gretzky Objavljeno Maj 21, 2016 Opozori Objavljeno Maj 21, 2016 Nisem gledal kvalifikacij, ker sem se vozil z mopedom. Ali mi lahko kdo pove, zakaj je Rossijev pole nelegalen? Tako po domače, ker nisem pravnik, da bi razumel preveč pravno povedano. Mutika, sax46 in TakeALookAround 3
TakeALookAround Objavljeno Maj 21, 2016 Opozori Objavljeno Maj 21, 2016 Pocakmo glede Vinalesa, Spies je tudi obetal, potem se je pa celo na vrhunski Yamahi zgubil. Rossi, Port Folio, Mutika in 2 others 5
jskrablin Objavljeno Maj 21, 2016 Opozori Objavljeno Maj 21, 2016 (popravljeno) pred eno uro, gretzky pravi: Nisem gledal kvalifikacij, ker sem se vozil z mopedom. Ali mi lahko kdo pove, zakaj je Rossijev pole nelegalen? Tako po domače, ker nisem pravnik, da bi razumel preveč pravno povedano. Če sem prav razumel pisni povzetek kvalifikacij, eni jokajo ker se je Rossi znašel in uporabil Vinalesa za zavetrje. Sploh Lorenzo je ziher, da sta se vse zmenla. Se mu spet vizir rossi. Slipstream seveda ni nič nelegalnega. Sam povej ti to ekspertom, ki zadnjih 10 let odpisujejo Rossija. V dirkanju ni nič novega, da si dirkači sledijo in tako testirajo linije od drugih. Al pa uporabijo one spredaj za zavetrje. Skrajni primer takega početja je NASCAR, kjer se s kombinacijo slipstrema in rahlega zaletavanja v onega spredaj zvišujejo hitrost - sebi in onemu spredaj. Ko je večina dosti zadaj, pa poračunajo za zmago. Haters gonna hate Popravljeno Maj 21, 2016. Popravil jskrablin gretzky, skategrizzly, DAMI34 in 2 others 5
TakeALookAround Objavljeno Maj 21, 2016 Opozori Objavljeno Maj 21, 2016 Itak, lej kako se Kenny vname, pa so komej kvalifikacije! Ampak seveda, komentira prve treninge, napoveduje kot znalec, pol ga pa osmodi, so pa zaljivke. Res model gretzky, jskrablin, igc1 in 3 others 6
skategrizzly Objavljeno Maj 21, 2016 Opozori Objavljeno Maj 21, 2016 Če gre zaupati 24 kur, potem španska golobčka spet zlivata gnojnico http://www.24ur.com/sport/nogomet/1_snl/motogp-kvalifikacije-lorenzo-rossi-vinales-strategija.html TakeALookAround 1
gretzky Objavljeno Maj 21, 2016 Opozori Objavljeno Maj 21, 2016 Hahaha. Burleska. To me malo spominja na slovensko politično dogajanje. Kot da bi Lorenzo in Marquez z grosupeljskim naglasom rekla: "To je zarota". Naj se raje posvetijo svoji predstavi, ne pa drugim. Mutika, jskrablin, skategrizzly in 2 others 5
danci1973 Objavljeno Maj 21, 2016 Opozori Objavljeno Maj 21, 2016 2 hours ago, Ditrich said: Nobelovo nagrado tistemu, ki je izumil ''ignore user'' funkcijo na MS.. Saj obstaja in je že dolgo v uporabi... Edino v citatih se žal še vedno pojavijo nebuloze in neumnosti. Mutika 1
orcus Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) Kaže na dobro dirko danes!!! Glede kvalifikacij včeraj in kasneje izjav MM in Jokice ( oziroma obeh jokic počasi ) pa je moje mnenje tako. Oba ali vsaj zagotovo MM je lani presekal tradicijo kodeksa etike ali nepisanega gentleman agreement-a in pravila igre so se malo spremenila. Jasno je da sta včeraj sodelovala in en bebavi politik bi na to izjavil :So what?! In prepričan sem, da če VR46 letos osvoji prvenstvo bo uslugo Mavericku zagotovo vrnil naslednje leto in če ne bo imel možnosti za prvo mesto bo vozil za njega in naredil vse, da noben ne MM in ne Jokica ne bo prvak. Nova pravila nova igra, zanimivo bo sigurno!! Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil orcus Mutika, skategrizzly in _luke_ 3
Gost Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 10 hours ago, jskrablin said: V dirkanju ni nič novega, da si dirkači sledijo in tako testirajo linije od drugih. Al pa uporabijo one spredaj za zavetrje. Skrajni primer takega početja je NASCAR, kjer se s kombinacijo slipstrema in rahlega zaletavanja v onega spredaj zvišujejo hitrost - sebi in onemu spredaj. Ko je večina dosti zadaj, pa poračunajo za zmago. Tudi pri smučarjih tekačih po klancu navzdol oni spredaj ponudi palice tistemu zadaj in sta potem v tandemu po klancu navzdol hitrejša, po ravnem se pa naprej na polno borita za zmago.
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) pred 12 minutami, orcus pravi: Kaže na dobro dirko danes!!! Glede kvalifikacij včeraj in kasneje izjav MM in Jokice ( oziroma obeh jokic počasi ) pa je moje mnenje tako. Oba ali vsaj zagotovo MM je lani presekal tradicijo kodeksa etike ali nepisanega gentleman agreement-a in pravila igre so se malo spremenila. Jasno je da sta včeraj sodelovala in en bebavi politik bi na to izjavil :So what?! In prepričan sem, da če VR46 letos osvoji prvenstvo bo uslugo Mavericku zagotovo vrnil naslednje leto in če ne bo imel možnosti za prvo mesto bo vozil za njega in naredil vse, da noben ne MM in ne Jokica ne bo prvak. Nova pravila nova igra, zanimivo bo sigurno!! To nepisano pravilo je že rossić v motegiju presekal, ko je par let nazaj lorenza butal po progi, ko se je boril za naslov... Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil KennyJR
interista Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) pred 10 urami, skategrizzly pravi: Če gre zaupati 24 kur, potem španska golobčka spet zlivata gnojnico http://www.24ur.com/sport/nogomet/1_snl/motogp-kvalifikacije-lorenzo-rossi-vinales-strategija.html Če zaupamo tej strani, je to dost hinavski nasvet, iz strani nekoga, ki ga kličejo doktor. Če bi ga sam upošteval lansko sezono, bi se zadeva odvila drugače. Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil interista Buzdovan in maxxim 2
prcko Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Mater so tečni k otroci v vrtcu, zavetrje ne zavetrje: 1- je dovoljeno 2- še zmeraj moraš sam odpeljat krog 3- vsi to delajo 4- ne moreš biti sam na progi Zdej pa nekaj mini novičk: Ta dirka bo za pedrota 250 štart v moto gp Rabat bo operiran po tem ko je na treningu padel in si zlomil levo ključnico Rossi je svoje navijače prosil da spoštujejo vse dirkače, kar je pohvalil tudi Markez Nč lepo dirko vam želim, čim več prehitevanja in pa mirno kri ne glede na to kdo zmaga, sem pa siguren da bo to tisti k prvi pride v cilj thumper, sunshine15, igc1 in 2 others 5
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 26 minutami, interista pravi: Če zaupamo tej strani, je to dost hinavski nasvet, iz strani nekoga, ki ga kličejo doktor. Če bi ga sam upošteval lansko sezono, bi se zadeva odvila drugače. Kot da se lani ni celo sezono šlepal... Kakšen pace ma vinales.. Huh... Če bo v dirki tkole vozil bo noro... Samo on ima itak predvsem probleme s štartom in prvimi nekaj krogi... Loreza pa yamaha očitno že sabotira... A res misljo, da jim bo rossić naslov pripeljal? Haha pred 1 minuto, prcko pravi: Mater so tečni k otroci v vrtcu, zavetrje ne zavetrje: 1- je dovoljeno 2- še zmeraj moraš sam odpeljat krog 3- vsi to delajo 4- ne moreš biti sam na progi Lorenzo tega ne dela, ne povedal... Hahaha... To delajo rossi pa ducatiji... Ostalih nism vidu, da bi se šlepali Buzdovan 1
gretzky Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 1 minuto, KennyJR pravi: Kot da se lani ni celo sezono šlepal... Kakšen pace ma vinales.. Huh... Če bo v dirki tkole vozil bo noro... Samo on ima itak predvsem probleme s štartom in prvimi nekaj krogi... Loreza pa yamaha očitno že sabotira... A res misljo, da jim bo rossić naslov pripeljal? Haha Kako pa sabotirajo Lorenza? Resno vprašam ker me zanima. Ker Lorenzo je top dirkač, robotski, ker zna voziti brez napak, je pa karakterno manj privlačen. Vinalesu bi pa tudi jaz privoščil dober rezultat. Mi je poba simpatičen. Me pa bolj skrbi Ianone v prvih krogih. Ducati je hiter, on pa je mogoče malo preveč zaletav in zna narediti kakšno oslarijo. Pa še pred domačim občinstvom... Mutika in skategrizzly 2
jskrablin Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 14 minutami, KennyJR pravi: Lorenzo tega ne dela, ne povedal... Hahaha... To delajo rossi pa ducatiji... Ostalih nism vidu, da bi se šlepali Potemtakem so vsi ostali navadni idioti ker ne izkoristijo vseh (legalnih) možnosti, da si v boju za stotinke malo pomagajo. Al pa ti nakladaš, kot politiki lažejo. Nekdo ki tekmuje na MotoGP nivoju resda ne rabi met IQ Einsteina... idiot pa ziher ni. Od tu naprej pa sklepaj sam. skategrizzly in Mutika 2
danci1973 Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 19 minutes ago, gretzky said: Kako pa sabotirajo Lorenza? Resno vprašam ker me zanima. Ker Lorenzo je top dirkač, robotski, ker zna voziti brez napak, je pa karakterno manj privlačen. Morda je bilo mišljeno to: Mutika in gretzky 2
thumper Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 a to je z warm up-a? razgnal motor? torej je on sabotiral druge k je olje al pa vodo razlil po stezi skategrizzly 1
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Ta moto3 je pa v mugellu vsako leto večja komedija... Kr neki... A je to dirkanje? In pol še zubonja binder do zmage, ki sta mu jo podarila bagnaia in quartararo, z enimi butastimi prehitevanji... Škoda, ker je malemu doviju zmanjkal ene 20m ravnine...
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 To, kar se gre organizator letos je bullshit... Sploh moto2 je kr neki... 2x so že vse zjebal... Naj dajo organizacijo sposobnim...
danci1973 Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Moto2 - kratko, ampak sladko... Mutika in interista 2
gretzky Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 2 urami, danci1973 pravi: Morda je bilo mišljeno to: A so mu sladkor v gorivo natresli? Nekako ne verjamem v sabotaže, saj bi to naredili samim sebi. Toliko profesionalni so pa že, saj niso vaški fušarski šravfači.
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 K da je blo resno mišljeno... Čeprav pri yamahi so že jamrali o tem, tudi ross, ko je odhajal... Hahahahahahahahahahahahahahaha... A se lohk speleš s piste... Kakšen primitivec Kaj pa ga tiši v zaveterju...
gretzky Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Zdaj so pa še Rossija sabotirali. DAMI34 1
Snečer Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 goljuf je spušil lol sicer pa je bil šolan že v prvem ovinku Buzdovan, Fazer03 in maxxim 3
bajkr88 Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) A zdej k je rosiju crknu ste tud mnenja da so mu cukr natresli ? Omg ste... oz keny... Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil Rogerg gretzky, maxxim in Mutika 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se