Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
1 minute ago, maus said:

ne more .. na MS-ju smo večji strokovnjaki od njega .. pa še boljš se pelemo k on :jezik:

Haha Maus,a misliš strokovnjaki v provociranju in klatenju neumnosti,ali dejanski vožnji z motorjem!?Kenjo je pač tisti ornk antirossi,pa skoz neki nabija in če se greš z njim pravdat,se zna zgodit,da te kar v ekran kompa povleče na njegovo stran,da mu zalepiš en šamar,da se mal skocka:P

Objavljeno
pred 3 minutami, kitekatus pravi:

Haha Maus,a misliš strokovnjaki v provociranju in klatenju neumnosti,ali dejanski vožnji z motorjem!?Kenjo je pač tisti ornk antirossi,pa skoz neki nabija in če se greš z njim pravdat,se zna zgodit,da te kar v ekran kompa povleče na njegovo stran,da mu zalepiš en šamar,da se mal skocka:P

js bi samo od njega rad, da mi pokaže idealno linijo ... za njemu bi pelju, pač, dokler bi ga lahko slediu ... štekaš :P

ker on je pač strokovnjak na tem področju ... štekaš :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 minutami, maus pravi:

js bi samo od njega rad, da mi pokaže idealno linijo ... za njemu bi pelju, pač, dokler bi ga lahko slediu ... štekaš :P

ker on je pač strokovnjak na tem področju ... štekaš :P

Mogoče se pa pelje tako kot jaz, zase, ne za vas :P.

Popravljeno . Popravil bikez
Objavljeno
Pravkar, bikez pravi:

Mogoče se pa pelje tako kot jaz, zase, ne za vas :P.

ti me vsaj častiš :P

ćestitam ti za suskota k je priskaklau na 3 mesto :OK:

as srećen :jezik: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

ti me vsaj častiš :P

ćestitam ti za suskota k je priskaklau na 3 mesto :OK:

as srećen :jezik:

Nisem vedu, da če ti plačaš, da jaz častim :P.

Suzuki bo šel počas od hiše, sem že naredu zmagovalni motor :grupni:. Mogoče bom šel še BMW popedenat.

Sicer pa imam še eno orožje v ognju in sicer KTM-ja. Randy je reku, da bomo vse posekal :P.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

men pa ne smeta nobeden, tudi Kenny ne, je vsaj mal ravnovesja, ker je vernikov preveč ko kloftajo bedarije in nastane nesmisel:lol1:

pa čeprav se ne pelje po idealni liniji:D

Rossi bo prvak:D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kenny: ti si idiot, plain & simple :-) Zraven pa se wannabe provokator, sam totalno brez stila. Pa mi je vseen, ce me zbenajo zdej, sam ti si res nek plehek podjebator, totalno nezanimiv. 1 mesec sem tukaj, pa si ze tako dosadan da ni za napisat... Jbg...

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Če boš pogledal svoje komentarje, mislim da ti pa res nisi pravi za kritizirat koga drugega...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kar glej in studiraj, napram juniorju nimam za burek. Z glavo cez zid ne grem, ti pa lahko poskusis, ce zelis. 

Objavljeno
pred 2 urami, builder pravi:

Rossi bo prvak:D

Vse povedano, moderatorji temo lahko zaklenete :P

Objavljeno
pred 8 urami, HD-Dyna pravi:

In na to tvojo veleumno izjavo nisi dobil tudi enega lajka ... 

Sprašujem se zakaj, le zakaj ?

Ker so sami anti lorenzoti tle, k itak ne prenesejo, da je bil lorenzo danes klasa zase... 

Objavljeno (popravljeno)

Klasa zase je Valerossi iz 7 mesta na 2 pa sploh nima veze ali je oni mali Zajček padel ali ne ...

Formula za izračun Moto GP-ja :

Moto GP = Valentino + Rossi

Velentino + Rossi = Moto GP

Valentino plus Rossi je enako Moto Grand Prix 

Ko ValeRossi konča kariero se z tem zaključi tudi Moto GP ... in tega se zavedajo popolnoma vsi kateri so v tem imperiju Moto Športa ... 

Popravljeno . Popravil Samuell
Objavljeno
pred 18 urami, KennyJR pravi:

Mene žalitve sploh ne motjo v primerjavi z raznimi glupostmi, k jih folk govori...

Moti me pa to, k me kdo citira in je njegov post samo žalitev in pol konec... A je folk res tolk nesposobn, da ne more niti enga argumenta skup spravt? Če mi pa kdo napiše, da sm glup, pa sploh ni panike, sam naj še napiše zravn zakaj, da vem...

Vse se začne pri slovnici ...:)

Objavljeno

Meni je bil sokomentator všeč, edino škoda, da ni več še samega dogajanja med dirko komentiral. Skupaj z Boštjanom bi lahko morda povsem spodobno komentirala. Je pa res, da nisem občutljiv in mi je bil dovolj dober Mihelič na RTVSLO, BT Sport, hrvaški ŠK... Pri Gabru imam pa žal vedno občutek, da je 12-letni otrok, ki je dirke začel spremljati 1 mesec nazaj, poleg tega pa ni z glavo pri dirki. Dejansko sem do sedaj že parkrat dal na "mute" zaradi njega. Ko bi vsaj pustil še koga drugega, ki dejansko ima nekaj pojma o dirkanju, do besede...

Dirka pa dolgočasna, škoda za vse odstope. ROS je štartal preveč zadaj in še slabo začel, je pa imel po videnem verjetno edini poleg IAN sledljiv tempo Lorenzu, ki je peljal brezhibno in bi bil v vsakem primeru težko premagljiv. LOR, MAQ in ROS izgledajo v boju za prvaka precej izenačeni z nekaj nihanja od dirke do dirke. Ducati pa se zdi še nekako najhitrejši motor izmed vseh. Glede na voznike dosegajo vrhunske čase, je pa res, da se morda tudi težje obvladuje in lažje pade, pa ne odgovarja ravno vsakemu. V Mugellu bi znal IAN zmagat!

Objavljeno

Morda se neha Motogpz odhodom Rossija,za nekatere njegove navijace. Prihajajo nove generacije gledalcev,ki jih bo vleklo kaj drugega kot Rossi :) 

34 minutes ago, KennyJR said:

Ker so sami anti lorenzoti tle, k itak ne prenesejo, da je bil lorenzo danes klasa zase... 

Ne prenesemo kislce,ko brez celade okol zlobodra, Na pisti je se Kr uredu no.... :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Vse povedano, moderatorji temo lahko zaklenete :P

ej, to je samo moja napoved, da neu kdo mislu, da je GP-ja konec, ker ste sami znalci na kupu:lol1:

p.s. še dobr, da mi napovedovanje gre dobro od rok:jezik:

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 56 minutami, builder pravi:

ej, to je samo moja napoved, da neu kdo mislu, da je GP-ja konec, ker ste sami znalci na kupu:lol1:

p.s. še dobr, da mi napovedovanje gre dobro od rok:jezik:

GPja bo konec, ko se bodo začeli voziti v krogih kot pri F1. 

Popravljeno . Popravil DAMI34
Objavljeno
pred 3 urami, KennyJR pravi:

Prejšnjo je bil pa Rossi, samo da so vsi drugi bili slabi!  :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

za prejšnjo je lori rekel , da bi lahko zmagal z veliko prednostjo .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..  :lol1: :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 17 minutami, thumper pravi:

za prejšnjo je lori rekel , da bi lahko zmagal z veliko prednostjo .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..  :lol1: :lol1:

ČE se mu ne bi kolesa v prazno vrtela... :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa verjetn se mu je tud čelada losila sam ni upu rečt...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 10 minutami, Kmet2 pravi:

Naši funkcionarji na Ljubljanski občini so nekak za jokico ....

13130907_600018366834577_5049271913182344107_o.jpg

:eek:

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!