Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nisem gledal kvalifikacij, ker sem se vozil z mopedom. Ali mi lahko kdo pove, zakaj je Rossijev pole nelegalen? Tako po domače, ker nisem pravnik, da bi razumel preveč pravno povedano.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pocakmo glede Vinalesa, Spies je tudi obetal, potem se je pa celo na vrhunski Yamahi zgubil.

Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, gretzky pravi:

Nisem gledal kvalifikacij, ker sem se vozil z mopedom. Ali mi lahko kdo pove, zakaj je Rossijev pole nelegalen? Tako po domače, ker nisem pravnik, da bi razumel preveč pravno povedano.

Če sem prav razumel pisni povzetek kvalifikacij, eni jokajo ker se je Rossi znašel in uporabil Vinalesa za zavetrje. Sploh Lorenzo je ziher, da sta se vse zmenla. Se mu spet vizir rossi. Slipstream seveda ni nič nelegalnega. Sam povej ti to ekspertom, ki zadnjih 10 let odpisujejo Rossija.

V dirkanju ni nič novega, da si dirkači sledijo in tako testirajo linije od drugih. Al pa uporabijo one spredaj za zavetrje. Skrajni primer takega početja je NASCAR, kjer se s kombinacijo slipstrema in rahlega zaletavanja v onega spredaj zvišujejo hitrost - sebi in onemu spredaj. Ko je večina dosti zadaj, pa poračunajo za zmago.

Haters gonna hate :ras:

Popravljeno . Popravil jskrablin
Objavljeno

Itak, lej kako se Kenny vname, pa so komej kvalifikacije! Ampak seveda, komentira prve treninge, napoveduje kot znalec, pol ga pa osmodi, so pa zaljivke. Res model :) 

Objavljeno

Hahaha. Burleska.

To me malo spominja na slovensko politično dogajanje. Kot da bi Lorenzo in Marquez z grosupeljskim naglasom rekla: "To je zarota".

Naj se raje posvetijo svoji predstavi, ne pa drugim.

Objavljeno
2 hours ago, Ditrich said:

Nobelovo nagrado tistemu, ki je izumil ''ignore user'' funkcijo na MS..  :whistle:

Saj obstaja in je že dolgo v uporabi...  Edino v citatih se žal še vedno pojavijo nebuloze in neumnosti.

Objavljeno (popravljeno)

Kaže na dobro dirko danes!!! Glede kvalifikacij včeraj in kasneje izjav MM in Jokice ( oziroma obeh jokic počasi ) pa je moje mnenje tako. Oba ali vsaj zagotovo MM je lani presekal tradicijo kodeksa etike ali nepisanega gentleman agreement-a in pravila igre so se malo spremenila. Jasno je da sta včeraj sodelovala in en bebavi politik bi na to izjavil :So what?! :) In prepričan sem, da če VR46 letos osvoji prvenstvo bo uslugo Mavericku zagotovo vrnil naslednje leto in če ne bo imel možnosti za prvo mesto bo vozil za njega in naredil vse, da noben ne MM in ne Jokica ne bo prvak. Nova pravila nova igra, zanimivo bo sigurno!!

Popravljeno . Popravil orcus
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
10 hours ago, jskrablin said:

V dirkanju ni nič novega, da si dirkači sledijo in tako testirajo linije od drugih. Al pa uporabijo one spredaj za zavetrje. Skrajni primer takega početja je NASCAR, kjer se s kombinacijo slipstrema in rahlega zaletavanja v onega spredaj zvišujejo hitrost - sebi in onemu spredaj. Ko je večina dosti zadaj, pa poračunajo za zmago.

Tudi pri smučarjih tekačih po klancu navzdol oni spredaj ponudi palice tistemu zadaj in sta potem v tandemu po klancu navzdol hitrejša, po ravnem se pa naprej na polno borita za zmago.

Objavljeno (popravljeno)
pred 12 minutami, orcus pravi:

Kaže na dobro dirko danes!!! Glede kvalifikacij včeraj in kasneje izjav MM in Jokice ( oziroma obeh jokic počasi ) pa je moje mnenje tako. Oba ali vsaj zagotovo MM je lani presekal tradicijo kodeksa etike ali nepisanega gentleman agreement-a in pravila igre so se malo spremenila. Jasno je da sta včeraj sodelovala in en bebavi politik bi na to izjavil :So what?! :) In prepričan sem, da če VR46 letos osvoji prvenstvo bo uslugo Mavericku zagotovo vrnil naslednje leto in če ne bo imel možnosti za prvo mesto bo vozil za njega in naredil vse, da noben ne MM in ne Jokica ne bo prvak. Nova pravila nova igra, zanimivo bo sigurno!!

To nepisano pravilo je že rossić v motegiju presekal, ko je par let nazaj lorenza butal po progi, ko se je boril za naslov... 

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno (popravljeno)
pred 10 urami, skategrizzly pravi:

Če gre zaupati 24 kur, potem španska golobčka spet zlivata gnojnico :wallbash::SS

http://www.24ur.com/sport/nogomet/1_snl/motogp-kvalifikacije-lorenzo-rossi-vinales-strategija.html

Če zaupamo tej strani, je to dost hinavski nasvet, iz strani nekoga, ki ga kličejo doktor. Če bi ga sam upošteval lansko sezono, bi se zadeva odvila drugače.

Popravljeno . Popravil interista
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Mater so tečni k otroci v vrtcu, zavetrje ne zavetrje:

1- je dovoljeno

2- še zmeraj moraš sam odpeljat krog

3- vsi to delajo

4- ne moreš biti sam na progi

Zdej pa nekaj mini novičk:

Ta dirka bo za pedrota 250 štart v moto gp

Rabat bo operiran po tem ko je na treningu padel in si zlomil levo ključnico

Rossi je svoje navijače prosil da spoštujejo vse dirkače, kar je pohvalil tudi Markez

Nč lepo dirko vam želim, čim več prehitevanja in pa mirno kri ne glede na to kdo zmaga, sem pa siguren da bo to tisti k prvi pride v cilj:cool:

Objavljeno
pred 26 minutami, interista pravi:

Če zaupamo tej strani, je to dost hinavski nasvet, iz strani nekoga, ki ga kličejo doktor. Če bi ga sam upošteval lansko sezono, bi se zadeva odvila drugače.

Kot da se lani ni celo sezono šlepal... 

Kakšen pace ma vinales.. Huh... Če bo v dirki tkole vozil bo noro... Samo on ima itak predvsem probleme s štartom in prvimi nekaj krogi... 

Loreza pa yamaha očitno že sabotira... A res misljo, da jim bo rossić naslov pripeljal? Haha 

pred 1 minuto, prcko pravi:

Mater so tečni k otroci v vrtcu, zavetrje ne zavetrje:

1- je dovoljeno

2- še zmeraj moraš sam odpeljat krog

3- vsi to delajo

4- ne moreš biti sam na progi

Lorenzo tega ne dela, ne povedal... Hahaha... To delajo rossi pa ducatiji... Ostalih nism vidu, da bi se šlepali 

Objavljeno
pred 1 minuto, KennyJR pravi:

Kot da se lani ni celo sezono šlepal... 

Kakšen pace ma vinales.. Huh... Če bo v dirki tkole vozil bo noro... Samo on ima itak predvsem probleme s štartom in prvimi nekaj krogi... 

Loreza pa yamaha očitno že sabotira... A res misljo, da jim bo rossić naslov pripeljal? Haha 

Kako pa sabotirajo Lorenza? Resno vprašam ker me zanima. Ker Lorenzo je top dirkač, robotski, ker zna voziti brez napak, je pa karakterno manj privlačen.

Vinalesu bi pa tudi jaz privoščil dober rezultat. Mi je poba simpatičen.

Me pa bolj skrbi Ianone v prvih krogih. Ducati je hiter, on pa je mogoče malo preveč zaletav in zna narediti kakšno oslarijo. Pa še pred domačim občinstvom...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 14 minutami, KennyJR pravi:

Lorenzo tega ne dela, ne povedal... Hahaha... To delajo rossi pa ducatiji... Ostalih nism vidu, da bi se šlepali 

Potemtakem so vsi ostali navadni idioti ker ne izkoristijo vseh (legalnih) možnosti, da si v boju za stotinke malo pomagajo. Al pa ti nakladaš, kot politiki lažejo. Nekdo ki tekmuje na MotoGP nivoju resda ne rabi met IQ Einsteina... idiot pa ziher ni. Od tu naprej pa sklepaj sam.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
19 minutes ago, gretzky said:

Kako pa sabotirajo Lorenza? Resno vprašam ker me zanima. Ker Lorenzo je top dirkač, robotski, ker zna voziti brez napak, je pa karakterno manj privlačen.

Morda je bilo mišljeno to:

jokica1.jpgjokica2.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

a to je z warm up-a? razgnal motor? torej je on sabotiral druge k je olje al pa vodo razlil po stezi :P

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Ta moto3 je pa v mugellu vsako leto večja komedija... Kr neki... A je to dirkanje? In pol še zubonja binder do zmage, ki sta mu jo podarila bagnaia in quartararo, z enimi butastimi prehitevanji... Škoda, ker je malemu doviju zmanjkal ene 20m ravnine... 

Objavljeno

To, kar se gre organizator letos je bullshit... Sploh moto2 je kr neki... 2x so že vse zjebal... Naj dajo organizacijo sposobnim... 

Objavljeno

Moto2 - kratko, ampak sladko... :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, danci1973 pravi:

Morda je bilo mišljeno to:

jokica1.jpgjokica2.jpg

A so mu sladkor v gorivo natresli?

Nekako ne verjamem v sabotaže, saj bi to naredili samim sebi. Toliko profesionalni so pa že, saj niso vaški fušarski šravfači.

Objavljeno

K da je blo resno mišljeno... Čeprav pri yamahi so že jamrali o tem, tudi ross, ko je odhajal... 

Hahahahahahahahahahahahahahaha... 

A se lohk speleš s piste... Kakšen primitivec 

Kaj pa ga tiši v zaveterju... 

Objavljeno

Zdaj so pa še Rossija sabotirali. :)

Objavljeno

goljuf je spušil :) lol

sicer pa je bil šolan že v prvem ovinku

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

A zdej k je rosiju crknu ste tud mnenja da so mu cukr natresli ? Omg ste... oz keny...

Popravljeno . Popravil Rogerg
  • Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!