gretzky Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Pravkar, Rogerg pravi: A zdej k je rosiju crknu ste tud mnenja da so mu cukr natresli ? Omg ste... To je bil črni humor z moje strani. bajkr88 in Mutika 2
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 2 minutami, Rogerg pravi: A zdej k je rosiju crknu ste tud mnenja da so mu cukr natresli ? Omg ste... oz keny... Zejbaval sem se, da sabotirajo... Omg...
bajkr88 Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Ja ja zajebaval .. ko pusnes zmer to prbijas... pjt spat
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 1 minuto, Rogerg pravi: Ja ja zajebaval .. ko pusnes zmer to prbijas... pjt spat Sm že prej to 1x napisal... Pušnili ste dons vi iz raje... Evo to so dirkači, ne pa tista žaba rumena... arrow88 1
interista Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Škoda za Marqueza, sicer pa Lorenzo zasluženo. Lp arrow88, Buzdovan in gretzky 3
Rossi Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Dej dej, pezde ne seri. Ko ti spila si pametn, ko pusis se zajebavas... bla bla... Kakorkol, skoda da je razneslo motor, bi blo super zanimivo... sam jebiga, bo pa drugic bols. Je pa Lorenzo naredu cudo v ciljni ravnini... TakeALookAround in arrow88 2
UnionJack Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 dobra utrka! skoda k je rosni explodiru. mm je pa fajter in bi loh zrinu lovrenca mal levo. ...Kenjaru bi pa z veseljem srecal za kako vzgojno....besedico ukica, sax46, TakeALookAround in 2 others 5
Dejanx Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Lorenzo je zmaga je nepravična! Uporabo je zaveterje! Naj se mu zbriše k....t sax46, TakeALookAround, Mutika in 3 others 6
_luke_ Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Mi zna kdo razložit kaj je 99jokica poskušal uprizorit ko je zapeljal v boks na koncu dirke?? Kakorkoli, tip dejansko smeši sam sebe...ko zmaga je njegov ego kar mal previsok. Ne da si ni zaslužu ampak res krnekej. Ne morm ga videt. Na podelitvi je poljubčke okrog pošiljal, ampak spet nevem komu. Edino mami na majorko... Nazadnje ga je z tistim skečom, kao da je vse ostale utišal, ga je karma lepo zjebala. Naslednjo dirko pa je ril po pesku... Zakaj lahko vsi ostali normalno proslavlajo? SasoKuzma 1
600rrc Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 52 minutami, Dejanx pravi: Lorenzo je zmaga je nepravična! Uporabo je zaveterje! Naj se mu zbriše k....t Vec kot ocitno,,iz zavetrja
Rossi Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Kenny: itak, se ne prtozujem, niti ne jokam. Pac tko je. Ti pa nabijaj dalje, itak ni nc od tebe odvisno :-) Fake troll :-P exclan 1
jvalant Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 2 hours ago, _luke_ said: Mi zna kdo razložit kaj je 99jokica poskušal uprizorit ko je zapeljal v boks na koncu dirke?? Kakorkoli, tip dejansko smeši sam sebe...ko zmaga je njegov ego kar mal previsok. Ne da si ni zaslužu ampak res krnekej. Ne morm ga videt. Na podelitvi je poljubčke okrog pošiljal, ampak spet nevem komu. Edino mami na majorko... Nazadnje ga je z tistim skečom, kao da je vse ostale utišal, ga je karma lepo zjebala. Naslednjo dirko pa je ril po pesku... Zakaj lahko vsi ostali normalno proslavlajo? Kaj je normalno? Kura? Sexdoll? Fazer03 1
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Objektivnost rossi fanov... Kje si to vidu... Hahahaha
Rossi Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) Kenny: Hehe, itak. Kdaj greva na Grobnik, da vidm tvojo kontrolo? Pa ti dam mojo masino za pelat. Povej kdaj, da vzamem dopust :-) Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil Rossi skategrizzly in exclan 2
prcko Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 8 hours ago, KennyJR said: Kot da se lani ni celo sezono šlepal... Kakšen pace ma vinales.. Huh... Če bo v dirki tkole vozil bo noro... Samo on ima itak predvsem probleme s štartom in prvimi nekaj krogi... Loreza pa yamaha očitno že sabotira... A res misljo, da jim bo rossić naslov pripeljal? Haha Lorenzo tega ne dela, ne povedal... Hahaha... To delajo rossi pa ducatiji... Ostalih nism vidu, da bi se šlepali A pol je ta zmaga nepravična al kaj, se ni šlepal iz zavetrja.............. Zavetrje gor dol pošteno je zmagal, čeprav sem mislil da bo mark vseeno prvi, očitno so pospeški honde le malo slabši tako kot je govoril že prejšnjo dirko Iannone ok po tistem katstrofalnem štartu pedro se očitno še ne more pobrati škoda za tastarga ker bi bila nepopisna euforija in če mu nebi razneslo motorja bi zmagal dovi iz 12 n 5 mesto je tud rešu kar se je rešiti dalo od vinalesa sem pa malo več pričakoval, je pa res da ga je tud on fejs biksnu a štartu
mitiž46 Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Škoda za ROS, ki se je zdel morda celo najbolj suveren in ni odstopil po svoji krivdi. Tudi LOR se je isto zgodilo na WUP, tako da dvomim, da je to dirkačeva napaka. LOR in MAQ tudi oba odlično. LOR sicer ni bil ekstra hiter, je pa odlično štartal in odbijal napade, tudi napak ni delal. V zadnjem krogu sta se res spretno in pogumno dajala in ogromno tvegala, kar mi je všeč. MAQ si bi morda še bolj zaslužil zmago, ker Honda izgleda povsem nemočna. Je pa zaradi te dirke še toliko bolj očitno, kaj se je zares dogajalo v ospredju lani v Valenciji. Danes je imel LOR tudi veliko sreče, kot ponavadi on to za druge pravi. ROS razneslo motor, IAN polomil štart, DOV boli vrat... Njegovo "slavje" se bolj kot veselje vedno zdi nekako v smislu: "Na, tukaj imate, kdo je zdaj glavni, požrite se...", kar mi osebno ni všeč. Več sem pričakoval on VIN, ki očitno še vedno ni sposoben odpeljati prvih krogov na visokem nivoju. TakeALookAround, skategrizzly in sunshine15 3
Marcel-F Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 4 minutami, Rossi pravi: Kenny: Hehe, itak. Kdaj greva na Grobnik, da vidm tvojo kontrolo? Pa ti dam mojo masino za pelat. Povej kdaj, da vzamem dopust :-) Pa še jaz grem zraven,pa maus bo tud sigurno šel,pa verjetno še kdo! skategrizzly in sax46 2
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 9 minutami, prcko pravi: A pol je ta zmaga nepravična al kaj, se ni šlepal iz zavetrja.............. Zavetrje gor dol pošteno je zmagal, čeprav sem mislil da bo mark vseeno prvi, očitno so pospeški honde le malo slabši tako kot je govoril že prejšnjo dirko Iannone ok po tistem katstrofalnem štartu pedro se očitno še ne more pobrati škoda za tastarga ker bi bila nepopisna euforija in če mu nebi razneslo motorja bi zmagal dovi iz 12 n 5 mesto je tud rešu kar se je rešiti dalo od vinalesa sem pa malo več pričakoval, je pa res da ga je tud on fejs biksnu a štartu Ja ja... On bi vse... Če če če mi tle skoz govorijo... V času odstopa je bil pa 2. in ne 1.
thumper Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 1m,2m,1m ,3m ,2m ,,tolk je bil drugi .. lorenzo pa po pameti to mu je treba priznati izkoristil hondino slabost pri pospeševanju... builder 1
gretzky Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 11 minutami, KennyJR pravi: Ja ja... On bi vse... Če če če mi tle skoz govorijo... V času odstopa je bil pa 2. in ne 1. Precej sta bila skupaj. Ni bilo kot ponavadi, ko se Lorenzo kar odpelje. Škoda ker je Rossi odstopil, bi bilo zanimivo. Je malo Lorenzu pil kri s tistimi poskusi prehitevanja. Itak pa se Rossi bolje pelje proti koncu dirke, tako da bi bilo še bolj zanimivo. sunshine15 in skategrizzly 2
KennyJR Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, gretzky pravi: Precej sta bila skupaj. Ni bilo kot ponavadi, ko se Lorenzo kar odpelje. Škoda ker je Rossi odstopil, bi bilo zanimivo. Je malo Lorenzu pil kri s tistimi poskusi prehitevanja. Itak pa se Rossi bolje pelje proti koncu dirke, tako da bi bilo še bolj zanimivo. Ma pomoje bi ga res... Ker lorenzo ni bil lih neki hiter... Tud mm pomojem nebi mogel kej narest... Pa še lorenzo veze v fajtih, kar je tud dons pokazal... Vse bi pa pomoje, če bi končal seveda, nabil iannone, samo je mel na štartu preveč težav... Sem pa butnil na iannoneja 25€ na kvoto 5.5 in na lorenza 25€ na kvoto 3.5... Neki je... Tale dirka mi je bla mal čudna, ker si bila zelo čudna razmerja na dirki, glede na videno na treningih prej, k ponavadi ni tko Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil KennyJR gretzky 1
Snečer Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 3 urami, 600rrc pravi: Vec kot ocitno,,iz zavetrja itak, da je blo zavetrje, ampak ni bilo nastavljeno, fake kot pacient v kvalifikacijah
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se