Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 9 minutami, maus pravi:

en bo zmagu :P ... štekate :jezik: 

Ka pa če uta dva :eek:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, HD-Dyna pravi:

Ka pa če uta dva :eek:

se bosta pa umes ćewlala :P ... štekaš :eek: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
15 hours ago, skategrizzly said:

Je pa sedaj očitno cenjen pri starem moštvu kot si omenil, vendar razlog za to da ne dirka (čeprav so mu ponudili to ponudbo v razmislek), je verjetno večji del v njegovi bojazni da ni dovolj konkurenčen, kot pa zaradi spomina na stare odnose.

Po enem letu GP pavze, prvi vikend najhitrejsi Ducati? Nikol na superbike/endurance motorju, in po enem tednu pole position, hittrejsi od aktualnih GP dirkacev na Yamahi.... -in ti pravis da se boji da ni konkurencen? Mu ne bi raje verjel, ko pravi da ne mara cirkusa ipd ki gre zraven motogpja in slave?  Mislim da glede hitrosti nima nikomur prav nic dokazovati. Kakorkoli se obrne, karkoli naredi (najhitrejse case ipd) zmerom se mu polaga besede v usta... In potem se zdi cudno in neresnicno, ce clovek pove da mu pac to ne pase...  Samo da ne bi bil  dober, in tolk karakterja, da ma pac dost kar ima, ne to pa ne, to pa nikakor ne!!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 5 urami, jvalant pravi:

Po enem letu GP pavze, prvi vikend najhitrejsi Ducati? Nikol na superbike/endurance motorju, in po enem tednu pole position, hittrejsi od aktualnih GP dirkacev na Yamahi.... -in ti pravis da se boji da ni konkurencen? Mu ne bi raje verjel, ko pravi da ne mara cirkusa ipd ki gre zraven motogpja in slave?  Mislim da glede hitrosti nima nikomur prav nic dokazovati. Kakorkoli se obrne, karkoli naredi (najhitrejse case ipd) zmerom se mu polaga besede v usta... In potem se zdi cudno in neresnicno, ce clovek pove da mu pac to ne pase...  Samo da ne bi bil  dober, in tolk karakterja, da ma pac dost kar ima, ne to pa ne, to pa nikakor ne!!

En vikend odličnih rezultatov na testiranjih je dobra popotnica in nič več, dejanska slika pa se pokaže na dolgi rok. Ta je pa pokazala, da ni čisto na nivoju aktualnih dirkačev. Mogoče ne mara cirkusa, mogoče je razlog moja domneva, lahko je oboje, ali pa nekaj čisto tretjega. Vse skupaj so samo ugibanja, le on sam ve, kako je na stvari. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

zgleda da morš pri motogp met taljana pa španca.

u f1 pa nemca in finca za win combo :) 

men se maverik pro persona kar dopade.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

mal je škoda za suzukija s katerim se je maverik dobro ujel .. a je pedrosa že kaj podpisal al bo šel k ducatiju? k pol bo dovi pr hondi ianone pa pr suzukiju? nč več mi ni jasn ..

Objavljeno

saj si samo 12 ur kasnej objavil kot Lipstick .. :P

Objavljeno

Pa res, sm vidu sam kaj ko ne "hblam espanjol" :blush:

Zdej pa zna res bit da gre Iannone k suzukiju.

Objavljeno

Eh škoda.... Honda je potrdila sodelovanje s Pedroso do 2018! Sam sem upal, da bo Dani naredil spremembo in malo bolj zaživel (na Suzukiju). 

Objavljeno
On 5/16/2016 at 2:11 PM, Lipstick said:

Jap evo je že uradno, dovi ostaja pri dukatiju + seveda jorge, pedro pri hondi, rossi in vinales pri yamahi se pravi da iannoneju ostane le še suzuki.

Zanimivo da ma pedro že pogodbo za 2017 in 2018, o markezu pa nič, no čeprav ne dvomim da mu jo bodo podaljšali, razen če rata

popolni preobrat  kot v kakšni španski limonadi in gre iannone k hondi in marc k suzukiju. :smoke::?:hmm::P

matr mam domišlija:whistle:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Karte dobiš z lahkoto tudi na dan dirke, vendar ne za 70€. 

Objavljeno

Fantje panika

Imamo dvo-dnevno karto, gremo z kamperjem. Ali je potrebno še kakšno karto za kampiranje kupit?

Šli bi seveda noter z avtodomom. V soboto zjutraj ob 7:00 smo na vratih.

Objavljeno

ja sj :cry: .... zdj bomo šli gledat GP z bejzbol palicami, bokserji, tavelkim gedoram :O

še dobr, da ni kawasakijeu, če ne bi še s kawasakijeu ketno dol potegnl in juriš na nasprotne navijaće ....

navijaj za svojega, pust druge pr mir, itak bo Rossi 10-tič prvak :jezik: 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!