljanjem zmage. Neprecenljivo :lol1:

Suzukija sta bila danes super, sem pričakoval sicer boj med Pedroso in Aleixom ampak ga ni bilo. Dani je tudi izjemno začel dirko, vendar je kaj kmalu spet popustil. Dovizioso pa spet odstop...le kdaj se bo končalo to njegovo črno obdobje. Pa nikjer nič kriv :(

P.S. Glede na letošnje probleme ducatija, pa tudi nasploh, iz prejšnjih let, se mi zdi, da Lorenzova odločitev ni najboljša. Res je postal konkurenčen motor, vendar imajo daleč največ problemov z odstopi zaradi tehničnih napak izmed vseh moštev, potem so pa tukaj še težave z michelinom na nekaterih dirkah. Sicer lahko da bo drugo leto boljše za njih, vendar trenutno temu ni tako. Čas bo pokazal svoje.

Čez 14 dni pa Le Mans, kjer je podnebje izredno spremenljivo. Bi bilo prav zanimivo v primeru dežja :yea2:

Objavljeno
pred 7 minutami, Kmet2 pravi:

Kako tvoje napovedi držijo smo ravnokar vidli.:D

katastrofa, ovak in onak:lol1:

Objavljeno
pred 15 minutami, Kmet2 pravi:

Kako tvoje napovedi držijo smo ravnokar vidli.:D

samo  tako naprej ..... :lol1:

Objavljeno
pred eno uro, hp2 pravi:

teoretično si zj tle prznau d je boljši...sam d ni full buljši :D:grupni:

danes je bil res najboljši, praktično in dejstvo je, da sreča spremlja najboljše :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Seveda,najboljsih pac ne :P 

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, builder pravi:

se vidi, da ne znam napovedat končni rezultat, katastrofa sm:blush:

bi pa napovedal prvaka, to bo Rossi:winkiss:

pred 7 minutami, solorider pravi:

samo  tako naprej ..... :lol1:

:smoke:

Popravljeno . Popravil builder
Objavljeno
pred 1 minuto, builder pravi:

:smoke:

baba Vanga :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!